Remeha Calenta Ace 28C CW4 Combi HR Ketel - 24.8kW - A - Kokend water kranen

Remeha Calenta Ace 28C CW4 Combi HR Ketel - 24.8kW - A
Remeha Calenta Ace 28C CW4 Combi HR Ketel - 24.8kW - A

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 83 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace 28C CW4 Combi HR Ketel - 24.8kW - A op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

maciek03-05-2020

makelijk te installeren

onderdelen zij voorradig en is makelijk te installeren, wel grote unit binnen werk mooi en duielijk led verlichting leuk
Raymond23-04-2020

Eenvoudig en compact

Overstap gemaakt vanwege oude CV-installatie. Remeha Calenta Ace 28c CW4 gekocht op advies van installateur, gezien het gebruik in een groot huis met een groot samengesteld van 7 personen. Zeer tevreden, snel warm water op diverse punten in huis!!
Stef16-02-2020

Valentijn 40c

Lekker veel warm water, compacte cv ketel, stille cv ketel, makkelijk uitleesbaar, en makkelijk instelbaar. ============================= update 5-6-2020 ============================= Nog steeds erg tevreden over de aangeschafte cv ketel. Lekker veel warm water. Een klein minpuntje is wel dat wanneer je weinig warm water Nodig hebt en je zet de warmwaterkraan half open dan moet je constant bijstellen omdat de druk van het water minder word.
JCM Jacobs02-02-2020

Remeha

Goed advies installateur en vaktechniek geeft doorslag. Niet de laagste prijs. Op Internet had ik vast wel dito ketel gevonden voor betere prijs.
Pluspunten
  • Degelijke constructie
  • E twist thermostaat
Minpunten
  • Weet ik nog niet
mario15-01-2020

mooie strakke cv ketel en mooie bediening fluister stil

mooie ketel stil ben er blij mee. makelijk in te stellen en de ketel is zuinig. Remeha heeft zijn best gedaan.
Paul24-12-2019

Remeha. Helemaal top

Wat n verschil. De hybride ketel Calenta Ace 40c CW5 laten hangen. Buiten het aangename formaat is deze ketel fluisterstil. Over 3 kranen tegelijk een enorme straal warm water en de stortdouche is nu echt een stortregen. Tevens de eTwist gemonteerd en binnen enkele minuten gekoppeld. Fluitje van n cent. En nu ook gekoppeld met Google Home. Ik ben blij met deze ketel en gaat mijn verwachtingen te boven. En klaar voor de toekomst als er een warmtepomp bij zou moeten. Een echte aanrader dus
Arnout05-12-2019

Remeha Calente Ace

Mooi product! Zeker in combinatie met de eTwist. Makkelijk te bedienen zelfs door een digibeet. Doet s'nachts updates wanneer dit nodig is dus hier heb je geen last van.
Anton van Kippersluis17-10-2019

looking/ prijs/ kwaliteit perfect

Na het door verdiepen in de aanschaf van een nieuwe ketel kwam ik op Remeha terecht. Nu 1 week ervaring. bevalt erg goed. verwarmt geruisloos en snel. Voldoende water met douchen. Was een boiler gewend
Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • zuingheid
Minpunten
  • nog geen
Daphne12-10-2019

Remaha ketel

De oude ketel was kapot en nu hadden we de remaha calenta ace 40c laten installeren. We zijn erg tevreden over de ketel, hij maakt nauwelijks geluid , hij geeft snel heet water. Het bad vullen is geen probleem. Daarbij is hij een stuk kleiner dan onze oude ketel. Wij zijn kortom erg tevreden !
  • Snel warm water
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Remeha Calenta Ace 28c CW426-09-2019

Zeer tevreden

Remeha Calenta Ace 28c CW4 Werkt zoals verwacht. Stil en snel warm water. Zeer tevreden. Uitstekende service door Warmland.
Pluspunten
  • Snelwarm
Remeha Calenta Ace 28c CW421-08-2019

Remeha Calenta Ace 28c CW4

Fijne ketel, maakt weinig geluid, zeer snel warm op de tappunten. Sneller dan onze vorige ketel van een ander werk met een inwendige boiler. We zijn er erg tevreden over deze ketel en zouden deze ketel aan iedereen aanraden.
Altink28-07-2019

Kwaliteits cv ketel

Zeer goede cv ketel met alle gemakken en al voorbereid voor de toekomst. Gekocht bij Janssen Lieren en vakkundig geplaatst , met een goede uitleg en service.👍👍
Charlot03-07-2019

Mooie ketel

Mooie ketel die past bij mijn huis en voldoet aan de behoeften van verwarmen. De ketel verzorgt verder mooi warm water voor de douche en overige noodzakelijk huishoudelijke taken.
Pluspunten
  • compact
  • zuinig in gasgebruik
Minpunten
  • nvt
  • nvt
Coen Hulleman11-06-2019

Mooie kleine ketel

Ketel is compact en kleiner dan mijn vorige ketel. 1 nadeel wat me irriteert, voor dat er op de bovenverdieping kan worden gedoucht, ben ik een 10 liter emmer water kwijt, pas dan wordt het warm terwijl mijn vorige ketel binnen een paar seconden warm water leverde
Pluspunten
  • Klein en comact
Minpunten
  • Duurt te lang voor er warm water kont
  • Kan niet verholpen worden
J. Grefkens03-05-2019

Calenta Ace 28c CW4

Erg tevreden over de werking van de cv ketel. Snel warm water, geruisloos en nette uitstraling. Op advies, gezien zijn ervaring, i.o.m. de installateur voor de Calenta Ace 28c CW4.
J. Koenders28-04-2019

Stil en snel.

Ik koos deze ketel op advies van mijn installateur die hem zelf ook heeft. Bij de plaatsing kreeg ik al een goed gevoel. Hij liet me het inwendige zien en toonde me de verbeteringen die inmiddels zijn door gevoerd. Een aantal onderdelen die bij hem nog van kunststof zijn, zijn bij mij nu van koper. Dit alles is goed te zien door de ingebouwde ledverlichting. De ketel doet zijn werk haast geluidloos. Tapwater is zeer snel warm. Over gebruik kan ik nog niks zeggen, maar verwacht toch wel enige afname. De vorige ketel was een Intergas van 1990. Heeft dan toch 29 jaar zijn werk gedaan.
Pluspunten
  • Geluidsniveau
  • Snel tapwater
Minpunten
  • Onduidelijke handleiding.
Inge25-04-2019

Remeha Calenta ACE, een CV ketel die doet wat hij belooft.

We hadden 3 offertes opgevraagd . nav foto's van de huidige situatie, kwamen alle 3 de aanbieders met een Remeha Calenta ACE CW5. Dus die keuze was snel gemaakt. Nog wat nagelezen op het internet en uiteindelijk voor een plaatselijke leverancier gekozen. Wel iets duurder , maar prima werk afgeleverd. De ketel is zeer stil, het warme water is er snel en hopelijk gaan we er financieel ook nog op vooruit , door energiebesparing. Wij hadden hiervoor nog een boiler van 80 liter, dus voor ons echt een overgang. Wij hebben hem aangesloten op onze bestaande TOON. Werkt allemaal prima. De Gaslos aktie van Remeha is wellicht tzt een fijne optie. Kortom , tot nu toe een aanrader.
R. Van Os18-04-2019

Fijne CV ketel snel op temperatuur, fluisterstil

Bevalt uitstekend woonkamer snel op temperatuur, en warm water ook. duidelijke display, geluid is geweldig je hoort de CV ketel niet aanslaan, echt top.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Geluidsniveau
Daan16-04-2019

Knap keteltje!

Knappe ketel die mijn huis snel verwarmt. De installateur had ook goede ervaringen met dit type ketel. Ook warm douchen en een bad laten vollopen is geen probleem. Zeker In combinatie met de etwist thermostaat ideaal.
Pluspunten
  • Veel warm water
  • Snel warm in huis
Martin van den Bossche10-03-2019

Remeha Calenta Ace 28C - CV ketel

Deze CV-ketel is een goed geisoleerde kast. Dus de ketel is vrij stil en zeer compact. Deze ketel weegt de helft van onze vorige Nefit ketel. De ketel doet alles naar behoren.
  • Compact
Olst21-02-2019

Nieuwe kachel

Na de installatie veel moeten ontluchten. Installateur gebeld om uitleg ketel vullen, was er snel, dus goed bedrijf. Echter, het douchen op de bovenverdieping is minder. Moet eerst een grote emmer vol laten lopen met koud water, alvorens er warm water uit komt. Ook op de beneden verdieping duurt het lang voor er warm water komt. Heb het gevoel, dat de kachel te klein is voor de ruimte die er verwamt moet worden
Pluspunten
  • Kleine kachel
Minpunten
  • zeer slechte levering van warm water
Kees28-01-2019

Remeha Calenta

Dit merk (Remeha) werd mij aanbevolen door 2 verschillende installateurs waar ik een offerte voor een nieuwe ketel had aangevraagd. Mij is verteld dat Remeha goede en snelle service biedt en bij twijfel gevallen coulant is. Ook de bedragen voor het verlengen van de garantieperiode naar totaal 5,10 of 15 jaar vond ik meevallen. De ketel geeft meer en warmer water dan mij vorige ketel (tje)
Pluspunten
  • I sense thermostaat
Minpunten
  • nog niet ervaren.
Matt19-01-2019

Remeha ace cv ketel

Nefit ecomline vervangen voor nieuw remeha ace , buiten dat cv ketel erg stil en compact is , werdt ik erg blij van de eerste maand afrekening ,100 kub gas bespaart en dus 75 euro lagere rekening op electra een besparing van 6 euro dit was december , dit is dus voor mij het eerste apparaat dat zich zelf terug verdient. Dik tevrede klant dus.
Pluspunten
  • Zuinig
Minpunten
  • e twist lastig aan melden op wifi
E R Schneider06-01-2019

Onduidelijk toetsen zwart op zwart op display?

Mooie rustige Stille ketel we hebben hem nu 6 weken ,en duidelijk thermostaat erbij! Hoop dat het in energieverbruik gast schelen onze oude ketel was 16 jaar oud dus niet zuinig !
Pluspunten
  • Energiezuinig zoals beloofd in de brochure
Minpunten
  • Storing gehad na 3 weken zelfde dag verholpen.
Marca_J03-01-2019

Geruisloze CV Ketel

Hele betrouwbare CV ketel, produceert weinig geluid, en is erg zuinig. Ik ben erg blij met de aanschaf van dit product en raad het iedereen aan (zeker in combinatie met de gaslos garantie van Remeha).
Pluspunten
  • Geen tot weinig geluid
  • Duurzaam
Minpunten
  • Vrij duur