MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 28691 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mieke 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijke site, waar ik snel kon vinden wat ik nodig had met uitgebreide specificaties.

Reageer

Frans 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlug geholpen en goed geadviseerd over nieuwe tv. over in bedrijf nemen tv en alle instellingen op papier gezet. top
daarna contact gehad met man van ziggo en Extra CI+ Module besteld.

Reageer

Hazem 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top product voor mooie prijzen daarnast snelheid levering. Ik heb alle keuken apparaten van mediamatkt gekocht en ze zijn allemal top kwaliteit

Reageer

Monique Stephan-Zandbergen 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen door Nico, goede uitleg.
Tevens ook nog goede tips gegeven over het ontkalken van het koffiezetapparaat .

Reageer

Kevin van der Wielen 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hou altijd er van om naar Mediamarkt te gaan, gister nog had ik een tv gekocht bij de Mediamarkt in Eindhoven centrum, echter de tv zelf hadden ze nog maar 1 over en bleek ook een al open doos te zijn geweest en kreeg ook korting er voor, alleen was het zo dat niet alles wat er in de tv doos in hoor bij, er zat geen gebruiksaanwijzing boekje bij en geen netsnoer bij, beetje jammer.

Reageer

Jochem 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de aankoop van een nieuwe TV ben ik als eerste heel fijn geholpen door de verkoper met goed advies en allerlei demostraties, deze deed echt de moeite om het product te verkopen.
Omdat ik alleen was, heeft de kassamedewerker aangeboden en nog even geholpen om de tv in de auto te tillen. Goed advies en fijne service.

Reageer

Patrick 24-05-2020

Algemene score

6,0
Verkoper had redelijke informatie over het apple product echter geen notie over de aanwezige voorraad. Nadat een andere klant en ik te horen kreeg dat het niet meer aanwezig was, ben ik online gaan kijken waarom ik dat dan wel zag...resultaat :het was aanwezig! De andere klant tevens geattendeerd. Hiernaast bij de kassa geen tas ontvangen en kon dat weer, in corona tijd, ophalen binnen. Hier zag ik veel mensen achter de balie, maar niemand hielp. Na 5 minuten iemand kunnen aanspreken die mij een tasje heeft overhandigd.

Reageer

Lena 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed geholpen met installeren van nieuwe telefoon, aardige jongen die ons erbij hielp, nam er alle tijd voor. Niets was hem teveel.

Reageer

joris 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mediamarkt Utrecht is voor mij een uitstekende vestiging. Goed advies gekregen van de verkoper bij de aankoop van een Samsung horloge. Toen de weergegeven prijs niet correct was, werd die (na enig overleg en volhouden van mijn kant) aangepast. Professioneel en klantvriendelijk aangepakt!

Reageer

harry 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
winkel is prima, maar corona maatregelen zijn minder op de volgende punten
-mensen die niks kopen lijken de winkel alleen te kunnen te verlaten door zich door de rij wachtenden voor de kassa te wringen
-kassa nr 3 is lastig te zien of er mensen bij staan, zit op de hoek
-na de kassa's staan er links 2 apparaten, waar gisteren 2 oudere mensen voor stonden, maar daardoor was de kassa's uitgang geblokkeerd. Die 2 apparaten verplaatsen?

Reageer

Jessica 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk, behulpzaam, ruim assortiment, diverse merken in verschillende prijsklassen

Reageer

Steven 24-05-2020

Algemene score

6,0
Je kan er gratis parkeren. Dat was wel fijn. Echter hadden ze alleen nog maar een product waarvan de doos geopend was. Eenmaal thuis aangekomen, blijkt het dat het product zelfs al geïnstalleerd was. Dit was er niet bij vermeld.

Reageer

Remco 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het winkelpersoneel weet waar ze het over hebben, zijn vriendelijk en geven het juiste advies.
Gewoon een heerlijke winkel om de aankopen te doen, ik kom er graag

Reageer

Sinan Zor 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoi ik ben meneer Zor
Ik had 23 maanden geleden een Xbox one x gekocht bij mediamarkt Arena in Amsterdam hij werkte perfect maar de laatste tijd maakte hij zoveel geluid dus ik dacht ik breng hem even langs om te vragen of ze mij konden helpen. Ik ben zo blij dat ik mijn Xbox bij mediamarkt heb gekocht want ik mocht gelijk nieuwe console meenemen maar omdat ze geen Xbox one x meer op voorraad hadden kreeg mijn gehele aankoopbedrag weer teruggestort nou wat kan je nog meer verwachten als klant ik ben daarom heel erg blij

Reageer

Dennis 23-05-2020

Algemene score

3,0
Nadat we eerst hebben moeten zoeken naar personeel. Omdat we het zelfde product bij een ander bedrijf goedkoper hebben gezien en we wilden weten of er een prijsmatch zou zijn. De medewerkster reageerde heel. Kort af en bot. Maar heeft ons uiteindelijk wel geholpen met de prijsmatch.

Reageer

Ger. K 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al een tijdje lid van de Mediamarkt.
Fijne bedienig, zelfs in de corona tijdperk.
Goede ervaring met de service zowel in de wikel als bij de reparatie afdeling.

Reageer

Rodrigues 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat een gezellig leuk winkel overzichtelijk en grote soortement geeft 👍.

Reageer

Ed 23-05-2020

Algemene score

9,0
Mediamarkt in Rijswijk Boogaard is mijn favoriete, mede door de aardige en kundige medewerkers. Prima geholpen vandaag.

Reageer

Ans 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze van allerlei producten. Goede voorlichting over de artikelen. Behulpzaam personeel.

Reageer

Eugenia Bucsela 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de beste winkel voor huishoudelijke apparaten. Een zeer groot assortiment producten. Ervaren en vriendelijk personeel.

Reageer

Ina 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je word er goed geholpen en ook als je uitleg wilt van een product nemen ze alle tijd ervoor zodat je tevreden de winkel weer uit gaat.

Reageer

Sandra 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele middag op zowk naar een
nintendo swift uit eindelijk in de
Mediamarkt Rijswijk terecht gekomen.
Bij de ingang direct gevraagd aan een medewerker deze ging er gelijk 1 regelen en ons naar de spellen doorverwezen na een kleine 5 minuten kwam hij terug met de nintende swift een klanten kaart en bon aan gemaakt.
Helemaal tevreden.. Bedankt.

Reageer

marwen 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig geluid, geen moment spijt van. Ook top geholpen in de winkel met deskundig advies.

Reageer

Robert 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel met ruime voorraad.
Door de ruime opzet kan je er ook nog goed heen tijdens deze corona crisis.

Bij vragen wordt je goed geholpen.

Reageer

Sjoerd 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime en duidelijke winkels met ervaren personeel die overal wel een antwoord op kunnen geven, wel lastig als je een vraag hebt dat het personeel vaak bezet is of niet altijd te vinden is omdat die niet op de juiste plek is.
Voor de rest wat betreft garantie regeling en service is het goed geregeld en meedenkend naar de klant!

Reageer

Hans 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, je wordt goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Zeer goede voorlichting over het gene dat je wilt kopen.

Reageer

Dapo 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima hi-fi set voor het geld. Ook het geluid wat eruit komt klinkt erg goed. Voor een hi-fi set in deze range prima koop.

Reageer

Richard 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was voldoende voorraad en er liep iemand rond die gedetailleerde informatie over het product wist te vertellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en gevraagd of ik op de hoogte was van de cashback actie. Vervolgens werd mij een exemplaar aangereikt. Het afrekenen verliep ook soepel.

Reageer

Michael 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is in deze tijd niet echt ideaal om te winkelen daarom verbaasden het mij hoe klantvriendelijk ze in deze winkel zijn en det de route en de doorloop ook erg soepel verliep ☺️En dan heb ik het niet eens over de goede uitleg van het product dat ik heb gekocht , 👍🤝

Reageer

Ayman Dalleh 23-05-2020

Algemene score

1,0
Ik heb eergisteren een mobiel gekocht bij de Mediamarkt te Eindhoven, na 1 dag is mijn scherm kapot gegaan tijdens werken (mobiel zat gewoon in mijn zak) zonder te stoten of de mobiel te laten vallen. De servicebalie en de manger zijn vanuit gegaan dat ze gelijk hebben en dat de mobiel toch wel is gevallen is, terwijl dat het er geen schade is aan de rand van de mobiel is.
Daarnaast vonden ze het een goede oplossing om het op te sturen en dan krijg ik hem pas na twee weken terug of gerepareerd of dan niet. Dus twee weken zonder mobiel in 2020 en de kans dat ik hem daarna niet gerepareerd krijg is heel groot zei hij.... Hij vond dat ik eerst een andere mobiel moet kopen en daarna hem opsturen... weer een goede oplossing..

Ik heb de mobile gekocht in mediamarkt voor 90 euro meer dan dat hij online staat (in Duitsland) voor de service.. en dan krijg dit service.. Ik baal er echt van.
Heel slechte service

Reageer

Wessels-Merks 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De verkoper had erg goede product kennis en was klant gericht. Alleen jammer dat er niet valt te onderhandelen.

Reageer

Ron van Nassauw 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom meestal in Mediamarkt Heerhugowaard en wordt altijd vriendelijk geholpen en in bepaalde keuzes gesteund.
Ook heb ik diverse keren een beroep moeten doen op de service wanneer er kapot was of niet werkte ook daar werd ik goed geholpen en werd alles naar tevredenheid opgelost.

Reageer

Raymond 23-05-2020

Algemene score

8,0
Goed geholpen, duidelijke uitleg, ook over het prijsverschil tussen website en winkel werd keurig opgelost.
Top geregeld

Reageer

Claut 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Verkoper was een beetje drammerig maar verder verleende hij goede service. Nu vind ik de kleuren nog niet mooi maar dat zal een kwestie zijn van goed afstellen.

Reageer

ronald 22-05-2020

Algemene score

9,0
het is een prettige winkel om te winkelen en ook veel keus alles wat weels en goed opgezet een echte aanrader ook genoeg parkeer plaatsen en nog gratis ook

Reageer

Corrie Deckers 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel goed geadviseerd in het kopen van een tablet. Vertelde waar ik het voor nodig had en ze gaven aan welke tablet er bij mij voldoende was.

Reageer

H,j schreurs 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd erg vriendelijke geholpen zowel bij klanten service en in de winkel

Reageer

Wim 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer ruime keuze met een breed assortiment, zeer klantvriendelijk en hulpvaardig personeel. Top

Reageer

Syl 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goede uitleg maar niet helemaal correct info over de inhoud van het pakket.

Reageer

Legoman 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Service is goed en vriendelijke mensen vragen meteen naar provider om te kijken of je nog korting kan krijgen.Super allemaal.

Reageer

benjk 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We gingen alleen maar kijken want ik had een kortingsbon van Phillips zelf voor 25% korting op een Airfryer. We zijn terug geweest naar deze winkel want de airfryer was nog goedkoper dan met de korting van Phillips bij Phillips. Nu 2 keer gebruikt en ik moet zeggen, echt geweldig. En de keuze is gewoon enorm in deze winkel.

Reageer

Randy 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wanneer je lid wordt de club van media markt, geeft dat heel veel voordelen, de
Belangrijkste is dat wanneer ik iets bestel, de bezorging gratis is. Je krijgt altijd goed advies van het personeel. Er is een ruime keus en altijd een lage prijs garantie. Het is een winkel waar ik altijd terug zal komen, want ruilen of geld terug, kan altijd. Ze doen er nooit moeilijk over.

Reageer

elles 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
producten zijn overzichtelijk en goed beschreven. en vriendelijke verkopers

Reageer

Peter dekker 21-05-2020

Algemene score

10,0
Een hele goede uitleg over die tablet door iemand van Apple gisteren.ook vandaag heel goed geholpen door de serversbalie

Reageer

Juan 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel met genoeg keuze, makkelijk te vinden wat je zoekt. Je kunt de demo modellen zien of ze aan je verwachting voldoen.

Reageer

L 21-05-2020

Algemene score

1,0
Mediamarkt laat trouwe klant in zijn hemd staan.🤬😡 Na vorig jaar meer dan 2k aan elektronica gekocht te hebben nu laten ze ons door de stront zakken. Geen enige vorm van sympathie of tegemoetkoming vanuit Mediamarkt. AirPods gekocht van €300 via mijn werkgever ter vermindering van mijn salaris. Nooit aangekomen en volgens hun onderzoek wel. Tuurlijk zal de bezorger ontkennen, lekker makkelijk. Vervolgens doorgestuurd naar geschillencommissie maar die doen niets omdat het zakelijk is aangekocht. Mediamarkt steekt zijn hand niet uit, schandalig en respectloos!
Bestelnummer: 80394125

Reageer

Hil 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snel en professionele hulp gekregen bij het uitzoeken van nieuwe iPhone

Reageer

HarryS 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt dit filiaal helemaal top. Fijn personeel met een goede maar vooral ook eerlijke kennis van hun koopwaar. Ook bij de servicebalie wordt je vriendelijk te woord gestaan.

Reageer

Veldkamp 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geholpen in de winkel, uitgeprobeerd in de winkel. Corona regels worden ook goed nageleefd

Reageer

A.Klaassen 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik shop alleen maar voor mijn huishoudelijke navigatie en telefonische apparaten bij Media markt.
Omdat ik daar de juiste service en kundigheid ervaar en er vriendelijke bediening is die al de tijd voor je nemen.

Reageer

Toon meer reviews