MediaMarkt.nl

Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9

Deze score is gebaseerd op 17496 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

M. V.01-09-2025
Begin deze maand een strijkijzer gekocht. Hij was niet op voorraad maar kwam van een andere filiaal. De strijkijzer bleek een defect te hebben. We werden bij de winkel snel en naar tevredenheid geholpen
Saskia31-08-2025
Bij Media Markt Rijswijk een laptop uitgezocht. Onze vragen werden keurig beantwoord. Helaas bleek het model niet voorradig in Rijswijk. Op ons verzoek werd gekeken naar filialen waar hij wel op voorraad zou moeten zijn. Zeer vriendelijke verkoper. Bij Media Markt Den Haag Centrum werden wij vriendelijk, vakkundig en vlot geholpen door verkoper. Fijn, dat we op deze manier toch nog de laptop konden kopen.
Remco29-08-2025
Wat een ongelofelijke slechte organisatie! Afgelopen dinsdag een wasmachine online gekocht (outlet) en aangegeven deze vandaag 29-08 te leveren. Geen mail gehad gisteren (zou je krijgen 24 uur van te voren) Zelf maar gecontact bij het vervoersbedrijf en bij mediamarkt. Kregen we vanochtend antwoord op van het vervoersbedrijf dat Mediamarkt de wasmachine ons niet was aangeboden en dat deze vandaag niet kan komen brengen. Ik naar de mediamarkt zelf gegaan en werdt zo goed als het kon geholpen door de medewerker en heeft een ticket aangemaakt en een telefoon nummer gegeven (want een telefoon nummer is nergens zowat te vinden..) Die weer gebeld ja sorrie meneer onze excusses maar kunnen niets voor u betekenen en waarschijnlijk komt hij maandag..... Want we hebben het druk ! 1 dag vrij genomen voor niets. En dan moet ik maandag weer vrij gaan nemen.... dus 2 vrije dagen nemen om een wasmachine in ontvangst te nemen. Nemen geen totale moeite om wat te regelen want ach een 2de wasmachine koop je natuurlijk omdat het kan.... Niet dus. Ik als consument heb een overeenkomst met jullie als Mediamarkt dus de betaling en een afspraak gemaakt wanneer deze geleverd wordt. Nu moeten jullie als leverancier/verkopende partij ook de afspraak nakomen en anders hadden jullie ons moeten bellen !! Nu staan we met onze rug naar de muur. Wordt tijd dat daar eens wat aan gedaan wordt. Als ik dit had geweten dan had ik hem in de winkel komen halen. Maar voor nu kom ik niet meer bij de Mediamarkt ben er totaal klaar mee met dit soort bedrijven die wan prestaties leveren en totaal niet voor hun klanten klaar staan. Volgende keer dan maar wat meer geld uitgeven en bv naar een concurrent te gaan oid daar heb ik wel gewoon goede ervaringen mee. Dus een goede tip ga het eventueel zelf halen in de winkel of haal het online bij een ander.

Sam29-08-2025
Nooit meer Mediamarkt! Een jaar geleden een wasmachine gekocht. Gisteren kapot gegaan. Het retour formulier op de website werkt niet. Om iemand telefonisch te kunnen spreken ben je een uur bezig ivm het idiote keuze menu! Dan nog niet te spreken over hoe snel je afgewimpeld wordt. Moet maar naar een winkel gaan om om hulp te vragen. Dit terwijl ik de wasmachine online heb besteld. Het wordt de consument zo moeilijk gemaakt om beroep te doen op de garantietermijn dat je bijna uit ellende gewoon een nieuwe wasmachine koopt. Super slechte klantenservice Mediamarkt!
Josje28-08-2025
Nooit meer Mediamarkt. Online bestellen ging soepel, betalen natuurlijk ook. Maar leveren ho maar. Ik had expres een tijdvak gekozen en hier extra voor betaald. Maar zich daar aan houden, of de consument op de hoogte houden dat gebeurt niet. Vervolgens word er geen moeite gedaan het probleem op te lossen dus kan je je als consument in allerlei bochten wringen om toch thuis te zijn op het moment dat het hun uit komt. Wereld op zijn kop! En als je dan aangeeft dat je de koop wilt annuleren en je je geld terug wil, dan kan dat maar moet je nog wel even een paar dagen wachten op je geld. Handig met een kapotte koelkast. Nu is zeker alles niet meer goed. En compensatie dat is iets wat mediamarkt niet kent. Ik had even 3 keer beter moeten na denken en lekker ergens anders moeten bestellen.
Peter D21-08-2025
3.0
3.0
In juni tv gekocht. We zouden hierbij een voucher van €160, ontvangen. Tot nu toe nog niet ontvangen. Meerdere keren contact gehad met klantenservice.. wordt steeds opnieuw doorgegeven, maar er gebeurt niets. Laatste keer vertelde ze dat ik in n wachtrij stond. Maar als er geen actie komt sta ik met kerst nog in de wachtrij. Ook niet mogelijk om bij mediamarkt klacht in te dienen.
Selina20-08-2025
Ik wilde graag een Apple Watch en overal was degene die ik wilde uitverkocht. Behalve bij de mediamarkt. Ook was het de laagste prijs die ik kon vinden. Zelfs terwijl er op andere sites stond dat het in de korting was, was nogsteeds mediamarkt het goedkoopste. Ik had het besteld om op te halen bij de winkel begin van de middag en einde van de middag had ik hem al opgehaald. Ook het ophalen ging super soepel en snel.
Sofie15-08-2025
Uitstekende service! Jur van Mediamarkt Maastricht was geweldig. Hij gaf duidelijke uitleg, was vriendelijk en behulpzaam, en dacht goed met me mee. Zelfs toen dingen niet helemaal soepel liepen, loste hij het snel en flexibel op. Ik ben heel dankbaar voor zijn tips en de info die hij deelde.
Max de Haan14-08-2025
Waardeloze service. Ik had een wasmachine besteld en laten aansluiten door de monteur van mediamarkt. Deze monteur was vergeten de afvoerkabel aan te sluiten waardoor we een enorme lekkage hebben gekregen. Het volledige plafond in de hal moest hersteld worden. Dit hebben we aangekaart. Mediamarkt is zich bewust van de fout en neemt daarvoor verantwoording. We hebben het laten repareren. Na zo’n 15x een half uur met mediamarkt aan de telefoon te hebben gezeten, en vele mails verder hebben we de kosten van de reparatie na een jaar nog steeds niet gekregen. Iedereen die we spreken aan de telefoon is het met ons eens, en steeds zeggen ze het door te sturen naar de “afdeling die er iets mee kan”. We zijn ondertussen bijna een jaar verder. Geen geld. Slechte service. Uiteraard geven we niet op aangezien we recht hebben op de vergoeding van de schade. De schade ontstond in oktober 2024. Ik adviseer je als je goede service wilt naar de concurrent Coolblue te gaan. Als mediamarkt dit leest: Referentienummer: 241014-046087
R14-08-2025
Wat een verschrikkelijke zaak is Mediamarkt toch. Ik heb 2 jaar en 8 maanden geleden een TV gekocht van 700 euro, kwamen lijnen in het beeld en dus voor reparatie naar Samsung. Nu zegt Samsung dat het apparaat niet gerepareerd kan worden en zit ik zonder Tv en Mediamarkt doet niks omdat het buiten de 2 jaar garantie valt? Nooit meer iets kopen bij deze zaak!
Jules Knuwer14-08-2025
koelkast ok.ofk 211 voor een mooi prijsje , vandaag vóór 23:59 besteld , morgen in huis ..... oh nee , toch niet helemaal , geeft niet , morgen is ook goed , een week later zelfs ook , maar toen kwam vanuit het niets opeens een mail dat mijn bestelling succesvol geannuleerd was , wat ?! besteld , betaald , bestelling afgerond , niet geleverd , geen geld terug , dus ik bellen , na 7 minuten overeengekomen dat een nieuwe bezorgpoging in gang zal worden gezet , logisch want ik wilde de koelkast graag hebben , 1 of 2 dagen later kreeg ik een mail dat de koelkast is terugbezorgd naar het depot en een creditnota , het geld heb ik teruggestort gekregen , tsja .... als het niet gaat zoals het moet dan maar zó . nu geslaagd met een redelijk alternatief bij een andere webshop .
M. K.11-08-2025
Vriendelijke medewerker, hielp mij goed en zorgde dat ik snel klaar was
C 10-08-2025
Gister hebben wij een Apple Watch aangeschaft wij zijn geholpen door een lieve medewerkster. Ze gaf goed advies. En nam alle tijd voor ons, ondanks dat het erg druk was. Ook wilde wij graag dankzij haar tip een bescherming op het schermpje. Dit heeft ze heel netjes en snel gedaan. Erg blij met de aankoop en onze winkel ervaring!
Berkhout 09-08-2025
Nieuw abonnement met toestel gehaald super geholpen door de super chille gast topper
Berkay08-08-2025
Ik had mijn laptop retour gedaan, omdat het constant niet gerepareerd kon worden door HP en ik heb daarna met hulp van een medewerker een goeie vervanging gevonden waar ik heel blij mee ben! Het retour en reparatie process ging ook heel soepel elke dat ik helaas terug moest door HP. Dat was allemaal in Cruquius, kan het daar zeker aanbevelen.
Armagan 08-08-2025
Media Markt Tilburg En de online klanten service Erg onvriendelijk personeel als je klacht of een oplossing wenst Oplossing is en wilt men niet en ze hebben haast dus wordt er next gezegd erg triest zal zeker geen aankoop meer doen bij de media markt dan maar meer betalen elders maar niet meer bij Media Markt
N van Eijndhoven 04-08-2025
Wij zijn erg goed geholpen door Yanti bij de mediamarkt ekkersrijt Eindhoven. Ze was erg goed op de hoogte en heeft ons alles haarfijn uitgelegd.
Volkan04-08-2025
Ik heb een dure Samsung 9000 droger gekocht bij MediaMarkt, maar vanaf het eerste gebruik maakt het apparaat een hard bonkend geluid bij elke draai – ook zonder was. Het lijkt alsof er iets mechanisch mis is of iets is blijven zitten van de transportbeveiliging. Ik ben nu al meer dan twee weken bezig om dit opgelost te krijgen. Meerdere keren contact gehad met MediaMarkt, maar er komt geen monteur en geen concrete oplossing. Steeds word ik doorgeschoven of krijg ik vage beloftes. Intussen heb ik een dure droger die ik nauwelijks durf te gebruiken, terwijl het overduidelijk om een defect of productiefout gaat. Voor een product in deze prijsklasse verwacht je service en snelle hulp, maar MediaMarkt laat het compleet afweten. Ik voel me niet serieus genomen als klant. Kortom: duur product, gebrekkige communicatie, en geen service na aankoop. Ik raad aan om elders te kopen als je zekerheid wilt bij problemen.
Gerard03-08-2025
Online een grote Amerikaanse koelkast gekocht. 2 medewerkers zouden deze bezorgen en waterpas zetten. Echter ze behandelde de koelkast zo grof dat er deuken in de front deuren ontstonden en ze kregen hem niet waterpas. Ze liepen op tijd en omdat de vloer niet vlak was konden ze de koelkast niet waterpas zetten. Nog voor de mannen vertrokken waren klacht ingediend en de koelkast zou retour gaan. In de MediaMarkt in Groningen fantastisch geholpen door Daan Verbeek. Top gozer. Toonde veel begrip en heeft zo zijn best gedaan dat ik toch een 8 geef ipv een 3.
Heidi02-08-2025
Via internet een koffieapparaat gekocht. Werd snel en netjes geleverd. Helaas had ik verkeerd gekeken en was dit niet het apparaat wat ik wilde. Dus ingepakt en naar een winkel gereden. Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg hoe de terugbetaling zou gaan. Een nieuw apparaat uitgezocht en naar de kassa. Helaas stond er een verkeerde prijs in de kassa, dus even overlegd met een medewerker voor de juiste prijs. Keurige afhandeling. Bij thuiskomst bedacht ik me dat ik geen kaart of code heb laten scannen om punten te verzamelen. Klein minpuntje dat de kassamedewerker hier niet naar gevraagd heeft.
Max01-08-2025
Mijn controller van €167 lag anderhalve maand bij een reparatie bedrijf, in opdracht van MediaMarkt, omdat er een defect in zat. Nu was ie na anderhalve maand terug, en haalde ik ‘m vanmiddag op. In de winkel liep ik nog beetje rond met de doos toen ik ‘m al had opgehaald en zag ik nog een setje controllers. Ik haalde mijn gerepareerde eruit, en zag dat er een knop helemaal lelijk was geworden, en dat de bovenste helft los op de controller zat ipv geklikt. Ik weer terug naar de service balie om te klagen dat ik dit geen stijl vond, en na testen deed ie het wel, maar was er ook nog het probleem van stick drift (dat de stick niet op 0 stand blijft staan) bij gekomen. Ik wilde mijn geld terug, of een nieuwe, aangezien dit al de 2e keer was dat ik gedoe had met dat ding. Aan de balie an sich nu de 3e. De eerste keer had ik een gebruikte gekocht, waar de huidschilfers nog aan zaten, en de vette vinger sporen ook.. Deze werd wel verkocht als NIEUW, maar was het dus niet. Die was door ze vervangen. Nu een defect, en na anderhalve maand repareren, mèèr defecten. Aan de balie zeiden ze dat ik geen geld terug kon krijgen, en ook geen nieuwe, tenzij ik ‘m minimaal 3x heb laten opsturen ter reparatie. En anders had ik pech en moest ik het ermee doen. Dus eindstand; anderhalve maand later, en nog steeds geen controller en geen geld terug of iets van hulp. Digitaal kon er geen hulp worden gevraagd. Alleen maar verwijzingen naar de website met info.. telefonisch werd er na 20 minuten in de wacht staan, nog steeds niet opgenomen.
Jan Zanders31-07-2025
Voorraad en assortiment laat soms te wensen over. Winkel maakt soms een wat rommelige indruk. Verder vriendelijk en kundig personeel.
Joey van Offeren31-07-2025
Ik kwam binnen en werdt meteen goed geholpen door de medewerkers met wat ik zocht. Hun verwezen me naar het product wat hrt beste bij mij pastte en gaven hier ook advies over. Na het kopen van het product ook goed geholpen over de opties hoe ik het mee naar huis ga krijgen
Jet Lucas30-07-2025
Philips Airfryer met stoomfunctie aangeschaft bij de Mediamarkt in Enschede. We hebben zeer uitgebreid en deskundig advies van de medewerkers gekregen. Ze had duidelijk verstand van de verschillende airfryers waaruit de keuze was. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen. We hebben het apparaat nu een paar keer gebruikt en zijn er erg blij mee.
Printer HD30-07-2025
HD printer gekocht van €235 met daarnaast ook een 'altijd support service', handig bij installatieproblemen dacht ik. Installatie kan niet voltooid worden omdat de printer aangeeft dat er onvoldoende inkt in zit (printer gevuld met alle bijgeleverde inkt.) Mediamarkt Ede is telefonisch niet te bereiken.