Console en spelcomputer - Gamen was nog nooit zo leuk

Een PlayStation 4, een Xbox One, of toch een Nintendo Switch? Of juist de nieuwe PlayStation 5 en de Xbox Series X? Als je wil gaan gamen, is het belangrijk dat je weet welke console je wil kopen. Er zijn immers flinke verschillen. Welk van de spelcomputers is de krachtigste? En welke heeft de beste games? Je leest het allemaal in de artikelen op deze pagina.

Alles over de PlayStation 5

Wil je een PlayStation 5 kopen? Je bent zeker niet de enige. De PlayStation 4 is een van de bestverkochte consoles aller tijden, niet verwonderlijk dus dat veel gamers om de opvolger staan te springen. In dit artikel bespreken we de spelcomputer zodat je weet wat er bij een PS5 kopen allemaal komt kijken.

Alles over de Xbox Series X (en S)

De Xbox Series X en Series S zijn de langverwachte opvolgers van de Xbox One-serie. Maar wil je een Xbox Series X kopen of juist een Xbox Series S bestellen, dan vraag je je misschien af wat deze nieuwe consoles van Microsoft zoal te bieden hebben. Of wat de verschillen tussen beide modellen zijn. Op deze pagina praten we je bij.

Hoe weet je welke console het beste bij je past? Waar moet je op letten en wat zijn de verschillende plus- en minpunten van de verschillende consoles? Kieskeurig vergelijkt de verschillende consoles met elkaar en geeft een aantal tips, zodat je binnen de kortste keren virtuele werelden kunt veroveren!

Volgens veel gamers is de PlayStation 4 console op dit moment de beste console die er is. Stel, je wilt een PS4 kopen, waar moet je dan op letten? Welke games zijn er en wat zijn tips om het meeste uit de PlayStation 4 te halen? Je vindt de antwoorden op deze vragen allemaal terug op deze pagina.

Stel, je wilt een Xbox One kopen. Dan biedt dit artikel alle informatie en tips die nodig zijn om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden van het apparaat. Dat maakt het makkelijker om de Xbox One met andere beschikbare consoles te vergelijken.

De Nintendo Switch is de nieuwste console van Nintendo en laat je zowel thuis op de televisie als onderweg op het apparaat zelf games spelen. Wat zijn goede tips om rekening mee te houden? In welke gevallen kun je het beste deze nieuwe console van Nintendo kopen? Dit artikel legt het allemaal uit.

Dit artikel draait niet zozeer om de games die verkrijgbaar zijn of wat nu precies de beste console is: in plaats daarvan krijg je tips over hoe je het meeste uit je console haalt, hoe je games er het beste uit laat zien en hoe je je gamesessies streamt. We vergelijken wat er mogelijk is met de verschillende spelcomputers.

Stel, je wilt een spelcomputer kopen. Hoe vind je dan de console met de beste games? Er is geen simpel antwoord op die vraag, want elke console heeft wel zijn eigen toppers. Toch vergelijken we hier het gamesaanbod op de verschillende consoles en geven we tips over welke soort games het beste bij jou passen

De Nintendo 3DS is alweer een hele poos uit. Wil je er eentje kopen, dan ligt er dus een enorm aanbod aan games op je te wachten. Maar hoe zit het eigenlijk met de Nintendo 2DS? En de Nintendo 3DS XL? Welke kun je het beste kopen en welke games werken er precies op? Antwoorden op deze vragen vind je in dit artikel.

Wil je een spelcomputer kopen, maar wil je goedkoop beginnen? Dan is het de moeite waard om een oudere console op de kop te tikken. We denken dan bijvoorbeeld aan de PlayStation 3, Xbox 360 of Wii. Niet alleen de consoles zelf, ook de spellen ervoor zijn tegenwoordig voor een appel en een ei op de kop te tikken.