Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC AN112 Silent

8,4 Lees 75 reviews
De'Longhi PAC AN112 Silent Best Reviewed jul 2018

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Airco's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 75 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

majella 05-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima airco,zolang hij het doet! service:DRAMA!

Algemene score

4,0
Airco hooguit 10x een uur of 4 aangehad, wellicht hebben wij een maandag morgen monster, maar kapot. Er moeten 2 nwe sensoren in en nwe printplaat. Moet uit Italie komen,dus duurt even! God zij dank binnen garantie termijn, anders kan je hem qua kosten gewoon weggooien, binnen 2 jaar.
Contact met DeLonghi, met de monteur van een extern bedrijf, communicatie gaat niet goed en langs elkaar, afspraken gaan niet door op het laatste moment tot 2x toe, vrije dag genomen voor jan joker! word je weer afgebeld half uur voor afspraak. Nu maand verder en nog geen airco!
Kortom, prima airco zolang hij het doet, maar krijg je er wat aan is het drama, wat een langlopend gezeur.
DeLonghi nl. geschreven, ja sorry heel vervelend voor u, ligt aan extern bedrijf, ja ...leuk allemaal, maar ik heb niet voor dat bedrijf gekozen, dat is de keuze van DeLonghi geweest!
In en in slechte gang van zaken, totaal niet klantvriendelijk, want bij de 2e afzegging van de monteur, een half uur voor zijn komst, was de oorzaak een storing bij een welbekend bedrijf, ...en dat bedrijf ging voor, dus schrappen ze jouw afspraak, op jouw vrij genomen dag!
Zo jammer dat deze goed aangeschreven airco, door deze gang van zaken mij doet besluiten dit merk nooit meer aan te schaffen, of aan iemand aan te bevelen.
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Marcel 18-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Vrij stil, snel koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een airco zeer stil, energiezuinig en koelt zelfs een kamer van ruim 50m2 een graad per 30 minuten af. Makkelijk in bediening, en met 5 jaar garantie kun je eigenlijk nooit fout gaan met deze airco.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Koelt goed
  • Energiezuinig
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

De'Longhi Topper 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hiep Hoi de tweede Airco Van De'Longhi

Algemene score

9,0
De pas geleden aangeschafte mobiele airco PAC AN112 is me zo goed bevallen dat ik nu een tweede heb gekocht. Uitermate tevreden en ook nog eens 5 jaar garantie door de huidige actie!!

Pluspunten

  • Capaciteit prima voor woonkamer
  • Makkelijk te installeren
  • Op wielen, goed te verplaatsen
  • Real Feel, optim. verhouding temperatuur en vocht
  • Geluid acceptabel

Minpunten

  • Tot nu toe niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

van den heuvel 25-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij doet wat hoe moet doen, koelt goed. Bij mij was 33.5 graden en hij bracht het terug naar 22 graden.
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

William 07-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Verkoeling tijdens warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zijn zeer tevreden over de De'Longhi PAC AN112 Silent, koelt grote ruimte (Woonkamer ) met gemak tijdens zeer warme dagen.

Dan moet je het wel voluit aan zetten, dan is de het geluid wat harder, maar als het op temperatuur is , kan je de airco op silent zetten.
Je kan het ook instellen op een bepaalde tijd wanneer het aan en of uit moet.

De woonkamer staat van de ochtend tot de laat in de middag volop in de zon, dan kan het bij extreme dagen zeer warm binnen worden.

Kortom we zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Makkelijk te verrijden
  • Koelt een grote ruimte met gemak
  • De bediening is duidelijk

Minpunten

  • Niet alle hulpstukken geschikt voor oud huis
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Frits 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product bevalt erg goed. Weet de kamer op een aangename temperatuur te houden tijdens de warme zomerdagen. Aangezien ik een lichte slaper ben is het geluid van de airco wel iets te hard om doorheen te slapen. Dus paar uur voor slapen gaan de airco aan en dan is het prima te doen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Ontvochtigen helpt voor een aangenamer gevoel

Minpunten

  • Voor mij te veel geluid om doorheen te slapen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

P.Leeuw 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte airco

Algemene score

10,0
Na vele web site`s,winkels en reviews te hebben gelezen en bezocht heb,en ze vergeleken heb op prijs en kwaliteit,ben ik tot de keuze gekomen van deze airco.Gisteren gekocht,en vandaag geleverd door Mediamarkt.Een zware doos,maar toen ik hem uitpakte,zag ik waarom hij zo zwaar was.Een mooi en degelijke airco ,ook de onderdelen waren zeer degelijk.Geen goedkope rommel wat bij vele airco`s wel is.Er is geen airco die muisstil is en goed koelt.Je hoort hem wel maar stoort mij niet tijdens TV kijken.
Update:
Na vele airco`s met elkaar vergeleken hebben,kwam deze er als beste uit,waarop ik deze heb gekocht.De eerste had een sterk brommend geluid.Dit bij de Mediamarkt gemeld waar ik hem had gekocht.Er werd meteen een nieuwe besteld die ik een dag later kon ruilen met de defecte airco.Na 1 dag laten rusten,net als bij een vrieskast,zette ik hem aan,en deze was in orde en maakte niet veel lawaai in de hoogste stand met koelen.Ik zal over een paar weken nog een review geven hoe hij dan bevalt.Op dit moment ben ik er uiterst tevreden over

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit uitstekend
  • lager energieverbruik tov andere airco`s
  • koelt beter dan verwacht kamer 5,5-10,5m
  • voldoet aan alle eisen
  • geen onnodige toeters en bellen er op

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weet de kamer goed koel te houden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco, heb hem in een kamer van ruim 100m3 staan, deze weet hij goed koel te houden. Het apparaat maakt daarbij ook nog niet eens veel lawaai. Even afwachten hoe duurzaam hij is, heb hem nog maar een kleine week.

Pluspunten

  • Stil
  • voldoende capacteit voor 100m3 kamer

Minpunten

  • stroom verbruik? +/- 950watt per uur
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pac an 112 silent 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi model

Algemene score

8,0
we zijn uitgegaan dat het een goed merk is en hebben daarom besloten deze airco aan te schaffen we hopen de we er veel van kunnen genieten
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Guus Rohs 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede capaciteit, handig in gebruik, eenvoudige installatie

Algemene score

9,0
Een waar genot, makkelijk verrijdbaar en aan te sluiten. De real feel functie geeft je het optimale gevoel!

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Capaciteit
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Xenio 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker koel

Algemene score

10,0
Goed kwaliteits product, maakt de ruimte snel koel!
Prettige bediening, afstandsbediening is ook erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Goed koelvermogen
  • Opties

Minpunten

  • Geluid zou iets minder mogen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Beau 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede koeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede koeling ,ziet er mooi uit. Maakt wel veel lawaai op de hoogste stand.
Makkelijk te verplaatsen in huis.

Pluspunten

  • Goede koeling.
  • Makkelijk verrijdbaar.

Minpunten

  • Lawaai
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Fam. van Kuijk 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, inderdaad fluisterstil stand werkt echt goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een lange zoektocht en eerst een andere geprobeerd te hebben (PAC N81) is de conclusie dat deze toch fijner is in gebruik.

Pluspunten

  • Koeling is goed.
  • Ontvochtigen is ook oké.
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fast eddy 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

luxe design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is prima, geluidsniveau is lager dan bij de meeste mobiele airco's, kan vrij grote ruimtes koelen, verbruik is in verhouding ook vrij laag.

Pluspunten

  • strak design

Minpunten

  • Afvoerslang erg kort
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Huub 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

erg stil, werkt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie mobiele airco, makkelijk te bedienen en erg stil. koelt prima ondanks dat de deuren vaak open en dicht gaan
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

savelberg 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat verrijdbaar. koelt grotere ruimte's prima.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
apparaat gekozen via de beste koop . bekende naam .
doet het prima in grotere ruimte's.
de prijs is ok.

Pluspunten

  • koelt prima

Minpunten

  • de afvoerslang naar buiten kon iets langer zijn
  • stekkersnoer kon ook iets langer zijn.
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

bea 06-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima en stille airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
handige mobiele airco, erg stil en krachtig, doet het prima, ziet er mooi uit. goed design, mooie stekker ook!

Pluspunten

  • mooi strak design
  • erg stil
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang zoeken kwam ik bij dit product tegen.Gekocht en nu 4 dagen in gebruik naar volle tevredenheid.Koelt super andere functie nog niet gebruikt.Makkelijk te bedienen.Goede gebruikers instructie.
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Info.matoba 30-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Meer lawaai. Soms 75 decibel.

Algemene score

5,0
Maakt helaas meer lawaai dan de beschreven decibels. Soms ook weer stuk stiller en slechts 54 decibel maar soms ook gewoon dik in de 70

Pluspunten

  • Geen water reservoir

Minpunten

  • Lawaai
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Hans 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koude Airco

Algemene score

9,0
Is goede airco , blaast erg koude lucht 7 graden. Maakt voor in de slaapkamer wel aardig wat geluid. Krjgt ook huiskamer 45 m2 goed op temperatuur.
Gekocht door de goede recensies en ervaringen met met andere delonghi apparatuur
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews