MediaMarkt.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 41037 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.nl.

MediaMarkt.nl stelt zich voor

MediaMarkt is, met ruim 800 winkels in 16 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Dit succes zetten wij online door. Bij MediaMarkt Online kunt u gemakklijk, snel en veilig producten bestellen. Deze bezorgen wij bij u thuis of op kantoor. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos afhalen in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 10494 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ramiro 17-11-2018 In de winkel gekocht
Hoofddorp

Zeer goed service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Mediamarkt is een winkel met veel assortimenten, van witgoed tot Elektronica en diversen artikelen daarvoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

m.ebbeng 17-11-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Onze printer was kapot, de medewerker aan de balie heeft het probleem voor ons geprobeerd op te lossen. helaas moest de printer worden opgestuurd. Na twee weken kwamen wij onze printer ophalen en de medewerker herkende ons nog en heeft onze printer eerst gecontroleerd voordat wij deze mee naar huis namen. Wij vinden het personeel van media markt in Tilburg heel erg vriendelijk en hulpvaardig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 17-11-2018 In de winkel gekocht
Rijswijk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben prima geholpen bij de aankoop van mijn product. Uitleg gekregen en vriendelijk behandeld. Top

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bert 17-11-2018 In de winkel gekocht
Sontplein, Groningen

onverwachte meevaller!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn Tomtom was een maand voor het aflopen van de garantietermijn defect geraakt. Ingeleverd bij de Serviceafdeling maar het apparaat kon niet binnen een afhandelingstermijn worden gerepareerd.
Ik kreeg van de Mediamarkt mijn geld terug of mocht een nieuw vervangend apparaat uitzoeken. Uiteraard een nieuwe Tomtom. Dat het apparaat inmiddels duurder was geworden, was voor de Mediamarkt geen probleem!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shopper 17-11-2018 In de winkel gekocht
Den Bosch

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop had de smartphone die ik wilde op voorraad en is dichtbij waar ik woon.
Ik werd goed geholpen door de medewerker.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bartje 17-11-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven Centrum

Goede Servis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen in het winkel door mensen die meer verstand hebben dan mij en ook snele levering. Ben echt trots op hun.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien Vos 17-11-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Lekkere service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moest een nieuwe Apple pencil kopen, want ik was mijn ander vervelend genoeg verloren. Voor ik naar de Mediamarkt ging moest ik ook een nieuwe Ipad pro kopen omdat de ander kapot was gegaan en apple hem niet kon maken. En als illustrator maak ik daar optimaal gebruik van. Ik hoopte toen op een sale op de apple pencil bij Apple zelf, dit was helaas niet zo. Omdat Mediamarkt wel vaker toffe aanbiedingen heeft wilde ik het daar proberen. Helaas was daar ook geen sale , maar ben alsnog geslaagd en kan nu weer lekker ontwerpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Duca 17-11-2018 In de winkel gekocht
Nieuwegein

Assortiment

Algemene score

8,0
Winkel (Nieuwegein) heeft redelijk compleet assortiment (technische spoel), is makkelijk te bereiken, prijzen zijn ook acceptabel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Tonny 17-11-2018 In de winkel gekocht
Sontplein

Deskundig

Algemene score

10,0
Zeer fijn en deskundig geholpen een super blij met de aankoop, prima geluid . Top verkoper ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 17-11-2018 In de winkel gekocht
Ekkersrijt

Goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze shop omdat t makkelijk gratis parkeren is, Personeel ter zakenkundig en vriendelijk. En altijd aanbiedingen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Faas 17-11-2018 In de winkel gekocht
Rijswijk

Aardige medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne service gehad in Rijswijk. Zeer spontane medewerker op de games afdeling die vriendelijk geholpen heeft.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 16-11-2018 In de winkel gekocht
Zwolle

Prima voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed voorgelicht door de medewerker. En een goede demo van wat het toestel kan.
Verder ook de soundbar bekeken die er bij hoord.

Reageer

Josephine 16-11-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben 3 keer voor service bij de mediamarkt geweest en alle keren super geholpen. Zonder problemen lossen ze jou problemen op, ook al waren het niet hun problemen..Dit ook vanmiddag aan de balie vermeld. Klasse

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Agnes 16-11-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd goed geholpen door medewerker van media markt.
Ze legde alles netjes uit en nam daar ook de tijd voor.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wouters 16-11-2018 In de winkel gekocht
Bergen op Zoom

Fijne winkel voor snelle aankopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed assortiment maar niet altijd ruim in het personeel. Veel keuze in het assortiment. Op sommige momenten is de wachttijd wel lang

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

George 16-11-2018 In de winkel gekocht
Westerhaven

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het is een mooie shop
Overzichtelijk en proper
Personeel is klantvriendelijk en locatie is prima te bereiken

Review criteria:

Goed

Reageer

TW Smulders 16-11-2018 In de winkel gekocht
N514 MEDIA MARKT EINDHOVEN EKKERSRIJT

Professioneel, klantvriendelijk en zeer deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatie
Reviews
TW Smulders
13-11-2018 In de winkel gekocht
Ekkersrijt


Shop gekozen om ons te oriënteren en te informeren om daarna op internet een bestelling te doen bij Bol.com of Coolblue. Vanwege de indrukwekkende professionele houding, de deskundigheid en de klantvriendelijkheid van afdeling witgoed 671 onmiddellijk besloten om de aankoop bij Mediamarkt te doen. Mede ook vanwege de service na aankoop wat hoog in het vaandel staat.
Pluspunten
Retourproces
Klantenservice
Vakkundigheid personeel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MisterManders 16-11-2018 In de winkel gekocht
Venlo

Persoonlijke aanpak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er werd goed geluisterd en ik werd op een betrokken manier geholpen door de medewerker,
Ik voelde mij thuis bij Mediamarkt Venlo en dit gaf mij een veilig gevoel bij de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

RS 16-11-2018 In de winkel gekocht
Rijswijk

Geweldige keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim opgezet, veel zichtbaar, lekker om te vergelijken, zien en voelen. Makkelijk om meer informatie te verkrijgen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robin 16-11-2018 In de winkel gekocht
Rijswijk

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het aanschaffen van mijn nieuwe Samsung Galaxy S9 + ben ik super goed geholpen door het personeel van Mediamarkt. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Goede kwaliteit telefoon voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rebecca de jong 16-11-2018 In de winkel gekocht
asd arena

Geweldig assortiment en duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mediamarkt arena gekozen voor het ruime assortiment, duidelijke uitleg, product informatie en zeer vriendelijke verkopers.
Ik beveel deze winkel aan en zal in de toekomst hier ook andere producten kopen.
Vr. Groet R. de Jong

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 16-11-2018 In de winkel gekocht
Nieuwegein

zeer goed geholpen.duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel vriendelijke en vooral kundig personeel.komen we zeker nogmaals shoppen.heel groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MGN 16-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

"vreemde"MediaMarkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In een voor mij "vreemde" Mediamarkt Utrecht, (kom zelf uit Leeuwarden) erg aardig geholpen door behulpzame verkopen/adviseur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke exel 16-11-2018 In de winkel gekocht
Emmen

Top winkel

Algemene score

9,0
De juiste hulp gehad voor iets waar ik geen verstand van had goede uitleg gekregen en een vriendelijke lach bij de kassa

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris van Doorn 16-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Noord

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben snel en goed behandeld. Ik kwam voor een spel en de verkopen wist gelijk wat ik wilde hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Melissa 16-11-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is goed en alles is makkelijk te vinden. bij de kassa wordt je heel snel geholpen door het nieuwe systeem..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nintendo switch 16-11-2018 In de winkel gekocht
Nieuwegein

Super mooie speciale editie van de switch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na weken gewacht te hebben hebben wij onze speciale editie van de switch in onze bezit. Mooie uitstraling en ook nog super kwaliteit beeld ook.
Bedankt media markt dat jullie mij goed geholpen hebben met de pre order.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Igor 16-11-2018 In de winkel gekocht
Bergen op zoom

Vriendelijk service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en je kan het nog zien en voelen voordat je wat koopt, en blijft een leuke makkelijke winkel. Bezorging top alleen beetje minder met geschatte bezorgtijd, kan beter!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 16-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht de Wall

Klantvriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment en meestal deskundig advies. Zeer behulpzaam toen bleek dat net die ochtend de prijs was verhoogd...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

arta 16-11-2018 In de winkel gekocht
arnhem

Geweldig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is makkelijk bereikbaar ,goede parkeergelegenheid. ruim assortiment, gemotiveerd personeel, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 16-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Geweldig meedenkend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik het gekozen voor mediamarkt Almere omdat ze ruime sortering hebben en goede persoonlijke service.
De levering wordt ook prima geregeld. Zonder kosten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 16-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt uiterst vriendelijk geholpen door het personeel. Ze gaan tot het gaatje om dingen uit te zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maris 16-11-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met personeel die kennis van zaken heeft. De aanbiedingen zijn altijd goed geprijsd en er is ren ruime keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 16-11-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een tv gekocht en heb hierbij goede uitleg gehad van een medewerker over het verschil tussen verschillende toestellen.
Daarna heeft een andere medewerker mij geholpen om de doos in de auto te laden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harm-jan 16-11-2018 In de winkel gekocht
Groningen sontplein

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi grote winkel veel keuze en vele merken en goedkoop een feestje om daar rond te lopen vriendelijke personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Brenda 16-11-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind het een super fijne winkel en ben zeker goed geholpen! De winkel is ook goed ingedeeld en je kan alles snel vinden. En krijg ook meteen hulp van de mensen die er werken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiecher 16-11-2018 In de winkel gekocht
Zwolle

Super geholpen

Algemene score

8,0
Veel keus goede service en vriendelijke hulp bij het assortiment gunstig geprijsd goede parkeermogelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 16-11-2018 In de winkel gekocht
iddelburg

Meer dan goede service snel en vakkeundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig op vakantie in Zeeland via E-mail leuke aanbieding gezien en deze bij de Mediamarkt in gaan kopen.
Winkel was schitterend en goed ingericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten 16-11-2018 In de winkel gekocht
Duiven

goed advies!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper nam alle tijd en gaf goed advies over de aanschaf en maakte vergelijkingen met andere apparaten. Verder ook heldere uitleg over de ondersteuning bij de inbouw (afwasmachine). Monteur nam een dag later al contact op voor het maken van een afspraak.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Hodges 16-11-2018 In de winkel gekocht
Beijerlandselaan

Matige service

Algemene score

6,0
Ik heb bij de mediamarkt op de beijerlandse laan een nieuwe aankoop gedaan. De service van de winkel was matig, producten van de winkel waren niet goed en duidelijk aangegeven. Alles stond door elkaar waardoor ik uiteindelijk nog eens terug kon lopen voor het juiste product. Uiteindelijk een medewerker aangesproken en hij heeft me uiteindelijk naar wens geholpen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Liesbeth Vermeulen 16-11-2018 In de winkel gekocht
Den Bosch

Wat je maar wil!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoveel keus in alle artikelen, niet normaal, fijne product beschrijving. Zeer klantvriendelijk personeel die je graag te woord staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria vroege 16-11-2018 In de winkel gekocht
Heerhugowaard

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een nogal zwaar koffie automaat. Deze werd door personeel naar kassa gedragen en daarna in mijn auto gezet. Super, zonder te hoeven vragen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.C. Hus 16-11-2018 In de winkel gekocht
Boogaard pc

Geweldige winkel verkopers die er verstand van hebben

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om dat je goed geholpen word en ze hebben bijna alles de informatie die je krijgt en Hulp is heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Teleton 16-11-2018 In de winkel gekocht
Middelburg

Prettige voorwaarden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij gaan over anderhalve maand verhuizen. Mediamarkt had een mooie aanbieding. Wij kochten een televisie voor in de slaapkamer van het werledberoemde merk OK. Voah Weinagh! De reviews zagen er goed uit maar we kunnen de tv pas aansluiten als we verhuisd zijn...Wat nou als OK. toch een dood apparaat in de doos heeft verstopt? Geen nood! We hebben maar liefst 60 dagen de tijd om te reclameren...we hebben het volste vertrouwen in onze aankoop maar dat is toch een rustig idee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

John 16-11-2018 Via de website gekocht

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een Apple Watch gekocht die overal was uitverkocht behalve in vestiging Amsterdam Arena. Direct besteld en gekozen voor afhalen in de winkel. Ik was een beetje huiverig aangezien overal de Watch was uitverkocht behalve hier. Hij bleek er daadwerkelijk te liggen en de afhandeling was zeer vlot. Erg bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ED 16-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een gebruikersvriendeijke site. Je kunt eenvoudig en snel een bestelling doen, welke ook op tijd bezorgd word

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurre hegmans 16-11-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven centrum

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word in de mediamarkt altijd vriendelijk geholpen als ik iets niet kan kiezen. er word ook niet zomaar gevraagd of ik hulp nodig heb dat vind ik zelf heel er fijn. De artikelen zijn meestal het goedkoopst dus hoef nergens anders nog te kijken of iets goedkoper is. De winkels zijn altijd schoon en kan sommige dingen soms uitproberen of beluisteren heel erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 16-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel .veel keus.prettig personeel.kan er niet meer van maken .prijs is ook altijd oke.kort om een geweldige winkel

Reageer

Dick 15-11-2018 In de winkel gekocht
Ekkersrijt Son

Overzichtelijke winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima opstelling van de artikelen. Goede duidelijke service. Als je vragen hebt wordt je deskundig naar tevredenheid geholpen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rksh70 15-11-2018 In de winkel gekocht
Beurs

Behulpzaam en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is in t centrum van Rotterdam, dus goed bereikbaar en ik kan er alles vinden wat ik zoek. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews