De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC AN112 Silent Mobiele Airconditioner - 11000 BTU/h - 63 dB - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wij zochten een Airco die niet veel lawaai maakt en deze is zeker bijn geruisloos, We zijn erg blij met deze Airco het is lekker koel hier in ons kantoor
Mooie uitstraling. Ook in de hoogste stand niet storend. Silent functie echt fluisterstil. Koelt de ruimte goed af. Fijne ingebouwde functie die de compressor pas na 3 minuten inschakelt nadat deze uitgeschakeld is geweest, dit ter beveiliging en levensduur van de compressor. Veel accessoires voor bevestiging in raam of vaste opstelling muur.
Ik heb voor dit product gekozen omdat deze airco geen aparte afvoer van condenswater heeft, alles wordt via de afvoerslang met de warme lucht naar buiten afgevoerd,
De gebruiksaanwijzing is duidelijk en de installatie eenvoudig.
Veel hulpstukken erbij geleverd om de afvoerslang naar buiten te leiden.
Wanneer de airco in silent mode staat, erg rustig, ook kun je hierbij nog goed slapen. Enkel wanneer de compressor koeling aanslaat, iets meer db, maar nog steeds acceptabel, maar dit zal elke mobiele airco vertonen.
Blij met deze aankoop.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima, geluidsniveau is lager dan bij de meeste mobiele airco's, kan vrij grote ruimtes koelen, verbruik is in verhouding ook vrij laag.
Ik heb veel reviews gelezen ook de Duitse en kwam op dit model uit. Omdat dit model bijna 3000 watt verbruikt op de hoogste stand waarschuwde mijn elektricien dat er mogelijk een aparte goep moet worden gemaakt als blijkt dat de zekering of stop in de meterkast eruit springt.
Kreeg goede recensie en maakt deze ook waar. Koelt vrij snel.
Duidelijke handleiding. Best stil maar is uiteraard nooit stil genoeg.
Na enige tijd hoor je dit niet meer. Silent functie werkt prima
Na vele web site`s,winkels en reviews te hebben gelezen en bezocht heb,en ze vergeleken heb op prijs en kwaliteit,ben ik tot de keuze gekomen van deze airco.Gisteren gekocht,en vandaag geleverd door Mediamarkt.Een zware doos,maar toen ik hem uitpakte,zag ik waarom hij zo zwaar was.Een mooi en degelijke airco ,ook de onderdelen waren zeer degelijk.Geen goedkope rommel wat bij vele airco`s wel is.Er is geen airco die muisstil is en goed koelt.Je hoort hem wel maar stoort mij niet tijdens TV kijken.
Update:
Na vele airco`s met elkaar vergeleken hebben,kwam deze er als beste uit,waarop ik deze heb gekocht.De eerste had een sterk brommend geluid.Dit bij de Mediamarkt gemeld waar ik hem had gekocht.Er werd meteen een nieuwe besteld die ik een dag later kon ruilen met de defecte airco.Na 1 dag laten rusten,net als bij een vrieskast,zette ik hem aan,en deze was in orde en maakte niet veel lawaai in de hoogste stand met koelen.Ik zal over een paar weken nog een review geven hoe hij dan bevalt.Op dit moment ben ik er uiterst tevreden over
gemakkelijk in gebruik en mooie onopvallende vormgeving
Net gekocht. Handleiding is duidelijk. Voldoende hulpstukken om zelf een doorgang naar buiten te maken bij openstaand raam ( houten plaat mat gat erin o.i.d ). Verder nog geen ervaring. Ben af gegaan op 'kieskeuri.nl'
Altijd al een De 'Longhi willen hebben, maar als je er nog een heb ga je nog geen nieuwe kopen . De machine werkt goed je kan hen laten vocht onttrekken , zachtjes laten koelen en stevig laten koelen. Het gemak van het opvangen van het water en het daarna gebruiken om te koelen ideaal, zuinig met stroom als je daar op let. Kortom mijn airco
Single unit mobiele airco's word van geroepen dat ze nooit zo efficient en effectief zullen zijn als een split-unit. Ik gebruik deze nu afwisselend in 2 kamers, in van circa 25m2 en 1 van circa 17m2. Beiden kamer koelt en ontvocht deze met gemak. Ik zie echter wel af en toe een LT (low temperature) code staan als ik de airco een tijd volop laat blazen op de hoogste stand. Om ijsvorming tegen te gaan, schakelt de unit dan even uit. Verder bevalt het beter dan verwacht, vanwege berichten over slechte effectiviteit had ik slechts een paar graden koeler verwacht en dat het lang zal duren tot het werkt. Echter ontvocht en koelt het de kamers best snel af. Nog niet kunnen uitproberen met temperaturen van boven de 30 graden, maar ik heb de kamers wel al van 25 graden met gemak naar 20 graden terug kunnen brengen. En dan enkel met een slang uit het raam (afdichten van kieren raam zal nog beter werken). Afhankelijk van hoe hoog je de airco instelt maakt deze meer of minder herrie. Ik zelf kan er prima mee leven en slapen, hoewel op de ' real feel' stand de compressor ook automatisch uit en aanschakelt. Bij het opnieuw inschakelen is dat even onverwacht wat herrie. Meestal slaap ik met oordoppen in en merk ik er niets van. En zonder oordoppen neem ik het geluid voor lief en is het nog altijd beter dan een bloedhete kamer waar je niet in kan slapen door het zweten. Ook als gewone fan te gebruiken overigens, dat scheelt dan ook weer wat stroom. Ik heb het stroomverbruik ook gemeten en dat valt ook nog wel mee. Komt overeen met wat er beloofd word door de fabrikant. Zeker gezien het apparaat toch niet het hele jaar aanstaat neem ik dat beetje extra op de stroomrekening ook voor lief. Daarbij vermoed ik dat deze zuiniger zal zijn dan de meeste goedkopere bouwmarkt b-merk airco's. Al met al tevreden dus en wat mij betreft een aanrader, als je geen split unit wilt laten monteren.
Deze airco gekocht voor op de slaapkamer maar volgens mij kan hij ook makkelijk de woonkamer aan! Koelt uitstekend met minimaal geluid voor een monoblock. Heel fijn is de functie "real feel", de airco regelt dan automatisch de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad. Niet het goedkoopste apparaat, wel een echte aanrader.
Prima airco, heb hem in een kamer van ruim 100m3 staan, deze weet hij goed koel te houden. Het apparaat maakt daarbij ook nog niet eens veel lawaai. Even afwachten hoe duurzaam hij is, heb hem nog maar een kleine week.
Kamer lekker koel, lawaaierig, silent werkt niet goed
Goed product, hij koelt de kamer prima. Ik vindt de airco lawaaierig zeker in koelingmodus. De Silent functie helpt dan ook niet. Ik denk dat hij 1dB lager gaat in deze functie. Dus 's nachts kan hij niet aan want dan slapen we nog niet
De airco koelt goed en is zeer krachtig, in een ruimte van +100m3 heeft de airco maar 2/3 uur nodig om het lekker koel te maken. Wat betreft stilte is de airco niet heel luidruchtig maar slapen terwijl die aan staat zit er niet in. Zelfs op de minst krachtige stand maakt de airco te veel gezoem om prettig in slaap te komen. Voor grote ruimtes is deze airco dus zeker geschikt, wat betreft stilte kan je beter verder zoeken.