Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

LG NP8350 roestvrijstaal

8,8 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Sony h.ear go geel

Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Ja
Airplay
Nee
Sony h.ear go geel

Sony 1 rood

Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Ja
Airplay
Nee
Sony 1 rood

Sony 1 blauw

Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Ja
Airplay
Nee
Sony 1 blauw

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Deejee 26-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Heerlijk klein krachtpatsertje..
als eerste maar het makkelijkste uitgeprobeerd, mijn iphone verbinden via bluetooth en mijn playlist lekker overal afspelen waar ik bezig ben.
het geluid is werkelijk subliem te noemen.
ik ben nu inmiddels een paar weken onderweg en heb de speaker nu toegevoegd via mijn WIFI aan het thuisnetwerk,
ik kan nu vanaf elk apparaat via de wifi muziek afspelen.
dit was wel even een kleine uitdaging, maar eenmaal toegevoegd werkt het vrij eenvoudig.
qua geluid zijn zowel de bas, als hoge en middentonen geweldig vertegenwoordigd.
van Queen tot K3... geweldig!

wat ook heerlijk is, dat de speaker ruime tijd kan spelen zonder opgeladen te moeten worden.
de eenvoud, het gebruiksgemak, veelzijdigheid en de geluidskwaliteit van de speaker maakt het dat ik hem een ieder kan aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Sjak 21-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De LG NP8350 is qua design niet de mooiste bluetooth speaker die te verkrijgen is, maar hij presteert uitstekend. Hij staat lekker stevig, en het materiaal aan de onderkant van de speaker voorkomt trillen. Het verbinden van de speaker met mijn telefoon stelde niets voor, binnen een halve minuut geregeld. Het geluid van de LG NP8350 is uitstekend. Zowel bas- als de hoge tonen klinken uitstekend. Ik luister voornamelijk naar symfonische rock (prog-rock). Ook bij luisterboeken klinkt de speaker uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Marjolein 18-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Zeer handige speaker met een fraai design waarbij het geluid van 2 kanten komt. Hierdoor makkelijk in het midden van een tafel te plaatsen en door zijn oplaadbare accu dan geen last van kabeltjes. Geluid is verrassend goed voor dit formaat. Er zit een vrij behoorlijke bas in. Koppelen via bluetooth met telefoon en pc was zo gebeurd. Via Wifi was wat lastiger en merk dat muziek laden via wifi ook wat langer duurt. Al met al vind ik hem zijn prijs waard en denk dat ik hem van de zomer regelmatig naar het strand zal mee nemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Maryon 14-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Zowel PoP als Klassieke muziek klinken goed uit deze draadloze speaker.
Installatie ging goed.Een duidelijke handleiding.Heb speaker verbonden met m'n I-Pad, Chromebook, Labtop en telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Nielsmeersum 28-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb deze speaker gekocht omdat ik tot nu toe altijd muziek luisterde via mijn smartphone en graag eens wilde genieten van echt geluid. De speaker voldoet helemaal aan mijn verwachtingen! Het pairen via Bluetooth met mijn smartphone ging zonder problemen en ook mn laptop heeft de speaker zo gevonden. Verbinden via Wifi gaat iets lastiger. Verder is het geluid helder en zonder ruis. Ook bij een hoger volume. Ik ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
JoepVD23 30-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Inmiddels een aantal dagen in het bezit van deze draadloze speaker. We waren al langer op zoek naar een speaker die we makkelijk overal in huis mee naar toe konden nemen, en deze speaker voldoet helemaal aan die verwachting! Het verbinden van de box met een smartphone is via bluetooth binnen een paar seconde gelukt, en door het formaat van de speaker zet je 'm makkelijk overal even neer. In de keuken tijdens het koken, in de badkamer, of 's avonds als je op de bank zit te lezen. Het geluid is erg helder, en ook bij hoge en lage tonen presteert de speaker goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Willy Tersluijsen 31-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De geluidskwaliteit voldoet aan mijn eisen en die van mijn kinderen ( zij hebben hem nu ook ontdekt ) Aangesloten op de laptop is hij krachtig genoeg ook voor buiten in de tuin. De accuduur valt toch wat tegen waardoor je hem redelijk snel aan de stroom moet leggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
RdeWilde 28-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Mooi apparaat, zonder opzichtige knoppen en of lichtjes. Door de zware uitvoering van het materiaal komt het geluid beter over en klinkt het zeker niet blikkerig afspeelmogelijkheden zoals je wilt netwerk of Bleutooth.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maris1972 26-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,8
Zeer betaalbare multiroom speaker met prima geluid! Na het uitpakken en aansluiten op netstroom werd de speaker snel opgepikt door de smartphone. Voor verbinding met de WIFI meer geduld nodig. Bij het gebruik van Spotify via bluetooth op de smartphone wordt de muziek wel steeds onderbroken door het geluid van binnenkomende meldingen, dat is vervelend. Tijd dus om de andere verbindingsmogelijkheden uit te gaan proberen en te horen of het dan ook nog een probleem is. Geluid is verder goed en het is een lekker handzaam speakertje. Zeker geen spijt van!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
jjjjsmit 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Enkele dagen geleden gekocht en meteen even een paar uur geladen. Toen met de handleiding erbij aan de slag. (De papieren handleiding is niet echt handig). Eerst maar eens verbinden met de bluetooth van mijn smartfoon. Dat werkte perfect. Ik verbaasde me over de geweldige geluidskwaliteit van de speaker. Daarna verbinding gelegd via wifi. Dat ging niet helemaal gesmeerd, na een 2e poging had ik contact met mijn smartfoon.
Uiteraard wilde ook graag muziek van mijn computer via de Music Flow horen. Na wat zoeken vond ik de software voor de pc. Dat geïnstalleerd en de Music Flow proberen te verbinden. Dat is tot nu toe nog steeds niet gelukt.
De geluidskwaliteit van het apparaat is prima. Ook heeft hij een fraaie vormgeving. Ook de geluidssterkte is perfect te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
linda0478 24-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb de LG music flow H4 nu 2 weken en ben er heel erg tevreden over.
Goed verpakt en een mooi design, met de buitenkant was iig niets mis.
Ik heb hem gelijk volledig laten opladen en dat was vrij snel gebeurd. En toen kwam de eerste echte test. Bluetooth van mij smartphone aangezet en binnen een paar seconde had hij al verbinding met de soundbar. plus punt 1
Daarna een heerlijk harde rock nummer aangezet. Het geluid was warm en niet schel, en naarmate ik het geluid harder zetten bleef hij ook erg mooi helder. Hij tilde het geluid niet over. En dat voor zo'n kleine box. 2e plus punt dus
Na 2 dagen in de kast te hebben gestaan zat er nog genoeg pit in de accu dat hij gewoon nog een paar uur door ging.
Hij had van mij wel iets goedkoper gemogen , maar hij is het wel meer dan waard !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
joster222 24-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de LG nu twee weken in huis, en gebruik hem voornamelijk in combinatie met mijn Samsung Galaxy S4. Hiervoor heb ik een paar andere draagbare speakers gehad, maar geen van die speakers voldeden aan alle eisen. De speaker van LG daarentegen is een topper, en heeft alles en zelfs meer dan ik vraag van een draagbare speaker.

Laat ik beginnen met de verbindingsopties. Je kan je afspeelapparaat verbinden met de LG via bluetooth, WiFi en de vertrouwde 3.5mm aux-kabel.
Het gebruik met de aux-kabel is simpel. Gewoon een kwestie van de kabel inpluggen en de functie op aux zetten. Met bluetooth gaat het bijna net zo snel, je zet de functie op bluetooth en je verbindt je afspeelapparaat met de speaker. Met Wifi duurt het wat langer. Je moet de Music Flow Player app downloaden en via de app de speaker met je netwerk laten verbinden. Hoe lang dit duurt verschilt per situatie. Het voordeel is wel dat je je speaker dan overal neer kan zetten zolang het verbinding heeft met je netwerk. Bovendien kan je de speaker dan met Spotify Connect, Youtube of Google Cast verbinden.

Qua design is de LG strak vormgegeven. Lekker minimalistisch zonder poespas. In plaats van vier kleine rubberen voetjes zit er 1 grote onder, wat veel steviger is. Verder is de bediening makkelijk in gebruik en voelt de speaker robuust aan.

Het geluid wat de speaker voortstuwt is zeer goed. Hoge en lage tonen worden perfect weergegeven. De bas is lekker krachtig zonder te overdrijven. Ook als je het volume flink omhoog schroeft hoor je geen gekraak of andere onwenselijke geluiden.
Concluderend is dit een zeer goede speaker die het waard is. Wat mij betreft mag 'ie blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nerminK 24-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Super speaker.Apparaat is klein van formaat maar er komt wel mooi geluid en is makkelijk te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
eleutheromania 23-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb de soundbar inmiddels een paar weken, maar ik vind 'm best wel chill. Je moet een app installeren om het te kunnen gebruiken, ik heb een Android telefoon (Huawei Ascend P6) dus dat was gauw gedaan. Was wel even een beetje zoeken hoe en wat precies maar het is goed uitgelegd in de handleiding.

Hij doet 't goed op afstand, produceert best een goed geluid, heeft een mooi ontwerp. Het gebruiken ervan is niet voor iedereen even makkelijk, slechts 4 knopjes, bepaalde dingen dubbel 'klikken' geeft weer een bepaalde optie.. Ik heb het inmiddels wel door maar een paar duidelijke knopjes erbij zou het voor de gemiddelde persoon denk ik iets gebruiksmakkelijker maken.
Of ik er die prijs voor over zou hebben..... Tja.. Niet per sé.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
mrenmsgadget 23-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Toen wij de musicflow h4 binnen kregen wilde wij hem uiteraard gelijk proberen.
Aan de opladen gehangen en aangezet om te koppelen.
Dat koppelen ging heel gemakkelijk, de telefoon zag hem gelijk een was met 2 tellen gekoppeld, zeer gemakkelijk.
Wij luisteren graag dance en nl talige muziek.
Onze eerste indruk met deze muziek via de musicflow h4 was dat er een hele goede geluidskwaliteit in zit.
De speaker is niet zo heel groot, maar het geluid is heel mooi en erg zuiver.
zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend