De'Longhi PAC AN112 Silent Mobiele Airconditioner - 11000 BTU/h - 63 dB - Wit - Airco's

De'Longhi PAC AN112 Silent Mobiele Airconditioner - 11000 BTU/h - 63 dB - Wit
De'Longhi PAC AN112 Silent Mobiele Airconditioner - 11000 BTU/h - 63 dB - Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 779,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC AN112 Silent Mobiele Airconditioner - 11000 BTU/h - 63 dB - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Suresh29-05-2018

Top Airco

Aangezien het in mijn appartement te warm werd (veel zonuren) heb ik gekozen voor de Delonghi 112 silent. Deze valt in de duurdere categorie mobiele airco’s waar deze ook naar presteert. De airco is makkelijk te installeren, makkelijk te bedienen, energie zuinig door A+ label en heeft een groot volume kwa lucht verplaatsing. Binnen een half uur was mijn slaapkamer al met 4 graden gedaald. Het is op zich een “zware” airco maar door de 4 wielen waarop deze staat is de airco makkelijk te verplaatsen. Met de silent functie is de airco ook erg stil. Al met al is het een grote investering maar daarvoor krijg je significant veel leefgenot voor terug.
Pluspunten
  • Koelt snel
  • Erg stil in silent mode
  • Energie zuinig
Sato8229-05-2018

Super fijne airco die goed koelt

De De'Longhi PAC AN112 Silent is een mobiele airco, ik heb deze zelf op de MKV aangesloten waardoor ik geen gaten heb hoeven boren. Het is fijn dat deze A+ heeft waardoor hij toch al 30% minder stroom verbruikt als de meeste andere mobiel Airco's. Hij staat bij ons op zolder en als het heel heet is (+27C) Zet ik deze al een uur van te voren aan. Als ik ga slapen zet ik deze op de fluistermodus en kunnen we rustig slapen. Onze oude mobiele airco maakte een stuk meer lawaai. Stil zijn mobiele airco's nooit maar wij kunnen met deze slapen.
Pluspunten
  • A+ stroom nivo
  • fluistermodus
  • geen overtollig water afvoeren
Minpunten
  • luchtafvoerbuis diameter is 130
  • maakt nog altijd veel lawaai
Anton29-05-2018

Goede grote en zware Airco

Ik heb deze airco gekocht omdat mijn vorige zoveel kabaal maakte Als de compressor inschakelde na 2 reparaties?? noch niet verholpen de DeLonghi maakt duidelijk minder lawaai en koelt een stuk beter bevalt zeer goed bij een binnen temperatuur van 31 graden C (boot)
Pluspunten
  • koelt perfect
  • redelijk stil
Minpunten
  • zwaar
B29-05-2018

Airco

Hij doet wat hoe moet doen, koelt goed. Bij mij was 33.5 graden en hij bracht het terug naar 22 graden.
Roon27-05-2018

Mooi apparaat en koelt prima

Prima koelcapaciteit. Niet zo stil als verwacht. Aanzetten voor het slapen daarna in ventilatie mode. Dit gaat goed en werkt prima.
Pluspunten
  • Mooi apparaat
  • Koelt prima
Minpunten
  • Te rumoerig voor slaapkamer
Lowie10-05-2018

Perfecte koeling

Net aangesloten. Alles werkt prima en eenvoudig. Nog niet alles uitgetest en de zomer moet nog komen maar ik heb het volste vertrouwen in dit gerenommeerde merk.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Mooie vormgeving
William07-10-2017

Verkoeling tijdens warme dagen

We zijn zeer tevreden over de De'Longhi PAC AN112 Silent, koelt grote ruimte (Woonkamer ) met gemak tijdens zeer warme dagen. Dan moet je het wel voluit aan zetten, dan is de het geluid wat harder, maar als het op temperatuur is , kan je de airco op silent zetten. Je kan het ook instellen op een bepaalde tijd wanneer het aan en of uit moet. De woonkamer staat van de ochtend tot de laat in de middag volop in de zon, dan kan het bij extreme dagen zeer warm binnen worden. Kortom we zijn er zeer tevreden over.
Pluspunten
  • Makkelijk te verrijden
  • Koelt een grote ruimte met gemak
  • De bediening is duidelijk
Minpunten
  • Niet alle hulpstukken geschikt voor oud huis
Lianne30-07-2017

genieten!

Ik heb deze mobile Airco nu een week in huis en nog niet veel gebruikt maar wel uitgeprobeerd. hij maakt minder geluid dan de gemiddelde airco en het "real feel" is erg prettig en makkelijk te bedienen. model is ook mooi, het oog wil tenslotte ook wat ;-) Als we weer wat warme dagen krijgen zal ik mijn review graag verder aanvullen.
Pluspunten
  • minder geluid dan gemiddeld
  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er goed uit
  • koelt snel
niels25-07-2017

heerlijk koel

een heel mooi uiterlijk en super goed werkende airco zou hem zeker aan raden aan anderen aangeschaft voor de zolderkamer snel koel en een heel stille airco heel tevreden
Pluspunten
  • stil
  • echt waar voor je geld
  • strak design
  • koelt heel snel een ruimte
philona ceelen12-07-2017

prima product

goed product, welk doet wat wordt beloofd. mooie vormgeving, maakt niet teveel geluid. gebruiksvriendelijk!
Jaap12-07-2017

Prima airco

De airco is snel uit de doos, stekker in het stopcontact en koelen maar. Slaapkamer en kantoor ruimte zijn binnen korte tijd aangenaam van temperatuur en lage luchtvochtigheid. Echt een aanrader voor een warme dag.
Pluspunten
  • Koelt prima
  • Herrie valt erg mee
Minpunten
  • Slang is wat aan de korte kant
Wilma11-07-2017

Snelle afkoeling en weinig geluid

Dit is volgens vele testen een van de allerbeste apparaten dus daarom deze gekozen. Vele andere merken halen niet deze prestaties in deze prijsklasse.
Pluspunten
  • weinig lawaai
  • snelle afkoeling
ceelen07-07-2017

prima apparaat

product doet wat het de leverancier belooft. mooie vormgeving. aangenaam geluid. maakt werken weer aangenaam.
Martin06-07-2017

Handig in gebruik

Airco werkt naar verwachting. Handig in de bediening en eventuele verplaatsing tussen verschillende verstrekken.
majella05-07-2017
4.0

Prima airco,zolang hij het doet! service:DRAMA!

4.0
Airco hooguit 10x een uur of 4 aangehad, wellicht hebben wij een maandag morgen monster, maar kapot. Er moeten 2 nwe sensoren in en nwe printplaat. Moet uit Italie komen,dus duurt even! God zij dank binnen garantie termijn, anders kan je hem qua kosten gewoon weggooien, binnen 2 jaar. Contact met DeLonghi, met de monteur van een extern bedrijf, communicatie gaat niet goed en langs elkaar, afspraken gaan niet door op het laatste moment tot 2x toe, vrije dag genomen voor jan joker! word je weer afgebeld half uur voor afspraak. Nu maand verder en nog geen airco! Kortom, prima airco zolang hij het doet, maar krijg je er wat aan is het drama, wat een langlopend gezeur. DeLonghi nl. geschreven, ja sorry heel vervelend voor u, ligt aan extern bedrijf, ja ...leuk allemaal, maar ik heb niet voor dat bedrijf gekozen, dat is de keuze van DeLonghi geweest! In en in slechte gang van zaken, totaal niet klantvriendelijk, want bij de 2e afzegging van de monteur, een half uur voor zijn komst, was de oorzaak een storing bij een welbekend bedrijf, ...en dat bedrijf ging voor, dus schrappen ze jouw afspraak, op jouw vrij genomen dag! Zo jammer dat deze goed aangeschreven airco, door deze gang van zaken mij doet besluiten dit merk nooit meer aan te schaffen, of aan iemand aan te bevelen.
Mark05-07-2017

Koelt prima. Maakt weinig lawaai

Gekozen voor deze airco vanwege goede koeling en laag geluid. Bovendien geeft DeLonghi 5 jaar garantie aan huis (in de zomeractie :))
Pluspunten
  • goede koeling
  • weinig geluid
Minpunten
  • hoog gewicht
VG02-07-2017

Mobiele airco

Gisteren gekocht, nog niet teveel ervaring, maar alles was aanwezig, zoals op de doos vermeld. Werkt na aansluiten meteen.
Toppie Airco02-07-2017

Mijn derde Airco van De'Longhi

Zeer tevreden! Werkt uitstekend. Dit is mijn derde airco PAC AN112 silent. Ook de toebehoren zijn fijn zodat hij makkelijk te plaatsen is.
Pluspunten
  • zie mijn vorige beoordeling
S. jäger30-06-2017

fluisterstil en koud

erg fijn te bedienen. snel koud en geluid is minimaal. Staat fijn in de hoek op de slaapkamer. was snel geïnstalleerd en kon meteen worden gebruikt.
Pluspunten
  • geluid
Minpunten
  • slang naar buiten
van den heuvel25-06-2017

Koelt goed

Ruud24-06-2017

De 'Longhi PAC AN112 Silent koelt heerlijk

Op de warmste dag in juni heb ik deze airco gekocht. Even laten rusten na het vervoer naar mijn zolderkamer. 's-Avonds kon ik door deze airco heerlijk slapen op mijn zolderkamer. Bevalt mij erg goed!
Pluspunten
  • koelt snel
  • extra stand voor minder lawaai
EGREM23-06-2017

Delonghi goed merk, goede kwaliteit

10 jaar hebben we met de vorige DeLonghi airconditioner gedaan. Daarom nu weer voor een DeLonghi gekozen. wij hebben een hoog plafond en hij koelt perfect. ook een prima service. makkelijk in bediening.
Pluspunten
  • maakt alles lekker koel
  • met afstandsbediening
Minpunten
  • robuust
pac an 112 silent22-06-2017

mooi model

we zijn uitgegaan dat het een goed merk is en hebben daarom besloten deze airco aan te schaffen we hopen de we er veel van kunnen genieten
Marcel18-06-2017

Vrij stil, snel koel

Voor een airco zeer stil, energiezuinig en koelt zelfs een kamer van ruim 50m2 een graad per 30 minuten af. Makkelijk in bediening, en met 5 jaar garantie kun je eigenlijk nooit fout gaan met deze airco.
Pluspunten
  • Vrij stil
  • Koelt goed
  • Energiezuinig
  • 5 jaar garantie
De'Longhi Topper17-06-2017

Hiep Hoi de tweede Airco Van De'Longhi

De pas geleden aangeschafte mobiele airco PAC AN112 is me zo goed bevallen dat ik nu een tweede heb gekocht. Uitermate tevreden en ook nog eens 5 jaar garantie door de huidige actie!!
Pluspunten
  • Capaciteit prima voor woonkamer
  • Makkelijk te installeren
  • Op wielen, goed te verplaatsen
  • Real Feel, optim. verhouding temperatuur en vocht
  • Geluid acceptabel
Minpunten
  • Tot nu toe niet kunnen ontdekken