Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto WS-4900 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi speelgoed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

9,0
Het weerstation Alecto SW 4900 gekocht, het kwam er in verschillende beoordelingen wel goed uit. De ontvangen doos open gemaakt, en de batterijen volgens voorbeeld geplaatst. Even opletten om de noord indicatie goed te plaatsen en… het apparaat werkt voordat je het in de gaten hebt, kortom het begint met veel plezier. Het display is verrassend duidelijk, mooi weerstation🥰👍

Pluspunten

  • Meer gekregen dan ik verwachtte

Minpunten

  • Geen Nederlandse op scherm
  • Plaatsing op horizontale mast is geen luxe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**a@h**e.nl 24-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een zeer betrouwbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

10,0
Na lang zoeken weer perfect weerstation van alecto gekocht ,mijn vorige 12 jaar gehad maar had nu af en toe uitval maar deze 4900 van alecto die u een week of vier zijn werkt doet en naar volle tevredenheid eenvoudig en goed te lezen beschrijving en eenvoudig te plaatsen ,we zijn er erg blij mee


Na lang zoeken toch weer een alecto weerstation gekocht nu een aantal weken thuis en zeer tevreden over het apparaat goed leesbaar disply en geeft mooi de goede waardes van temp wind ,regen barometer aan erg tevereden over het wee4station

Pluspunten

  • Goed leesbare handleiding in het Nederlands
  • Eenvoudig te bedienen
  • Goed leesbaar display

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

9,0
De Alecto WS-4900 is een mooi overzichtelijk en uitgebreid weerstation.
Het draadloos bereik gaat tot ca. 30 mtr. De handleiding is zeer duidelijk en compleet. Binnen 5 minuten nadat de batterijen geplaatst zijn heeft het display verbinding gemaakt met de buitenunit.
Ben uiterst tevreden over de aankoop, en zou hem bij iedereen adviseren.

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Gemakkelijke installatie
  • Groot draadloos bereik
  • Nederlandse handleiding

Minpunten

  • Batterijen buitenunit worden niet meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

9,0
De Alecto WS-4900 is een mooi compleet weerstation.
heeft een groot draadloos bereik en een duidelijke display en een goede handleiding.
Ben zeer tevreden over mijn aankoop, en zou hem bij iedereen adviseren.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • Nederlandse handleiding
  • groot draadloos bereik

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjanssen@zeelandnet.nl 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie regenmeter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

9,0
Ik heb eerst andere tevieuws bekeken. Die waren goed. Heb het product aangeschaft. Het station opgehangen en batterijen geplaatst zo ook bij de binnen unit. De binnenunit zocht gelijk verbinding met de buiten unit. Duurde ongeveer 5 minuten tot alles zichtbaar was. Heel makkelijk dus. Alles is goed bereikbaar om schoon te maken. Voor de regenmeter zul je een trapje nodig hebben maar dat valt op zich ook mee denk ik zelf. Prachtig speeltje. Ben er zeer content mee. De prijs was het mij waard. De lithium batterijen worden niet mee geleverd maar dat wordt vermeld.

Pluspunten

  • Makkelijk te instaleren
  • Prijs/kwaliteit is prima
  • Goede gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

9,0
Heel duidelijk scherm met keuze verlichting in helderheid
Geef goed aan wat je weten wilt
Makkelijk instel menu
Zit wel een draad aansluiting 220v min puntje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald Kleiker 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk uitgebreid scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

9,0
Heb dit weerstation gekozen omdat ik ervaring heb met Alecto weerstations en de service goed is.
Het buitenstation is als een geheel gebouwd en bestaat niet uit losse onderdelen met bekabeling. Is toch kwetsbaarder.
Het binnenscherm wordt gevoed met een meegeleverde 230 volt adapter . Het is, ook op meters afstand, goed en duidelijk afleesbaar. De bediening is kinderlijk eenvoudig met duidelijke knoppen. Dus geen touchscreen scherm waarbij je de instructie er vaak weer bij moet hebben. Heb het product net enkele dagen en ben er nu al erg tevreden over. Veel informatie op het scherm en toch duidelijk maar ook zeker niet te veel informatie. Eigenlijk kan ik maar een nadeel noemen en dat is het dunne kabeltje naar het stopcontact. Voordeel is echter dat je nu een constant, instelbaar, goed afleesbaar verlicht scherm hebt.

Pluspunten

  • Duidelijk overzichtelijk scherm
  • op meters afstand leesbaar scherm
  • overzichtelijke gebruiksinstructie
  • goede informatie maar niet te veel
  • met knoppen eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • dun snoertje naar het stopcontact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.B. 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WS-4900 professioneel weerstation

Geschreven voor: Alecto WS-4900

Algemene score

9,0
Weerstation met een zeer duidelijk en mooi ingedeeld kleurenscherm. Het installeren was gemakkelijk aan de hand van de bijgeleverde product installatie beschrijving. Degelijk ontwerp.

Pluspunten

  • Mooi en goed ingedeeld kleurenscherm.
  • Degelijke installeerbare buitenunit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer