Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMBH6P6B op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**o@h**l.com 11-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een veel zijdige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

8,0
Een mixer met vele mogelijkheden. Zowel soep, smoothies niks is te gek. Kan makkelijk in de vaatwasser dus gebruiksvriendelijk. Voor mij 1 min puntje hij maakt wel wat geluid.

Pluspunten

  • Vaatwasser bestendig
  • Mix alles vlekkenloos

Minpunten

  • Luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**k@g**l.com 06-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijke krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

9,0
Deze krachtige blender is ook nog eens een mooie aanvulling in de keuken. Strak design en hij heeft een plastic schenkkan, waardoor deze niet zwaar is. Grote inhoud.
Je kan er in een handomdraai, smoothies, shakes en zelfs warme soepen mee maken. Ik heb soep tot nu toe 1x geprobeerd, deze kwam op een prima temperatuur nadat de blender het programma doorlopen had (paar minuten), in onze soepkommen terecht. Nu op zoek naar recepten voor soep in de blender.
Het enige wat ik jammer vind is dat de temperatuur maar max 80 graden mag zijn. Ik maak ook vaak soep in de pan, waar dan de staafmixer in gaat, ik had gehoopt het dan in de blender te kunnen doen. Zou kunnen dat ik de soep dan even af zou laten koelen, maar in de praktijk pak ik dan waarschijnlijk net zo snel mn staafmixer.
Qua smoothies is hij ook zo snel en een smoothie is dan perfect van structuur, totaal geen klontjes ofzo. Het enige.... waarschuw de mensen om je heen als je hem aanzet, hij maakt herrie!! Niet normaal, maar ach, als je dan het resultaat ziet ;)
Wel vind ik m wat stinken tijdens het mixen, dus hopelijk brandt de motor niet al binnen een paar maanden door, dat is een puntje van in de gaten houden.
Schoonmaak functie werkt ook top, water er in, druppeltje afwasmiddel, aanzetten en uitspoelen, klaar is kees!
Ik ben er blij mee :)

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Mooi design
  • Grote lichte schenkkan

Minpunten

  • Herrie
  • Stinkt wat tijdens blenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**k@g**l.com 03-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijke krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

9,0
Deze krachtige blender is ook nog eens een mooie aanvulling in de keuken. Strak design en hij heeft een plastic schenkkan, waardoor deze niet zwaar is. Grote inhoud.
Je kan er in een handomdraai, smoothies, shakes en zelfs warme soepen mee maken. Ik heb soep tot nu toe 1x geprobeerd, deze kwam op een prima temperatuur nadat de blender het programma doorlopen had (paar minuten), in onze soepkommen terecht. Nu op zoek naar recepten voor soep in de blender.
Het enige wat ik jammer vind is dat de temperatuur maar max 80 graden mag zijn. Ik maak ook vaak soep in de pan, waar dan de staafmixer in gaat, ik had gehoopt het dan in de blender te kunnen doen. Zou kunnen dat ik de soep dan even af zou laten koelen, maar in de praktijk pak ik dan waarschijnlijk net zo snel mn staafmixer.
Qua smoothies is hij ook zo snel en een smoothie is dan perfect van structuur, totaal geen klontjes ofzo. Het enige.... waarschuw de mensen om je heen als je hem aanzet, hij maakt herrie!! Niet normaal, maar ach, als je dan het resultaat ziet ;)
Wel vind ik m wat stinken tijdens het mixen, dus hopelijk brandt de motor niet al binnen een paar maanden door, dat is een puntje van in de gaten houden.
Schoonmaak functie werkt ook top, water er in, druppeltje afwasmiddel, aanzetten en uitspoelen, klaar is kees!
Ik ben er blij mee :)

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Mooi design
  • Grote lichte schenkkan

Minpunten

  • Herrie
  • Stinkt beetje tijdens het blenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

c**8@h**l.com 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat een PowerVitaBoost!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken waren wij aangenaam verrast hoe mooi en functioneel deze blender eruit ziet. Hij past volledig bij onze moderne keuken die volledig is ingericht met Bosch apparatuur. Hij is wel hoog en dat heeft voor- en nadelen. Voordeel is dat je een product kan maken voor veel mensen tegelijk, nadeel is dat hij niet makkelijk in een kast past en dat de kunststof vloeistof-kan niet in de vaatwasser past.

Er zitten 6 voorgeprogrammeerde drukknoppen op om snel je product klaar te maken. De laatste knop is een handig snel schoonmaakprogramma. Op zich werkt deze snel en efficiënt door de kan te vullen met water en een druppeltje afwasmiddel toe te voegen. Klein nadeel is dat de bovenste rand waar de deksel zit niet schoon wordt, dit moet je even handmatig schoonmaken maar is zo gebeurt. Groot voordeel is dat de moeilijk bereikbare plek tussen de mesjes blinkend schoon wordt.
Deze blender heeft een ongelofelijke power waardoor hij echt alle producten minuscuul fijn maalt, maakt dus niet uit of dat zachte groente/fruit is of harde ijsblokken alles wordt met gemak verpulverd. Nadeel is uiteraard dat hij door de power veel herrie maakt maar hij staat wel heel stabiel op zijn pootjes. Je kan de kracht van de blender zelf ook nog wijzigen via de grote draaiknop om het toerental aan te passen.

We hebben diverse gerechten gemaakt. Bv. Pannenkoekbeslag is super snel gemaakt zonder dat je hele keuken onder de bloem zit. Leuke is dat je in het beslag ook makkelijk fruit kan mee mixen en het simpel kan doseren vanuit de kan in de koekenpan.
Soep is een paar minuutjes tot een gladde substantie gemixt en heet, super handig als je snel een verse soep op tafel wil zetten. Voorgaren van groente is niet nodig. Je kan alles bij elkaar in de kan klaarzetten, de soepknop activeren en je kan zo aanvallen ;-)
Smoothies en milkshakes zijn in een enkel minuutje klaar om op te drinken, echt super gezond, lekker en snel.

Conclusie is dat het een onwijs handige en krachtige blender uit het topsegment is die in een professionele keuken niet zal misstaan. Hij is prijzig maar zijn geld zeker waard.

Pluspunten

  • Hard of zachte product super fijn gemaald
  • Hete soep zo klaar
  • Makkelijk te reinigen
  • Mooi design
  • Professioneel

Minpunten

  • Zeer luidruchtig
  • Grote kan voor kleine porties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Capes 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige blender die aan alle eisen voldoet..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken waren wij aangenaam verrast hoe mooi en functioneel deze blender eruit ziet. Hij past volledig bij onze moderne keuken die volledig is ingericht met Bosch apparatuur. Hij is wel hoog en dat heeft voor- en nadelen. Voordeel is dat je een product kan maken voor veel mensen tegelijk, nadeel is dat hij niet makkelijk in een kast past en dat de kunststof vloeistof-kan niet in de vaatwasser past.

Er zitten 6 voorgeprogrammeerde drukknoppen op om snel je product klaar te maken. De laatste knop is een handig snel schoonmaakprogramma. Op zich werkt deze snel en efficiënt door de kan te vullen met water en een druppeltje afwasmiddel toe te voegen. Klein nadeel is dat de bovenste rand waar de deksel zit niet schoon wordt, dit moet je even handmatig schoonmaken maar is zo gebeurt. Groot voordeel is dat de moeilijk bereikbare plek tussen de mesjes blinkend schoon wordt.
Deze blender heeft een ongelofelijke power waardoor hij echt alle producten minuscuul fijn maalt, maakt dus niet uit of dat zachte groente/fruit is of harde ijsblokken alles wordt met gemak verpulverd. Nadeel is uiteraard dat hij door de power veel herrie maakt maar hij staat wel heel stabiel op zijn pootjes. Je kan de kracht van de blender zelf ook nog wijzigen via de grote draaiknop om het toerental aan te passen.

We hebben diverse gerechten gemaakt. Bv. Pannenkoekbeslag is super snel gemaakt zonder dat je hele keuken onder de bloem zit. Leuke is dat je in het beslag ook makkelijk fruit kan mee mixen en het simpel kan doseren vanuit de kan in de koekenpan.
Soep is een paar minuutjes tot een gladde substantie gemixt en heet, super handig als je snel een verse soep op tafel wil zetten. Voorgaren van groente is niet nodig. Je kan alles bij elkaar in de kan klaarzetten, de soepknop activeren en je kan zo aanvallen ;-)
Smoothies en milkshakes zijn in een enkel minuutje klaar om op te drinken, echt super gezond, lekker en snel.

Conclusie is dat het een onwijs handige en krachtige blender uit het topsegment is die in een professionele keuken niet zal misstaan. Hij is prijzig maar zijn geld zeker waard.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Hete soep
  • Maalt alles super fijn
  • Makkelijk te reinigen
  • Professioneel

Minpunten

  • Maakt herrie
  • Kan is erg groot voor kleine porties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michelle 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een krachtpatser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

10,0
Echt een geweldige blender, hij doet alles supersnel en hij is heel erg krachtig. Hij heeft allemaal speciale knopjes zodat je makkelijk kunt bereiden zonder zelf de instellingen aan te passen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robertg 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

7,0
Zeer goede blender als je regelmatig smoothies maakt, zelf ijs maakt, regelmatig verse soep maakt of andere ingredienten wilt pureren. Echter merken wij dat wij de blender eigenlijk te weinig gebruiken omdat 1) smoothie recepten duur zijn als je alle ingredienten koopt en 2) de mix maatbeker erg groot is als je slechts 1 of 2 smoothies maakt en je hem daarna moet afwassen omdat de maatbeker eigenlijk te hoog is voor in de vaatwasser. Wij gebruiken sporadisch deze mixer met weinig inhoudt voor de capacateit van deze mixer en daardoor is het een dure mixer voor het doel waarvoor wij hem gebruiken. Stel je maakt regelmatig smoothies voor meerdere personen of je hebt regelmatig veel andere recepten te mixen dan is dit echt een aamrader. Betreft een zeer krachtige motor met grote inhoudt die alles tot een zeer glad geheel kan mixen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robertg 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede blender, overdreven bij sporadisch gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

7,0
Zeer goede blender als je regelmatig smoothies maakt, zelf ijs maakt, regelmatig verse soep maakt of andere ingredienten wilt pureren. Echter merken wij dat wij de blender eigenlijk te weinig gebruiken omdat 1) smoothie recepten duur zijn als je alle ingredienten koopt en 2) de mix maatbeker erg groot is als je slechts 1 of 2 smoothies maakt en je hem daarna moet afwassen omdat de maatbeker eigenlijk te hoog is voor in de vaatwasser. Wij gebruiken sporadisch deze mixer met weinig inhoudt voor de capacateit van deze mixer en daardoor is het een dure mixer voor het doel waarvoor wij hem gebruiken. Stel je maakt regelmatig smoothies voor meerdere personen of je hebt regelmatig veel andere recepten te mixen dan is dit echt een aamrader. Betreft een zeer krachtige motor met grote inhoudt die alles tot een zeer glad geheel kan mixen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdV1991 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

10,0
Ik heb deze blender nu een aantal weken in huis en wat een gaaf apparaat is dit zeg. De blender is gemakkelijk in gebruik door de 6 programma's die er op zitten. daarnaast is hij traploos in snelheid in te stellen. Tot nu toe is alles wat ik er in heb gemaakt ook precies hoe je het wil hebben. Smoothies zijn glad en zelfs een beetje luchtig. Soep is glad en heet! Ja, deze blender draait zo hard dat hij soep kan maken welke er heet uit komt! Het schoonmaak programma is ook geweldig! vul de kan met water met 2 druppels afwasmiddel erbij en zet het programma aan. binnen 2 minuten is de kan helemaal schoon en weer klaar voor gebruik. De rest van de onderdelen kunnen in de vaatwasser wat ook ideaal is. Ik ben erg blij met deze b

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • lawaaierig bij hoge snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdV1991 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

10,0
Ik heb deze blender nu een aantal weken in huis en wat een gaaf apparaat is dit zeg. De blender is gemakkelijk in gebruik door de 6 programma's die er op zitten. daarnaast is hij traploos in snelheid in te stellen. Tot nu toe is alles wat ik er in heb gemaakt ook precies hoe je het wil hebben. Smoothies zijn glad en zelfs een beetje luchtig. Soep is glad en heet! Ja, deze blender draait zo hard dat hij soep kan maken welke er heet uit komt! Het schoonmaak programma is ook geweldig! vul de kan met water met 2 druppels afwasmiddel erbij en zet het programma aan. binnen 2 minuten is de kan helemaal schoon en weer klaar voor gebruik. De rest van de onderdelen kunnen in de vaatwasser wat ook ideaal is. Ik ben erg blij met deze blender en zou hem niet meer willen missen in de keuken!

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • lawaaierig bij hoge snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathalia 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een kracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

8,0
Wat een krachtige motor heeft dit apparaat. Of je nou een smoothie of een soep maakt, het is echt zo klaar en met een superglad resultaat.

Wat ons wel ietwat tegenvalt, zijn twee zaken:

- Het deksel sluit niet goed vacuum af, waardoor je altijd een hand erop moet houden. Doe je dat niet, dan vliegt het deksel er af en gaat de soep of smoothie door de keuken heen!

- Als wij soep maken, dan gaat de soep (met bijv. zoete aardappel, paprika, winterpeen, etc.) samen met bouillon in de pan. De groentes kunnen hierdoor koken en zachter worden. De hete vloeistof willen we dan in de blender doen om alles "glad" te maken. Echter, dat kan niet zomaar, omdat de temperatuur onder de 80 graden moet zijn, omdat de kunststof kan anders knapt. Bij een glazen kan, had dit geen probleem geweest.

Maar al met al zijn we erg tevreden. De krachtige motor is het unique selling point!

Pluspunten

  • Kracht van motor

Minpunten

  • Deksel zit er losjes op

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mijntwingo 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De blender die je blijft verbazen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

10,0
Het design is heel mooi strak.
De mogelijkheden zijn oneindig, niks is te gek voor deze blender.
In een handomdraai gezonden smoothies om vervolgens soep te maken. Ik wist niet dat dit kon een blender wat zich zelf opwarmt in een woord te gek. Ook om een toetje te maken van vers fruit heerlijk ijs dit zonder enige moeite.
De blender blijft mij verbazen.
Een echte aanrader als je een druk gezinsleven heb en toch snel gezonden maaltijden in een handomdraai op tafel wil neerzetten. Om vervolgens hoppa alles in de vaatwasser te stoppen

Pluspunten

  • Doet wat die beloofd
  • Vaatwas bestendig
  • Mooi design
  • Maakt warme gerechten
  • Maakt ijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas20 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze blender ongeveer 3 weken en ben erg tevreden. Gebruik voornamelijk om shakes te maken en dit kan zonder enige moeite. De blender is erg krachtig en dat hoor je ook wel. r zitten een aantal programma's op die werken goed maar handmatig met de draaiknop vind ik zelf prettiger omdat de snelheid dan wat lager in te stellen is. Het eindresultaat is elke keer goed. Mijn oude blender bleven nog wel eens grotere stukken acht die niet goed gekat waren maar daar heeft deze blender totaal geen last van. De shakes met name zijn erg lekker en ook erg goed gemixed en gehakt. Schoonmaken is ook erg makkelijk mede door het schoonmaak programma wat erop zit maar zelfs zonder is het nog snel klaar. De grote kan was voor mij een reden om deze te kiezen en ook hier ben ik erg tevreden over.

Pluspunten

  • krachtig
  • Veel mogelijkheden
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas20 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze blender ongeveer 3 weken en ben erg tevreden. Gebruik voornamelijk om shakes te maken en dit kan zonder enige moeite. De blender is erg krachtig en dat hoor je ook wel. r zitten een aantal programma's op die werken goed maar handmatig met de draaiknop vind ik zelf prettiger omdat de snelheid dan wat lager in te stellen is. Het eindresultaat is elke keer goed. Mijn oude blender bleven nog wel eens grotere stukken acht die niet goed gekat waren maar daar heeft deze blender totaal geen last van. De shakes met name zijn erg lekker en ook erg goed gemixed en gehakt. Schoonmaken is ook erg makkelijk mede door het schoonmaak programma wat erop zit maar zelfs zonder is het nog snel klaar. De grote kan was voor mij een reden om deze te kiezen en ook hier ben ik erg tevreden over.

Pluspunten

  • krachtig
  • veel mogelijkheden
  • snel schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

smartjecarina 13-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

sterke blender, mooi design en grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

8,0
Krachtige veelzijdige blender met diverse geprogrammeerde standen.
Geschikt voor soepen, sauzen, shakes en smooties en ook voor het cruschen van ijsblokjes dus slurpies of zelfs ijs maken is heel makkelijk.
Met een grote blender kan en deze is met het zelf reinigingsstand snel weer schoon.
mooie vorm, slank en neemt dus niet meer ruimte in als een klein koffie apparaat bij voorbeeld.
Het nadeel is wel dat hij echt flink wat herrie maakt, jammer als je smorgens vroeg een smoohie wilt maken en de rest in huis slaapt nog.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • slank design
  • aanstamp tool

Minpunten

  • produceert veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch MMBH6P6B 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat met krachtige motor!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

8,0
Het is een solide apparaat met krachtige motor, is ook de reden van aanschaffen maar de lawaai kan ik nog steeds niet aanwennen. veeels te hard for my liking.

Pluspunten

  • groot
  • krachtig, lekker luchtige shakes
  • mooi design

Minpunten

  • lawaai
  • lawaai
  • in het begin brandlucht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monika 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en krachtige accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

9,0
Ik heb deze blender al 4 weken in huis. Ik ben zeer tevreden. Deze blender werkt perfect en is erg krachtig. Binnen handomdraai heb ik alles perfect klaar. Ik gebruik mijn blender vaak en met heel veel plezier. Het is ook makkelijk om schoon te maken. Een echte aanwinst in mijn keuken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • snel
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, maar duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

7,0
Deze blender is met recht een powerblender! Echt alles is zo fijn en glad, bevroren fruit, voor de smoothies, maar ook ijsblokjes zijn in mum van tijd verwerkt tot een gladde brei. Het enige nadeel vind ik de prijs, ik gebruik hem dan daarvoor veel te weinig. Het bijgeleverde receptenboekje bevat heerlijke tips, helaas niet in het Nederlands, maar we hebben er hier thuis nog niets uits gemaakt. De blender staat stevig op het aanrecht is kinderlijk eenvoudig schoon te maken en het geluid wat ie produceert valt ook nog best mee. Kortom, beslist een aanrader!!

Pluspunten

  • Goede werking
  • Staat lekker stevig op het aanrecht

Minpunten

  • Duur
  • Maakt wel wat lawaai
  • Neemt veel ruimte in op het aanrecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelly_Loos 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat, maar duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

8,0
Via The Insiders kreeg ik de kans dit apparaat te testen, fijn! Eens kijken wat het verschil is tussen een eenvoudige blender met 500W en een professionele blender met 1600 W vermogen. En ja, er is duidelijk verschil. Ik ben fan van groene smoothies, inclusief (diepvries) boerenkool. Boerenkool is natuurlijk best stug van zichzelf en dan ook nog als ijsblokje.. Ik was benieuwd! Het resultaat was een super gladde smoothie, maar wel na veel herrie! Omdat het zo'n rachtig apparaat is maakt hij blijkbaar veel herrie, iets om rekening mee te houden in bijv. een gehorig huis / 's avonds laat / 's morgens vroeg. Verder een opvallen detail is de plastic (Tritan) kan. Zogenaamd onbreekbaar en neemt geen geur aan en licht van gewicht. Ik zou eerder voor een glazen kan gekozen hebben ivm de milieubelasting van plastic en het voorkomen van enge toevoegingen in het plastic (BPA/weekmakers/etc.). Dan wordt inderdaad de kan natuurlijk wel een stuk zwaarder en gevoeliger voor breken. Het deksel is van zwart plastic met rubberen ringen zodat ie goed sluit. Mij is opgevallen dat vooral het deksel geuren opneemt (afwasmiddel/knoflook na het bereiden van een soep). Verder gaat het deksel niet gemakkelijk van de kan af na bereiding van iets. Vaak moet ik flink kracht zetten, ik kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen eenvoudig is. Bijv voor mensen met pijnklachten. De cleaningfunctie vind ik ideaal, alhoewel ik em daarna altijd nog afspoel met schoon water. Maar 't scheelt wel een hoop gepruts met het schoonmaken van de messen. Al met al een mooi apparaat, dat werkt als een zonnetje, maar er hangt een flinke prijskaart aan.

Pluspunten

  • Gladde smoothies
  • Snel!
  • Mooi design
  • Cleaning functie

Minpunten

  • Duur!
  • Herrie!
  • Plastic (tritan) kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bram 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot en krachtig

Geschreven voor: Bosch MMBH6P6B

Algemene score

6,0
De Vita Boost geeft echt een boost! Groot vermogen, en staat goed stevig op het aanrecht. De kan zelf is gemaakt van kunststof/plastic. En dat is zowel een voordeel; want lichter. Maar ook een nadeel. Na het maken van knoflook soep bleef de geur toch wel eventjes hangen. Het is mij vooralsnog niet opgevallen dat een geur van andere ingrediënten bleef hangen (behalve dus bij mijn sterke knoflook -een dag niet meer praten- soep).

Zoals al gezegd is de blender erg krachtig en vermaalt het met erg weinig moeite ijsblokjes bevroren stukken fruit en andere (grotere) ingrediënten. De functies op de blender zijn ideaal. En de soep-functie is al helemaal ideaal.
Persoonlijk vind ik het geheel wel net iets aan de grote kant. Met glazen kan en ietsjes kleiner in z'n geheel was ik helemaal tevreden. Maar aan de andere kant, nu is het wel ideaal voor grote porties.

Let wel op: De machine is krachtig, en maakt ook een krachtig geluid. 's Morgens vroeg een smoothie maken zorgt er wel voor dat je buren ook een glaasje komen halen.

Pluspunten

  • Robuust
  • Krachtig
  • Gemakkelijk in gebruik
  • functies

Minpunten

  • Kan te groot voor koelkast
  • lawaai
  • knoflookgeur
  • Plastic kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews