Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart Best Reviewed mei 2020

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Waterkokers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 344 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HENK 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en past goed in de keuken inrichting wat model en uitstraling betreft, oude waterkoker was stuk en dit is een prachtige vervanger

Pluspunten

  • PRACHTIG OM TE ZIEN
  • WORDT SNEL WARM

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vana63 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Gekozen op kleur, stijl en testresultaten.
Wordt inderdaad aan de buitenkant enigszins warm, maar is geen probleem.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Kleuters 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

chique uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker heeft in het rood een chique uitstraling en is aanwinst voor de keuken.
Bovendien kun je er ook water voor 1 kopje thee mee koken dankzij het markeersysteem in de koker.
Uitstekende ervaring met andere producten van Russell Hobbs (slow cooker) deden mij besluiten om deze waterkoker te kopen.

Pluspunten

  • chique uitstraling
  • kleine hoeveelheden koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel snel en super goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Waterkoker met grote inhoud en doet stilletjes zijn werk vergeleken met andere waterkokers die ik gewend ben.
Wat ik daarbij ook heel top vind aan deze waterkoker is de aanduiding voor 1,2 of 3 theekoppen (binnen in de waterkoker). Hiermee vul je de waterkoker niet met teveel water en is deze extra snel klaar. De inhoud in liters is te zien naast het handvat. Net als bij andere waterkokers kan de buitenkant goed heet worden, dus hier wel op letten met kinderen. Deksel kan je wel gewoon aanraken als hij klaar is. Verder schenk de waterkoker perfect in en druppelt niet.
Er zit een roostertje bij de tuit om evt. kalk tegen te houden, maar je kan er ook makkelijk in om de waterkoker van binnen netjes schoon te houden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en ziet er netjes uit
  • Deksel werkt soepel en de opening is ruim
  • Kookt het water snel en stiller dan gewend
  • Aanduiding voor 1,2 of 3 kopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eindelijk een leuke waterkoker in huis. 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Algemene score

8,0
Eindelijk hebben we een leuke goede waterkoker voor een hele gunstige prijs.
Met 2400 Watt is het water in no-time aan de kook...

Pluspunten

  • Automatische afslag
  • Leuke kleur
  • Degelijke behuizing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 27-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Blijft doorkoken

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

2,0
Uiterlijk een mooi product maar niet betrouwbaar. Slaat niet altijd af als het klaar is met water koken

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Russell Hobbs 28-01-2021

Beste Johan, wat vervelend om te lezen dat de waterkoker niet afslaat. Uiteraard hoort dit niet te gebeuren. We kunnen je ervan verzekeren dat dit niet vaker voorkomt, dus graag helpen we je aan een nieuw exemplaar waarbij je wél er van uit kunt gaan dat de waterkoker bij 100 graden afslaat. Zou je een mailtje willen sturen naar service@eu.russellhobbs.com ? Als je meteen een screenshot meestuurt van dit gesprek, dan weet het service team dat wij al contact hebben gehad.

Hopelijk kun je snel genieten van een nieuwe waterkoker!
Mvg, Xavier van het Russell Hobbs team.

Reageer

jos 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
mooie waterkoker deze gekocht omdat de vorige te luidruchtig was. Deze is redelijk stil en voldoet tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tina Banis 16-01-2021
  • Product gekocht

Zeer slecht

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

2,0
Ik had hem nog maar drie weken toen de aan en uit knop al stuk was. En dit bij normaal gebruik. Ik had de bon niet meer. Dus ook geen garantie. Bij de mediamarkt in Emmen gekocht.

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Russell Hobbs 20-01-2021

Hi Tina, wat vervelend om te lezen! Zou je ons een berichtje willen sturen? Dit hoort uiteraard niet te gebeuren en graag bieden we een passende oplossing voor je. Je kunt ons een mailtje sturen naar marketing.bnl@eu.spectrumbrands.com , mvg, Team Russell Hobbs

Reageer

Anna M. 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waard voor je geld

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Voor een degelijke prijs krijg je een compacte, snelle én energiebesparende waterkoker met een mooi design

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John45 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en prima werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Mooi design en qua prijs kwaliteit een prima product. Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden! Het gebruik van de aanduiding aantal kopjes is wel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.S.T. 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi & praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Goede waterkoker met een mooi uiterlijk. Mooie kleur; het gebroken wit glanst maar de zwarte delen zijn mat gemaakt (mooie combinatie) De 1.7 inhoud werkt super, ook met koken. Daarnaast is het gemakkelijk om 1, 2 of 3 kopjes thee te maken. Wat me wel opviel is dat na gebruik, de waterkoker erg heet is (pas daarmee op). Mogelijk is dat met alle waterkokers... #notanexpert. Ondanks dat het de grotere variant is staat de waterkoker niet lomp op je aanrecht. Top aankoop!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kookt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deltour 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Perfect vooral omdat je water stilletjes gekookt wordt en je een groot volume kunt verwarmen-mooi rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ina P 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Fijn dat er een kalkzefje in zit. Ik had deze een 9 of 10 gegeven waanneer er een knop zat, waarmee je het deksel omhoog kon doen om de koker sneller te vullen.

Pluspunten

  • mooi model met kalkzeffje
  • verwarmt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Vind het mooi van design en is een goed merk. Werkt snel. Helemaal tevreden van deze aankoop. Tot hiertoe geen minpunten gevonden. Is zeker een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van den Berg 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Na vele jaren de classic Cream mini gebruikt te hebben was het tijd voor zijn grote broer.
Met 1.7 liter iets meer capaciteit dan zijn kleinere broer. Daarbij hetzelfde gebruiksgemak en fancy look!

Pluspunten

  • Kookt snel
  • Gematigd geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Prachtig design, mooie kleur. De waterkoker is gemakkelijk in het gebruik. Staat prachtig op ons aanrecht in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tammi 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermooie design voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Deze super waterkoker met een uitschenktuit die nooit lekt en een sexy rode kleur, waar zelfs Superman niet tegen kan winnen. Je kan kiezen uit een vernuftig idee van de designer/ techneut om het water voor één, twee, of drie kopjes op te warmen of 1,7 liter naar believen. Ook als blikpunt in de keuken, is dit een voltreffer!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Super intense kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madee 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi en goedwerkend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Hij staat ontzettend mooi bij mijn broodrooster van russel hobbs, ze zien er super leuk uit. Maar belangrijkste is dat het water goed kookt en snel natuurlijk, en dat doet deze.

Pluspunten

  • snelkokend
  • kabel kun je lang en korter oprollen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozturk 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Goed uitziend, deftige waterkoker voor een betaalbaar prijs. Doet perfect waar het voor gekocht is.
Nog geen negatieve punten ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews