Epson Stylus Office BX600FW - Reviews

Specificaties
Functies
faxen, kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Wifi
Wifi
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Epson Stylus Office BX600FW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mieke VB 18-12-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Is geen professioneel toestel, maar voor huis en dagelijks gebruik van scan, kopieer en print mogelijkheden tip top. Faxen en faxrapport is prima in orde. Gebruik van nep cartridges is geen probleem, ook al geeft het toestel aan dat de cartridge op is, kan men nog lang blijven printen. Uitstekend geschikt om foto's occasioneel af te drukken, zeker niet te veel anders wordt het te duur, maar wel goed resultaat op het daartoe geschikte foto papier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anthony 1965 20-01-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
van epson meer verwacht,dit is een waardeloos product.gebruikt teveel inkt en nieuwe inkt is duur een je bent bijna verplicht alleen epson patronen te gebruiken, niet alle namaak werken. die neppe ziet ie niet .is een patroon leeg dan kan je niks meer.niet een door gedacht machine.ik zal in iedere geval nooit meer een epson produkt kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

arnootje77 15-08-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
De slechtste aankoop die ik ooit heb gedaan. Wat een ellende heb ik al gehad met deze printer. Al 2x een nieuwe gekregen(!) met telkens weer hetzelfde problemen: strepen door de afdukken heen. De laatste printer heeft het weliswaar bijna een jaar uitgehouden maar ik vind dit echt belachelijk. Voor ons nooit maar dan ook nooit meer Epson. Wees gewaarschuwd!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

TonSchon 25-06-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Printen, scannen en faxen gaat prima. Al maanden wordt er echter geen zwart meer geprint. Nieuwe cartridge erin en tig keer gereinigd. Cartridge leeg (30 euro weg) en nog steeds geen zwart. Nu alle cartridges vervangen en helemaal geen print meer mogelijk. Mooi apparaat dus, alleen niet om mee te printen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht
JacRd 29-04-2013

Heb dezelfde (negatieve) ervaring als TonSchon. Wel is waar nu (april 2013) maar toch... Zat te dubben over een zelfde printer. Heb n.l. nogal wat cartridges liggen. Toch kies ik nu, na al deze matige reviews voor een ander merk.

Reageer

Wim Kruijer 18-04-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
Dit is de derde printer en elke keer hetzelfde probleem, na een paar maanden komen er strepen en dan is er niets meer aan te doen,
Geen garantie meer. De vorige keren werd de printer compleet vervangen. Een slecht apparaat. De consumentenbond wordt bedankt.

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

ad337 02-03-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,0
Na talloze pogingen tot herstel heb ik de Epson BX600FW printer inmiddels "geslacht voor de wetenschap". Die pogingen bestonden uit demontage van de printerkop en daarna vooral spoelen. Heel veel spoelen. Daarvoor heb ik de oorspronkelijke vloeistof gebruikt uit inkt navul-pakketten en de methode was een injectiespuit in combinatie met een stukje fietsventielslang. Die slang paste rechtstreeks op de openingen op de printerkop zelf. Goed kijkend naar de ragfijne straaltjes bleef ik constateren dat een hoop kanaaltjes verstopt bleven. Uiteindelijk de vloeistof verwisseld voor ethanol. Ook dat gaf geen verbetering.
Toen langdurig in een ultrasoonbadje gelegd. Kanaaltjes bleven verstopt. Uiteindelijk heb ik de boel gesloopt en wat bleek? Aan de binnenkant van de folie achtige plaat trof ik gelatine-achtige substantie aan. Deze was naar mijn inschatting te ruim toegevoegd om de plaat aan de behuizing te bevestigen. Ik beschouw dat als een tijdbom. Inmiddels de reputatie van Epson kennende betekent dat dat voor mij "NOOIT MEER EPSON".

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Johan 9m8 28-02-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Na ruim een jaar plotseling problemen bij het printen van een van de kleuren. Diverse reinigen doorgevoerd en vervolgens zijn nog twee kleuren onbruikbaar. Ook vervangen door originele cartridges maakt geen verschil. printerkop diverse malen gereinigd, en behalve dat dit heel veel inkt kost levert het niets op. Ondanks positieve aanprijzing van de consumentenbond is deze printer een groot fiasco.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Karveel 11-01-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Na 11 maanden zitten 3 van de 4 printerkoppen dicht. Reinigen helpt niet, het kost alleen heel veel inkt!
De vele klachten over deze Epson kloppen dus helaas.
Gekocht vanwege de goede test bij de consumentenbod. Bij aanvang een prima printer, maar je moet hem niet langer gebruiken dan 10 maanden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Eduard1970 25-08-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
We hebben deze printer sinds januari en we printen redelijk veel. Prima printer, geen problemen en stuk sneller dan mijn vorige HP Deskjet.
Tot nu toe meer dan tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henkdoornb 30-07-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

2,6
---------- update review 30-07-2010 ----------

kwaliteit printwerk inmiddels erbarmelijk. Contact gehad met Epson. Ik kan de printer laten ophalen en na laten kijken. Over 2 weken dan weer terug.
Ik ben printer dagelijks nodig en mijn vertrouwen in Epson inmiddels verloren.
Printer gaat dus in de kliko.

Nu een nieuwe Canon Pixma MP640 gekocht.
Eerste indruk is super!
Had ik deze maar meteen gekocht, had me toch 100 Euro voor printer en 100 Euro inkt bespaard.


---------- update review 10-06-2010 ----------
Even een update.
Inmiddels continue last van verstopte printknoppen. Als je de printknoppen wilt reinigen dan ben je meteen de helft vd inhoud van je cartridge kwijt. Waardeloos!
Onbegrijpelijk dat dit product "beste koop" bij de consumentenbond is geworden. Nu weet ik weer waarom ik mijn lidmaatschap hiervan heb opgezegd.

---------- oude review 07-03-2010 ----------
Gevoelig voor verstopte printerkoppen, ook bij inktcartridges van Epson. Om tot goede afdrukken te komen stel ik de printer nu in op een andere printinstelling waarmee de printer een stuk trager wordt en meer inkt verbruikt. Als ik dat van te voren had geweten dan had ik waarschijnlijk een andere gekocht.
Bij standaard instelling print hij inderdaad supersnel, maar kwaliteit is niet super.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

grossmami 01-06-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,0
ik heb deze printer nu al bijna een jaar, sindsdien is hij 3 keer gerepareerd en nu alweer stuk. De Inktkoppen droogen keer op keer in.
Of die van mij is een mandag produkt of hij is algemmen misslukt.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

thekiwi 28-05-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,4
Verstopte printkop doet echt afbreuk aan deze printer. ik heb al een review ingestuurd maar wil potentiele gebruikers langs deze weg echt waarschuwen. Deze printer moet binnen een jaar voor de tweede keer terug naar epson ivm een verstopte printerkop. zelfs na gebruik van originele patronen! dat is us geen enkele garantie om zonder problemen te zitten.Ik heb nog nooit zoveel ellende gehad met een printer. voor mij geen Epson meer. ook afdrukken op wat dikker (200 grams) foto papier lukt niet. Het papier wordt er niet doorheen getrokken. Vormgeving en software is prima maar ja...daar heb je geen printer voor.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Nick1980 08-01-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Super printer!!!

Zeer snel, zowel qua printen, faxen, scannen en copieren.

Erg handig ook om wat rommel te besparen: stop al je post in de Auto Document Feeder, en sla alles op in Google Docs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gastonw 10-10-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Enorm goede printer!

Print echt heel erg snel, aansluiten op netwerk was een makkie, drivers waren voor mij niet nodig, en faxen gaat ook heel goed. Eerst denk je dat 38 paginas/minuut wat snel is, maar het komt er echt dicht bij in de buurt! Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ASTORIA 24-06-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooie vormgeving ! Er blijkt ook nog een SX600FW te bestaan waarbij mij de verschillen niet duidelijk zijn. Via 4Launch besteld met keurige aflevering en verkoopregeling.
Ik moet de mogelijkheden nog ontdekken. De handleiding wat onduidelijk doordat de verschillende talen onder elkaar staan wat lastig leesbaar is. Het menu is wat verwarrend maar als je het eenmaal door hebt lijkt het logisch. Bijvoorbeeld tijd fax goed zetten is lastig vindbaar. Een tesprint leverde mooi resultaat.
De kwaliteit van o.a. printkop moet nog blijken.
De handigheid van een all in one heeft bij mij wel de voorkeur. De prijs-kwaliteitverhouding lijkt goed.
Het uitpakken vergt wat geduld maar daarentegen alles perfect en degelijk verpakt.
Ik heb gekozen voor afhalen maar per postorder moet geen probleem vormen in deze verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Navimaniac 15-11-2008
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Sowieso een mooie printer om te zien. Mooie blauwe verlichting en kleuren lcd schermpje. Maar dat is natuurlijk niet het meest belangrijk. Installeren is een fluitje van een cent. Verpakkingsmateriaal verwijderen (Let vooral op het gele blokje dat je moet verplaatsen), Cd erin en binnen no time is het gepiept. Scannen is snel en van een zeer goede kwaliteit. (Je kunt overigens ook kopieën maken zonder tussen komst van de PC) Ook het printen gaat snel en levert een mooi plaatje. De ingebouwde CD lade om label op (daarvoor geschikte) CD's te kunnen printen is briljant. Bij mijn vorige printer (Canon MP600R) waren daar allerlei losse onderdelen voor nodig die dan weer rondslingeren. Ook de dubbele papierlade waarin zowel A4 als fotoformaat tegelijk kunnen worden geladen is een bewijs dat er over deze printer is nagedacht. Het meest tevreden ben ik misschien nog wel over het feit dat de printer niets steeds off-line gaat zoals de MP600R dat wel deed. Dus niet meer steeds naar boven lopen om eerst de printer aan en uit te zetten. Kortom een prima printer, waarover duidelijk is nagedacht en die doet wat hij doen moet namelijk een snelle en mooie print afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer