Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400 - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.Groen 20-11-2019
  • Product gekocht

Degelijk en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Degelijke wasmachine.
Stil, je hoort niet dat hij aanstaat.
Zwaar en robuust apparaat.
Makkelijk in gebruik. Touch toetsen.
Duidelijk, gebruiksaanwijzing is niet nodig. Geen wifi enzo;)
12 verschillende standen
Staat stevig op de grond, geen gewiebel
Centrifugeert heel goed, geen druipende was.
Wel een zwaar ding, deze verplaats je niet zomaar!
Met makkelijke quick stand voor een kort wasje tussendoor.
Mooie grote la voor waspoeder. Wordt niet automatisch gedoseerd.

Minpunten

  • Geen eindsignaal

Reageer

Corschijndel 14-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en ovezichtelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Stabiele machine die zonder kabaal z'n werk doet.
Zelfs tijdens het centrifugeren hoor je amper geluid.

Pluspunten

  • duidelijk
  • compact
  • bijna geluidloos
  • zuinig met energie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leusink 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele wasautomaat speedcare 1400

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Na 22 jr weer een Miele wasautomaat moeten kopen: elektronica was defect volgens monteur.
Hij adviseerde ons een Miele omdat deze schoner wast en veel minder slijtage op wasgoed geeft.
Dat hij schoner wast is zeker en vast; minder slijtage kunnen we natuurlijk nog niet vaststellen.

Pluspunten

  • schonere was
  • goede prijs incl. cashback
  • snel geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Ritman 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime voorlader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Al ruim 30 jaar zijn wij aan Miele verslingerd. Laat je nooit in de steek en wast gewoon uitstekend schoon. Gemakkelijk in bediening met touch-screen. Zeker ook gekozen vanwege zeer klantvriendelijke winkel Bas Baake uit Delden met zijn breng en installatie service aan huis.

Pluspunten

  • Ruime voorlader
  • 8 kg. inhoud
  • Service Bas Baake winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Quickpowerwash programma is heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Altijd Miele wasmachine gehad; vorige heeft het ruim 12 jaar lang perfect gedaan. Nu deze aangeschaft. Vooral het Quickpowerwash programma, waarbij je in minder dan een uur op 60 graden kunt wassen! Hij is ook erg stil. 8 kg. is ook fijn (past een 1-persoonsdekbed in).

Pluspunten

  • quickpowerwashprogramma
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 01-11-2019
  • Product gekocht

Miele Speedcare wdd330wps

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine. Mijn was word in deze veel schoner dan in mijn vorige wasmachine. Naast dat hij heel goed wast, is hij ook erg stil zelfs als hij doet centrifugeren hoor je hem maar zachtjes. Ik ben er super blij mee

Pluspunten

  • Schone was
  • Stille machine

Reageer

AG 30-10-2019
  • Product gekocht

Heerlijke machine met veel keuze opties

Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Na 13 jaar zeer intensief gebruik mijn oude miele vervangen voor deze.
WPS moest erop zitten want ik wil geen lekbak en geen zorgen voor mijn gestucte muren en houten vloer de komende 13-15 jaar!!
Nieuw is de inweek knop. Dit werkt fantastisch. Was blijft 30 min extra inweken en komt heel fris uit trommel. Zelfs sporters van 3 gezinsleden.
Grote verbetering in was resultaat.
SoftCare trommel was ik al heel tevreden mee.
Wat ik mis is een zoemer als was klaar is. Nu blijft was vaak lang in trommel liggen voor oh ja momentje.
Heeft geen WiFi Connect helaas deze W1 Classic

Pluspunten

  • n: Frisse was; Inweek optie

Minpunten

  • Geen zoemer bij finish
  • Geen WiFi connect op WPS

Reageer

CW 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima eenvoudig bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Na 16 jaar op zoek naar een nieuwe Miele wasmachine.
Dit type aangeschaft ivm de actie bij Miele.
Bezorgservice door Barend Romijn was als vanouds prima.
Nieuwe machine is nog steeds eenvoudig in te stellen en het wassen verloopt stil.
De verkorte wasinstelling is voor ons ook een uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiny 23-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Omdat de oude miele na 23 jaar een kleine storing had (die nog te repareren was) hebben wij toch weer voor een nieuwe miele gekozen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Na 20 jaar was onze Miele-wasmachine toe aan vervanging. Waste nog wel, maar met horten en stoten en daardoor niet meer te vertrouwen. Opnieuw gekozen voor een Miele-wasmachine en tot volle tevredenheid. Gemakkelijk te bedienen, grote trommel en maakt weinig geluid. Wel even wennen aan lengte van het wasprogramma. Met cashback-actie ook nog een betaalbare machine.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • maakt weinig geluid
  • grote trommel

Minpunten

  • duur energiezuinig-programma is wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer