Whirlpool FWF81683W EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
85 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool FWF81683W EU op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kathinka 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Freshcare is top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine (ook een Whirlpool) gaf na 15 jaar niet meer het gewenst resultaat en maakte veel lawaai. Wij hebben geen spijt van de keuze die we toen gemaakt hebben. Freshcare is super handig, de gewassen was blijft (na het indrukken van de desbetreffende knop) haast kreukvrij door het speciale programma. Heel handig! Wij hebben we machine op de eerste verdieping staan, geluid maakt hij haast niet, een verademing.

Pluspunten

  • Freshcare
  • Grote vulopening
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 13-07-2019
  • Product gekocht

Whirlpool FWF81683W EU

Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

7,0
Ik vind het een mooie wasmachine, met een laadruimte van 8 kg, en een mooi display.
Ook vond ik de prijs goed. Daarom heb ik hem gekocht. Ik had achteraf misschien beter moeten vergelijken met andere machines.

Pluspunten

  • Laadruimte van 8 kg.
  • Mooi automatisch op slot-systeem

Minpunten

  • Een standaard was (katoen) duurt 2.20 uur
  • De was komt er vrij verkreukeld uit.

Reageer

Tony Lai 13-07-2019
  • Product gekocht

Dhr. Lai

Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

7,0
Ik heb de droger van Whirlpool, dus wil ik ook de wasmachine van Whirlpool hebben! De wasmachine is heel stil en zuinig, maar ik vind de was programma's niet zo handig!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig in water en energie

Minpunten

  • Was programma
  • Meestal was programma's duren heel lang

Reageer

Ilse Stroomberg 12-07-2019
  • Product gekocht

Whirlpool wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

7,0
Het is een prima wasmachine, mooie vormgeving, wast goed schoon. Enige minpunt vind ik de ophanging van het deurtje, hij lijkt te zwaar voor het scharnier waardoor hij zakt en je hem in het slot moet "tillen".

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Mooie grote deur
  • Weinig geluid
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Deur zakt waardoor je hem moet optillen
  • Om hem te kunnen sluiten

Reageer

Fam. De Rooij 11-07-2019
  • Product gekocht

Whirlpool FWF81683W review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

8,0
Prima wasmachine. Gebruikersvriendelijke bediening, stil en het wasresultaat is gewoon goed. We zijn er zeer content mee. Ook de afhandeling van de cashback actie was erg goed: binnen een week was het geld op onze rekening bijgeschreven.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie verhouding
  • Wasresultaat
  • Bedieningsgemak

Reageer

sjadodama 11-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne grote trommel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

10,0
Fijne grote trommel ,geruisloos en hij was echt goed schoon ook op lageren tempraturen.IK BEN ERG TEVREDEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dea 11-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

10,0
Ik koos voor betreffende wasmachine omdat mijn man en ik maar samen zijn, het een kleine machine is met een grote laadinhoud. Hij is ideaal voor een stel samen en zou voor een gezin, naar mijn idee ook nog wel kunnen! wij zijn er blij mee, een dikke duim op!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mw. Cuperus 11-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

8,0
Fijn dat er ook een kort programma/30 graden op zit, hierbij is wel jammer dat er geen hoog toerental centrifuge bij de meeste programma's zit, dus daarna alsnog even apart het centrifuge programma draaien (10 minuutjes), dan wel echt prima stuk droger !

Pluspunten

  • kort programma

Minpunten

  • laag toerental centrifuge bij veel programma's

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

nel m 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ziet er mooi uit niks mis mee

Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

8,0
ik heb deze machine maar ik vindt het heel jammer als je een lagere temperatuur wast dat je dan extra moet centruferen kost alleen maar tijd en sommige progamma s duren gewoon veel te lang

Pluspunten

  • grote vulopening
  • mooie machine

Minpunten

  • extra centruferen
  • en sommige progamma s duren gewoon veel te lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

8,0
Goede wasmachine die niet te duur is. Veel wasprogramma's. Het eco programma duurt wel erg lang maar dat schijnt voor de energie toch zuiniger te zijn. Ik vind de start uitstel erg handig aangezien we daltarief hebben en dat de wasmachine af en toe blijft draaien als de was klaar is, is ook erg fijn. (Geen idee meer hoe dat heet)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saantje 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met erg veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FWF81683W EU

Algemene score

7,0
Machine wast goed schoon, erg veel keuze qua programma's. Het enige wat ik mis is de keuze om een programma korter te laten draaien.

Minpunten

  • hoge temperatuur alleen lang programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer