Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer) - Reviews

Best Reviewed feb 2020 Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)
Best Reviewed - februari 2020
Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,7 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peetduif 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooi product ..niet te groot
Mooi uiterlijk..ik heb hen pas een dag .dus .kan nog niet veel vertellen. Lekker stil .dat val me op .en makkelijk geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM De Vries 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Veel meer waterdruk op kranen en douchen en gelijkmatiger verdeling van warmteafgifte in woning, en veel minder geluid van de ketel.

Pluspunten

  • Compact
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. smeen 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

10,0
Doet het prima zoals het moet prima zijn best voldoet uitstekend goed en overal warm water en heerlijk overal warm.

Pluspunten

  • klein
  • goede temperatuur.

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen, ruim voldoende heet water voor meerdere tappunten. verwarming heel snel en stil. Thermostaat iSense, is handig, kun je met wifi verbinden en met app bedienen als je wilt.
Nu 2 weken in huis en kan ém zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Hoge capaciteit voor meer tappunten

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graveeratelier Klaasing 01-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar werkt als een grote!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Zeer nette ketel! Klein maar werkt als een grote!! Geeft veel vertrouwen omdat je de garantie kan vergroten naar 15 jaar! Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Kleine ketel met veel mogelijkheden welke makkelijk zijn terug te vinden in de instructies . Veel warm water en voorbereid op de duurzame toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra ACE 39C SUPER KETEL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel doet wat die moet doen en mooie uitstraling.

super tevreden en dan nog de Etwist thermostaat wat een geweldig ding en super mooie uitstraling

Pluspunten

  • klein
  • goed uiterlijk
  • doet wat die moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm water, goede waterdruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Aanbevolen door installateur. Nu sinds lange tijd weer "normale"waterdruk. Veel warmer in huis. Makkelijk menu op thermostaat voor wijzigen "instellingen". Snel het bad vol!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H de Ruiter 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

H de Ruiter

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Al jaren een Remeha cv gehad zonder problemen dus nu ook een Remeha door de goede service van het bedrijf is het aan te bevelen om deze cv aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie verwarmingsbron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goed product. Ik heb voor deze ketel gekozen op advies van de energiewacht. Ik heb de ketel nog maar een paar dagen, maar mijn idee is dat ik een goede keus heb gemaakt. Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Snel warm in huis
  • Heeft niet veel lawaai
  • Neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 21-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tweede keer een RemehaTzerra

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Zo een fijne ketel. Stil, compact en superkrachtig. Nooit problemen gehad. Gewoon een superketeltje en dat in een vrijstaande woning.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Compact
  • Veel mogelijkheden voor meer comfort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. L.N.J.M. Geradts 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wandkachel Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Een compacte en door DESO (Breda) mooi geïnstalleerde Remeha Tzerra Ace 39C CW5 cv met luchtafscheider en vuilvanger voorn een gangbare prijs. Via de Consumentenbond is mijn keuze op deze cv gevallen. Zoals verwacht werkt de kachel prima, maar kan nog geen lange termijn uitspraken hierover doen. Prijs/kwaliteit schat ik als goed in.

Pluspunten

  • compact
  • stille CV
  • mogelijkheid voor evt.warmtepomp
  • relatief zuinige CV

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ed 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ben tot nu erg tevreden over deze ketel, heb een stortdouche heerlijk nu krachtig en snel warm water, verwarming is trouwens ook snel op temperatuur, heb hem nu een maand maar zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aad 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Mooi kleine ketel ik heb hem pas dus even afwachten alles lijkt simpelweg gebruik geef alles aan display onderhoud vrij als goed is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Ziet er verzorgd uit en levert een ruime hoeveelheid tapwater wat prettig is wanneer je op meerdere locaties warm water nodig hebt.

Pluspunten

  • Afmetingen
  • Afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick Doolaard 27-05-2020
  • Product gekocht

Prima CV ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Enkele maanden in gebruik werk prima , alleen warm water duurt wat langer dan mijn vorige cv ketel daar zat een voorraad boiler in.
Wel wat apparte dingen ontdekt gaat iedere morgen om klokslag 7 uur voor een minuut aan zonder dat ik dat hebt ingesteld er zijn overigens nog meer van die momenten op een dag. Ik heb er ook de Remeha thermostaat bij met de app dat werk prima.
Verder kan ik zeggen tot op heden prima cv ketel.

Pluspunten

  • Klein

Minpunten

  • Warm water duurt wat langer geen voorraad boiler

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jolanda 24-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Ik heb dit gekozen omdat dit me een goede ketel leeg. Door de uitstekende uitleg en informatie van XXX ben ik overtuigd dat dit een goede keus voor me zou zijn. De ontzettend aardige XXX heeft vervolgens de ketel in een recordtijd geïnstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JenS 27-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Heb de ketel pas sinds kort, maar wat mij nu al opvalt is dat je hem niet hoort. Hij is erg stil. De e-twist thermostaat is een fijn ding, gemakkelijk in gebruik. Mis echter een meegeleverde gebruiksaanwijzing, echter wel online in te zien.
Enige nadeel is dat als je weinig water vraagt, b.v. bij het scheren, het water niet erg warm is.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede ketel voor een goede prijs

Minpunten

  • Geen heet water bij weinig vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees 15-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra CW 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Heb deze cv ketel aangeschaft vanwege de prijs/prestatieverhouding. Tevens waren er zeer goede reviews aanwezig. Ik heb er geen minuut spijt van gehad. Geweldige prestaties, lekker veel warm water en vooral stil tijdens gebruik. Ook het formaat is een prettige bijkomstigheid.

-----------------------------------------------------------
Eerdere review 23-1-2020:

Dit apparaat werkt geweldig. Stil en heeel veeel warm water. Zeer gebruiksvriendelijk en werkt perfect samen met de Toon thermostaat. Zeer tevreden ook over de installatie.

Pluspunten

  • Veel warm water
  • Zeer zuinig
  • Compact
  • Stil
  • Betrouwbaar merk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AteR 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker compact, snelle installatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
was op zoek naar nieuwe CV na het begeven van mijn oude CV, de Remeha Avanta.
Mede n.a.v. verschillende testen, waaronder die van de consumentenbond, is mij keus gevallen op de Remeha Tzerra Ace.
vanwege aanwezigheid regendouche gekozen voor de CW 5.

Pluspunten

  • compact
  • erg stil
  • heerlijk water onder regendouche
  • onderhouds vriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews