Philips Avance Collection HR3865 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2000 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
3,3 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jenny 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Smooth(ie) resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze blender kost wel wat, dus even getwijfeld over de aankoop. Maar wat een verschil met andere blenders. Smoothies, soepen, desserts, pannenkoekenbeslag etc blend hij in een handomdraai en met een heel glad resultaat.

Pluspunten

  • snelheid
  • makkelijk afwasbaar

Minpunten

  • grootte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in bezit en er erg tevreden over. Vooral de grote kom is erg fijn, jammer dat deze niet van glas is. Dat voorkomt krassen bij veelvuldig gebruik.

Pluspunten

  • Mengt goed bij een volle kom

Minpunten

  • Maakt nog best wat herrie
  • Jammer dat het geen glazen kom is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edje 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een powerblender voor die prijs is natuurlijk heel mooi, maar dat hij ook écht zoveel kan, zo'n kracht heeft en 45.000 keer per minuut draait... dát had ik nooit verwacht. Meteen uitgeprobeerd met bevroren banaan en bevroren aardbeien, kokosmelk erbij, wat dadels en wat vanillepoeder. Binnen no time een heerlijk toetje op tafel, lekker luchtig en geen stukjes van de dadel of bevroren fruit meer te vinden! Ik ben er superblij mee!

Pluspunten

  • veel power!
  • supersnelheid!
  • prachtig design!
  • niet duur voor een powerblender!
  • mooi boekje met recepten erbij... wauw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberley 11-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super blender, kan alles aan wat we maar willen! Groot dus alles past er ook in 1 keer in. Alleen is het niet mogelijk om er een silent dome bij te krijgen, dus best wel hard geluid..

Pluspunten

  • Krachtig
  • Kan alles aan

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bizar voortreffelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb al jaren een blender van een ander merk. Nu deze gekocht. Bij het eerste gebruik dacht ik: ik zal je hebben blendertje, en stopte hem vol met winterpeen, appelen, bananen en verse sinaasappelsap.
Waarempel, 1 minuut later... Zo lekker, maar vooral een structuur van fijnheid die mijn andere blender absoluut niet kan halen.
Geen moment spijt! Vanaf nu elke dag een nieuwe smoothie. Helemaal makkelijk geworden door het smoothie boekje dat Philips erbij levert.

Pluspunten

  • kwaliteit prijs verhouding
  • perfect drankje

Minpunten

  • misschien de herrie van het harde werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobD58 05-06-2017

Prefecte blender voor een perfecte prijs

Algemene score

10,0
Heb al jaren een blender van een ander merk. Nu deze gekocht. Bij het eerste gebruik dacht ik: ik zal je hebben blendertje, en stopte hem vol met winterpeen, appelen, bananen en verse sinaasappelsap.
Waarempel, 1 minuut later... Zo lekker, maar vooral een structuur van fijnheid die mijn andere blender absoluut niet kan halen.
Geen moment spijt! Vanaf nu elke dag een nieuwe smoothie. Helemaal makkelijk geworden door het smoothie boekje dat Philips erbij levert.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Katja 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een makkelijk te bedienen apparaat. Ziet er geweldig uit. Brengt het smoothie maken thuis op een hele nieuwe niveau - met zijn 45.000 toeren krijg je een super creamy smoothie in zelfs minder dan 1 minuut! En er zitten geen stukjes in, zelf als je er groenten in doet of spinazie. Bovendien kun je ook bijv. hummus makken of zelfs pindakaas! Het is geweldige apparatuur op een professionele niveau. Zeker een goede aanschaf (en niet alleen voor heath-freaks)!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • grote kan
  • blend en maalt vrijwel alles
  • uitstekend eindresultaat

Minpunten

  • geluid (maar valt mee)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blender 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, voldoet aan al mijn verwachtingen. Sterke motor en desondanks niet veel lawaai. Alles wordt prime vermalen en het schoonmaken is ook heel makkelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Sterke motor

Minpunten

  • Geen mogelijkheid om extra kan te bestellen
  • Alleen grote kan, tweede kleine kan is handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R, 25-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat. Wel jammer dat de kan van kunststof is

Algemene score

7,0
Ik heb dit produkt gekozen omdat ik op zoek ben naar een goede blender en volgens de verkoper is deze heel goed.

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • Kunststof kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer