LG XBOOM Go PL7 wit - Reviews

  • Best Reviewed 2 keer nov 2020
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten voor de LG XBOOM Go PL7 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philoled 15-01-2021
  • Product gekocht

LG XBOOM PL7W wireless parel in geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

9,0
Na ondertussen al een paar wireless speakers te hebben gehad ben ik nu een bluetooth luidspreker tegengekomen die de verwachtingen volledig inlost. Naast een prachtige afwerking en een prima bouwkwaliteit biedt deze speaker een geweldige allround geluidskwaliteit. De helderheid en detailweergave is uniek te noemen. Het apparaat heeft dan ook met recht en rede een eisa award gewonnen. Zonder meer zeer terecht!

Pluspunten

  • uitgebalanceerd geluid
  • mooi design
  • bouwkwaliteit
  • batterijduur
  • speakerambilight is amusant !

Minpunten

  • minpunten.... no way!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charline 20-12-2020
  • Product getest

super zo een XBOOM in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 wit

Algemene score

9,0
We hebben de xboom mogen testen. En wat zijn we er blij mee! Onze eerste indruk was al gelijk positief. Ook al ziet de xboom als zijn jbl concurrent eruit qua vormgeving, is dit veel steviger, robuuster en degelijker dan de jbl. Het geluid wat eruit komt is ook veel krachtiger. Met de soundboost functie is het nog mooier, voller en harder. Wij gebruiken de xboom alleen maar met de soundboost functie. Ook de ingebouwde lampjes zijn een gave toevoeging aan de speaker. Altijd een feestje! Let wel op, de batterijduur is hierdoor minder, maar gaat alsnog lang mee. Ook is de box waterbestendig dus een dagje strand of zwembad kan makkelijk,en je hoeft ook geen zorgen te maken om spetters. Mijn kids waren er onwijs blij mee, ze neemt het ook, als het kan overal mee naartoe, en als haar telefoon leeg is kan ze het via de box opladen, dit werkt ook als een powerbank. Wij zijn er erg tevreden mee en raden de xboom zeker aan.

Pluspunten

  • batterij duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakeki 09-12-2020
  • Product getest

Muziek overal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

9,0
Fijn product met een heel handig gebruiksgemak. Klank is heel mooi. Design is top en fijn met de lichtjes. Kan overal mee en batterij gaat heel lang mee.

Pluspunten

  • Oogt mooi
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen adapter bij kabel om te laden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m_elien 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi, helder geluid

Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden over deze box. Hij heeft een mooi, helder geluid, maar dan moet wel de functie ‘sound boost’ aan staan. Zonder deze functie verdwijnt de muziek naar de achtergrond en is het niet krachtig. De batterij gaat lang mee, dit is dus een groot pluspunt als je de hele dag muziek hebt op staan. Via de app hier van, kan je een muzieklijst laten afspelen, het geluid regelen en het licht aan de zijkanten van de speaker bedienen. Dat licht is wel mooi voor ‘s avonds. Wat een klein minpuntje is, is dat de speaker nogal aan de zware kant is om hem ergens mee naartoe te nemen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Verschillende aansluitingen
  • Helder geluid

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert V. 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een maxi feestje, in een compacte behuizing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 wit

Algemene score

8,0
Bij het uitpakken van de LG XBOOM GO PL7 heb je direct het gevoel dat het een kwalitatief product is. De behuizing van de speaker geeft geen goedkope indruk en voelt zacht aan. De witte kleur ziet er goed uit maar in het blauw ziet hij er nóg beter uit! De PL7 is wel wat zwaarder dan vergelijkbare speakers bij andere merken. Hierdoor zal je de speaker niet echt meenemen bij wandelingen of een avontuurlijke dagtrip. De PL7 voelt zich veel comfortabeler bij een picknick in het park, een tuinfeest of naast het zwembad.

Over naar de audiokwaliteit dan. Deze is echt zeer goed en blijft goed wanneer je het volume op z'n hoogst zet. Ook de 2 woofers aan elke kan van de speaker zorgen voor zeer mooie en krachtige bassen. Maar daar eindigt het niet voor de PL7 want door verschillende PL7's te linken met elkaar kan je de ervaring nog beter maken. Hierdoor kan je met een relatief kleine speaker toch een grote oppervlakte voorzien van muziek. Als je dan nog eens op soundboost duwt, kan het feestje echt starten!

Volgens de specificaties kan je tot 24 uur lang muziek afspelen op de PL7 en dat is waarschijnlijk niet gelogen. Na 2 dagen van constant gebruik (9 uur) hoeft deze prachtige speaker nog altijd niet opgeladen te worden. Ook de IP-certificering is handig wanneer je over de PL7 morst of hem buiten vergeet in de regen. Wel hebben vergelijkbare modellen van andere fabrikanten een betere IP-certificering. Verder bieden de regelbare lichtringen in de woofers geen extra meerwaarde.

Maar in z'n geheel is deze LG XBOOM GO PL7 voor z'n prijs echt de moeite waard. Wie zoekt naar een portable audiospeaker met geweldige audio, krachtige bassen en hem vooral ergens wil zetten tijdens een poolparty of picknick in het park moet niet verder zoeken! Deze PL7 heeft het allemaal!

Pluspunten

  • sub woofers
  • connectiviteit

Minpunten

  • gewicht
  • de party leds

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

StuiterKip 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

7,0
Nu een maand dit apparaat in huis.
Jammer dat je de boost knop moet gebruiken zodat het geluid beter klinkt.
Desondanks is het gebruik van die apparaat gemakkelijk. Te gebruiken met een app welke snel te downloaden en te installeren is.

Pluspunten

  • gemakkelijk te installeren
  • gekleurde lampen
  • accuduur

Minpunten

  • geen spraakassistent
  • zwaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

superdikke LG XBOOM Go PL7 (Wit)

Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
Twee weken geleden heb ik de LG XBOOM Go PL7 mogen ontvangen. Deze zat in een stevige doos met een duidelijke handleiding. De oplaad kabel die er bij zat was voor mij erg kort. Hierdoor kan je alleen dicht bij een USB aansluiting de XBOOM opladen. Daardoor kan je soms niet gebruik maken van de XBOOM tijdens het laden.

De ringvormige Multi Color-verlichting is zeker een aanwinst voor het product. Deze spelen mooi mee op de beat en zorgen voor een mooie sfeer in de ruimte waar de muziek wordt afgespeeld. Vorige week heb ik samen met een vriend de LG XBOOM aan elkaar gekoppeld. Dit effect was erg leuk. Hierdoor hoorde je op stereoniveau de muziek wat een nieuwe beleving was voor mij.

Voor de rest is het een erg mooi product en kan ik deze aan iedereen aanbevelen. Zijn strakke design zorgt er voor dat het tijdloos in iedere omgeving kan staan. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Sound Boost
  • IPX5-classificatie

Minpunten

  • Korte oplaad kabel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

9,0
Ik was al langer op zoek naar een handige meeneem box die een goede geluidsweergave heeft en waarbij de pret lang kan duren (goede batterij). Met de LG Xboom heb ik deze gevonden :) Zuivere klanken en een goede bas, die ook op pijl blijven als je de muziek luider afspeelt.  Ik weet niet of het met de 'woofer' te maken heeft, maar je voelt de box echt trillen op de beats.Het strakke design is tijdsloos en ziet er niet alleen in mijn huis  leuk uit, maar past echt in iedere setting. Hij voelt ook redelijk zwaar, iets wat ik niet als een nadeel ervaar omdat dat ook zorgt voor grote stabiliteit. Ook als ik hem meeneem naar de badkamer en op de rand van de lavabo plaats, hoef ik niet ongerust te zijn dat hij een spatje water te verduren krijgt, want ook daar is hij tegen bestand (ik heb hem natuurlijk niet meegenomen in bad :)
Deze box laadt ook nog eens je gsm op, als het nodig is! Ook handig dat je de luidspreker kan gebruiken bij een telefoongesprek. Na het uitpakken kan je de QR scannen en je kan van start om de de box helemaal te personaliseren. (lichten aan de box geven een discogevoel in de kleur die jij verkiest, playlist, ect).Ik denk er aan om mijn vriendin er 1 cadeau te doen met kerst want liefde is...samen je box synchroniseren en genieten van stereo :)

Pluspunten

  • batterijvermogen
  • lader-functie voor gsm
  • stevige bas!
  • waterdicht
  • te personaliseren

Minpunten

  • geen spraakbesturing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Domenique Kemps 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

leuke speaker met powerbank ingebouwd

Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
Sedert enkele weken in het bezit van deze leuke LG Xboom PL7, qua geluid moet hij toch een beetje onderdoen tegen onze oude JBL speaker, maar deze JBL is uiteraard ook wel een stuk duurder.
Maar dus voor de prijs van de LG valt hij reuze mee. Hij heeft ook een sound boost die je kan activeren voor een voller geluid, deze kan je ook activeren via de app op je smartphone.
Ook de leuke verlichting is instelbaar en ook zowel op het toestel als in de app.
Mooi meegenomen is de ingebouwde powerbank voor als je onderweg een lege batterij van je smartphone dreigt te krijgen. Onderweg in het park of aan het zwembad bvb kan hij dan al eens tegen een drupje water, wel opletten hij is niet volledig waterdicht.

Pluspunten

  • verlichting
  • sound boost
  • ingebouwde powerbank

Minpunten

  • aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mitch 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Redelijk geluid, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

7,0
Ik heb dit product mogen testen van Reviewclub en vind het een leuk product. De geluidskwaliteit is redelijk, ik heb tevens een Sony XB43 mogen testen van Reviewclub en in verhouding vind ik dat de Sony een warmer en meer gedetailleerd geluid heeft. Tevens heeft de Sony minder last van vervorming op hoge volumes. Daar staat wel tegenover dat de LG een stuk kleiner is een veel lichter. Tevens heeft de LG een meer volwassen design. Als je nummers met wat meer bass draait zie je de verlichte passive radiators goed bewegen aan de zijkant. De accuduur is ook meer dan goed.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Design

Minpunten

  • Druk geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris Wubbolts 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie box met een goed geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 wit

Algemene score

8,0
Ik heb deze box mogen uittesten en ik moet zeggen dat ik hier echt heel enthousiast over was. Ik had zelf namelijk al een muziekboxje, welke ik vaak gebruikte, dus ik keek er naar uit om deze te testen en te kijken wat het verschil was. Nou dat verschil was al erg snel zichtbaar.

Deze box is een verademing om te gebruiken voor het luisteren naar muziek. Als je echt even goed los wilt gaan en het gevoel wil hebben dat je op een feestje bent, kun je deze box heel goed gebruiken! Het geluid kan erg hard, wat maakt dat het ook voor feestjes geschikt is ;). Ook heb je de soundboost optie, wat er voor zorgt dat je eigen muziek toch wat extra's mee krijgt. De ledverlichting aan de zijkant van de box, maakt het he-le-maal compleet. Met de bijbehorende app heb je de mogelijkheid om alle kleuren in te stellen die je maar wilt en kun je ook in stellen hoe je wilt dat deze worden laten zien.
Een nadeel van dit product is, dat bij mij persoonlijk, het apparaat soms wat moeite heeft om te verbinden met mijn telefoon of tablet. Hij kan hem af en toe niet vinden, wat resulteert in een aan/uit spelletje waarnaar hij het weer doet. Ook is het best wel een zware box, waardoor het niet handig is om er mee rond te lopen.

Maar al met al, is dit echt een aanrader!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Batterij
  • Led verlichting

Minpunten

  • Gewicht
  • Bluetooth functie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andy DP 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stevig toestel met heel wat kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
Een zeer leuk en aangenaam toestel deze LG XBOOM PL7! Bij ontvangst was deze direct verbonden zonder dat we daar veel zoekwerk voor moesten doen, echt heel gemakkelijk in gebruik. Ik zou bijna durven zeggen dat je de handleiding niet nodig hebt, al raad ik wel aan deze toch eens te bekijken voor de andere verborgen mogelijkheden die niet zomaar voor de hand liggen. Deze PL7 heeft heel wat power in zijn mars om de buren al eens te irriteren als je deze volumeknop op maximum zet. Wonen je buren wat verder, geen probleem, je kan deze speaker koppelen met tot wel 100 (!!) andere speakers. Zeker geen probleem dus om aan je gewenst geluidsniveau te geraken. Ook kan je meerdere toestellen verbinden met deze speaker. Zo kan je lekker ruziën over wie zijn lievelingsmuziek er mag spelen. Al zou ik dat ruziën maar achterwege laten en vooral genieten van dit toestel want dat is het zeker waard!

Pluspunten

  • mooi geluid
  • Stevig gebouwd

Minpunten

  • geen handvat/riempje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meli 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Witte speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
De speaker getest zowel thuis als werk(op school).
Het is een prima speaker met goed geluid. Alles wijst zich vanzelf, je hebt de handleiding bijna niet nodig. Fijn dat je je mobiel er ook aan kunt opladen. Je kunt hem echt 24 uur gebruiken voordat je hem moet opladen.
Het geluid is goed, de lichtjes aan de zijkant zijn een leuke bijkomstigheid evenals het trillen.
Zelfs in een gymzaal is het geluid voldoende.
Ik vind het wel zwaar om mee te nemen, de andere kant is dat de speaker echt stabiel is en niet snel omvalt. Wat ik mis is misschien een etui of iets dergelijks om hem in mee te nemen ter bescherming.
Kortom, een mooie speaker met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Duur batterij

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JKnoops8 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
Onlangs de XBOOM PL7 mogen testen. De box geeft een mooi, helder geluid. Ook met de hardere muziek stijlen (denk aan hardstyle) geeft de box een goed geluid. Zeker de soundboost is een goede toevoeging. De bijbehorende app die je kan downloaden heeft beperkte functies. Je kan wel muziek doorduwen en de box bedienen qua licht. Maar heel veel voegt de app niet toe. De box is ook relatief zwaar voor het formaat.

Pluspunten

  • Heldere klank
  • Sound Booster

Minpunten

  • gewicht
  • beperkte functies op de app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 30-11-2020
  • Product gekocht

Prima speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

7,0
Het is een prima speaker met een lange batterijduur en prima geluid. Het geluid is diep en er zit prima bass in voor een speaker van dit formaat. Vooral de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Ook kan de speaker als powerbank gebruikt worden om bijvoorbeeld je telefoon op te laden. Aan de zijkanten zitten lichtjes die je zelf kan bedienen via de app zodat deze bijvoorbeeld de muziek kunnen volgen.

Pluspunten

  • Redelijke prijs
  • Prima geluid
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Niet waterbestendig
  • Minder zuiver geluid bij hoog volume
  • Weinig opties voor de lichten

Reageer

R Hurkmans 28-11-2020
  • Product getest

Boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
Ik ben deze speaker momenteel aan het testen, nadat ik de kwaliteit heb beoordeeld ben ik gaan kijken naar de prijs. De prijs viel me 100% mee, de speaker heeft een scherpe heldere klank en de woofers aan de zijkant geven voldoende bass. De verlichting van de speaker geeft een extra party sfeer en ook de batterijduur is ruim voldoende.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, ik ben zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Klank
  • Bass

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeannetstraver 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

genieten van je mooiste muziek

Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
muziek luisteren is een feestje met dit apparaat, mooi geluid, makkelijke bediening en een lange levensduur van de batterij. Ook leuk dat er licht en de trillingen van de beat te zien zijn

Pluspunten

  • lange batterijduur
  • stabiel
  • mooi geluid

Minpunten

  • erg zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lientje1984 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige speaker, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

8,0
Soms twijfel je over van alles en nog wat. Dat had ik dus met het kiezen van een speaker, noem het een vrouwending! Nu kreeg ik de kans om de speaker van LG te testen en ik was meteen enthousiast. Mijn eerste indruk is positief en zie ik de voordelen van zo’n speaker in. Er komt een prachtig geluid uit de LG XBOOM GO PL7. Hij is groot van stuk, en dat maakt hem wel een beetje zwaar. Hierdoor vind ik het niet een speaker die ik snel zou meenemen in mijn tas. Daarvoor zou ik denk ik eerder neigen naar de LG XBOOM GO PL5, de middenmaat. Het koppelen van de speaker is eenvoudig en ik heb er eigenlijk alleen bluetooth voor nodig gehad. Het is namelijk niet verplicht om een app te installeren om de speaker te kunnen gebruiken. Dit is alvast het eerste pluspunt wat mij betreft. In de omschrijving stond dat de speaker een leuke lichtshow verzorgd, dankzij de lichtringen. Hier ben ik niet heel erg van onder de indruk en kan ook wel zeggen dat het een beetje tegenvalt. Maar er is een optie om het licht uit te zetten, zo gaat de batterij ook weer langer mee. Wat ik nog een pluspunt vind aan deze LG PL7 is de soundboost knop. Hiermee geef je net wat meer dimensie aan het geluid, waardoor je de muziek veel meer voelt. Tot slot is het idee van de speaker dat je hem overal mee naar toe kunt nemen, maar daarvoor mis ik eerlijk gezegd wel een handige opberghoes om hem te beschermen tegen vuil.

Pluspunten

  • soundboost knop
  • design
  • geluid
  • bass

Minpunten

  • gewicht
  • lichtshow
  • handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FEESTBEEST 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prachtig apparaat

Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

10,0
Ik heb deze soundbox uitvoerig getest en was echt wel verbaasd van zijn kwaliteiten. De setup was een fluitje van een cent. Het installeren van de bijbehorende app was ook heel simpel en voor de bediening heb je eigenlijk geen handleiding nodig. Alles wijst zich zelf uit.
Het design van het toestel oogt mooi met zijn ronde kanten en voelt ook rubberachtig aan. Precies wat het moet zijn. De party-lights knipperen mee op de muziek en in het halfdonker creeren deze een leuke sfeer. Ze zijn ook helemaal instelbaar met de app. Deze app kan ook alle andere functie zoals volume en soundboost regelen. Door 2 sec de play knop in te drukken wordt de google assistent geactiveerd en kun je daar het toestel ook mee bedienen. Dat vond ik wel een leuke verrassing.

Die app geeft ook de laadtoestand van de batterij weer. Met een volle lading kan de box 24 uur spelen en kan je tevens je smartphone er meer opladen. Een echte powerbank dus.
Het geluid wat deze box fabriceert is in één woord geweldig. De hoge tonen zijn ietsje minder maar door de meridian techniek en de passieve radiatoren, gecombineerd met de soundboost zijn de bassen overweldigd. Je kunt deze voelen als je je hand op de tafel houd waar de box opstaat. De 30W aan volume is ruimschoots voldoende.
Mocht je buiten zitten en het begint plots te regenen…. No problem. De box is IPX5 beschermd tegen spatwater.
Ook de functie van muziekonderdrukking bij een binnenkomend gesprek werkt feilloos. Je kan je gesprekspartner over de box beluisteren.
Mooi apparaat en keigoede sound, zo zou ik het samenvatten

Pluspunten

  • mooi design
  • leuke lichtjes
  • prachtige bassen
  • powerbankfuncie
  • stembesturing mogelijk

Minpunten

  • hoge tonen ietsje minder
  • op het witte toestel zie je snel vlekken
  • geen lader bijgevoegd (wel kabel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 27-11-2020
  • Product getest

Superleuke kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL7 blauw

Algemene score

7,0
We wilden deze box testen om de voetbaltrainingen van onze dochter op te luisteren. Daar is deze niet echt geschikt voor. Alhoewel er een mooi geluid in zit en hij zeer zeker een esthetische aanwinst is in je interieur mist ie de power om buiten goed hoorbaar te zijn.
Voor gebruik binnenshuis is het zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Lekker geluid
  • Makkelijk te koppelen
  • Leuke kleurtjes

Minpunten

  • Mist power om buiten goed hoorbaar te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews