Remeha Tzerra Ace - Reviews

  • Best Reviewed 6 keer jan 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pi 02-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Remeha is Remeha niet meer

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

4,0
Had al 20 jaar remeha dus weer een remeha nu een tzerra 39c
Prima warmte en water, maar duurzaamheid is niet meer wat het was
Na 4 jaar ervaring, 4 maal probleem, flowsensor 2x, cartridge, ventilatiesysteem
Ongeveer de aanschafprijs aan reparaties, voor mij geen remeha

Pluspunten

  • Compact
  • Prima warmte en water

Minpunten

  • Onbetrouwbaar
  • Duur in reparaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

f. smeen 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Doet het prima zoals het moet prima zijn best voldoet uitstekend goed en overal warm water en heerlijk overal warm.

Pluspunten

  • klein
  • goede temperatuur.

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 06-10-2020
  • Product gekocht

super keteltje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Ik heb de CW4 en CW5 bij mijn dochter en mij geïnstalleerd. Stille en betrouwbare c.v. ketels en gemakkelijk te onderhouden. Goede back up van Remeha. Blij mee!

Pluspunten

  • klein
  • makkelijk te onderhouden
  • stil
  • prima rendement

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 15-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra CW 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Heb deze cv ketel aangeschaft vanwege de prijs/prestatieverhouding. Tevens waren er zeer goede reviews aanwezig. Ik heb er geen minuut spijt van gehad. Geweldige prestaties, lekker veel warm water en vooral stil tijdens gebruik. Ook het formaat is een prettige bijkomstigheid.

-----------------------------------------------------------
Eerdere review 23-1-2020:

Dit apparaat werkt geweldig. Stil en heeel veeel warm water. Zeer gebruiksvriendelijk en werkt perfect samen met de Toon thermostaat. Zeer tevreden ook over de installatie.

Pluspunten

  • Veel warm water
  • Zeer zuinig
  • Compact
  • Stil
  • Betrouwbaar merk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Vaarhorst 25-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5 +wifi thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Een super ketel met makkelijk instellen van eTwist thermostaat en dan nog niet te vergeten dit allemaal te kunnen doen met je IPad .
Zeer compact en mooi uit zien van deze ketel met zijn CW5 aan warmwater en CV in bedrijf van 35 KW voldoende voor onze bungalow te verwarmen .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Nico 05-02-2020

Dank u voor uw review. Kunt u ook aangeven of deze kleine ketel ook meerdere tappunten aan kan. Dan bedoel ik: als 1 persoon staat te douchen en 1 iemand doet de afwas (of staat zich op zelfde badkamer te scheren/tanden poetsen) lukt dat.................of staat degene die aan 't douchen is dan te gillen onder een koude straal

Reageer

Marielouise 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Hij werkt goed geeft goede resultaten op
Ik zal iedereen hem aan bevallen
Een goede ketel
Zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan 02-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille cv ketel met goede capaciteit

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
prima cv ketel. Makkelijk te bedienen samen met de etwist thermostaat. Ketel is stil ,levert een goede capaciteit water en doet wat het moet doen. Ook gekozen voor een automatische bijvulinrichting,geen gezeur meer met het aan en afkoppelen van de slang. Ketel geeft middels de app en/of thermostaat aan dat er bijgevuld moet worden. Slecht een bevestiging volstaat dan en de ketel wordt bijgevuld,ideaal.

Pluspunten

  • stille ketel, levert veel capaciteit
  • optie automatische bijvulinrichting,vuilfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk en comfortabel snel en warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Klein van stuk en groots in wat ie kan.. snel warm water en wordt ook echt aangeraden.. Ben tevre al heb ik m nog maar net mijn huis is supersnel opgewarmd..

Pluspunten

  • Klein
  • stil
  • snel warm
  • onderhoudsvriendelijke (zeggen ze)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieger 21-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

5,0
Mooie zuinige compacte ketel. De ketel levert goede prestaties voor een niet al te hoge prijs. Wat ik helaas mis in alle beoordelingen is de onderhoudskosten van de ketel. Het modulair systeem (3 modules) maakt het onderhoud 'gemakkelijker'. Alleen als er een onderdeel (bv ventilator = slijtage gevoelig onderdeel) kapot is, dan moet er een nieuwe module worden aangeschaft. Deze kost ca. 400 eur. excl. inbouwkosten. Een refurbished onderdeel kost een paar tientjes minder. Ik vraag mij af of je een ketel een goede beoordeling kunt geven als je je al bij een kapotte ventilator moet gaan afvragen of je niet beter een nieuwe ketel kunt kopen! De ketel is zuinig met aardgas maar de milieubelasting is zeer hoog. En ik vraag mij af of deze ketel niet goedkoop maar duurkoop is.

Pluspunten

  • Compact
  • Zeer zuinig
  • stil
  • prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Kosten onderdelen / modules

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JM De Vries 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Veel meer waterdruk op kranen en douchen en gelijkmatiger verdeling van warmteafgifte in woning, en veel minder geluid van de ketel.

Pluspunten

  • Compact
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetduif 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mooi product ..niet te groot
Mooi uiterlijk..ik heb hen pas een dag .dus .kan nog niet veel vertellen. Lekker stil .dat val me op .en makkelijk geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 21-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tweede keer een RemehaTzerra

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Zo een fijne ketel. Stil, compact en superkrachtig. Nooit problemen gehad. Gewoon een superketeltje en dat in een vrijstaande woning.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Compact
  • Veel mogelijkheden voor meer comfort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen, ruim voldoende heet water voor meerdere tappunten. verwarming heel snel en stil. Thermostaat iSense, is handig, kun je met wifi verbinden en met app bedienen als je wilt.
Nu 2 weken in huis en kan ém zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Hoge capaciteit voor meer tappunten

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graveeratelier Klaasing 01-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar werkt als een grote!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Zeer nette ketel! Klein maar werkt als een grote!! Geeft veel vertrouwen omdat je de garantie kan vergroten naar 15 jaar! Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Kleine ketel met veel mogelijkheden welke makkelijk zijn terug te vinden in de instructies . Veel warm water en voorbereid op de duurzame toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra ACE 39C SUPER KETEL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel doet wat die moet doen en mooie uitstraling.

super tevreden en dan nog de Etwist thermostaat wat een geweldig ding en super mooie uitstraling

Pluspunten

  • klein
  • goed uiterlijk
  • doet wat die moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm water, goede waterdruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Aanbevolen door installateur. Nu sinds lange tijd weer "normale"waterdruk. Veel warmer in huis. Makkelijk menu op thermostaat voor wijzigen "instellingen". Snel het bad vol!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H de Ruiter 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

H de Ruiter

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Al jaren een Remeha cv gehad zonder problemen dus nu ook een Remeha door de goede service van het bedrijf is het aan te bevelen om deze cv aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie verwarmingsbron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goed product. Ik heb voor deze ketel gekozen op advies van de energiewacht. Ik heb de ketel nog maar een paar dagen, maar mijn idee is dat ik een goede keus heb gemaakt. Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Snel warm in huis
  • Heeft niet veel lawaai
  • Neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. L.N.J.M. Geradts 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wandkachel Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Een compacte en door DESO (Breda) mooi geïnstalleerde Remeha Tzerra Ace 39C CW5 cv met luchtafscheider en vuilvanger voorn een gangbare prijs. Via de Consumentenbond is mijn keuze op deze cv gevallen. Zoals verwacht werkt de kachel prima, maar kan nog geen lange termijn uitspraken hierover doen. Prijs/kwaliteit schat ik als goed in.

Pluspunten

  • compact
  • stille CV
  • mogelijkheid voor evt.warmtepomp
  • relatief zuinige CV

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews