Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer) - Reviews

Best Reviewed okt 2019 Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,7 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peetduif 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooi product ..niet te groot
Mooi uiterlijk..ik heb hen pas een dag .dus .kan nog niet veel vertellen. Lekker stil .dat val me op .en makkelijk geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM De Vries 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Veel meer waterdruk op kranen en douchen en gelijkmatiger verdeling van warmteafgifte in woning, en veel minder geluid van de ketel.

Pluspunten

  • Compact
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. smeen 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

10,0
Doet het prima zoals het moet prima zijn best voldoet uitstekend goed en overal warm water en heerlijk overal warm.

Pluspunten

  • klein
  • goede temperatuur.

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graveeratelier Klaasing 01-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar werkt als een grote!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Zeer nette ketel! Klein maar werkt als een grote!! Geeft veel vertrouwen omdat je de garantie kan vergroten naar 15 jaar! Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Kleine ketel met veel mogelijkheden welke makkelijk zijn terug te vinden in de instructies . Veel warm water en voorbereid op de duurzame toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra ACE 39C SUPER KETEL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel doet wat die moet doen en mooie uitstraling.

super tevreden en dan nog de Etwist thermostaat wat een geweldig ding en super mooie uitstraling

Pluspunten

  • klein
  • goed uiterlijk
  • doet wat die moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm water, goede waterdruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Aanbevolen door installateur. Nu sinds lange tijd weer "normale"waterdruk. Veel warmer in huis. Makkelijk menu op thermostaat voor wijzigen "instellingen". Snel het bad vol!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H de Ruiter 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

H de Ruiter

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Al jaren een Remeha cv gehad zonder problemen dus nu ook een Remeha door de goede service van het bedrijf is het aan te bevelen om deze cv aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie verwarmingsbron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goed product. Ik heb voor deze ketel gekozen op advies van de energiewacht. Ik heb de ketel nog maar een paar dagen, maar mijn idee is dat ik een goede keus heb gemaakt. Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Snel warm in huis
  • Heeft niet veel lawaai
  • Neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ed 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ben tot nu erg tevreden over deze ketel, heb een stortdouche heerlijk nu krachtig en snel warm water, verwarming is trouwens ook snel op temperatuur, heb hem nu een maand maar zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aad 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Mooi kleine ketel ik heb hem pas dus even afwachten alles lijkt simpelweg gebruik geef alles aan display onderhoud vrij als goed is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Ziet er verzorgd uit en levert een ruime hoeveelheid tapwater wat prettig is wanneer je op meerdere locaties warm water nodig hebt.

Pluspunten

  • Afmetingen
  • Afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 13-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact design, stil, zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Compact, sterk en zuinig. Voelt en oogt degelijk aan, handleiding is duidelijk en de installateur was tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j heemskerk 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
wat een super ketel hij maakt bijna geen geluid hij is lekker snel warm en ziet er ook nog mooi uit dit is zeker een aanrader voor mensen die niet teveel willen betalen maar toch een super ketel willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel Pegel 05-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel tov de oude

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Deze Remeha ketel is een vervanging van de oude intergas ketel.
Na het aansluiten door de monteur merkte ik gelijk dat er meer druk op het warme water zit en er op meerdere plaatsen warm water getapt kan worden.
De verwarming lijkt ook warmer, zeker de vloerverwarming, dat voel je gelijk.
Ook is er gelijk een nieuwe klokthermostaat van Remeha geplaatst de i sense.
Deze is goed afleesbaar en instelbaar.

Pluspunten

  • Veel druk op warmwater
  • Aftappen op meerdere punten
  • Vloerverwarming is warmer

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Burggraaf 20-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

C.V. Ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Het produkt werkt uitstekend, is compact van maatvoering maar groot in capaciteit. Prima prijsverhouding m.b.t. het geleverde. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • compact
  • stil
  • mooi toestel
  • duidelijke omschrijvingen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verbetering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Als vervanging van een aparte badgeiser en een losse VHR verwarmingsketel merkte ik meteen al dat de waterdruk veel hoger was en dat warm water nu ook echt warm is .Mooi klein formaat ketel met een fraai uiterlijk en een stuk zuiniger dan de vorige combinatie

Pluspunten

  • Formaat
  • Bijna geruisloze werking
  • Probleemloos gekoppeld aan Thermosmart

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joze 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar heeft alles in huis en toekomst bestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ik heb voor de Remeha C5 39 gekozen omdat hij 2 warmtewisselaars heeft. Na de verbouwing kunnen wij dan een waterboiler op zonne-energie aansluiten. Tevens levert hij genoeg warmte en warm water voor 2 douchen en een bad. De prijs is een extraatje

Pluspunten

  • 2 wisselaars
  • Genoeg warm water voor 2 douchen en een bad
  • Klein
  • E-twist via app te bedienen
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Volledig klaar voor de toekomst is te combineren is met duurzame systemen zoals warmtepompen De cv ketel bezit het nieuwe eSmart Inside besturingssysteem, hierdoor kan de cv ketel bedient worden via verschillende apps en slimme thermostaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Tuijtjens 14-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi klein toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
De prijs - prestatieverhouding vonden wij zeer gunstig.. Ook de afmetingen van het apparaat waren dusdanig klein dat het een aanwinst.

Pluspunten

  • compact
  • goede verwarming
  • Ruime warm water opbrengst
  • Volkomen geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews