Siemens LC98BE542 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
860 m³/h
Aansluitwaarde
169 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 69 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1i9n5e5z 01-12-2016

Prima afzuigkap

Algemene score

8,0
Eindelijk een echt werkende afzuigkap!! Geen last meer van kookluchtjes of beslagen ramen. Als hij op hoogste stand staat, maakt hij wel wat meer lawaai maar dat heb ik er graag voor over.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

aad 26-11-2016
  • Product paar weken in bezit

goed uitziend, zeer goede verlichting en niet te luidruchtig

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit. makkelijk te instaleren . Goed systeem om de vet filters er uit te halen. voldoende afzuig stappen. kort om tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 20-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Super fijne afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap hebben wij uitgezocht op zijn luxe uiterlijk met de pianolak-zwarte rand, icm regelbare LED-verlichting, witte display en blauwe indicators. Afzuigkap is mooi stil en zuigt perfect af. (150mm doorvoer direct door plat-dak naar buiten) Hij geeft zelfs aan wanneer de roosters gereinigd dienen te worden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank C 19-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Absoluut geen luchtjes, gelijk aan traditionele afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was ons toegezegd door onze keukenleverancier maar het bleek ook echt te kloppen. Deze recirculatie afzuiger laat, in combinatie met de Siemens cleanair recirculatie module, geen luchtjes achter. We merken het verschil niet met onze vorige traditionele afzuigkap. Dus overal aan te sluiten, absoluut en aanbeveler!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Prima afzuiging
  • Overal te plaatsen

Minpunten

  • Niet super goedkoop
  • Hangt iets lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 07-08-2016
  • Product maand in bezit

Zeer goede afzuigkap

Algemene score

9,7
Deze afzuigkap zorgt ervoor dat alle luchtjes goed worden afgevoerd. Er zitten veel standen op waardoor je heel goed de juiste stand kan kiezen afhankelijk wat je aan het koken bent. De rooster zijn makkelijk er af te halen de kap is daardoor ook makkelijk schoon te maken. de LED lampen geven ook superstrak en fijn licht.
Wij zijn dik tevreden met onze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimundo 01-08-2016

Verademing

Algemene score

10,0
Sinds een maand in gebruik en wat een verademing. Deze doet wat hij belooft, namelijk alle kookgeur wegnemen. Hij maakt ook weinig geluid en de verlichting is heel prettig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Wingens 16-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Afzuigkap Siemens

Algemene score

9,7
We hebben bewust gekozen voor deze afzuigkap vanwege zijn extreem stille en sterke motor. Voor het eerst is ons huis geurvrij na het koken. Daarbij heeft hij ook nog een design uitstraling! Goede aankoop en erg blij met deze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Review LC98BE542

Algemene score

10,0
Hele strakke afzuigkap, weinig geluid, krachtig en met maar 37 kWh/jaar. Prachtige aanvulling op onze overige Siemens apparatuur. Heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van der Haak 26-04-2016

Harde werker

Algemene score

8,0
Mooie kap die doet wat hij moet doen zonder al te veel geluid. Lichtjes zijn mooi dimbaar en het geheel is makkelijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

rgmnijenhuis 06-04-2016

Mooi design en groot gebruiksgemak

Algemene score

8,0
Eenvoudig te gebruiken afzuigkap met een mooi design. Filters kunnen in de vaatwasser dus ook zeer makkelijk te onderhouden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Corné en Miranda 19-03-2016

Prima zuigkracht

Algemene score

10,0
Goede zuigkracht zodat er geen geurtjes in de huiskamer komen.
LED verlichting heel goed....
Design mooi...
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Bash 28-02-2016

Afzuigkap met looks

Algemene score

10,0
Vooral gevallen voor het uiterlijk, bevalt me de kwaliteit me ook erg goed! Houdt mijn huis dampvrij en zorgt voor een minimaal luchtje in huis. Vooral dat laatste ben ik erg gevoelig voor. Compleet met display helemaal prachtig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

leeon 19-02-2016

fluister stil en enorme zuigkracht

Algemene score

10,0
Wij hebben m niet op binnen huis circuleren maar met een pijp van 150mm naar buiten. Eerst had die aannemer een buis van 125mm en toen maakte die echt herrie! met 150mm platte buis gaat perfect. Op hogere standen na stand 2 ga je hem wel horen natuurlijk maar niet storend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Nijdam 13-02-2016

Strak vormgegeven prima afzuigkap

Algemene score

8,0
Nu ca 2 maanden in gebruik, is vrij stil en heeft voldoende instel mogelijkheden voor een "schone atmosfeer".
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dansen 29-01-2016

Mooie en fijne wandschouwkap

Algemene score

8,0
Sinds december een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur, waaronder deze wandschouwkap. Fijn dat de kap iets breder is dan de kookplaat. Hij zuigt goed af zonder al te veel geluid. Je ziet de dampen echt de kap in gaan. Ook de verlichting is prettig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

henor 29-11-2015

Super afzuiger en zeer stil

Algemene score

10,0
deze kap nu een maand in onze nieuwe keuken. Hij zuigt echt perfect af in onze open keuken. Nergens geen kookluchtjes in onze kamer. Bovendien is hij super stil. Het design is ook prachtig. Kortom super blij met deze siemens :)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

L Reit 26-11-2015

Zeer stille afzuigkap

Algemene score

10,0
Strakke afzuigkap heel stil, zelfs op stand 1 goede afzuiging en bijna geluidloos. 1 klein minpuntje de bovenste kap voor de afvoerbuis heeft brede gleuven waardoor je de buis blijft zien, deze had dicht mogen zijn
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Tally 16-11-2015

Prachtige, geruisloze afzuigkap

Algemene score

10,0
Vanwege nieuwe keuken opnieuw voor Siemens gekozen.
Design is prachtig en sluit mooi aan bij onze overige Siemens apparatuur met name de nieuwe combi-oven de CM836GPS1.
Mooie stoere uitstraling, bediening zeer gemakkelijk en heeft verstelbare super gezellige verlichting, top aankoop !
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dannie 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
We hebben hem in eerste instantie gekozen om dat we hem er heel mooi uit vonden zien, we hebben hem nu een aantal keer gebruikt en de zuigkracht is heel goed, als we in de keuken aan het roken zijn dan zie je de rook richting de afzuigkap gezogen worden,
Over duurzaamheid kunnen we nog niks zeggen daar we hem pas een aantal dagen in het bezit hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 04-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooie maar ook functionele wasemkap,
veel standen en erg krachtig en ook de led verlichting is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews