Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer) - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,7 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peetduif 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooi product ..niet te groot
Mooi uiterlijk..ik heb hen pas een dag .dus .kan nog niet veel vertellen. Lekker stil .dat val me op .en makkelijk geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM De Vries 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Veel meer waterdruk op kranen en douchen en gelijkmatiger verdeling van warmteafgifte in woning, en veel minder geluid van de ketel.

Pluspunten

  • Compact
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. smeen 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

10,0
Doet het prima zoals het moet prima zijn best voldoet uitstekend goed en overal warm water en heerlijk overal warm.

Pluspunten

  • klein
  • goede temperatuur.

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graveeratelier Klaasing 01-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar werkt als een grote!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Zeer nette ketel! Klein maar werkt als een grote!! Geeft veel vertrouwen omdat je de garantie kan vergroten naar 15 jaar! Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Kleine ketel met veel mogelijkheden welke makkelijk zijn terug te vinden in de instructies . Veel warm water en voorbereid op de duurzame toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra ACE 39C SUPER KETEL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel doet wat die moet doen en mooie uitstraling.

super tevreden en dan nog de Etwist thermostaat wat een geweldig ding en super mooie uitstraling

Pluspunten

  • klein
  • goed uiterlijk
  • doet wat die moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm water, goede waterdruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Aanbevolen door installateur. Nu sinds lange tijd weer "normale"waterdruk. Veel warmer in huis. Makkelijk menu op thermostaat voor wijzigen "instellingen". Snel het bad vol!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H de Ruiter 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

H de Ruiter

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Al jaren een Remeha cv gehad zonder problemen dus nu ook een Remeha door de goede service van het bedrijf is het aan te bevelen om deze cv aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ed 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ben tot nu erg tevreden over deze ketel, heb een stortdouche heerlijk nu krachtig en snel warm water, verwarming is trouwens ook snel op temperatuur, heb hem nu een maand maar zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aad 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Mooi kleine ketel ik heb hem pas dus even afwachten alles lijkt simpelweg gebruik geef alles aan display onderhoud vrij als goed is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie verwarmingsbron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goed product. Ik heb voor deze ketel gekozen op advies van de energiewacht. Ik heb de ketel nog maar een paar dagen, maar mijn idee is dat ik een goede keus heb gemaakt. Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Snel warm in huis
  • Heeft niet veel lawaai
  • Neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Ziet er verzorgd uit en levert een ruime hoeveelheid tapwater wat prettig is wanneer je op meerdere locaties warm water nodig hebt.

Pluspunten

  • Afmetingen
  • Afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jannette Meesters 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel warm water

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooi klein compact model wat volledig voldoet aan onze verwachtingen. Het levert snel warm water( dus minder water verspilling) en reageert ook snel met verwarmen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het beloofd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
De ketel is super stil, geeft super snel warm water en met de wifi thermostaat eenvoudig en op afstand te bedienen. De thermostaat was binnen 5 minuten gekoppeld aan mijn telefoon. Daarnaast is de ketel klein en heb ik ineens veel ruimte op de voorzolder. Ik vind het echt een aanrader!

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Snel warm water
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Peter 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel met veel capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
We hadden al een Remeha van 12 jaar oud met onvoldoende capaciteit voor de toevoeging aan verarmingsplaten en convectoren in de afgelopen 2 jaar. Het was duidelijk merkbaar dat er van de ketel te veel werd gevraagd. Uiteindelijk was vervanging de enige optie.
In overleg met onze CV installateur is gekozen voor dit nieuwe apparaat. Levert meer warm kraanwater per minuut en maakt het huis nog sneller warm. Over een jaar weten we ook of die echt zuiniger is. Waarschijnlijk wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

`Judith 06-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Fijn product, compact en duidelijke en gebruikersvriendelijke thermostaat.
Levering erg snel! Warmt snel op.

Pluspunten

  • Compact
  • Duidelijke thermostaat
  • Warmt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Egbert 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe CV ketel Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ik heb alleen maar zeer goede recensies gelezen over deze CV ketel de Remeha Tzerra Ave 39c CW5 en daarom vind ik de prijs/kwaliteit erg aantrekkelijk. Ik had een CW4 ketel. De nieuwe is een CW5. Dus hoeft minder hard te werken, zuiniger, minder storingen en langere levensduur.
Een aanrader.

Pluspunten

  • Compact
  • Zeer stil
  • Zeer geavanceerd
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hays 03-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein formaat

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

7,0
Heb dit product gekozen omdat andere er tevreden over zijn en ik zeker mijn oude merk niet wou door de ellende. Deze kan ook omgebouwd worden indien er geen gas meer is en ook zit er een automatisch vulsysteem bij. Helaas echter is er niet bij vermeld dat hier dus geen bypass inzit en dat als je vloerverwarming hebt dit dus wel nodig is omdat de cv anders steeds optilt slaat en het niet meer doet of daarom bijna alle verwarmingen op de bovenverdieping open moeten staan. Dus als extra nog bypass moeten laten installeren.

Pluspunten

  • Automatisch vullen
  • Ombouw voor elektra
  • Zonder voorverwarm water snel aan

Minpunten

  • Geen bypass
  • Snel in alarm

Review criteria:

Voldoende

Reageer

jack 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De nieuwe Remeha C.V.ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Wat een verschil met de oude ketel,binnen no time is de kamer op temperatuur.
Het bijzondere er van is dat de watertemperatuur niet boven de 65 graden komt,dus geen 85 of 90 graden wat een besparing aan gas oplevert.
Dit hadden we eerder moeten doen.

Pluspunten

  • kamer snel op temp.
  • zeer goede pomp
  • met lage temp. alles warm

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JimZ 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein fomaat, grote capaiteit

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Na 16 probleemloze jaren begonnen de eerste problemen met mijn AWB ketel. Diverse offertes opgevraagd en daarbij viel op dat in veel gevallen de Tzerra ACE 39C van Remeha geadviseerd werd. Qua specificaties kan deze zich zeker meten met andere gerenommeerde topmerken, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs i.c.m. Etwist thermostaat.

Eerste indruk is zeer goed. Hij is veel kleiner dan de vorige ketel en levert meer water en vermogen. Bij gebruik voor de CV hoor je de ketel nauwelijks, en tijdens het douchen is slechts een lichte ruis hoorbaar. Duidelijk stiller dan de vorige ketel. Pluspunt is ook het display waarop de druk is af te lezen en de temp is af te stellen. Het huis is binnen mum van tijd op temperatuur.

Over de Etwist ben ik wat sceptischer; hij ziet er mooi uit maar de menustructuur had wat makkelijker gekund. Na 1 dag liep de thermostaat vast in de vorstbeveiliging en was niet meer te bedienen (na een update), na belgische reset werkte die weer. Via de app is het makkelijker om instellingen aan te passen, maar de connectie valt soms soms weg. Hopelijk komen hier op korte termijn nog updates voor...

Betrouwbaarheid kan ik nog weinig over zeggen maar aangezien dit een doorontwikkeling is van de betrouwbare Tzerra plus verwacht ik weinig problemen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Geluidsarm
  • Capaciteit

Minpunten

  • Connectiviteit Etwist

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer