MediaMarkt.nl
Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
5.4
Deze score is gebaseerd op 216 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Mijn dure Senseo, € 120,-, was na zeven maanden kapot.
Dus, teruggebracht naar het Mediamarkt filiaal.
Krijg ik een email dat ik 50 euro moet betalen om het te laten repareren. Het apparaat is super onderhouden geweest... heeft alle ontkalkingsbeurten gehad!
Afgezien van het feit dat ik deze Senseo goed heb onderhouden, een apparaat wat slecht wad onderhouden en het maar zeven maanden volhoudt, is een slecht apparaat!
Maar goed, die van mij was wel goed onderhouden!
Mijn dochter heeft via de website van MediaMarkt een refurbished Iphone 15 pro gekocht in, zoals op de website aangegeven, uitstekende staat. Helaas bleken er op de telefoon meerdere krassen te zitten (glas en zijkant) en daarnaast zit er geen simkaartslot. Dit is nergens aangegeven bij bestellen of op de factuur.
Nu wilden wij de telefoon retour doen en zijn we naar de MediaMarkt gegaan. Helaas gelijk weggestuurd, want het is een derde partij die de telefoon verkoopt. Ze willen, aldus de medewerker, gaan lijken op Bol.com door derde partijen dingen te laten aanbieden. Nu helpt MediaMarkt ons met niets en moete we alles zelf oplossen. Deze partij reageert slecht en we zitten dus met een Iphone die niet aan de verwachtingen voldoet en een bedrijf waar we het gekocht hebben die niet in actie komt. Ik ga hier nooit meer bestellen....
Voor je aankoop beleven de verkopers je goede bergen tot aan de hemel. Zodra je betaald hebt blijken gemaakte afspraken totaal niet nagekomen te worden en als je dan een officiele klacht wilt indienen gaan alle ramen en deuren dicht en is het absoluut onmogelijk om een officiele klacht in te dienen via e-mail (deze klacht wordt niet in behandeling genomen), telefonisch (nee mijnheer wij mogen telefonisch geen klacht aannemen) en klachtenformulier (zo gemaakt dat welke stappen je ook maakt je NOOIT een officiele klacht kan indienen)
Vandaag een nieuwe laptop gekocht. Zeer goed geholpen door de jongeman die er ook echt verstand van had en goed advies gaf.
Echt slecht, ik bestel een product van 700 euro wat op voorraad zou zijn in de winkel. Bij het bestellen is moest ik direct afrekenen, ik had niet de keuze om in de winkel te betalen.
Tijdens de weg naar de winkel wordt de order geannuleerd door Mediamarkt. Voorraad klopte niet. Onderhand ben ik bij de winkel, krijg ik te horen dat ik tot TWEE weken moet wachten om me geld terug te krijgen.
Echt schande!!! Fout van Mediamarkt, fout van winkel voorraad en de consument moet tot TWEE weken wachten op zijn geld retour.
Echt een hele rare gang van zaken en een super slechte service, 700 euro is niet niks, zeker in de situatie dat de consument er NIETS aan kan doen.
Prima geholpen met goede adviezen en hier en daar een grapje bij de aanschaf van de robot stofzuiger
Een bestelling geplaatst met 3 artikelen. Helaas beviel de kwaliteit niet, dus ik heb de 3 artikelen geretourneerd in dezelfde doos als dat ze kwamen. Ik heb 1 retourlabel op de doos geplakt. Nu heb ik maar van 1 product het bedrag gecrediteerd gekregen en de andere 2 niet. Ik had het in aparte dozen moeten opsturen en nu kunnen ze voor de andere 2 artikelen geen credit meer maken.
TV besteld. binnen 24 uur geleverd. prachtig. Blijkt de tv kapot geleverd te zijn. vervolgens direct een melding gedaan. We zijn nu bijna een week verder en ik heb nog steeds geen TV. Hoe moeilijk is het om een TV om te ruilen? je kunt wel binnen 24 uur leveren maar omruilen duurt een week. onbegrijpelijk.
2,5 jaar geleden een Samsung tablet gekocht. 3 keer terug geweest en 2 keer ‘afgescheept’ in de winkel. Nu de 3e keer is de tablet ingenomen en 2 weken later een mail terug dat de tablet niet meer te repareren valt en dat we het daar maar mee moeten doen. Hier zijn wij niet mee akkoord gegaan en zijn we naar de winkel gegaan. Hier heeft XXX ons goed geholpen. Heeft ons verhaal aangehoord en kwam met een mooie oplossing. Helaas begon het wat minder maar door XXX zijn we toch zeer te vreden!
Vriendelijk en fijn geholpen, ondanks dat de medewerker geen ervaring met het product had heeft hij er alles aan gedaan om mij verder te helpen
Haal altijd bij media markt mijn spullen, zeer goede winkel!
Klantvriendelijk en deskundig advies van **** Laatst wezen kijken voor een droger bij de MediaMarkt in Heerhugowaard en uitstekend geholpen door medewerker **( Hij luisterde goed naar mijn wensen, legde alles duidelijk uit en hielp mij om de juiste keuze te maken. De service was heel fijn en persoonlijk. Grote klasse voor ****en de winkel!
Nooit meer Media Markt en First Logistics.
We hadden een inbouw koelkast besteld, en tegelijkertijd de inbouwservice Van Media Markt (First Logistics).
Eerste ploeg die kwam van First Logistics waren niet van de inbouw!!. De tweede ploeg heeft hem er ingezet waarbij ze de hele frontdeur van de keuken vernield hebben, de koelkast er scheef ingezet en de deur kon niet meer open. We hebben de koelkast maanden niet kunnen gebruiken. Eerst werd de schade door beide partijen erkent en werden we afgescheept met een vergoeding voorstel van 75 euro door First Logistics. Die hebben we niet geaccepteerd. Van First Logistics hoorden we niets meer en Media Markt ging zich in allerlei bochten wringen om onder hun verantwoordelijkheid uit te komen. We zijn 9 maanden verder en we hebben maar een kleine financiële compensatie van beiden geaccepteerd. Maar onze frontdeur van de keuken is nog steeds kapot. Wij hebben duizenden euro’s uitgegeven bij Media Markt, maar nu,
Nooit en nooit meer MediaMarkt en nooit meer First Logistics. Ga wel naar Cool Blue.
Oh mijn god.... Bestel nooit wat bij ze. Haal het in de winkel op als het iets kleins is, maar grote dingen zijn ze echt slecht in. Koelkast besteld. Eerste keer kwam die onder de deuken aan bij mij. De jongens hebben het meteen terug genomen en paar dagen later kwam de tweede binnen. Ik vond het te luidruchtig en vergeleken met mijn oude koelkast traag koelen. Daarom retour gemeld. Deze hebben ze op 4-9 opgehaald. In berichtgeving staat dat ik mijn geld binnen 2-3 werkdagen retour ontvang. Om voor mij onbekende reden is het pas op 8-9 aangemeld bij hun opslag. En vanaf dan is het ineens 5 werkdagen wordt aan de telefoon gemeldt. Als we al vanaf 8-9 en de eerdere toezegging dat het 2-3 werkdagen zou duren uitgaan had ik het geld nu al terug moeten hebben. En nu moet ik nog tot mid volgende week wachten. Medewerkers kunnen geen uitleg geven waarom iets op 4-9 opgehaald pas op 8-9 is aangemeld. Als ik daarop door vraag hangen ze op, omdat ze al de nodige informatie hebben doorgegeven naar hun mening. ik zal er nooit meer wat bestellen. Zal niet eens meer de winkel inlopen voor batterijen of wat dan ook.
In de winkel bij een verkoper een koelkast met bezorging voor 25€ extra besteld. Duidelijk de maten van mijn woning op de 3de etage zonder lift aangegeven. Telefonisch laten de bezorgers 5 minuten voor aanvang mij weten dat ze de koelkast niet naar boven tillen omdat die te groot en zwaar is. Komen de bezorgers 5 minuten later de trap inmeten en delen mij mee dat het ook niet met extra apparatuur mogelijk is. Dit had de verkoper mij meteen in de winkel kunnen vertellen. De verkoper bleef maaar bevestigen dat de koelkast 100% zeker naar boven getild zou worden. Heel veel rijd en moeite verspilt en geen nieuwe koelkast
Na 3x in de winkel geweest te zijn om te kijken en vergelijken heb ik de 4 keer toch gekozen na uitgebreide en geduldige hulp en weer vergelijken,bekijken en meten van de verkoper voor een zuinige stille wasmachine van hisense. En het was het gelijk waard :) Ben er echt tevreden mee.
Zeer maar dan ook zeer slecht bedrijf kijk uit als je hier wat online besteld. Pakket zou zijn afgeleverd echter niet verwerkt ik heb meerdere malen verzocht een onderzoek van vermiste pakket in te dienen dit doen ze niet weigeren ze het is mijn probleem nu en ik krijg geen geld terug. Ondanks dat je als consument beschermt bent kan ik fluiten naar mijn geld en het pakket van 1000 euro zoek. Advies bestel hier nooit online !
Vandaag bij de mediamarkt een star link mini gekocht. Werkt perfect. Kregen zelfs 40€ korting (339 -> 299) omdat deze bij een andere winkel goedkoper was.
We hebben een wasdroogcombinatie besteld welke kapot geleverd werd. Toen we hierachter kwamen hebben we gelijk melding gedaan en een dag later stond een externe reparateur op de stoep (tot hier werd alles vlot geregeld). De reparateur trok al snel dezelfde conclusie die wij hadden, namelijk dat de machine kapot was en niet te repareren viel.
Inmiddels zijn we een week verder en hebben we nog geen zicht op een oplossing. De klantenservice van Mediamarkt stuurt ons van het kastje naar de muur. Begrijp me niet verkeerd, de mensen zijn hartstikke vriendelijk maar ze lossen niets op. Of het een vervangend product of een terugbetaling wordt maakt ons niet uit, maar nu zitten we al een week zonder wasmachine!!!
Echt schandalig slechte service, zeker gezien de reparateur die Mediamarkt heeft gestuurd al een week geleden heeft geconstateerd dat het apparaat niet te repareren valt!
Ik had een nieuwe laptop besteld voor mijn werk, omdat het niet mogelijk was om in de avond te laten bezorgen heb ik voor ophalen in de winkel gekozen. De eerste keer dat ik langskwam na een mail te hebben ontvangen dat ik het op kon halen, werd mij door de vrouw achter de balie verteld dat ik zonder qr code mijn laptop niet kon ophalen, ik vroeg of ze even kon kijken via het order nummer wanneer ik het dan wel kon ophalen maar dat was allemaal moeilijk dus ik moest maar terug komen als ik een qr code had. Twee dagen later kreeg ik een mailtje met uw bestelling ligt al 2 dagen voor u klaar haal het snel op. Ik weer terug naar die winkel, dezelfde vrouw, nog steeds geen qr code gekregen maar nu was het ineens wel mogelijk om via het order nummer mijn bestelling op te halen. Ik vroeg of ze er een tas bij had zodat ik niet met een laptop van €1600 onder mijn arm, met het OV terug hoefde naar huis en het risico te lopen dat iemand hem onderweg steelt ofzo. Gewoon qua veiligheid voor mezelf maar dat was ook te veel gevraagd. Ik word als ik een pot appelmoes bij de supermarkt haal nog vriendelijker behandeld dan bij de mediamarkt waar ik 1600 euro uitgeef. Ik vind het echt schofterig en ik koop nooit meer iets bij de mediamarkt.
Afgelopen zaterdag 29 september een laptop besteld voor school via de website en ophalen in de winkel. Volgens de website was deze op voorraad. Wordt even later geannuleerd want blijkt toch niet op voorraad. Kan gebeuren toch. Zou ook geen probleem zijn als je dan ook je geld terug krijgt, maar nog niks terug gehad. Contact gehad blijkt dat de terugbetaling 2 september pas in gang is gezet en ik blij mag zijn als ik vrijdag 4 september mijn geld terug krijg en anders pas maandag 7 september
Wij zijn bij het uitzoeken van een koffiemachine voortreffelijk geholpen door een vrouwelijke medewerker van Media Mark
Ik raad deze winkel aan
Ik kocht een vaatwasser voor 1039€ bij Media Markt Maastricht en die zou maandag geleverd worden en geïnstalleerd, daarover zou ik een e-mail krijgen met track & trace informatie, die mail kwam gewoon NIET …. Dus ik CHAT gesprek aangegaan : daar kreeg ik volstrekt O op mijn vragen , ik moest maar naar de winkel gaan en daar vragen.
Terwijl ik thuis zit te wachten dat de levering plaats zou vinden zoals afgesproken. DAT IS NIET VOLGENS AFSPRAAK … zeer ontevreden over de gang van zaken , in het duister laten over de levering is een ding maar een klantenservice die je dan met een kluitje in het riet stuurt is echt next level, dat was dus mijn laatste aankoop ever bij Mediamarkt, in het vervolg kies ik een andere winkel waar ze zich wel aan de afspraken houden en waar ze wel een adequate klantenservice bieden. Een dikke onvoldoende voor Mediamarkt.😡
I bought my new fold 8 and Sabrine in Mediamarkt centrum Rotterdam was the nicest and most helpful person ever she went through all the steps with me with kindness and patience. I definitely recommend her if you go to the Mediamarkt in Rotterdam.
Aardig personeel en mooie grote winkel