Siemens LC98BE542 - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
muurmontage
Afzuigcapaciteit
860 m³/h
Aansluitwaarde
169 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 74 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wietse 11-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

doet wat moet: kooklucht wegzuigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we wilden een stille afzuigkap die werkt. We hebben met de Siemens een erg stille afzuigkap die perfect de kookluchtjes wegzuigt. Als extra de mooie ledlampjes die ook nog dimbaar zijn. Vooral 's ochtends is dat dimmen heerlijk.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 22-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

super afzuigkap!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooie kap om te zien, en mooi en veel licht met de leds. Deze zijn in verschillende standen te dimmen.
De afzuiging is perfect.

Pluspunten

  • mooi design
  • led verlichting
  • roosters
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 21-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Review LC98BE542

Algemene score

8,0
Mooi design, strak afgewerkt. Ik vind de minimum stand nog wel iets lawaaiig. Op de volle stand zuigt hij echt goed af. Nadeel van het strakke design zijn de hoekpunten, daar wil je niet je hoofd aan stoten..Bediening werkt goed. Licht gaat na indrukken iets vertraagd en gedimt uit. Zelf had ik de ledjes nog wel iets feller willen hebben.

Pluspunten

  • goede afzuiging
  • mooi design

Minpunten

  • scherpe hoekpunten, pas dus op
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MSB 19-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Mooi, stil, krachtig

Algemene score

8,0
Een mooie en goed werkende afzuigkap voor bij mijn kookplaat. De werking is ook met recirculatie prima te noemen. Intensiefstand nog niet veel gebruikt, maar ik ga er vanuit dat deze uitstekend is, omdat de gewone afzuigfunctie ook al ruimschoots voldoet. Handige bediening, niets te wensen meer over van een brede schouwkap.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dasher 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stil en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Schouw heeft een mooie design gecombineerd met een fluisterstille motor. Hij heeft een dimbare LED pottekijker en filters die je eenvoudig kan schoonmaken.

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Mooi design
  • Stille Motor
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1i9n5e5z 01-12-2016

Prima afzuigkap

Algemene score

8,0
Eindelijk een echt werkende afzuigkap!! Geen last meer van kookluchtjes of beslagen ramen. Als hij op hoogste stand staat, maakt hij wel wat meer lawaai maar dat heb ik er graag voor over.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

aad 26-11-2016
  • Product paar weken in bezit

goed uitziend, zeer goede verlichting en niet te luidruchtig

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit. makkelijk te instaleren . Goed systeem om de vet filters er uit te halen. voldoende afzuig stappen. kort om tevreden
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 20-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Super fijne afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap hebben wij uitgezocht op zijn luxe uiterlijk met de pianolak-zwarte rand, icm regelbare LED-verlichting, witte display en blauwe indicators. Afzuigkap is mooi stil en zuigt perfect af. (150mm doorvoer direct door plat-dak naar buiten) Hij geeft zelfs aan wanneer de roosters gereinigd dienen te worden!
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank C 19-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Absoluut geen luchtjes, gelijk aan traditionele afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was ons toegezegd door onze keukenleverancier maar het bleek ook echt te kloppen. Deze recirculatie afzuiger laat, in combinatie met de Siemens cleanair recirculatie module, geen luchtjes achter. We merken het verschil niet met onze vorige traditionele afzuigkap. Dus overal aan te sluiten, absoluut en aanbeveler!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Prima afzuiging
  • Overal te plaatsen

Minpunten

  • Niet super goedkoop
  • Hangt iets lager
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 07-08-2016
  • Product maand in bezit

Zeer goede afzuigkap

Algemene score

9,7
Deze afzuigkap zorgt ervoor dat alle luchtjes goed worden afgevoerd. Er zitten veel standen op waardoor je heel goed de juiste stand kan kiezen afhankelijk wat je aan het koken bent. De rooster zijn makkelijk er af te halen de kap is daardoor ook makkelijk schoon te maken. de LED lampen geven ook superstrak en fijn licht.
Wij zijn dik tevreden met onze keuze.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimundo 01-08-2016

Verademing

Algemene score

10,0
Sinds een maand in gebruik en wat een verademing. Deze doet wat hij belooft, namelijk alle kookgeur wegnemen. Hij maakt ook weinig geluid en de verlichting is heel prettig.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wingens 16-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Afzuigkap Siemens

Algemene score

9,7
We hebben bewust gekozen voor deze afzuigkap vanwege zijn extreem stille en sterke motor. Voor het eerst is ons huis geurvrij na het koken. Daarbij heeft hij ook nog een design uitstraling! Goede aankoop en erg blij met deze keuze.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Review LC98BE542

Algemene score

10,0
Hele strakke afzuigkap, weinig geluid, krachtig en met maar 37 kWh/jaar. Prachtige aanvulling op onze overige Siemens apparatuur. Heel blij mee.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van der Haak 26-04-2016

Harde werker

Algemene score

8,0
Mooie kap die doet wat hij moet doen zonder al te veel geluid. Lichtjes zijn mooi dimbaar en het geheel is makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

rgmnijenhuis 06-04-2016

Mooi design en groot gebruiksgemak

Algemene score

8,0
Eenvoudig te gebruiken afzuigkap met een mooi design. Filters kunnen in de vaatwasser dus ook zeer makkelijk te onderhouden.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Corné en Miranda 19-03-2016

Prima zuigkracht

Algemene score

10,0
Goede zuigkracht zodat er geen geurtjes in de huiskamer komen.
LED verlichting heel goed....
Design mooi...
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bash 28-02-2016

Afzuigkap met looks

Algemene score

10,0
Vooral gevallen voor het uiterlijk, bevalt me de kwaliteit me ook erg goed! Houdt mijn huis dampvrij en zorgt voor een minimaal luchtje in huis. Vooral dat laatste ben ik erg gevoelig voor. Compleet met display helemaal prachtig.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

leeon 19-02-2016

fluister stil en enorme zuigkracht

Algemene score

10,0
Wij hebben m niet op binnen huis circuleren maar met een pijp van 150mm naar buiten. Eerst had die aannemer een buis van 125mm en toen maakte die echt herrie! met 150mm platte buis gaat perfect. Op hogere standen na stand 2 ga je hem wel horen natuurlijk maar niet storend.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nijdam 13-02-2016

Strak vormgegeven prima afzuigkap

Algemene score

8,0
Nu ca 2 maanden in gebruik, is vrij stil en heeft voldoende instel mogelijkheden voor een "schone atmosfeer".
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dansen 29-01-2016

Mooie en fijne wandschouwkap

Algemene score

8,0
Sinds december een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur, waaronder deze wandschouwkap. Fijn dat de kap iets breder is dan de kookplaat. Hij zuigt goed af zonder al te veel geluid. Je ziet de dampen echt de kap in gaan. Ook de verlichting is prettig.
Geschreven voor: Siemens LC98BE542
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews