Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. de Vries 09-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Ik ben super blij met mijn nieuwe wasmachine.
Het was resultaat is goed.
De was is super zacht.
Ideaal is het programma van 1 uur.
Gelukkig niet te veel verschillende programma's.
En de wasmachine is heel stil vergeleken met mijn oude wasmachine.
Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • Goed was resultaat
  • 1 uur programma
  • Makkelijk te bedienen
  • Heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Groen 20-11-2019
  • Product gekocht

Degelijk en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Degelijke wasmachine.
Stil, je hoort niet dat hij aanstaat.
Zwaar en robuust apparaat.
Makkelijk in gebruik. Touch toetsen.
Duidelijk, gebruiksaanwijzing is niet nodig. Geen wifi enzo;)
12 verschillende standen
Staat stevig op de grond, geen gewiebel
Centrifugeert heel goed, geen druipende was.
Wel een zwaar ding, deze verplaats je niet zomaar!
Met makkelijke quick stand voor een kort wasje tussendoor.
Mooie grote la voor waspoeder. Wordt niet automatisch gedoseerd.

Reageer

Ferdy 27-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed schoon, bediening drama

Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

7,0
Was wordt prima schoon.
Maar bediening is een drama.
Als je je even vergist en de machine eerst uitzet krijg je met heel veel moeite de deur open.
Scherm gaat uit na een tijdje zodat je niet weet of de was al klaar is. (tenzij je even op het scherm klikt)
Je hebt het dus niet door als de was klaar is als het hele scherm uit staat, dan vergeet je het gewoon.
Waarom niet de vrijheid om bij alle programma's tot 1400 toeren te centrifugeren?

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leusink 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele wasautomaat speedcare 1400

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Na 22 jr weer een Miele wasautomaat moeten kopen: elektronica was defect volgens monteur.
Hij adviseerde ons een Miele omdat deze schoner wast en veel minder slijtage op wasgoed geeft.
Dat hij schoner wast is zeker en vast; minder slijtage kunnen we natuurlijk nog niet vaststellen.

Pluspunten

  • schonere was
  • goede prijs incl. cashback
  • snel geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG 30-10-2019
  • Product gekocht

Heerlijke machine met veel keuze opties

Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Na 13 jaar zeer intensief gebruik mijn oude miele vervangen voor deze.
WPS moest erop zitten want ik wil geen lekbak en geen zorgen voor mijn gestucte muren en houten vloer de komende 13-15 jaar!!
Nieuw is de inweek knop. Dit werkt fantastisch. Was blijft 30 min extra inweken en komt heel fris uit trommel. Zelfs sporters van 3 gezinsleden.
Grote verbetering in was resultaat.
SoftCare trommel was ik al heel tevreden mee.
Wat ik mis is een zoemer als was klaar is. Nu blijft was vaak lang in trommel liggen voor oh ja momentje.
Heeft geen WiFi Connect helaas deze W1 Classic

Minpunten

  • Geen zoemer bij finish
  • Geen WiFi connect op WPS

Reageer

Conny 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Na 20 jaar was onze Miele-wasmachine toe aan vervanging. Waste nog wel, maar met horten en stoten en daardoor niet meer te vertrouwen. Opnieuw gekozen voor een Miele-wasmachine en tot volle tevredenheid. Gemakkelijk te bedienen, grote trommel en maakt weinig geluid. Wel even wennen aan lengte van het wasprogramma. Met cashback-actie ook nog een betaalbare machine.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • maakt weinig geluid
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton 17-10-2020
  • Product gekocht

Blijft in zijn programma staan

Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

5,0
Voor het eerst na 12 jaar met een aeg gedraaid te hebben nu deze Miele gekocht
Alleen hebben we een probleem met het programmeer
Hij blijft namelijk in een programma staan
Zodra hij dit gedaan heeft en de machine is klaar kan je hem weer op andere programma zetten
Maar dit is ontzettend lastig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Martin 28-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

TOP wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Perfecte wasmachine met prima was- en droogresultaat. Zuinig met water en energie, en stil tijdens centrifugeren (1400 rpm). Vooral de speedwash (60 minuten) is ongekend efficient. Dankzij 2e (circulatie)pomp wordt wasgoed voortdurend gedoucht !!!

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • solide
  • effectief
  • snel
  • stil

Minpunten

  • niet de goedkoopste
  • zwaar (95 kg)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corschijndel 14-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en ovezichtelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Stabiele machine die zonder kabaal z'n werk doet.
Zelfs tijdens het centrifugeren hoor je amper geluid.

Pluspunten

  • duidelijk
  • compact
  • bijna geluidloos
  • zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Ritman 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime voorlader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Al ruim 30 jaar zijn wij aan Miele verslingerd. Laat je nooit in de steek en wast gewoon uitstekend schoon. Gemakkelijk in bediening met touch-screen. Zeker ook gekozen vanwege zeer klantvriendelijke winkel Bas Baake uit Delden met zijn breng en installatie service aan huis.

Pluspunten

  • Ruime voorlader
  • 8 kg. inhoud
  • Service Bas Baake winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Quickpowerwash programma is heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Altijd Miele wasmachine gehad; vorige heeft het ruim 12 jaar lang perfect gedaan. Nu deze aangeschaft. Vooral het Quickpowerwash programma, waarbij je in minder dan een uur op 60 graden kunt wassen! Hij is ook erg stil. 8 kg. is ook fijn (past een 1-persoonsdekbed in).

Pluspunten

  • quickpowerwashprogramma
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 01-11-2019
  • Product gekocht

Miele Speedcare wdd330wps

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine. Mijn was word in deze veel schoner dan in mijn vorige wasmachine. Naast dat hij heel goed wast, is hij ook erg stil zelfs als hij doet centrifugeren hoor je hem maar zachtjes. Ik ben er super blij mee

Pluspunten

  • Schone was
  • Stille machine

Reageer

CW 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima eenvoudig bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

9,0
Na 16 jaar op zoek naar een nieuwe Miele wasmachine.
Dit type aangeschaft ivm de actie bij Miele.
Bezorgservice door Barend Romijn was als vanouds prima.
Nieuwe machine is nog steeds eenvoudig in te stellen en het wassen verloopt stil.
De verkorte wasinstelling is voor ons ook een uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiny 23-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WDD330 WPS SpeedCare 1400

Algemene score

10,0
Omdat de oude miele na 23 jaar een kleine storing had (die nog te repareren was) hebben wij toch weer voor een nieuwe miele gekozen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer