MediaMarkt.nl

Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9

Deze score is gebaseerd op 17465 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Kaylinn30-05-2025
Ondanks de drukte in de winkel, heeft meneer Rob Landtman goed de tijd genomen om ons advies en uitleg over bepaalde producten te geven.
Y. Driessen 28-05-2025
Wij zijn top geholpen bij de mediamarkt in Heerlen door medewerker XXXX. Een zeer fijn en behulpzame man.
Salwa 26-05-2025
Ik twijfelde tussen deze en Dyson omdat het een voor mij onbekend merk is, maar het was een geslaagde keuze. Het is een geweldig product met een goede zuigkracht, gemakkelijk in gebruik, een elegant design en een zeer redelijke prijs voor wat het biedt.

Erwin26-05-2025
Ben al 6 maandne bezig om een aankoop te retourneren. Je moet het zelf met de verkopede franse partij oplossen... pardon??Als je belt nemen ze niet op en het bandje is frans. Dat spreek ik niet. Daarbij heb ik het in 2024 gekocht onder de toen geldende voorwaarden: retourneren kan via elke winkel. Ze laten je gewoon voor lul staan.
K.B24-05-2025
Wanneer je geholpen wordt krijg je goede hulp en informatie over je vragen. Alles was duidelijk en ik had mijn product snel in handen. Soms moet je alleen lang wachten tot iemand beschikbaar is of naar je toe komt.
Mark24-05-2025
Verleden maand zeer slechte ervaring m.b.t. garantie smartphone. Nu bestelling nieuwe smartphone die binnen het half uur af te halen zou zijn na 24 uur nog altijd geen bevestiging ontvangen. Iets van een ezel en een steen...
Ramon24-05-2025
Klant vriendelijke snel geholpen
NW23-05-2025
Ging op 22 mei naar de Mediamarkt in Emmen voor het kopen van oordopjes met een C aansluiting. Zag UBL oordopjes hangen in de kleur blauw met een prijskaartje erbij van 19,99. Prima ik naar de kassa. Moest ik 31,00 betalen. Ik vertelde de medewerkster dat er een kaartje bij hing waarop 19,99 stond. Verwees ze me naar een medewerker die op die afdeling stond. Ik mijn verhaal bij hem gedaan en hij liep mee naar het vak en zag wat er verkeerd gegaan was. Er hingen blauwe op de plek van de zwarte, die waren 19,99. Waarop ik zei ik wil blauwe en voor 19,99. Want die prijs hangt erbij. Nee ging niet gebeuren. Een collega had ze waarschijnlijk op de verkeerde plaats gehangen. Waarop ik zei dat is niet mijn probleem. Ik wil deze blauwe voor 19,99 zo niet dan ga ik weg. Ook heb ik nog naar zijn meerdere gevraagd maar die was er niet zei hij. Ik ben weggelopen en heb de oortjes ergens anders gekocht. Mij zien ze daar niet snel terug. Wat een service. In een supermarkt krijg je het product voor de prijs die voor het vak staat of zelf gratis als de prijs niet klopt.
Product niet geleverd - geld niet retour 23-05-2025
Er zou een bestelling geleverd worden, dit is echter niet gebeurd. DHL heeft besloten het retour te sturen vanwege een beschadigde verpakking, aldus de track en trace. Na de retourzending van DHL blijft de zending echter al drie dagen hangen. Ik heb dus nooit wat ontvangen en Mediamarkt kan dit ook zien. Zij starten nu na 3 dagen een onderzoek met DHL op wat een week kan duren. Daarna krijg ik misschien mijn geld terug. Ik kan ondertussen het verjaardagscadeau wat ik voor mijn moeder had gekocht niet opnieuw bestellen omdat ik mijn geld naar 1 x uit kan geven. Laatste keer dat ik bij Mediamarkt iets bestel!
Zoe van t hof 20-05-2025
We zijn geholpen door .... super goed !! Hij luisterde goed en hielp heel goed . Presies wat we zochten leuke babbel
O.Jassim12-05-2025
Een iPad gekocht bij de mediamarkt in Alexandrium. Werd goed geholpen door een medewerker
N06-05-2025
2.0
2.0
Jammer van het product én de service Twee weken geleden heb ik bij Mediamarkt een glazen schermprotector op mijn nieuwe telefoon laten plaatsen. Aangezien het geen goedkope aankoop was, verwachtte ik een product van goede kwaliteit. Helaas zat er na twee weken al een barst in het laagje, terwijl ik mijn telefoon altijd voorzichtig gebruik. Voor zover ik weet is hij niet gevallen, mischien dat er iets lichts op is gekomen. Erg teleurstellend, zeker gezien de prijs. Ik heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen om te vragen wat er mogelijk was (bijvoorbeeld vervanging of tegemoetkoming), maar kreeg alleen een automatisch bandje dat me doorverwees naar de winkel. In de winkel werd mij verteld dat het niet onder de garantie valt en dat ik simpel weg een nieuwe zou moeten kopen. Hoewel ik begrijp dat het niet onder de standaardgarantie valt, voelt het niet helemaal eerlijk dat ik na twee weken al weer terug zou moeten voor een nieuwe — zeker omdat ik altijd zuinig met mijn telefoon om ga. Een beetje klantvriendelijkheid of meedenken had ik op prijs gesteld. Ik hoop dat Mediamarkt hier alsnog iets in kan betekenen, want op deze manier zou ik het product niet opnieuw kopen of aanraden.
Margje 05-05-2025
vorige week bestelling van bijna 1000 euro gedaan. Zou dinsdag 29 april bezorgd worden. We zijn er speciaal voor thuisgebleven. Niks gehoord, meerdere keren mediamarkt gebeld. Bleek dat 1 van de producten niet op voorraad waren in Apeldoorn en Zwolle. We wachten nu al meer dan 10 dagen en zijn nog geen stap verder. De bestelling wordt nog steeds voorbereid en staat te wachten in het magazijn. Gisteren mochten we annuleren, dag over nagedacht, blijkt toch niet meer te kunnen. 5 medewerkers zeggen 5 verschillende dingen. Waardeloze communicatie en service.
Kerry05-05-2025
The staff at Eindhoven centrum mediamarkt was very friendly. Gave me really good advice on my phone purchase and is very knowledgable. I found that going in store to purchase a new phone gave me a lot more insights and recommend than if I did it myself online. Was a very chill and plesant experience.
Ibrahim Ozturk02-05-2025
Ik had een televisie besteld bij MediaMarkt, met duidelijke vermelding dat deze op vrijdag geleverd zou worden. Dit was voor ons belangrijk, omdat het afleveradres een bedrijfsgebouw betreft en er speciaal tijd en ruimte is vrijgemaakt om de bezorging te ontvangen. Daarnaast hebben wij extra betaald voor levering op een specifiek tijdstip. Die service is simpelweg niet nagekomen. Het is onbegrijpelijk dat MediaMarkt geld vraagt voor een afspraak die ze vervolgens zelf niet nakomen — zonder vooraf iets te laten weten. Tot onze grote verbazing kregen wij pas op de dag van levering te horen dat het product niet op voorraad is en er vertraging is opgelopen. Dit had veel eerder gecommuniceerd kunnen en moeten worden. Het gebrek aan transparantie is ronduit frustrerend. Naast het ongemak van de gemiste levering komt er nu ook administratief gedoe bij kijken, aangezien het bedrag teruggestort wordt op onze zakelijke rekening na annulering van de bestelling. Dit zorgt voor onnodige administratieve lasten, terwijl we gewoon op tijd geleverd wilden krijgen wat was afgesproken én betaald. Kortom: teleurstellende service, slechte communicatie en geen oog voor zakelijke klanten.
Adinda01-05-2025
Wat werd ik weer super geholpen in Breda. Niet te veel aandringen maar zeker met een lach en extra informatie. Kapotte apparaat ingeleverd en nieuwe gehaald, ondanks dat deze niet meer leverbaar was dan maar een betere versie.
Brigitte 30-04-2025
Vandaag verdient medewerker XXXX met de mooie vlinder op haar arm een 10 met griffel! Onze Barestina was opgestuurd voor reparatie. En was wat onduidelijkheid over afhandeling. Zij heeft ons helder en duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was. En heeft ons verder op een heel vriendelijk klantgerichte manier ons verder geholpen met het product. Mediamarkt Apeldoorn mag zuinig zijn op zulke medewerkers! Wij gingen met een goed gevoel huiswaarts met onze Barristina .
Jeroen28-04-2025
We werden super goed en vriendelijk geholpen bij mediamarkt Barendrecht. Hij gaf ons goed advies over ons telefoon abonnement en heeft ons daarom €90 weten te besparen. Hij wist alles vlekkeloos te vertellen over ons abonnement en hielp ons zo geld besparen.
Simon Oster28-04-2025
Ordered an expensive beamer, only received the ceiling mount. DHL has no signature or QR code from me, yet MediaMarkt still trusts them and not me. I feel powerless and completely unheard.
Goed bereikbaar met de fiets. Vriendelijk personeel zowel op de afdeling als bij de kassa.24-04-2025
Goed geholpen toen ik het product niet kon vinden. Aan de kassa ook heel vriendelijk geholpen.
Randy24-04-2025
De koelkast kwam helaas niet op de afgesproken datum; deze werd een dag later geleverd, terwijl de koelkast zes dagen eerder was besteld en op voorraad was. Op de dag van de levering was de bezorger netjes op tijd en uiterst vriendelijk.
Evlin23-04-2025
I saw lots of negative reviews here and I am surprised. Maybe I was lucky that salesman XXXX helped me to find the Fitbit I was looking for. They didn’t have it in the store. He ordered for me online. He was friendly and I left the store with a smile.
Michel22-04-2025
Ik ben tot nu toe altijd keurig geholpen door Mediamarkt maar helaas gaat het tot nu toe mis. In december de Laptop van mijn zoon weggebracht ivm kapot scherm. Dit zou ca. 2 weken duren. Meerdere keren contact gehad met Mediamarkt en tot op de dag van vandaag is zelfs voor de medewerkers van de Mediamarkt de status onduidelijk. Ik heb al van alles gehoord zoals een brand, en laatst kreeg ik een mail of ik akkoord wilde gaan met het repareren van het toetsenbord dat helemaal niet kapot was na controle. Ik begrijp er niets meer van en mijn zoontje krijgt de volle laag op school van de docenten omdat hij geen laptop heeft. Ik neem het de verschillende medewerkers die me tot nu toe heel vriendelijk geholpen hebben absoluut niet kwalijk maar het begint wel een hele vervelende kwestie te worden. Het reparatie nummer is: FSN65836622
RS18-04-2025
Ik heb via MediaMarkt een koelkast besteld, waarbij ik extra heb betaald voor levering tot in huis. Volgens de specificaties op de website zou de koelkast qua afmetingen zonder problemen moeten passen. Helaas liep het anders. De bezorgers van First Logistics kwamen langs en concludeerden binnen twee minuten dat de koelkast niet zou passen en bovendien te zwaar was om te tillen – zonder enige poging of overleg. Ze vertrokken vrijwel direct weer. Achteraf bleek het probleem vooral te zitten in het verpakkingsmateriaal, dat groter was dan op de website werd aangegeven. Sterker nog: afmetingen inclusief verpakking stonden nergens vermeld. De verantwoordelijkheid ligt bij beide partijen: MediaMarkt verstrekt onvolledige of onjuiste informatie en stemt hun afspraken niet goed af met de bezorgdienst. First Logistics liet op hun beurt weinig inzet zien om de levering netjes af te ronden, ondanks de extra betaalde service. Een teleurstellende ervaring, met weinig oplossingsgerichtheid van beide kanten.
vv17-04-2025
goede klantenservice Goede medewerkers behulpzaam en stelt je tevreden