Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Vergelijkbare producten

Tefal Waterkoker Dialog 1,7ltr - RVS/Zwart KI150D zwart

Tefal Waterkoker Dialog 1,7ltr - RVS/Zwart KI150D zwart
3,0 (2)

Tefal Waterkoker Express Electronic KI240D zwart

Tefal Waterkoker Express Electronic KI240D zwart
4,0 (1)
Bekijk alle Waterkokers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Legacy rood, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 15-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, fijne werking

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

9,3
De waterkoker hebben wij in de eerste instantie gekocht om zijn mooie design. Over de functionaliteit is daarnaast zeer goed nagedacht, met het extra grote handvat om de waterkoker heen. De indicatie in de waterkoker geeft zeer handig aan, hoeveel water er nodig is voor het aantal kopjes heet water. Al met al dus een mooie waterkoker die nog goed werkt ook. Wij zijn dik tevreden en raden het product zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wds1 25-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Russel Hobbs Waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

9,0
Het design viel gelijk op. Een blits ding. Mooi robuust handvat. Hij kookt als een malle. Het water lijkt zelfs beter te smaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spar 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fraai vormgegeven

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rvs

Algemene score

9,3
Praktisch in gebruik en ook nog heel stijlvol. Bovendien is de waterkoker heel makkelijk schoon te maken door zin roestvrijstale omhuizing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie, fijne waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rvs

Algemene score

7,3
Staat erg mooi op het aanrecht. Werkt goed. Het enige dat onhandig is, is dat je de deksel er helemaal af moet halen om het water te kunnen bijvullen. En als het water net gekookt heeft, is deze deksel erg heet.
Ongeveer een half uur nadat het water heeft gekookt, klinkt er ineens een 'ping' geluid, we weten niet hoe dit komt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

wilma 21-05-2016
  • Product maand in bezit

prachtige waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rvs

Algemene score

9,5
Een heel mooi design en met zijn 1,7 liter inhoud een praktische en mooie waterkoker die gezien mag worden.
In de waterkoker zitten rode maatgeving voor 1, 2 of 3 kopjes, verder is deze snel op temperatuur, tot nu toe nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris de hanen 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie jongen

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rvs

Algemene score

8,7
Prettige snelwerkendewaterkoker met een grote inhoud. En heb je wat minder warm water nodig zitten er handige maatjes in VOO 12 of 3 kopjes. Verder ziet hij er prachtig ui en misstaat niet op het aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cato 20-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Een aanwinst op het aanrecht

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rvs

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, snel warm water, peil om 1 kopje te verwarmen is voor mij wat moeilijk te zien, gebruik gefilterd water en nog geen kalkaanslag te zien

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mw Tuinman 10-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een praktische, mooi vormgegeven waterkoker met royale inhoud.

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rvs

Algemene score

9,3
Hij doet precies wat een waterkoker moet doen en heeft binnenin praktische maatjes waaraan je kunt zien hoeveel kopjes water je kookt, ook is hij heel snel. Hij is prachtig vormgegeven, je kunt hem rustig op het aanrecht laten staan .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

8,0
Hele mooie water koker voor op het aanrecht.
Ziet er goed uit. Doet zijn werk goed. Maakt wel wat geluid.
Alleen helaas al na ca 3 jaar werkt de automatische afslag niet meer. Toch balen. Zo goedkoop zijn ze niet.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Kookt snel
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

D 24-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Best reviewed??? Of er een trein langsraast!

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

1,0
Waterkoker weggegeven, doet wat het moet doen maar maakt een herrie! Voor iemand met een open keuken niet aan te bevelen.
Onze 15 jaar oude Siemens ( porsche design) had het begeven die je bijna niet hoorde.
Nu een Stelton (Emma) aangeschaft die ook bij geruisloos is. Aankoop erg duur maar dan heb je wat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lammens 31-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

prachtig design, snel heet water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

9,0
Deze waterkoker staat mooi op het aanrecht.
Schenkt heerlijk én een zeer prettige bijkomstigheid; het water is snel heet.
Ik heb hem nu anderhalve maand en al intensief gebruikt. Wij zijn heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, met afneembaar deksel, zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

9,0
Een mooi sieraad op het aanrecht dat aan al onze verwachtingen voldoet, de waterkoker kan ronddraaien op de voet, kookt het water snel, schenkt prettig en heeft een uitneembaar filter

Pluspunten

  • draaibaar op voet
  • uitneembaar filter
  • afneembaar deksel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees de ron 21-12-2016

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

8,0
Een leuke retro waterkoker van alle gemaken die ook als je maar 1 kopje wil koken dat kan zodat je niet altijd een volle kan moet koken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Matheus 11-12-2016

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

9,0
Een mooie vorm en mooie kleur.
Eye-catcher in de keuken!
Het water wordt heel snel en prima opgewarmd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

9,0
Deze waterkoker ziet er echt mooi uit!
Het water is snel heet, ook handig dat je de hoeveelheid water voor een, twee of drie kopjes kan aflezen aan de hand van de rode schaalindeling aan de binnenkant. Het geluid van de waterkoker is niet veel meer of minder dan mijn oude waterkoker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handige en mooie waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

9,7
Prachtig design! Handig in gebruik en mogelijkheid voor 1-2-3 kopjes heet water. Is dus ook handig voor het zetten van bv. 2 kopjes thee. Tevens energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diarto 15-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi ontwerp!

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

8,7
Mooi ontwerp, mooie diepe kleur ook! Ik moest zelf wennen aan het handvat, het ziet er in eerste oogopslag nogal vreemd uit, maar schenkt heerlijk.
Verder is het een prettige waterkoker. Ik vind wel het geluidsniveau te hoog voor een waterkoker uit dit duurdere segment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Brouwer 13-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Russell Hobbs Waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe waterkoker, de grote vulopening bij de tuit, 1, 2 of 3 mokken thee in een mum van tijd klaar en blijft lang warm. Energiezuinig en een blikvanger voor in de keuken, zeer tevreden met mijn aankoop! (het was liefde op het eerste gezicht door de vorm en de kleur en telkens als ik mijn keuken in loop ben ik zeer blij met deze aankoop).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Hestens 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Omdat ik de waterkoker nog maar kort in huis heb, kan ik niets zeggen over de duurzaamheid. De waterkoker heeft een mooi design en opvallend rode kleur. Daar ben ik voor gevallen.

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik omdat ik eerder ook zo'n soort waterkoker heb gehad. Deze kleur is anders en staat heel apart in mijn keuken. Verder is hij heel praktisch. De deksel gaat er makkelijk vanaf om te vullen. Je hoort een klik als het water kookt. Ik hoop dat deze duurzamer is dan de vorige die nog geen 3 jaar mee ging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam de Boer 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een erg mooie en opvallende verschijning voor in huis.

Geschreven voor: Russell Hobbs Legacy rood, zwart

Algemene score

8,3
Wij bezitten de Russell Hobbs Legacy in de kleur Rood en we zijn erg blij met deze aankoop. Niet omdat deze binnen no-time 1,2 of 3 koppen thee zet, maar ook omdat deze mooie waterkoker een opvallende verschijning is in onze keuken. Echt een aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews