Deze waterkoker is sowieso een aanwinst op uw aanrecht , hij is prachtig vorm gegeven. Maar ook zijn kookkwaliteit is uitstekend. Heel gemakkelijk te bedienen, de tiptoetsen met daarop de verschillende temperaturen zijn duidelijk weergegeven. Moet het water worden warm gehouden, dan is een druk op de desbetreffende toets voldoende om dit te regelen. Daarbij gaat deze knop ook knipperen, zodat dit ook zichtbaar is.
Er zijn alleen twee minpunten aan deze ketel:
1. De ommanteling van de koker is enkelwandig, dus wordt de koker gloeiend heet, wat een behoorlijke brandplek op je hand of arm kan veroorzaken wanneer je er geen erg in hebt. Zelf heb ik reuma, en dan is de hand niet altijd even stevig in staat om een koker vast te houden. Bij de vorige waterkoker was dit geen probleem, die was dubbelwandig, maar bij deze was ik er een keer gloeiend bij.
2. Het condenswater blijft na het koken in de deksel zitten, wat wanneer hij wordt geopend langs de ketel stroomt. Altijd een natte hand of een nat handvat is niet prettig, ook al omdat de condens lang in de deksel aanwezig blijft.
Philips doe hier iets aan, dat komt het product zeker ten goede. En laat mij even weten wanneer deze twee problemen tot het verleden behoren, dan ben ik hier ook mee geholpen.
Verder vind ik deze waterkoker top!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com