Remeha Calenta Ace 28c CW4 - Reviews

Best Reviewed apr 2019 Remeha Calenta Ace 28c CW4
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
25,5 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace 28c CW4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan 16-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Knap keteltje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Knappe ketel die mijn huis snel verwarmt. De installateur had ook goede ervaringen met dit type ketel. Ook warm douchen en een bad laten vollopen is geen probleem. Zeker In combinatie met de etwist thermostaat ideaal.

Pluspunten

  • Veel warm water
  • Stil
  • Snel warm in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Dit merk (Remeha) werd mij aanbevolen door 2 verschillende installateurs waar ik een offerte voor een nieuwe ketel had aangevraagd. Mij is verteld dat Remeha goede en snelle service biedt en bij twijfel gevallen coulant is.
Ook de bedragen voor het verlengen van de garantieperiode naar totaal 5,10 of 15 jaar vond ik meevallen.

De ketel geeft meer en warmer water dan mij vorige ketel (tje)

Pluspunten

  • I sense thermostaat

Minpunten

  • nog niet ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Matt 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha ace cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Nefit ecomline vervangen voor nieuw remeha ace , buiten dat cv ketel erg stil en compact is , werdt ik erg blij van de eerste maand afrekening ,100 kub gas bespaart en dus 75 euro lagere rekening op electra een besparing van 6 euro dit was december , dit is dus voor mij het eerste apparaat dat zich zelf terug verdient. Dik tevrede klant dus.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • e twist lastig aan melden op wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de remeha Calnta Ace 40c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
hij is zeer stil en gunstig in gebruik, zal deze dan ook aan onze vrienden en kennissen aan bevelen.

Pluspunten

  • zeer stil
  • gunstig in gebruik
  • klein
  • in de comfort

Minpunten

  • in de eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Treur 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fluister stille CV-ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te bedienen dmv. app., gekozen na het lezen van diverse reviews. De CV-ketel werkt inderdaad zoals verwacht. Weinig tot geen geluid bij werking ketel. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluidsarm
  • goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie overzichtelijke ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Ketel is goed te plaatsen en heeft weinig ruimte nodig om te plaatsen.
Verder ziet de ketel er mooi uit en is het display achter de klep er overzichtelijk en mooi.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Voldoende warm water
  • Automatisch vulsysteem (optie)
  • genoeg CV capaciteit
  • Makkelijke in te stellen

Minpunten

  • Extra hoogte bij Automatisch vulsysteem
  • Diepte ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton van Kippersluis 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

looking/ prijs/ kwaliteit perfect

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Na het door verdiepen in de aanschaf van een nieuwe ketel kwam ik op Remeha terecht.
Nu 1 week ervaring. bevalt erg goed. verwarmt geruisloos en snel. Voldoende water met douchen. Was een boiler gewend

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • zuingheid

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daphne 12-10-2019
  • Product gekocht

Remaha ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
De oude ketel was kapot en nu hadden we de remaha calenta ace 40c laten installeren. We zijn erg tevreden over de ketel, hij maakt nauwelijks geluid , hij geeft snel heet water. Het bad vullen is geen probleem. Daarbij is hij een stuk kleiner dan onze oude ketel. Wij zijn kortom erg tevreden !

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Snel warm water

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

Remeha Calenta Ace 28c CW4 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Remeha Calenta Ace 28c CW4
Werkt zoals verwacht. Stil en snel warm water. Zeer tevreden.

Uitstekende service door Warmland.

Pluspunten

  • Snelwarm
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remeha Calenta Ace 28c CW4 21-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta Ace 28c CW4

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Fijne ketel, maakt weinig geluid, zeer snel warm op de tappunten. Sneller dan onze vorige ketel van een ander werk met een inwendige boiler.
We zijn er erg tevreden over deze ketel en zouden deze ketel aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Altink 28-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteits cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Zeer goede cv ketel met alle gemakken en al voorbereid voor de toekomst. Gekocht bij Janssen Lieren en vakkundig geplaatst , met een goede uitleg en service.👍👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlot 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Mooie ketel die past bij mijn huis en voldoet aan de behoeften van verwarmen. De ketel verzorgt verder mooi warm water voor de douche en overige noodzakelijk huishoudelijke taken.

Pluspunten

  • compact
  • zuinig in gasgebruik

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Coen Hulleman 11-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

8,0
Ketel is compact en kleiner dan mijn vorige ketel. 1 nadeel wat me irriteert, voor dat er op de bovenverdieping kan worden gedoucht, ben ik een 10 liter emmer water kwijt, pas dan wordt het warm terwijl mijn vorige ketel binnen een paar seconden warm water leverde

Pluspunten

  • Klein en comact

Minpunten

  • Duurt te lang voor er warm water kont
  • Kan niet verholpen worden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

J. Grefkens 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Calenta Ace 28c CW4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de werking van de cv ketel. Snel warm water, geruisloos en nette uitstraling.
Op advies, gezien zijn ervaring, i.o.m. de installateur voor de Calenta Ace 28c CW4.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Koenders 28-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
Ik koos deze ketel op advies van mijn installateur die hem zelf ook heeft. Bij de plaatsing kreeg ik al een goed gevoel. Hij liet me het inwendige zien en toonde me de verbeteringen die inmiddels zijn door gevoerd. Een aantal onderdelen die bij hem nog van kunststof zijn, zijn bij mij nu van koper. Dit alles is goed te zien door de ingebouwde ledverlichting.
De ketel doet zijn werk haast geluidloos. Tapwater is zeer snel warm.
Over gebruik kan ik nog niks zeggen, maar verwacht toch wel enige afname. De vorige ketel was een Intergas van 1990. Heeft dan toch 29 jaar zijn werk gedaan.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Snel tapwater

Minpunten

  • Onduidelijke handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Inge 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta ACE, een CV ketel die doet wat hij belooft.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

10,0
We hadden 3 offertes opgevraagd . nav foto's van de huidige situatie, kwamen alle 3 de aanbieders met een Remeha Calenta ACE CW5. Dus die keuze was snel gemaakt. Nog wat nagelezen op het internet en uiteindelijk voor een plaatselijke leverancier gekozen. Wel iets duurder , maar prima werk afgeleverd. De ketel is zeer stil, het warme water is er snel en hopelijk gaan we er financieel ook nog op vooruit , door energiebesparing. Wij hadden hiervoor nog een boiler van 80 liter, dus voor ons echt een overgang. Wij hebben hem aangesloten op onze bestaande TOON. Werkt allemaal prima. De Gaslos aktie van Remeha is wellicht tzt een fijne optie. Kortom , tot nu toe een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Van Os 18-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne CV ketel snel op temperatuur, fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Bevalt uitstekend woonkamer snel op temperatuur, en warm water ook. duidelijke display, geluid is geweldig je hoort de CV ketel niet aanslaan, echt top.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van den Bossche 10-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Calenta Ace 28C - CV ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

9,0
Deze CV-ketel is een goed geisoleerde kast. Dus de ketel is vrij stil en zeer compact. Deze ketel weegt de helft van onze vorige Nefit ketel. De ketel doet alles naar behoren.

Pluspunten

  • Stil
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Olst 21-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe kachel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

6,0
Na de installatie veel moeten ontluchten. Installateur gebeld om uitleg ketel vullen, was er snel, dus goed bedrijf. Echter, het douchen op de bovenverdieping is minder. Moet eerst een grote emmer vol laten lopen met koud water, alvorens er warm water uit komt. Ook op de beneden verdieping duurt het lang voor er warm water komt. Heb het gevoel, dat de kachel te klein is voor de ruimte die er verwamt moet worden

Pluspunten

  • Kleine kachel

Minpunten

  • zeer slechte levering van warm water

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

E R Schneider 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onduidelijk toetsen zwart op zwart op display?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

7,0
Mooie rustige Stille ketel we hebben hem nu 6 weken ,en duidelijk thermostaat erbij!
Hoop dat het in energieverbruik gast schelen onze oude ketel was 16 jaar oud dus niet zuinig !

Pluspunten

  • Energiezuinig zoals beloofd in de brochure

Minpunten

  • Storing gehad na 3 weken zelfde dag verholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews