Remeha Calenta Ace 28c CW4 - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
25,5 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace 28c CW4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan 16-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Knap keteltje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Knappe ketel die mijn huis snel verwarmt. De installateur had ook goede ervaringen met dit type ketel. Ook warm douchen en een bad laten vollopen is geen probleem. Zeker In combinatie met de etwist thermostaat ideaal.

Pluspunten

  • Veel warm water
  • Stil
  • Snel warm in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Dit merk (Remeha) werd mij aanbevolen door 2 verschillende installateurs waar ik een offerte voor een nieuwe ketel had aangevraagd. Mij is verteld dat Remeha goede en snelle service biedt en bij twijfel gevallen coulant is.
Ook de bedragen voor het verlengen van de garantieperiode naar totaal 5,10 of 15 jaar vond ik meevallen.

De ketel geeft meer en warmer water dan mij vorige ketel (tje)

Pluspunten

  • I sense thermostaat

Minpunten

  • nog niet ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Altink 28-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteits cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Zeer goede cv ketel met alle gemakken en al voorbereid voor de toekomst. Gekocht bij Janssen Lieren en vakkundig geplaatst , met een goede uitleg en service.👍👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matt 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha ace cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Nefit ecomline vervangen voor nieuw remeha ace , buiten dat cv ketel erg stil en compact is , werdt ik erg blij van de eerste maand afrekening ,100 kub gas bespaart en dus 75 euro lagere rekening op electra een besparing van 6 euro dit was december , dit is dus voor mij het eerste apparaat dat zich zelf terug verdient. Dik tevrede klant dus.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • e twist lastig aan melden op wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de remeha Calnta Ace 40c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
hij is zeer stil en gunstig in gebruik, zal deze dan ook aan onze vrienden en kennissen aan bevelen.

Pluspunten

  • zeer stil
  • gunstig in gebruik
  • klein
  • in de comfort

Minpunten

  • in de eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Treur 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fluister stille CV-ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te bedienen dmv. app., gekozen na het lezen van diverse reviews. De CV-ketel werkt inderdaad zoals verwacht. Weinig tot geen geluid bij werking ketel. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluidsarm
  • goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie overzichtelijke ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Ketel is goed te plaatsen en heeft weinig ruimte nodig om te plaatsen.
Verder ziet de ketel er mooi uit en is het display achter de klep er overzichtelijk en mooi.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Voldoende warm water
  • Automatisch vulsysteem (optie)
  • genoeg CV capaciteit
  • Makkelijke in te stellen

Minpunten

  • Extra hoogte bij Automatisch vulsysteem
  • Diepte ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maciek 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makelijk te installeren

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
onderdelen zij voorradig en is makelijk te installeren, wel grote unit binnen werk mooi en duielijk led verlichting leuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en compact

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Overstap gemaakt vanwege oude CV-installatie. Remeha Calenta Ace 28c CW4 gekocht op advies van installateur, gezien het gebruik in een groot huis met een groot samengesteld van 7 personen.
Zeer tevreden, snel warm water op diverse punten in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef 16-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valentijn 40c

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Lekker veel warm water, compacte cv ketel, stille cv ketel, makkelijk uitleesbaar, en makkelijk instelbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JCM Jacobs 02-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Goed advies installateur en vaktechniek geeft doorslag. Niet de laagste prijs. Op Internet had ik vast wel dito ketel gevonden voor betere prijs.

Pluspunten

  • Degelijke constructie
  • E twist thermostaat

Minpunten

  • Weet ik nog niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mario 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie strakke cv ketel en mooie bediening fluister stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
mooie ketel stil ben er blij mee.
makelijk in te stellen en de ketel is zuinig.

Remeha heeft zijn best gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-12-2019
  • Product gekocht

Remeha. Helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Wat n verschil. De hybride ketel Calenta Ace 40c CW5 laten hangen. Buiten het aangename formaat is deze ketel fluisterstil. Over 3 kranen tegelijk een enorme straal warm water en de stortdouche is nu echt een stortregen. Tevens de eTwist gemonteerd en binnen enkele minuten gekoppeld. Fluitje van n cent. En nu ook gekoppeld met Google Home. Ik ben blij met deze ketel en gaat mijn verwachtingen te boven. En klaar voor de toekomst als er een warmtepomp bij zou moeten. Een echte aanrader dus

Reageer

Arnout 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calente Ace

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Mooi product! Zeker in combinatie met de eTwist. Makkelijk te bedienen zelfs door een digibeet. Doet s'nachts updates wanneer dit nodig is dus hier heb je geen last van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton van Kippersluis 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

looking/ prijs/ kwaliteit perfect

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Na het door verdiepen in de aanschaf van een nieuwe ketel kwam ik op Remeha terecht.
Nu 1 week ervaring. bevalt erg goed. verwarmt geruisloos en snel. Voldoende water met douchen. Was een boiler gewend

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • zuingheid

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daphne 12-10-2019
  • Product gekocht

Remaha ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
De oude ketel was kapot en nu hadden we de remaha calenta ace 40c laten installeren. We zijn erg tevreden over de ketel, hij maakt nauwelijks geluid , hij geeft snel heet water. Het bad vullen is geen probleem. Daarbij is hij een stuk kleiner dan onze oude ketel. Wij zijn kortom erg tevreden !

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Snel warm water

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

Remeha Calenta Ace 28c CW4 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Remeha Calenta Ace 28c CW4
Werkt zoals verwacht. Stil en snel warm water. Zeer tevreden.

Uitstekende service door Warmland.

Pluspunten

  • Snelwarm
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remeha Calenta Ace 28c CW4 21-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta Ace 28c CW4

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Fijne ketel, maakt weinig geluid, zeer snel warm op de tappunten. Sneller dan onze vorige ketel van een ander werk met een inwendige boiler.
We zijn er erg tevreden over deze ketel en zouden deze ketel aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlot 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Mooie ketel die past bij mijn huis en voldoet aan de behoeften van verwarmen. De ketel verzorgt verder mooi warm water voor de douche en overige noodzakelijk huishoudelijke taken.

Pluspunten

  • compact
  • zuinig in gasgebruik

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Coen Hulleman 11-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Ketel is compact en kleiner dan mijn vorige ketel. 1 nadeel wat me irriteert, voor dat er op de bovenverdieping kan worden gedoucht, ben ik een 10 liter emmer water kwijt, pas dan wordt het warm terwijl mijn vorige ketel binnen een paar seconden warm water leverde

Pluspunten

  • Klein en comact

Minpunten

  • Duurt te lang voor er warm water kont
  • Kan niet verholpen worden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews