MediaMarkt.nl
Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9
Deze score is gebaseerd op 17496 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Tot vandaag had ik altijd een hoge pet op van mediamarkt. Vandaag een koelkast van 1.350,00 euro laten bezorgen, maar bezorgers ontdekte een kras bij het uitpakken. Bezorgers gaven 2 opties; cadeaubon t.w.v. 15% voor mediamarkt of omruilen van het product. Ze zeiden dat ik deze koelkast kon blijven gebruiken, totdat de nieuwe geleverd zou worden. Daarom de koelkast ook niet mee terug laten nemen. Vervolgens de klantservice van Mediamarkt zelf benaderd, maar kreeg iemand met 0 empathie aan de telefoon. Hij noemde de schade 'slechts een klein krasje', terwijl heel de deur er niet meer uitziet. Verder gaf hij aan dat ik de koelkast niet mocht gebruiken (29 graden dit weekend). Hij gaf daarbij de schuld aan de bezorgers en dat hun daar niks mee te maken hebben. Lijkt mij dat als ik bij Mediamarkt bestel, hun ook wel de verantwoordelijk mogen nemen om ervoor te zorgen dat product in goede staat bij mij geleverd wordt. Verder moest ik nog foto's maken om op te sturen, omdat de foto's van de bezorgers blijkbaar niet voldoende waren. Alsof ze het niet geloofde.. Klantenservice hing ook opeens het gesprek op.
3 telefoontjes en 3 mails verder komen ze nu over 2 dagen een nieuwe koelkast bezorgen en deze weer meenemen. Prima als er met schade geleverd wordt, maar los het dan a.u.b. ook gewoon op een fatsoenlijke manier op.
Update; gister (zaterdag) is me beloofd dat maandagochtend de kapotte omgeruild zou worden. Vandaag (zondag) gebeld omdat ik nog niks had ontvangen mbt levertijd. Kreeg ik te horen dat ze niet konden beloven dat maandagochtend ook echt geleverd zou worden.. de ene leugen na de ander en nergens ook maar iets van compensatie of excuses
Op 9 juni een Dualsense Edge besteld en betaald (189€), om op te halen in vestiging Hengelo. 40 min later wil ik het product afhalen, maar is het ineens niet meer op voorraad, terwijl ik er toch echt al voor betaald had. Zonder overleg door MM mijn bestelling geannuleerd. Vervolgens mag ik wachten op mijn terugbetaling van bijna 200€. Kortom, MM verprutst een order, en meteen terugbetalen ho maar. Vandaag nog eens langs geweest, maar de enige info die ik krijg is dat ik maar gewoon moet wachten op mijn geld. Schande.
Sporthorloge besteld op19 mei.
Zou 20 mei bezorgd worden, maar werd niet afgeleverd door DHL, zou beschadigd zijn. Zending bleef vervolgens hangen op ‘adresgegevens gecorrigeerd‘. Meerdere keren contact gehad en ze zouden een onderzoek starten.
Vervolgens kreeg ik op 26 mei van DHL opeens een bericht dat er een pakket van mij onderweg zou zijn naar Mediamarkt Dordrecht. Ik heb niks verstuurd, dat was op initiatief v DHL. Op 27 mei afgeleverd bij Mediamarkt Dordrecht.
In plaats van mijn geld terug te geven zoals beloofd, kwam er daarna opeens weer een zending mijn kant op die ik niet meer wilde!
Die heb ik 31 mei gekregen en gelijk weer retour gestuurd met het retourlabel van Mediamarkt naar ZES GOES (nog gebeld of dat wel klopte): m.
Die is daar op 3 juni bezorgd, maar ik heb nog steeds geen bevestiging of mijn geld terug. Gevraagd wanneer dat komt.
Reactie ‘we hebben de bevoegde dienst gevraagd uw zending na te zien’
Wat een ontzettende onprofessionele puinhoop is het daar! Nooit meer Mediamarkt
Waardeloos...
Enige reden voor 2 sterren is dat de klantenservice redelijk vriendelijk is.
Verder is in contact met ze komen nog wel een opgave, eerst meerdere keren allemaal vragen af of je wel heel zeker weet dat je vraag niet tussen 'vaakgestelde vragen' staat en daarna mag je nog een keer hetzelfde doen maar dan aan de telefoon.
Ik had een console van een redelijke prijs besteld, zou na 4 dagen geleverd worden (wat ik al lang vind duren t.o.v. jullie concurrenten). Alleen ik had constant dat de bestelling in behandeling was. Ik heb 3 keer gebeld en 1 keer mailcontact gehad; 'Ja meneer we gaan het voor je regelen, morgen heb je hem thuis!' ondertussen nog steeds in behandeling. Ben er helemaal klaar mee, bestelling maar geannuleerd. Kon me nog herinneren dat mediamarkt enigszins een goede winkel was. Nu hoor ik in mijn omgeving ook alleen maar dat het een waardeloze winkel is. Ik hoop dat jullie voor jullie klanten even flink bezig gaan met een fatsoenlijke webshop maken. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.
Deskundig personeel die klantgerichtheid en klantgerichtheidvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft!
Overzichtelijke winkel met ruime keuze. Product was niet meer op voorraad maar werd direct besteld en de volgende dag op huisadres bezorgd. Fijne klantvriendelijk service. Medewerkers hebben goede kennis van de producten en dat is erg fijn.
Ondanks de drukte in de winkel, heeft meneer Rob Landtman goed de tijd genomen om ons advies en uitleg over bepaalde producten te geven.
Wij zijn top geholpen bij de mediamarkt in Heerlen door medewerker XXXX. Een zeer fijn en behulpzame man.
Ik twijfelde tussen deze en Dyson omdat het een voor mij onbekend merk is, maar het was een geslaagde keuze. Het is een geweldig product met een goede zuigkracht, gemakkelijk in gebruik, een elegant design en een zeer redelijke prijs voor wat het biedt.
Ben al 6 maandne bezig om een aankoop te retourneren. Je moet het zelf met de verkopede franse partij oplossen... pardon??Als je belt nemen ze niet op en het bandje is frans. Dat spreek ik niet.
Daarbij heb ik het in 2024 gekocht onder de toen geldende voorwaarden: retourneren kan via elke winkel.
Ze laten je gewoon voor lul staan.
Wanneer je geholpen wordt krijg je goede hulp en informatie over je vragen. Alles was duidelijk en ik had mijn product snel in handen. Soms moet je alleen lang wachten tot iemand beschikbaar is of naar je toe komt.
Verleden maand zeer slechte ervaring m.b.t. garantie smartphone. Nu bestelling nieuwe smartphone die binnen het half uur af te halen zou zijn na 24 uur nog altijd geen bevestiging ontvangen. Iets van een ezel en een steen...
Klant vriendelijke snel geholpen
Ging op 22 mei naar de Mediamarkt in Emmen voor het kopen van oordopjes met een C aansluiting. Zag UBL oordopjes hangen in de kleur blauw met een prijskaartje erbij van 19,99. Prima ik naar de kassa. Moest ik 31,00 betalen. Ik vertelde de medewerkster dat er een kaartje bij hing waarop 19,99 stond. Verwees ze me naar een medewerker die op die afdeling stond. Ik mijn verhaal bij hem gedaan en hij liep mee naar het vak en zag wat er verkeerd gegaan was. Er hingen blauwe op de plek van de zwarte, die waren 19,99. Waarop ik zei ik wil blauwe en voor 19,99. Want die prijs hangt erbij. Nee ging niet gebeuren. Een collega had ze waarschijnlijk op de verkeerde plaats gehangen. Waarop ik zei dat is niet mijn probleem. Ik wil deze blauwe voor 19,99 zo niet dan ga ik weg. Ook heb ik nog naar zijn meerdere gevraagd maar die was er niet zei hij.
Ik ben weggelopen en heb de oortjes ergens anders gekocht. Mij zien ze daar niet snel terug. Wat een service.
In een supermarkt krijg je het product voor de prijs die voor het vak staat of zelf gratis als de prijs niet klopt.
Er zou een bestelling geleverd worden, dit is echter niet gebeurd. DHL heeft besloten het retour te sturen vanwege een beschadigde verpakking, aldus de track en trace. Na de retourzending van DHL blijft de zending echter al drie dagen hangen. Ik heb dus nooit wat ontvangen en Mediamarkt kan dit ook zien. Zij starten nu na 3 dagen een onderzoek met DHL op wat een week kan duren. Daarna krijg ik misschien mijn geld terug. Ik kan ondertussen het verjaardagscadeau wat ik voor mijn moeder had gekocht niet opnieuw bestellen omdat ik mijn geld naar 1 x uit kan geven. Laatste keer dat ik bij Mediamarkt iets bestel!
We zijn geholpen door .... super goed !! Hij luisterde goed en hielp heel goed . Presies wat we zochten leuke babbel
Een iPad gekocht bij de mediamarkt in Alexandrium. Werd goed geholpen door een medewerker
Jammer van het product én de service
Twee weken geleden heb ik bij Mediamarkt een glazen schermprotector op mijn nieuwe telefoon laten plaatsen. Aangezien het geen goedkope aankoop was, verwachtte ik een product van goede kwaliteit. Helaas zat er na twee weken al een barst in het laagje, terwijl ik mijn telefoon altijd voorzichtig gebruik. Voor zover ik weet is hij niet gevallen, mischien dat er iets lichts op is gekomen. Erg teleurstellend, zeker gezien de prijs.
Ik heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen om te vragen wat er mogelijk was (bijvoorbeeld vervanging of tegemoetkoming), maar kreeg alleen een automatisch bandje dat me doorverwees naar de winkel. In de winkel werd mij verteld dat het niet onder de garantie valt en dat ik simpel weg een nieuwe zou moeten kopen.
Hoewel ik begrijp dat het niet onder de standaardgarantie valt, voelt het niet helemaal eerlijk dat ik na twee weken al weer terug zou moeten voor een nieuwe — zeker omdat ik altijd zuinig met mijn telefoon om ga. Een beetje klantvriendelijkheid of meedenken had ik op prijs gesteld.
Ik hoop dat Mediamarkt hier alsnog iets in kan betekenen, want op deze manier zou ik het product niet opnieuw kopen of aanraden.
vorige week bestelling van bijna 1000 euro gedaan. Zou dinsdag 29 april bezorgd worden. We zijn er speciaal voor thuisgebleven.
Niks gehoord, meerdere keren mediamarkt gebeld. Bleek dat 1 van de producten niet op voorraad waren in Apeldoorn en Zwolle.
We wachten nu al meer dan 10 dagen en zijn nog geen stap verder. De bestelling wordt nog steeds voorbereid en staat te wachten in het magazijn.
Gisteren mochten we annuleren, dag over nagedacht, blijkt toch niet meer te kunnen. 5 medewerkers zeggen 5 verschillende dingen.
Waardeloze communicatie en service.
The staff at Eindhoven centrum mediamarkt was very friendly. Gave me really good advice on my phone purchase and is very knowledgable. I found that going in store to purchase a new phone gave me a lot more insights and recommend than if I did it myself online. Was a very chill and plesant experience.
Ik had een televisie besteld bij MediaMarkt, met duidelijke vermelding dat deze op vrijdag geleverd zou worden. Dit was voor ons belangrijk, omdat het afleveradres een bedrijfsgebouw betreft en er speciaal tijd en ruimte is vrijgemaakt om de bezorging te ontvangen.
Daarnaast hebben wij extra betaald voor levering op een specifiek tijdstip. Die service is simpelweg niet nagekomen. Het is onbegrijpelijk dat MediaMarkt geld vraagt voor een afspraak die ze vervolgens zelf niet nakomen — zonder vooraf iets te laten weten.
Tot onze grote verbazing kregen wij pas op de dag van levering te horen dat het product niet op voorraad is en er vertraging is opgelopen. Dit had veel eerder gecommuniceerd kunnen en moeten worden. Het gebrek aan transparantie is ronduit frustrerend.
Naast het ongemak van de gemiste levering komt er nu ook administratief gedoe bij kijken, aangezien het bedrag teruggestort wordt op onze zakelijke rekening na annulering van de bestelling. Dit zorgt voor onnodige administratieve lasten, terwijl we gewoon op tijd geleverd wilden krijgen wat was afgesproken én betaald.
Kortom: teleurstellende service, slechte communicatie en geen oog voor zakelijke klanten.
Wat werd ik weer super geholpen in Breda. Niet te veel aandringen maar zeker met een lach en extra informatie. Kapotte apparaat ingeleverd en nieuwe gehaald, ondanks dat deze niet meer leverbaar was dan maar een betere versie.
Vandaag verdient medewerker XXXX met de mooie vlinder op haar arm een 10 met griffel!
Onze Barestina was opgestuurd voor reparatie. En was wat onduidelijkheid over afhandeling.
Zij heeft ons helder en duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was. En heeft ons verder op een heel vriendelijk klantgerichte manier ons verder geholpen met het product. Mediamarkt Apeldoorn mag zuinig zijn op zulke medewerkers! Wij gingen met een goed gevoel huiswaarts met onze Barristina .
We werden super goed en vriendelijk geholpen bij mediamarkt Barendrecht. Hij gaf ons goed advies over ons telefoon abonnement en heeft ons daarom €90 weten te besparen. Hij wist alles vlekkeloos te vertellen over ons abonnement en hielp ons zo geld besparen.
Ordered an expensive beamer, only received the ceiling mount. DHL has no signature or QR code from me, yet MediaMarkt still trusts them and not me. I feel powerless and completely unheard.