Wannahaves en musthaves - Gadgets en tips

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt ook voor studie, werk en ontspanning! Of het nu gaat om de juiste accessoires voor je computer, handige gadgets waarmee je je dag nog slimmer indeelt of tips voor de broodnodige ontspanning: wie slim is, zorgt voor de juiste tools.

Bij het kiezen van de juiste gadgets is het verstandig om van te voren te bepalen welke eigenschappen tijdens je studie of tijdens ontspanning van belang zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte printer, dan merk je dat er gelukkig volop aanbod is. Dat maakt het kiezen er echter niet eenvoudiger op. Met de juiste aanpak voorkom je een miskoop. Uiteraard geldt dit ook voor gadgets bedoeld voor ontspanning, zoals een Bluetooth-speaker. Eén ding staat vast: slimme gadgets maken je leven een stuk prettiger! 

Wil je een goede draadloze koptelefoon met microfoon (headset), bluetooth hoofdtelefoon of compacte oortjes kopen? De beste modellen van traditionele hifi-merken kosten behoorlijk wat geld, maar gelukkig zijn er ook heel veel goedkope hoofdtelefoons verkrijgbaar. Weet je nog niet welke hoofdtelefoon je wilt kopen? Met deze tips helpen we je op weg!

Lees meer

Bluetooth-speakers zijn mateloos populair. En terecht! Je neemt ze doorgaans eenvoudig overal mee naartoe, de ingebouwde accu houdt het met gemak lekker lang uit en de geluidskwaliteit lijkt elk jaar te verbeteren. Ideaal voor tijdens de studie of gewoon voor de ontspanning. Het aantal Bluetooth-speakers is groot. De juiste uitkiezen lastig? Niet met deze tips en adviezen.

Lees meer


Wil je een mediaspeler kopen en wil je weten waar je op moet letten? Deze informatie en tips helpen je verder.

Lees meer

Welke gadgets helpen jou het nieuwe school/werkjaar beter te beginnen? Bekijk hier het aanbod

Bekijk

Of je nu thuis studeert of aan het werk bent: het is altijd handig om een printer binnen handbereik te hebben. Een verslag afdrukken, die eindtoets op papier zetten of gewoon een zelfgemaakte uitnodiging de deur uit doen. De verkoop van printers is onlangs flink toegenomen. Welke kies jij? 


Lees meer

Wie veel media of games op zijn computer heeft staan, loopt al snel tegen ruimtegebrek op. Je kunt natuurlijk een nieuwe grotere interne harde schijf kopen, maar het kan ook minder omslachtig, namelijk: een externe harde schijf kopen. Maar wat is de beste externe harde schijf? Hoe kun je de diverse producten het beste vergelijken? Wij geven je de tips die je nodig hebt om je keuze te maken.

Lees meer