Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat) - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
24,8 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon stolk 07-11-2019
  • Product gekocht

Remeha tzerra cw4 28c incl met etwist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ik heb de ketel in conbinatie met een remeha etwist gekocht.

En ik kan tot nu toe niet anders zeggen dat het gebruik van de ketel in combinatie met de etwist zeer eenvoudig en prettig werkt.

Door de verschillende functies die de app aanbied ben je continu op de hoogte van de actuele status van de ketel, of het nu gaat om het verbruik of de temperatuur hij geeft alles aan.

Ketel heeft een luxe uitstraling is licht compact en makkelijk in gebruik.

Ik beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel warm water
  • Makkelijk in gebruik
  • Gebruiksvriendelijke app

Reageer

dongen 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hopeloos

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

5,0
Is geïnstalleerd met aparte e-twist thermostaat. Installateur heeft thermostaat verbonden met de wifi . We hebben product netjes digitaal laten registreren bij Remeha.
Al 2 weken zoeken we hoe de e-twist op de app van de mobile telefoon moet krijgen ???
-geen Nederlandse gebruiksaanwijzing
-kan voorgeschreven product code niet registeren middels bar code van garantiekaart
-mail verstuurd naar Remeha maar niks meer vernomen.

Denk bij bouwsupermarkt maar gewone te gaan halen want dit is al weken waardeloos.
Nog iemand interesse in een Remeha e-twist termostaat, gratis af te halen !!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Luc 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Prima ketel. Doet wat ie moet doen. Heb heb in combinatie met het E-Twist thermostaat. Werkt prima. Veel instelmogelijkheden. Ik heb de ketel pas een week en kan dus niet veel zeggen over de duurzaamheid. Het is wel één van de meest verkochte ketels van Nederland. Als je de Tzerra PLUS koopt, kan je ook de snelheid van de pomp instellen (bleek achteraf). Vaak geeft het verlagen van de pompsnelheid ook een iets hoger rendement.

Met het E-Twist thermostaat kan je een vooraf ingesteld programma afwerken, maar ook handmatig de CV ketel aan en uit zetten. Dit kan ook van buiten huis en zelfs als je op vakantie bent. Dit alles kan met de draaiknop op het thermostaat ( misschien voor oudere mensen die niet zo handig zijn op een smartphone), maar ook via de bijbehorende app.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Zeker de helft kleiner dan de oude ketel

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pedro 15-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Verwarmingsketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Zeer compacte ketel ,stil . Heb wel problemen met de thermostaat wat betreft de verbinding,
met wifi en de ketel.

Pluspunten

  • compact.
  • stil.

Minpunten

  • verbinding met de thermostaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Schakelaar 22-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede cvketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Het is beter dan ik verwacht top produkt.em met de etwist kan ik ook het gebruik zien top en ik kan hem met de app ook precies regelen

Pluspunten

  • Etwis
  • Zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P de Rooij 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en duidelijk afleesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Zeer compact en werkt uitstekend en is muisstil. Is ook nog mooi van vormgeving,
Is heel makkelijk te bedienen voor mij een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Huisman 11-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huisman

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Samen met de eTwist een ideale combinatie . Op advies van mijn installateur geplaatst. Zeker geen spijt van

Pluspunten

  • Ruimte besparend
  • En bijna geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Schneider 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe cv-ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ik vindt de ketel geweldig, eigenlijk is ie alles wat een cv ketel moet zijn. Mooi compact, bijzonder stil en met een duidelijk display. De techniek staat natuurlijk niet stil, maar wat een verschil met onze oude ketel. De prijs is niet de laagste in deze klasse maar zeker ook niet de hoogste.
Ik denk een goede prijs in verhouding tot de kwaliteit.

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Fraaie vormgeving
  • Duidelijk display
  • Lijkt erg degelijk. De tijd zal het leren..

Minpunten

  • Eigenlijk nog niets kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar Fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Inmiddels draait onze nieuwe CV ketel Tzerra ACE 28C (CW4) in combinatie met de WTW HR Optifor 350. De oude CV ketel was een stuk groter en deze nieuwe ketel van Remeha is een stuk kleiner en geeft meer ruimte en werkt goed samen met de WTW. We hebben lang gezocht naar een juiste CV ketel want deze moest ook klaar zijn voor de toekomst. De CV ketel is dus ook geschikt in combinatie met een zonneboiler en dat was ook een van onze wensen. Kortom een CV ketel die helemaal aan onze eisen voldoet. Samen met de e Twist is de installatie een mooie combinatie. Ik vond de installatie van e Twist snel verlopen, ook de installatie van de app op de telefoon ging goed. Ik lees ook dat de app niet goed zou samen werken met de e twist maar ik heb nog geen problemen gehad. Ik heb wel de werkelijke huiskamer temperatuur moeten kalibreren, maar ook een fluitje van een cent. Voor de rest warmt het huis snel op. Ook warm water is snel aanwezig t.o.v. de vorig CV. Wij zijn tevreden.

Pluspunten

  • Compacte CV ketel
  • Weinig geluid
  • Overzicht verbruik
  • Te combineren, WTW, zonneboiler

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerwin 26-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha CV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Wij hadden een Intergas kerel die het had begeven toen zijn we over gegaan naar Remeha hij is stil je hoort hem haast niet en door de slimme thermostaat die je kan koppelen aan je telefoon heb je een mooie overzicht wat je verbruikt is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Amanda 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi klein en heerlijk stil!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Grote uitgave maar direct al groot plezier van.
Heerlijk stil en mooi klein compact apparaat.
Aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sjakie 11-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
We hebben hem inmiddels meer dan een jaar in gebruik en werkt nog steeds naar behoren. Ik verbaas me nog steeds hoe klein het is en zoveel kan verwarmen. Verwarming, douche en een afwasje doen tegelijkertijd is geen enkel probleem. Het kleine formaat was voor ons heel erg belangrijk met plaatsen ivm de kleine zolder (nok op 1,5m) die we hebben.
De eTwist thermostaat is alleen niet super in gebruik in combinatie met de app.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Vermogen
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • eTwist verbinding
  • eTwist installatie en app

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

peter en eveline 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker warm in het hele huis

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 28c CW4 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Bij onze "oude" ketel hadden wij altijd het gevoel dat het bij 20/21 graden nog niet behaaglijk in huis was. Nu zijn ook de radiatoren in onze aanbouw lekker warm en is het in deze ruimte prettig vertoeven, ook als het buiten koud is . De installatie van de eTwist is kinderlijk eenvoudig. Een ander pluspunt is de ruimte die wij op zolder erbij hebben gekregen. Ten opzichte van de oude ketel hebben wij nu meer ruimte op zolder !

Pluspunten

  • behaaglijk warm in het hele huis
  • veel kleiner tov vorige installatie
  • voorbereid op de toekomst (gasloos !)

Minpunten

  • eTwist heeft soms moeite om de server te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer