Philips BT6600B/12 zwart - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Bluetooth
Bluetooth
Vermogen
16 watt vermogen
Vormgeving
koker
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 22-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Bluetooth-koppeling defect na 9 mnd.

Algemene score

2,0
Mijn vorige review was positief, en ik vind het ook een prettige speaker in gebruik en qua geluid, maar na 9 maanden koppelt hij niet meer met mijn telefoons! En resetten kan op geen enkele manier.

Typisch Philips-kwaliteit; leuk design, goed geluid, voelt robuust aan, maar geen duurzame uitvoering. Mijn nicht liep tegen exact hetzelfde probleem aan.

Pluspunten

  • goed geluid
  • goed design

Minpunten

  • niet duurzaam

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Markus 10-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Mooi geluid, slechte accu en bluetooth

Algemene score

6,0
Ik heb deze een geruime tijd kunnen testen en langs de BT6000 maar mijn voorkeur gaat toch zeker maar de 6000.", de BT6600 verliest velen malen sneller het bluetooth signaal en de accuduur is ook een stuk minder tevens ook soms problemen met het verbinden waardoor de accu eerst helemaal leeg moet.

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Bluetooth signaal
  • Accuduur
  • Loopt soms vast

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Erwin 29-09-2016 Product paar weken in bezit

Robuust, mooi, goed geluid

Algemene score

8,0
Voelt stevig aan, ziet er goed uit, Voor een dergelijke kleine speaker verbazingwekkend goed geluid. met behoorlijk goede spreiding, al is dat niet egaal rondom. Liggend of staand een wezenlijk geluidsverschil. Presteert prima op maximaal volume.

Voordeel is dat hij mooi compact is. Nadeel zijn beperkte bedieningsmogelijkheden. Aan/uitknop is een draaiknop, die ook volumeregelaar is. Teveel slagen nodig, werkt dus niet handig. Bassen niet in te stellen; voor sommige muziek is bas wat te zwaar.
Handige oplaadplaat: net zoals waterkoker.

Bluetooth: hij koppelt goed en gemakkelijk met Windows 8.1 smartphone; werkt perfect,
Maar met mijn domme telefoon (Nokia 206), die Bluetooth-profiel bezit wat officieel door deze speaker zou worden ondersteund, wordt wel koppeling gemaakt, maar is er toch geen geluid. Jammer.

Pluspunten

  • behoorlijk geluid, ook op max. volume
  • robuust
  • mooie vormgeving
  • gemakkelijk koppelen met Bluetooth
  • koppelt niet met Nokia 206

Minpunten

  • gecombineerde draaiknop aan/uit/volume
  • logo philips niet slijtvast

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

reits1956 24-05-2016

handig en luidruchtig maatje

Algemene score

8,0
voor mij een handig product voor op het balkon en in de badkamer als ik in bad lig. Super mooi geluid voor deze toepassing. Gemakkelijk aan te sluiten op diverse apparaten, lange gebruiks duur door goede batterij. Speaker voldoet helemaal aan mijn wensen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rope 21-02-2016

Fijne BT speaker met 1 nadeel

Algemene score

8,0
De plussen:
+ geluidskwaliteit is goed.
+ docking station is erg handig
+ mooi ontwerp
+ prima accuduur
+ spatwaterdicht.

De minnen:
- de draaiknop is prima als volume knop maar niet erg ergonomisch als aan/uit knop. Door de beugel lastig te bedienen.
- als de speaker automatisch is uitgegaan moet je per se de "onhandige" draaiknop gebruiken om de speaker weer uit en vervolgens aan te zetten zodat je kan verbinden met je smartphone. Je verliest dus je laatste volume instelling en bent even bezig om weer muziek te kunnen afspelen. Deze omslachtige manier van verbinden maakt deze prachtige speaker bijna onhandig in dagelijks gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Coolmi 29-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Erg goed geluid en erg handzaam apparaatje.

De batterij gaat ook lang mee.

Enige nadeel is dat het bluetooth bereik af en toe wegvalt als je wat verder weg loopt.

Dit wordt niet automatisch opgepakt als je wat langer buiten bereik blijft

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sequinced 06-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Ik bezit de Philips bt6600b nu twee weken en deze bevalt me prima! De speaker is degelijk, heeft een mooi design en een goede geluidskwaliteit, mooie hoge tonen en een diepe bas. Boven op de speaker zit een mooie robuuste knop voor volume. Hij heeft een lange batterij duur en gaat tot wel zeker 12 uur mee. De speaker heeft een USB poort waar de telefoon mee opgeladen kan worden, ideaal! Ook heeft de speaker een aux ingang, waarmee je dus batterij bespaart op je telefoon. Er kunnen tot wel 3 apparaten op aangesloten worden tegelijkertijd, werkt prima! Door het NFS systeem wordt een bestand direct afgespeeld zonder laadtijd.

Om de speaker op te laden, kun je hem in de meegeleverde Dock plaatsen of direct in de speaker stoppen. Het Docksysteem is zeer handig en gebruik deze dus het meest. Je hoeft hem er alleen maar op te zetten! Daarnaast kan hij tegen een spatje water en zijn de ingangen afgedekt met een rubber klepje en dit maakt hem dus ideaal om mee te nemen naar een zwembad, badkamer, enz.

De enigste min puntjes zijn dat de helderheid van het geluid iets minder wordt als het volume van zowel de speaker en telefoon vol open staat. Dit merk je echter bijna niet omdat de speaker zelden helemaal open staat aangezien deze erg hard gaat! En de speaker mist knoppen als play/pauze en volgend/vorig nummer. Dit is ook geen ramp voor mij persoonlijk.

Kortom Prima speaker, goede kwaliteit, mooi design, handig om mee te nemen en stijlvol om overal muziek te luisteren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJansen 06-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Echt een top apparaat. Zeer goed geluid en mooi klein formaat waardoor hij makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Ook de connectivity met je telefoon werkt fijn, zodra je hem eenmaal gekoppeld hebt vindt hij hem automatisch en batterij gaat lang mee! Love it!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Boy 04-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Deze Philips BT6600B Bleutooth speaker is ideaal. Zijn geluidskwaliteit is zeer goed, zowel op een "zachte"stand als op een "zeer luide"stand. Hij ziet er mooi uit en is gemakkelijk in gebruik. Daarbij is hij makkelijk mee te nemen, met name omdat hij licht is. De batterij gaat lang mee en de levensduur van de batterij wordt ook op uw telefoon weergegeven!
Als enige minpunt kan ik aanhalen, dat het bereik qua afstand iets tegenvalt.

Overall, vind ik deze speaker een goede Bleutooth speaker

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danique Schols 03-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
- Direct verbinding via bluetooth
- Mooi en strak design
- Geluidskwaliteit erg goed
- Makkelijk mee te nemen
- Accu erg duurzaam
Al met al een geweldige speaker met een goed vermogen om muziek af te spelen. Ideaal voor de muziekliefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shauna 03-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Uit de box komt zeer goed geluid! Wel is de box iets zwaarder dan gedacht, waardoor ik hem minder makkelijk ergens mee naartoe zou nemen. Ook had ik het design mooier gevonden als de box in het wit of zilverkleurig verkrijgbaar was. Verder is het wel gewoon heel erg fijn om de box in huis neer te zetten en er muziek mee te luisteren. Niet heel veel op aan te merken dus, maakt een goede verbinding en er komt fijn geluid uit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Shauna 03-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Het geluid wat uit de box komt is zeer goed! Hij is wel iets zwaarder dan gedacht, waardoor het ik hem niet zo gauw mee ergens naartoe zal nemen. Ik had het design mooier gevonden als de box ook in het wit/ zilverkleurig verkrijgbaar was geweest en als die misschien iets lichter qua gewicht was geweest. Wel heel erg fijn om ergens in huis neer te zetten en om muziek mee te luisteren.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

RvdE 29-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Sinds enkele weken heb ik de BT6600 in gebruik, en ik ben erg tevreden over het product. De 12 uur batterijduur wordt makkelijk gehaald, en meestal is het niet eens nodig om deze tijd vol te maken gezien er een handig oplaadhoudertje meegeleverd wordt. Ik heb dus nooit meer dat mijn draadloze speakers leeg zijn als ik ze wil gebruiken.
Het enige wat ik minder goed vindt aan deze speakers is het feit dat ze niet zelf uit standby kunnen komen. Na een tijd niet gebruiken moet je wel het apparaat opnieuw aanraken om het weer verder te laten lopen.
Verder ben ik helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer