De'Longhi PAC AN112 Silent - Reviews

Best Reviewed mei 2018 De'Longhi PAC AN112 Silent
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
Type
monoblock-airco
tile_capaciteit
110 m³ ruimtes (max.)
tile_vermogen
2900 watt vermogen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

majella 05-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima airco,zolang hij het doet! service:DRAMA!

Algemene score

4,0
Airco hooguit 10x een uur of 4 aangehad, wellicht hebben wij een maandag morgen monster, maar kapot. Er moeten 2 nwe sensoren in en nwe printplaat. Moet uit Italie komen,dus duurt even! God zij dank binnen garantie termijn, anders kan je hem qua kosten gewoon weggooien, binnen 2 jaar.
Contact met DeLonghi, met de monteur van een extern bedrijf, communicatie gaat niet goed en langs elkaar, afspraken gaan niet door op het laatste moment tot 2x toe, vrije dag genomen voor jan joker! word je weer afgebeld half uur voor afspraak. Nu maand verder en nog geen airco!
Kortom, prima airco zolang hij het doet, maar krijg je er wat aan is het drama, wat een langlopend gezeur.
DeLonghi nl. geschreven, ja sorry heel vervelend voor u, ligt aan extern bedrijf, ja ...leuk allemaal, maar ik heb niet voor dat bedrijf gekozen, dat is de keuze van DeLonghi geweest!
In en in slechte gang van zaken, totaal niet klantvriendelijk, want bij de 2e afzegging van de monteur, een half uur voor zijn komst, was de oorzaak een storing bij een welbekend bedrijf, ...en dat bedrijf ging voor, dus schrappen ze jouw afspraak, op jouw vrij genomen dag!
Zo jammer dat deze goed aangeschreven airco, door deze gang van zaken mij doet besluiten dit merk nooit meer aan te schaffen, of aan iemand aan te bevelen.
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

van den heuvel 25-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij doet wat hoe moet doen, koelt goed. Bij mij was 33.5 graden en hij bracht het terug naar 22 graden.
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

De'Longhi Topper 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hiep Hoi de tweede Airco Van De'Longhi

Algemene score

9,0
De pas geleden aangeschafte mobiele airco PAC AN112 is me zo goed bevallen dat ik nu een tweede heb gekocht. Uitermate tevreden en ook nog eens 5 jaar garantie door de huidige actie!!

Pluspunten

  • Capaciteit prima voor woonkamer
  • Makkelijk te installeren
  • Op wielen, goed te verplaatsen
  • Real Feel, optim. verhouding temperatuur en vocht
  • Geluid acceptabel

Minpunten

  • Tot nu toe niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

William 07-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Verkoeling tijdens warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zijn zeer tevreden over de De'Longhi PAC AN112 Silent, koelt grote ruimte (Woonkamer ) met gemak tijdens zeer warme dagen.

Dan moet je het wel voluit aan zetten, dan is de het geluid wat harder, maar als het op temperatuur is , kan je de airco op silent zetten.
Je kan het ook instellen op een bepaalde tijd wanneer het aan en of uit moet.

De woonkamer staat van de ochtend tot de laat in de middag volop in de zon, dan kan het bij extreme dagen zeer warm binnen worden.

Kortom we zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Makkelijk te verrijden
  • Koelt een grote ruimte met gemak
  • De bediening is duidelijk

Minpunten

  • Niet alle hulpstukken geschikt voor oud huis
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

pac an 112 silent 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi model

Algemene score

8,0
we zijn uitgegaan dat het een goed merk is en hebben daarom besloten deze airco aan te schaffen we hopen de we er veel van kunnen genieten
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Frits 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product bevalt erg goed. Weet de kamer op een aangename temperatuur te houden tijdens de warme zomerdagen. Aangezien ik een lichte slaper ben is het geluid van de airco wel iets te hard om doorheen te slapen. Dus paar uur voor slapen gaan de airco aan en dan is het prima te doen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Ontvochtigen helpt voor een aangenamer gevoel

Minpunten

  • Voor mij te veel geluid om doorheen te slapen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Xenio 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker koel

Algemene score

10,0
Goed kwaliteits product, maakt de ruimte snel koel!
Prettige bediening, afstandsbediening is ook erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Goed koelvermogen
  • Opties

Minpunten

  • Geluid zou iets minder mogen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Beau 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede koeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede koeling ,ziet er mooi uit. Maakt wel veel lawaai op de hoogste stand.
Makkelijk te verplaatsen in huis.

Pluspunten

  • Goede koeling.
  • Makkelijk verrijdbaar.

Minpunten

  • Lawaai
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Marcel 18-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Vrij stil, snel koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een airco zeer stil, energiezuinig en koelt zelfs een kamer van ruim 50m2 een graad per 30 minuten af. Makkelijk in bediening, en met 5 jaar garantie kun je eigenlijk nooit fout gaan met deze airco.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Koelt goed
  • Energiezuinig
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Guus Rohs 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede capaciteit, handig in gebruik, eenvoudige installatie

Algemene score

9,0
Een waar genot, makkelijk verrijdbaar en aan te sluiten. De real feel functie geeft je het optimale gevoel!

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Capaciteit
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Huub 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

erg stil, werkt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie mobiele airco, makkelijk te bedienen en erg stil. koelt prima ondanks dat de deuren vaak open en dicht gaan
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Reageer

Bartele de Jong 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik en mooie onopvallende vormgeving

Algemene score

8,0
Net gekocht. Handleiding is duidelijk. Voldoende hulpstukken om zelf een doorgang naar buiten te maken bij openstaand raam ( houten plaat mat gat erin o.i.d ). Verder nog geen ervaring. Ben af gegaan op 'kieskeuri.nl'
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Slapen 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet gewoon mat het moet doen als het warm is heerlijk koel.
Ook s’nachts weinig geluid heerlijk slapen

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Afvoerslang
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

longi airco 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb deze airco voor op zolder gekocht, Hij koelt goed, het geluid valt mee. afstandsbediening is ook erg handig.

Pluspunten

  • zuinig A+

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruud 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd al een De 'Longhi willen hebben, maar als je er nog een heb ga je nog geen nieuwe kopen . De machine werkt goed je kan hen laten vocht onttrekken , zachtjes laten koelen en stevig laten koelen. Het gemak van het opvangen van het water en het daarna gebruiken om te koelen ideaal, zuinig met stroom als je daar op let. Kortom mijn airco

Pluspunten

  • vrij zacht koelen
  • 11.000 BTU

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaak 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beter dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Single unit mobiele airco's word van geroepen dat ze nooit zo efficient en effectief zullen zijn als een split-unit. Ik gebruik deze nu afwisselend in 2 kamers, in van circa 25m2 en 1 van circa 17m2. Beiden kamer koelt en ontvocht deze met gemak. Ik zie echter wel af en toe een LT (low temperature) code staan als ik de airco een tijd volop laat blazen op de hoogste stand. Om ijsvorming tegen te gaan, schakelt de unit dan even uit. Verder bevalt het beter dan verwacht, vanwege berichten over slechte effectiviteit had ik slechts een paar graden koeler verwacht en dat het lang zal duren tot het werkt. Echter ontvocht en koelt het de kamers best snel af. Nog niet kunnen uitproberen met temperaturen van boven de 30 graden, maar ik heb de kamers wel al van 25 graden met gemak naar 20 graden terug kunnen brengen. En dan enkel met een slang uit het raam (afdichten van kieren raam zal nog beter werken). Afhankelijk van hoe hoog je de airco instelt maakt deze meer of minder herrie. Ik zelf kan er prima mee leven en slapen, hoewel op de ' real feel' stand de compressor ook automatisch uit en aanschakelt. Bij het opnieuw inschakelen is dat even onverwacht wat herrie. Meestal slaap ik met oordoppen in en merk ik er niets van. En zonder oordoppen neem ik het geluid voor lief en is het nog altijd beter dan een bloedhete kamer waar je niet in kan slapen door het zweten. Ook als gewone fan te gebruiken overigens, dat scheelt dan ook weer wat stroom. Ik heb het stroomverbruik ook gemeten en dat valt ook nog wel mee. Komt overeen met wat er beloofd word door de fabrikant. Zeker gezien het apparaat toch niet het hele jaar aanstaat neem ik dat beetje extra op de stroomrekening ook voor lief. Daarbij vermoed ik dat deze zuiniger zal zijn dan de meeste goedkopere bouwmarkt b-merk airco's. Al met al tevreden dus en wat mij betreft een aanrader, als je geen split unit wilt laten monteren.

Pluspunten

  • Koelt goed en snel
  • Ontvochtigd goed en snel
  • Stroomgebruik valt mee voor een mobiele airco

Minpunten

  • lawaai, maar minder dan sommige andere merken
  • behoorlijk zwaar, wel goed te verrijden
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Koos 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze airco gekocht voor op de slaapkamer maar volgens mij kan hij ook makkelijk de woonkamer aan! Koelt uitstekend met minimaal geluid voor een monoblock. Heel fijn is de functie "real feel", de airco regelt dan automatisch de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad. Niet het goedkoopste apparaat, wel een echte aanrader.

Pluspunten

  • Koelt uitstekend
  • Real Feel en Silent mode
  • Energiezuinig
  • Voor een mobiele airco zeer stil

Minpunten

  • Slang is aan de korte kant
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weet de kamer goed koel te houden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco, heb hem in een kamer van ruim 100m3 staan, deze weet hij goed koel te houden. Het apparaat maakt daarbij ook nog niet eens veel lawaai. Even afwachten hoe duurzaam hij is, heb hem nog maar een kleine week.

Pluspunten

  • Stil
  • voldoende capacteit voor 100m3 kamer

Minpunten

  • stroom verbruik? +/- 950watt per uur
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kamer lekker koel, lawaaierig, silent werkt niet goed

Algemene score

7,0
Goed product, hij koelt de kamer prima. Ik vindt de airco lawaaierig zeker in koelingmodus. De Silent functie helpt dan ook niet. Ik denk dat hij 1dB lager gaat in deze functie. Dus 's nachts kan hij niet aan want dan slapen we nog niet

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Veel geluid
  • Niet makkelijk te tillen
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

jacqueline 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airconditioning

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
na enig overleg met de verkoper kwam ik op dit product uit.
hij koelt de gekozen ruimte goed is s,nachts erg stil en heeft een mooi format.

Pluspunten

  • is redelijk stil voor de nacht
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: De'Longhi PAC AN112 Silent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews