Remeha Calenta Ace 40c CW5 - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Remeha Calenta Ace 40c CW5
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,9 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace 40c CW5 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

8,0
Dit merk (Remeha) werd mij aanbevolen door 2 verschillende installateurs waar ik een offerte voor een nieuwe ketel had aangevraagd. Mij is verteld dat Remeha goede en snelle service biedt en bij twijfel gevallen coulant is.
Ook de bedragen voor het verlengen van de garantieperiode naar totaal 5,10 of 15 jaar vond ik meevallen.

De ketel geeft meer en warmer water dan mij vorige ketel (tje)

Pluspunten

  • I sense thermostaat

Minpunten

  • nog niet ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Matt 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha ace cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

9,0
Nefit ecomline vervangen voor nieuw remeha ace , buiten dat cv ketel erg stil en compact is , werdt ik erg blij van de eerste maand afrekening ,100 kub gas bespaart en dus 75 euro lagere rekening op electra een besparing van 6 euro dit was december , dit is dus voor mij het eerste apparaat dat zich zelf terug verdient. Dik tevrede klant dus.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • e twist lastig aan melden op wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de remeha Calnta Ace 40c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

9,0
hij is zeer stil en gunstig in gebruik, zal deze dan ook aan onze vrienden en kennissen aan bevelen.

Pluspunten

  • zeer stil
  • gunstig in gebruik
  • klein
  • in de comfort

Minpunten

  • in de eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Treur 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fluister stille CV-ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te bedienen dmv. app., gekozen na het lezen van diverse reviews. De CV-ketel werkt inderdaad zoals verwacht. Weinig tot geen geluid bij werking ketel. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluidsarm
  • goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie overzichtelijke ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

8,0
Ketel is goed te plaatsen en heeft weinig ruimte nodig om te plaatsen.
Verder ziet de ketel er mooi uit en is het display achter de klep er overzichtelijk en mooi.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Voldoende warm water
  • Automatisch vulsysteem (optie)
  • genoeg CV capaciteit
  • Makkelijke in te stellen

Minpunten

  • Extra hoogte bij Automatisch vulsysteem
  • Diepte ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marca_J 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze CV Ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

9,0
Hele betrouwbare CV ketel, produceert weinig geluid, en is erg zuinig.
Ik ben erg blij met de aanschaf van dit product en raad het iedereen aan (zeker in combinatie met de gaslos garantie van Remeha).

Pluspunten

  • Geen tot weinig geluid
  • Duurzaam

Minpunten

  • Vrij duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p vonk 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil snel warm goed te bedienen en in te regelen

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

10,0
makkelijk te plaatsen niet zwaar overzichtelijk goed te bedienen en in te regelen.
snel c.v. warm water goed .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte cv-ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

9,0
Ketel werkt nagenoeg fluisterstil en voldoet prima voor onze vrijstaande woning en beveel derhalve deze ketel met voldoende vermogen aan !

Pluspunten

  • keuze
  • compact toestel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

erik b. 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed verwarming

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

8,0
Hallo Remeha!!
Na vervanging van een 36 jaar oude cv ketel en 20 jaar oude badgeizer ben ik zeer tevreden over de prestaties van deze Remeha combiketel.

Alleen de installateur heeft de moeite niet genomen om de functies van de thermostaat en het bedieningscherm van de ketel uit te leggen. Gelukkig heeft hij de handleidingen achter gelaten.

Verder ben ik tot nu toe nog iedere dag bezig om te ontluchten ( ik dacht dat deze ketels dat automatisch zouden doen). Met en met zit er steeds minder lucht in de ketel.

Wanneer de cv aan staat en dan tegelijk warm water tappen voor de douche geeft lauw water, na een korte tijd wordt dat water wel goed heet.

mvg
.....

Pluspunten

  • snel warm
  • goed heet
  • mooie digitale thermostaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 30-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 40c CW5

Algemene score

8,0
Kachel springt zuinig om met gas en is een stuk stiller als onze vorige ketel.
Nu 2 mnd in bedrijf en moeten de winter nog door maar ik heb er vertrouwen in dat
we energie gaan besparen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer