Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Salora BTS1500FM zwart

8,0 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Nikkei BOXX1GY grijs

Vermogen
3 watt
Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Nee
Nikkei BOXX1GY grijs

Nikkei BOXX1PK roze

Vermogen
3 watt
Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Nee
Nikkei BOXX1PK roze

Nikkei BOXX3GY grijs

Vermogen
2x 3 watt
Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Nee
Nikkei BOXX3GY grijs

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lapierre 28-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Fantastisch apparaat. Makkelijk in het gebruik. Ik raad hem iedereen aan!
Blij met mijn aankoop! Hij staat in de woonkamer en de 40 watt is voldoende voor een mooi een zuiver geluid in de gehele woonkamer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joie du jour 27-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

2,2
Uiterst zelden bluetooth verbinding kunnen maken.Tijdrovende bezigheid. Waardeloze kwaliteit afstandsbediening. Serviceverlening niet goed. Ik begrijp niet iedereen hier zo lovend over schrijft.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Salora 28-04-2015

Beste Joie du jour,

Wij betreuren het dat uw Salora product een storing vertoont.

Als de klachten zicht structureel voordoen, kunt u het toestel uiteraard voor controle en eventueel herstel aanbieden bij uw dealer; voegt u a.u.b. in dat geval te allen tijde een kopie van de aankoopnota bij, alsmede een duidelijke klachtomschrijving.

Voor een inhoudelijke behandeling van de storing kunt u ook direct contact met ons opnemen via vraag@salora.nl. Graag vernemen wij dan ook op welke wijze wij tekort zijn geschoten in onze serviceverlening.

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Salora.

Reageer

sekeris 05-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Dit product werkt heel goed. Ik heb hem in de slaapkamer staan en werkt prima met een bleutooth verbinding. Het geluid is goed en alle nummers die op mijn iphone staan worden perfect gestreamd naar het apparaat, heel handzaam en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone ten Haaf 26-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Na een oriëntatie op wat er zo te krijgen is op dit gebied heb ik enige tijd geleden dit apparaat voor kantoor gekocht. Loepzuiver geluid, lekker hard te zetten en heel makkelijk te installeren. Werkte meteen perfect met mijn iphone. Het enige dat wat mij betreft iets verbeterd kan worden is de afstandsbediening, die wat licht is. Verder: topapparaat voor een prima prijs. Uitstekende deal, dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luistertoets 24-09-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Prima geluidskwaliteit. Goede gebruiksaanwijzing, eenvoudig te bedienen. De bluetoothfunctie werkt uitstekend.De vormgeving is eenvoudig en daardoor mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Deef0809 23-09-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Erg tevreden over deze speaker. Geluid is super, en de vorm is ook een zeer positief punt. Voor mij een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimmie85 22-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Superhandig in gebruik! Met de bluetooth optie sluit ik er vaak mijn smartphone op aan om mijn nieuwste muziek te luisteren. Ook het geluid is erg goed! Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emma1211 22-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Erg tevreden met dit apparaat. Werkt uitstekend en doet wat hij moet doen. Nog geen problemen mee gehad tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl61 22-09-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Erg blij met mijn aankoop. Simpel in gebruik, fantatisch geluid. Zelfs op een feestje gebruikt met meer dan 50 mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lisa2411 21-09-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ontzettend blij en tevreden over mijn nieuwe aanwinst! De geluidskwaliteit is goed en hij is zeer makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

seca 28-06-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Een zeer mooi bluetoothapparaat die ook zeer betaalbaar is. Vooral de vormgeving heeft me doen besluiten om de BTS te kopen. Daarnaast heeft het apparaat een verrassend goed geluid. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer