Russell Hobbs 20414-70 - Reviews

Specificaties
Waterniveau indicator
Ja
360 graden draaibaar
Ja
Gesloten verwarmingselement
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs Gijs 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker die precies doet wat ik wil.
Het enige probleem is dat de waterkoker warm wordt.
Verder zet hij goede kopjes thee en is mijn theewater nooit zo snel warm geweest.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handig klein kopje zetten

Minpunten

  • Warm van de buitenkant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

diny 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is een mooie waterkoker, mooi van vorm

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekocht om de vormgeving. kwaliteit prijs verhouding is goed. ik heb ook deze kleur gekozen omdat het goed bij onze keuken past.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • water is vlug gekookt

Minpunten

  • waterkoker zelf wordt warm/heet aan de buitenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima waterkoker. Werkt naar behoren. Heeft een maatindicator aan de binnenzijde. Kookt ook lekker snel.

Pluspunten

  • Maatvoering aan binnenzijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TV 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol efficiënt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en doet wat het belooft. Waterkooktijd is kort in vergelijking met andere waterkokers.
Het ontwerp maakt dat water zonder morsen kan uitgegoten worden.

Pluspunten

  • stijlvol design
  • snelle kooktijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K. 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De waterkoker heeft een fijne handgreep en schenktuut. Water word in korte tijd warm. Enige minpunt is dat de waterkoker op de foto iets donkerder oogt als dat hij werkelijk is. Maar verder helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Fijne handgreep
  • Schenktuut is prettig

Minpunten

  • Foto en werkelijkheid verschilt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lara 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi desgin!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat om te zien, mooie kleur. Werkt ook nog eens snel. Ondanks dat ik de koker nu een paar dagen in mijn bezit heb, denk ik dat de prijs-kwaliteit verhouding prima is. Ik ben een blije koper!

Pluspunten

  • Design, kleur
  • Gebruiksgemak, snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corina 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, veel lawaai

Algemene score

5,0
De waterkoker ziet er goed en degelijk uit. Deksel werkt goed. Fijn handvat. Filter zorg voor opvang van kalk.
Een gesprek voeren is echter niet mogelijk tijdens het water koken.

Pluspunten

  • mooi design
  • lekt niet bij inschenken

Minpunten

  • metaal wordt warm
  • veel lawaai tijdens het koken

Reageer

ziarah janssen 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne waterkoker, zuinig en makkelijk in gebruik.
Hijs snel en hij ziet er nog prachtig uit ook

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • mooi design in verschillende kleuren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 01-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijn product. Is snel klaar en heeft een mooi design. Makkelijk in gebruik. Een kopje is nog sneller klaar dan een volle kan. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzlin 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie waterkoker voor een prima prijs, helemaal met de cashback actie van 10 euro. Deze waterkoker maakt weinig lawaai en kookt het water lekker snel. Ook kun je afmeten hoeveel kopjes water je wil koken, 1 2 of 3 kopjes. Handige functie, die echt werkt in de praktijk. Er zijn uiteraard goedkopere waterkokers, maar deze is kwalitatief zo goed dat het het geld zeker waard is.

Pluspunten

  • Kookt het water snel
  • Maakt geen herrie
  • Handige maatverdeling

Minpunten

  • Keuze uit meer kleuren zou wel leuk zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, snel kokend, fijn dat je een kopjesindicatie hebt. Al klopt die niet geheel met mijn grootte van de kopjes. Maar wel handig om even snel te kijken om een beetje water te koken.
deksel sluiting had alleen anders gemogen...

Pluspunten

  • Schenktuit
  • Uiterlijk
  • Snel kokend

Minpunten

  • Dekselsluiting
  • Beste lawaaiig maar niet storend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ML 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De waterkoker heeft een fijne inhoud van 1,7 liter. Hij is gemaakt van goede, solide materialen en ziet er mooi uit. Ik vind hem wel wat luidruchtig.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • inhoud

Minpunten

  • luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veerle 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben aangenaam verrast van de vormgeving van de waterkoker. Zeer mooi afgewerkt. Licht voor op te nemen en stil voor te koken. Prijs kwaliteit, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Redelijk stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer