De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC AN112 Silent Mobiele Airconditioner - 11000 BTU/h - 63 dB - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze aangeschaft voor een slaapkamer waar de hele dag de volle zon opstaat. Met deze airco is de ruimte heel snel gekoeld. Soms zelfs te koud. Geweldig apparaat, duidelijke display en niet te veel kabaal. Je kunt hem op silent modus zetten. Wel duur in verhouding maar dan heb je wel kwaliteit t.o.v. andere apparaten.
Kan alleen nog wat zeggen over design, ziet er mooi uit en is makkelijk verrijdbaar. Nog niet in werking gehad. Miste alleen een assecoire voor een schuifpui, zit alleen afdek voor schuifraam in de verpakking.
Gekocht voor op zolder. De werking is uitstekend. Zelfs de verdieping eronder (door open trap) heeft er voordeel van. Wat nog niet eenvoudig is id de slanguitgang naar buiten. Wij hebben op zolder alleen Fakro (velux) dakramen en daarvoor zou nog een oplossing bedacht moeten worden. Ga nu een dakuitgang plaatsen van een mechanische ventilatie. Belangrijkste is dat de koeling het doet en wij heerlijk kunnen leren en slapen.
Prima product, koelt goed en kan een behoorlijk oppervlak aan. Koelt onze gehele bovenverdieping (al is die niet heel groot...) Maakt nog wel een behoorlijk lawaai. In silent mode minder maar nog steeds duidelijk aanwezig.
Daar wij een goed geissoleerd huis hebben blijft de hitte normaal in huis hangen. Mijn dochter heeft een zolderkamer die normaal warmer wordt als de buitentemperatuur maar deze is ondanks de 37 graden buiten 22 graden binnen met een pac 98. In de woonkamer hebben wij de pac 112 silent hier wordt het ronde de 25 a 26 graden. Beiden lopen automatisch op real feel stand.
Airco koelt goed, voldoende capaciteit voor onze slaapkamer. De airco staat alleen in de avond aan en gaat uit als we gaan slapen. Lawaai is daardoor minder belangrijk.
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakGoed
GeluidsniveauOnvoldoende
DuurzaamheidVoldoende
Pluspunten
Koelt goed
Bediening is eenvoudig
Minpunten
Status afstandsbediening kan afwijken van apparaat
Naast de betrouwbaarheid van het merk koelt de machine ook nog eens als een dolle met een redelijk geluidsniveau. Ik schrijft dit 24 juni 2019 terwijl het 33 graden is maar hij weet de temperatuur in de woonkamer op 23 graden te houden. Perfect.
super apparaat voelt gewoon super degelijk aan ook de slang van hoge kwaliteit koelt de kamer goed in 40 min 1.5 graden gezakt dus ik denk als je hem aanzet smorgens vroeg heb je de hele dag lekker koel binnen
Op onze zolder slaapkamer is het op warme dagen ongelooflijk warm en valt er niet fatsoenlijk te slapen maar dankzij deze airco is het weer super koel boven, echt heerlijk!
Lijkt allemaal goed te werken heb de airco 1 dag in bezit koelt goed wel een raamafsluitingset gemonteerd zodat je niet veel warme lucht binnenkrijgt. Gebruik hem voor de slaapkamer