MediaMarkt.nl
Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9
Deze score is gebaseerd op 17496 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goed geholpen toen ik het product niet kon vinden. Aan de kassa ook heel vriendelijk geholpen.
De koelkast kwam helaas niet op de afgesproken datum; deze werd een dag later geleverd, terwijl de koelkast zes dagen eerder was besteld en op voorraad was. Op de dag van de levering was de bezorger netjes op tijd en uiterst vriendelijk.
I saw lots of negative reviews here and I am surprised. Maybe I was lucky that salesman XXXX helped me to find the Fitbit I was looking for. They didn’t have it in the store. He ordered for me online. He was friendly and I left the store with a smile.
Ik ben tot nu toe altijd keurig geholpen door Mediamarkt maar helaas gaat het tot nu toe mis. In december de Laptop van mijn zoon weggebracht ivm kapot scherm. Dit zou ca. 2 weken duren. Meerdere keren contact gehad met Mediamarkt en tot op de dag van vandaag is zelfs voor de medewerkers van de Mediamarkt de status onduidelijk. Ik heb al van alles gehoord zoals een brand, en laatst kreeg ik een mail of ik akkoord wilde gaan met het repareren van het toetsenbord dat helemaal niet kapot was na controle. Ik begrijp er niets meer van en mijn zoontje krijgt de volle laag op school van de docenten omdat hij geen laptop heeft. Ik neem het de verschillende medewerkers die me tot nu toe heel vriendelijk geholpen hebben absoluut niet kwalijk maar het begint wel een hele vervelende kwestie te worden. Het reparatie nummer is: FSN65836622
Ik heb via MediaMarkt een koelkast besteld, waarbij ik extra heb betaald voor levering tot in huis. Volgens de specificaties op de website zou de koelkast qua afmetingen zonder problemen moeten passen. Helaas liep het anders.
De bezorgers van First Logistics kwamen langs en concludeerden binnen twee minuten dat de koelkast niet zou passen en bovendien te zwaar was om te tillen – zonder enige poging of overleg. Ze vertrokken vrijwel direct weer.
Achteraf bleek het probleem vooral te zitten in het verpakkingsmateriaal, dat groter was dan op de website werd aangegeven. Sterker nog: afmetingen inclusief verpakking stonden nergens vermeld.
De verantwoordelijkheid ligt bij beide partijen: MediaMarkt verstrekt onvolledige of onjuiste informatie en stemt hun afspraken niet goed af met de bezorgdienst. First Logistics liet op hun beurt weinig inzet zien om de levering netjes af te ronden, ondanks de extra betaalde service.
Een teleurstellende ervaring, met weinig oplossingsgerichtheid van beide kanten.
goede klantenservice Goede medewerkers behulpzaam en stelt je tevreden
I should have listened to advice of others who said use Cool Blue. I certainly will in future. The WORST customer service I have ever ever experience, from multiple people. I was shocked at the rude tone and absolute lack of desire to fix a problem they caused.
Also a deliberately deceptive and incorrect website, that tells you you get one thing for your money but it’s another. And despite screenshots and proof of their error, they just don’t give a shit.
Never ever ever use them for any online or large purchases.
Gewoon duidelijk en volgens afspraak en super vriendelijk
Ik heb enkele weken geleden een Dyson steelstofzuiger aangeschaft bij de Mediamarkt in Den Haag en ben tijdens de aanschaf en erna ontzettend goed geholpen door het winkelpersoneel en (vandaag) de manager. Ik ben erg blij met de wijze waarop met mij is meegedacht en gezocht naar oplossingen daar wanneer ik die nodig had. Hoewel genoeg online mogelijkheden (via o.a. de fabrikant), ga ik binnenkort dan ook vrolijk terug voor de aanschaf van een Dyson Purifier. Want Mediamarkt Den Haag maakt het verschil ;-).
We hebben vandaag de nieuwe samsung z fold 6 gekocht bij media markt almere Wat werkt daar een vriendelijk personeel de jongeman is zeker een uur bezig geweest omdat het niet makkelijk ging Hij maakte de aankoop tot een feestje Hij heeft alle aanbiedingen onderzocht en de beste voor ons uitgezocht bedankt het was top
Mediamarkt WC Dukenburg geweldige service mbt 2 aankopen. 18 maart mbt Saeco koffiezetter en 8 april door verkoper LG TV. Zeer goed geholpen en geadviseerd. Met de TV was een probleempje maar dat is Door Mo de vestigingsmanager zeer NETJES opgelost en snel. Zo goed dat ik het team 2 taarten heb gebracht. Allemaal een dikke 10.
Zojuist bij de mediamarkt geweest. Mijn vriend en ik waren opzoek naar een TV, maar niet naar iets super duurs of mega bijzonders. Toen geholpen door Jamie en hij heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij gaf een duidelijke uitleg en wist wat hij zei! Zijn blij met onze aankoop!
Jammer dat de winkel weinig op voorraad heeft!
Naast andere producten ook tv gekocht de verkoper gaf erg goede uitleg, iets waar je wat aan hebt! (*) was zijn naam, winkel in Duiven
Bij aankoop van een "Dyson car and boat" handstofzuiger wordt geen oplaadstation bijgeleverd. Uw verkoper Hans van MediaMarkt Grote Markstraat in Den Haag wist er een voor ons uit de voorraad te vinden. En dat zonder extra kosten! Topper!!
Zeer slechte service.Had een reparatie gemeld en na 3 weken en 10 telfoonjes later .Antwoord wij Komen niet .Dit is niet de eerste x dat de media markt zo omgaat met klachten .Ik had een tv vaatwasser kookplaat combie magnetron en ijskast gekocht 4 x slecht fout gegaan
29-03 een koelkast gekocht in de winkel in Den Bosch met leverdatum 30-03 om 04:00 snachts een mail dat de koelkast beschadigd is en dus niet geleverd word. Uiteindelijk zelf contact moeten zoeken wat nu de oplossing word. Ze beloofden een nieuwe order te maken en ik hem 01-04 zou ontvangen ook dit gebeurde niet dus weer contact gezocht en uiteindelijk te horen gekregen dat hij 02-04 geleverd zou worden vandaag 02-04 contact gehad met vervoerder en die wisten van niks toch maar weer mediamarkt gebeld en uiteindelijk de belofte hem echt te leveren. Gelukkig vandaag geleverd omdat we dus 4 dagen zonder koelkast zaten omdat die ontdooit en wel buiten moest staan zondag omdat ze die mee zouden nemen. voor mij nooit geen bezorg artikelen meer van mediamarkt. Een tegemoetkoming of compensatie willen ze niet geven.
zeer goed geholpen en geinformeert
Gaf ons goed uitleg over de ps5 en de garantie.
Ik heb 2 telefoons Samsung A56 gekocht (1 voor mij en 1 voor mijn vrouw) .
heb de opdracht gegeven om alles over te zetten. nu is dat bij 1 telefoon niet gelukt. Kan gebeuren. afspraak gemaakt om die telefoon de volgende dag op te halen.
In de tussentijd blijkt dat mijn telefoon maar 128 Gb heeft terwijl dit 256 Gb had moeten zijn. Dus de volgende dag dit gemeld. Oeps... vergissing door de verkoper. Kan gebeuren hoor je dan weer. Met als gevolg dat alles weer overgezet moet worden. Dit zou een uur duren. Na ruim een uur gevraagd hoe de status is, kreeg ik te horen dat het nog 50 minuten duurt. Kan gebeuren hoor je dan weer. Uiteindelijk heeft dit ná deze 50 min. nog meer dan 1,5 uur geduurd. Dat kreeg ik te horen dat ik de screenprotector uit coulance niet hoef te betalen. Uit coulance?????? hoezo??? deze had ik al betaald. Ik heb de discussie met de verkoopster maar gestaakt want hierover verschillen we duidelijk van mening.
Ik ben door 4 verschillende verkopers "geholpen" en geen van deze had ook maar een heel klein beetje empathie. Diep onder het vriespunt.
Ik heb een klacht "ïngediend" bij de servicebalie. Wat heet ingediend. Deze man hoorde mijn verhaal zonder iets te noteren aan en zei vervolgens dat hij dit verhaal door zou spelen aan de verkopers die mij geholpen hadden. Verder zou het hier bij blijven. Ook totaal geen medeleven of empathie.
Ik koop dan ook nooit, maar dan ook echt nooit meer iets bij de Mediamarkt. Wat een slechte ervaring.
Wil nog wel afsluiten met een advies voor de Mediamarkt: stuur het personeel op cursus voor omgaan met klanten.
Goede service, je kan heel goed geholpen worden met eerlijk advies, niet alleen marketing. Als je vragen hebt kun je makkelijk contact opnemen en krijg je behulpzaam antwoord.
Ik vind de media markt een hele fijne winkel. Dit is de zoveelste keer dat ik een glaasje over mijn telefoonscherm laat zetten. Maar ik kom zeker ook voor meer. Er is een ruime aanbod in spellen, bluetooth speakers enz. Ook staat er altijd iemand voor je klaar want er lopen meer dan genoeg medewerkers rond die je graag helpen :-). Lang verhaal kort een top winkel! Ik ben afgelopen weekend geholpen door Henzel een hele fijne medewerker en super vriendelijk. Bedankt voor de fijne ervaring!
Super, vooral het in 30 min ophalen systeem. Geen hoge parkeerkosten en snel en gemakkelijk
Ik heb 2 maanden na de aankoop van mijn laptop bij Mediamarkt Roermond, de laptop ter reparatie op moeten laten sturen wegens een defecte accu.
Op het moment dat ik het product af had gegeven voor de reparatie werd mij verteld dat ik de laptop binnen 3 weken terug zou krijgen. 4 weken later had ik nog geen nuttig antwoord per telefoon gekregen, dus ben ik maar naar de winkel in Roermond gereden.
Daar heb ik aangegeven dat ik de laptop voor schoolzaken nodig heb en dat ik het niet netjes vind dat mij vooraf wordt belooft dat ze de laptop binnen 3 weken terug hebben, en dit vervolgens niet nakomen.
Op dat moment heb ik aan een medewerkster achter de balie gevraagd om een concrete datum voor een volgende update (mede voor een evt. compensatie, omdat ik de gang van zaken erg onprofessioneel vond en dit gedoe mij ook tijd en geld kost). De medewerkster gaf aan dit met haar manager te bespreken en dit terug te koppelen voor 21.00 in de avond.
Ik heb die avond geen mail meer ontvangen, maar de dag erna kreeg ik een bericht dat mijn laptop opgehaald kon worden.
Eenmaal aangekomen om mij laptop op te halen wilde ik de situatie graag nog een keer met de medewerkers bespreken, omdat ik het gevoel had dat ik onjuist ben behandeld door hen. Ik heb aangegeven het niet netjes te vinden dat er 2x in mijn gezicht tegen mij gelogen is (over de maximale duur van 3 weken en het ontvangen van een update). Het personeel bleef zich constant indekken en beweerde o.a. dat mij niet verteld was dat ik de laptop binnen 3 weken weer terug zou hebben.
Dit alles ging op een zeer bijdehante toon van een van de medewerkers, die zich de dag ervoor ook al mee ging bemoeien, terwijl ik met haar collega in gesprek was. Toen ze mij een "compensatie-aanbod" deden wilde ik dit graag eerst met iemand bespreken. Ik gaf dit aan waarop deze bijdehante medewerkster op een vrij aggresieve toon: "met wie ga je bellen dan? Met wie ga je dan bellen?" riep. Haar (fatsoenlijke) collega wees haar erop dat ik mocht bellen met wie ik wilde en dat dat niets uitmaakte met wie ik zou bellen.
Al met al zou ik dus afraden om gebruik te maken van de service van Mediamarkt Roermond. Het personeel liegt tegen je waar je bij staat en behandelt je niet zoals het hoort.
TV gekocht via Mediamarkt. Gaf vanaf het begin mankementen, is vanuit MM reparatie geregeld. Dit heeft niet het gewenste resultaat geleverd. TV werkt nog steeds niet naar behoren. Klantenservice weigert mee te werken aan een oplossen, waardoor ik nu een TV van 2000 euro heb die niet naar behoren werkt. Koop nooit wat bij deze oplichters!
ik had een telefoon hoesje besteld via hun website om op te kunnen halen. tijdens het ophalen heb ik dus 2 uur moeten wachten in plaats van de 30 minuten die op de website aangegeven stond. uiteindelijk krijg ik te horen dat ze het product niet eens op voorraad hadden en werd mijn bestelling dus direct geannuleerd. hier was ik nog niet echt boos over ook al had het me reiskosten en tijd gekost. nou wilde ik dus nog steeds het hoesje hebben en ben ik gaan kijken welke andere mediamarkt deze dan wel heeft. sinds ik dus niet kan vertrouwen op het online voorraad van de mediamarkt, wilde ik telefonisch conformatie hebben dat ze het product ook echt hebben. nu is het dus dat als je belt naar mediamarkt over hun voorraad krijg je te horen dat je dit online kan vinden en wordt er opgehangen door de vervelende antwoordapparaat. echt een belachelijke visuele cirkel. verder heeft de mediamarkt waar ik het product had besteld ook nog niet de voorraad aangepast. Wat een logistieke nachtmerie. Allemaal erg frustrerend.