Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 14-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Poor product quality and bad customer service!

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

1,0
I bought a Calenta ACE 40L CW6 and started having big issues after 2 years.

Pluspunten

  • Nice looking cover
  • Monocolor LED screen

Minpunten

  • Waterpump faulty after 2 years
  • Customer Service poor
  • Rude technicians

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

j**n@h**l.com 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker kopen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Goed product, werkt goed, maar is nog iets te vroeg om dit echt te zeggen. Misschien nog eens vragen over een jaar. App werkt ook goed.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • doet wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**a@h**e.nl 01-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller !

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

7,0
Heb ik zo’n dure ketel gekocht met een boiler van 40 liter voor direct heet water kan ik die boiler niet uitzetten.
Waardeloos.
Als ik drie weken afwezig ben blijft de ketel dus al die tijd stoken om het boilerwater heet te houden.
En dan hebben ze de mond vol over energie-besparing.
Niet dus !
Zal best een goede ketel verder maar dit stelt me teleur !

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

b**6@g**l.com 14-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede ketel met tegenvallend gas verbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace 28c CW4

Algemene score

7,0
Begin september is deze ketel door een installateur uit Rijnsburg geplaatst. De ketel verwarmt ons huis goed en ook het warm water komt snel en is voldoende. De ketel is minder zuinig dan de oude Nefit ketel en dat valt tegen (gasverbruik volgens Vattenfall maandelijkse energie rapport). Ook maakt de ketel wat meer lawaai dan ik had verwacht zeker met opstarten en bij het verwarmen van warm water.
Verder moet ik om de 2-4 weken water bijvullen. Alle leidingen zijn nagekeken op lekkage en niets kunnen vinden. De installateur heeft nu de voordruk van het expansie vat verlaagd en het lijkt nu beter te gaan.

Pluspunten

  • Verwarming
  • Snel warm water

Minpunten

  • Gasverbruik
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

f**s@h**l.com 30-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Te veel lawaai.

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

5,0
De ketel maakt veel lawaai bij gebruik warm water en bij het s morgens opstarten en dat is behoorlijk irritant. Als de verwarming eenmaal op temperatuur is valt het geluid mee, naar kan erg lang duren. Dat valt dus behoorlijk tegen, omdat de ketel wordt omschreven als fluister stil. Dat is dus niet overeenkomstig de ervaring

Pluspunten

  • Snel warm water

Minpunten

  • Te veel lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

w**d@z**o.nl 16-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

1,0
Ronduit waardeloos, vanaf het begin niets dan klachten en om de havenklap monteurs langs moeten laten komen. Niet doen! kies een ander merk ketel

Reageer

w**4@z**o.nl 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Uitmuntend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Voldoet uitstekend ! Goede prijs kwaliteit verhouding .Perfecte garantie voorwaarden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**s@h**t.nl 14-09-2021
  • Product gekocht

te kort in huis om te beoordelen, bovendien zomer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Ik vind het moeilijk nu al een gefundeerd oordeel te geven. Ik heb de verwarmingsketel precies een week in huis. Het is zomer, dus nog niet op warmte kunnen controleren. Wel valt me op, dat, in vergelijking met de ketel die ik had, met ingebouwde boiler, het langer duurt voordat het water in douche en keuken warm uit de kraan komt. Dat is even wennen.

Reageer

r**1@k**l.nl 14-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Kwalitatief een goed produkt en bij de tijd (geschikt voor toekomstige ontwikkelingen)

Pluspunten

  • toekomstvast
  • klein formaat

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

l**d@i**d.com 28-06-2021
  • Product gekocht

Van Hollandse bodem.

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Ervaring. Met Remeha is bijzonder goed. De vorige ketel de Quinta heeft altijd goed gewerkt. Ik verwacht dit ook van de Calenta. Gezien het seizoen kan ik nog niet veel schrijven over de werking. De warmwater voorziening werkt perfect.

Reageer

a**n@h**t.nl 24-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader van de bovenste plank

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Doet probleemloos zijn taken waarvoor zij gekocht is.
Zonder hapeen en het geluid valt erg mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hamko 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hoog rendement

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Na 19 jaar probleemloos gebruik gemaakt van onze Remeha Quinta ketel deze preventief vervangen voor weer een Remeha .
De oude ketel had een CW5 waarde, op advies van de installateur vervangen door een CW4 ketel. (we maken geen gebruik van een bad, en hebben een spaardouche gemonteerd). Ruim voldoende warm water. Zelfs wanneer op twee plaatsen warm water wordt getapt. Temperatuur van het water blijft constant, ook wanneer de kraan bijna dicht staat. Vermogen voor het verwarmen van de woning meer dan voldoende. Geruisloze werking. Open therm thermostaat direct aan te sluiten zonder extra printplaat. Evt. uit te breiden met warmtepomp. Uit test van o.a. Consumentenbond blijkt het goede rendement

Pluspunten

  • constante temperatuur warm water
  • geruisloos
  • duidelijk display voor o.a. waterdruk
  • rendement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Osinga 25-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Ik vind het een perfect product tot nu toe, want heb hem nog maar een ruime week. Ik heb hem gekocht omdat mijn zoon de zoon de zelfde heeft, en hij bevalt hem uitstekend. Vandaar dat ik de zelfde heb gekocht.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Niet te groot

Minpunten

  • Wel aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Jansen Sr. Wageningen 09-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwd gevoel een Remeha ketel aan de muur hangen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
In eerste instantie altijd gedacht dat Remeha als Mercedes onder de CV heel duur zou zijn maar
door goede voorlichting van Warmtethuis overgegaan tot de aankoop en installatie met fijn en
warmte verzekerend huis,

Pluspunten

  • modulerende ruimte warmteverdeling
  • Geen gloeihete aan/uit radiatorren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

HENK 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

cv ketel

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Dit is mijn 2e REMEHA ketel 1e nooit geen problemen gehad zodoende 2e aangeschaft omdat ik geen problemen wil met verwarmen en warm water

Pluspunten

  • compact
  • bediening eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CV ketel nog niet in gebruik 03-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

CV ketel voor vloerverwarming nog niet klaar voor gebruik

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

5,0
Ik kan nog geen cijfer toekennen. Product is net geïnstalleerd, wel geregistreerd, echter werkt nog niet.

Reageer

H.P. van IJzendoorn 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nogal (dubbel) pech.

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

5,0
Na 10 jaar en 3 maanden gebruik bleek de warmtewisselaar van onze Remeha ketel lek. De Remeha servicedienst deelde de erbij geroepen installateur mede, dat dit erg jammer was maar dat de 10 jaars garantie dus net voorbij was en het beste een nieuwe ketel gekocht kon worden omdat reparatie van een warmtewisselaar niet meer rendabel was. Aan coulance deed Remeha absoluut niet zo werd toegevoegd. Dat was dus behoorlijk pech. Wij moesten een nieuwe Remeha kopen en een nieuwe Calenta Ace 40C werd gisteren geïnstalleerd.

Vanwege de enorme vorst gisteren moest de CV na installatie flink aan het werk, maar na 1 1/2 uur (en inmiddels vertrek van de monteur) werd het onverwachts behoorlijk snel koud. De ketel weigerde te branden en gaf op de display aan dat hij was uitgeschakeld. De monteur opgebeld terwijl de kamertemperatuur van 20 graden via 19,5, 19,0 18,5, 18,0, 17,5 enz. snel naar beneden ging. De monteur liet ons terugbellen door een collega die echt enorm zijn best heeft gedaan. De ketel weigerde echter via de normale manier weer op gang te komen. Via herstarten en allerhande instellingen wijzigen en talloze telefoontjes over en weer met de monteur kwam de ketel na circa 1 1/2 uur op gang. Dat was dus onze 2e pech.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jos Rooymans 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Cv ketel Remeha Calenta Ace 28C

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Werkt conform verwachting, snelle en accurate werking, zowel van de verwarming als voor het warmwatergedeelte.

Pluspunten

  • compact
  • stil

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.S. Capades 08-02-2021
  • Product gekocht

Compacte warmte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

8,0
Mooie compacte CV-ketel incl. warmwaterfunctie van CW5.
De (semi) automatische bijvulinstallatie tegen een schappelijke prijs is zeker een aanrader. Apparaat neemt weinig plaats in beslag.
Het CV-ketelcollectief van de Consumentenbond was een prima hulp in de juiste keuze van een goede betaalbare CVketel. Tevens complimenten voor de prettige en vakkundige installatie door EYinstallatietechniek uit Tilburg.

Pluspunten

  • Compacte vorm
  • Remeha-hulp bij mogelijke gaslos situatie
  • Snel warm water zonder echte close-in boiler
  • 2 jaren Remeha garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

stephan en miranda 22-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede aanschaf

Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
deze verwarmingsketel is een goede aanschaf , De monteur was in een paar uur klaar en uitgelegd dat de ketel makkelijk te bedienen met je telefoon via een app.

Pluspunten

  • makelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews