AEG L6FBN5761 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FBN5761 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Dyck 10-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Garantie vervalt indien uw machine te veel wordt gebruikt!

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

1,0
Toch even stof tot nadenken .Wij hebben nog geen twee jaar geleden een AEG wasmachine aangeschaft en nu blijkt dat de lagers stuk zijn, wij hadden ook een extra verzekering genomen.
AEG wil de herstelling niet uitvoeren omdat deze machine teveel heeft gedraaid en dus wordt aanzien als industrieel gebruik. Blijkbaar zijn het de kleine lettertjes die dit bepalen. Voor ons een teleurstelling. DUS NOOIT MEER AEG.

Minpunten

  • garantiebepaling

Reageer

Maurice T. 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, niet te duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

10,0
Als vrijgezel hecht ik waarschijnlijk waarde aan andere punten dan het standaard gezin; Ik wil mij niet verdiepen in moeilijke programma's (ik flikker alle wasgoed toch bij elkaar), ik maak mij niet zo druk om de duur van een wasbeurt (doe nooit 2 wasjes op 1 dag). Belangrijkste punt voor mij is de duurzaamheid, maar daar kan ik pas helaas over 15 jaar iets van zeggen. Deze machine is stil, intiutief in gebruik, en doet gewoon goed wat-ie moet doen. Na 1 week (2 wasjes) zeer tevreden. Ook zeer tevreden over de bezorging en installatie van CoolBlue.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening
  • zelfreinigings-programma
  • al mijn beddegoed past er in 1x in :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toos 17-05-2021

Fijne wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen wasmachine. Wast schoon en de 1600rpm zorgen dat de was er behoorlijk droog uitkomt. De machine is stil en bij het centrifugeren "danst" hij niet door de ruimte. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, maar gezien onze ervaring met andere AEG producten zal dit wel goed zijn. Kortom een aan te raden wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Monique 14-02-2021

Prima machientje

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

8,0
Grote deuropening is heel fijn.
Hij is lekker stil.
Het enige minpunt is het klepje in de lade.
Klepje moet omhoog als je met poeder wast.
En omlaag als je met vloeibaar wast.
Maar om het klepje omhoog te kunnen doen moet je de lade er bijna helemaal uitschuiven.
Dat is een onhandige extra handeling.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Conny 18-08-2020

Heel goede wasmachine!

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

10,0
Ik heb de AEG wasmachine pas 2 weken maar tot nu toe ben ik heel erg tevreden! Gaat heel schoon wassen en zijn verschillende programma's met tijdbesparende programma's. Maakt geen lawaai! Ik ben heel tevreden!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Stefan.ho 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

8,0
Zacht maar toch schoon wassen. Last but not least het merk AEG hebben mij overtuigd om te kopen. Na een paar weken gebruik heb ik een goed gevoel over deze gemakkelijk te gebruiken wasmachine die mij lange tijd ondersteunt in de dagelijkse wassen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Massimo 07-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

kostenbesparing

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine al enige tijd in bedrijf. Naast de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak wil ik de zorgvuldige omgang met de door de fabrikant geprezen waterprijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MisterT 04-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed gewassen

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

10,0
Deze machine detecteert hoeveel wasgoed er in de trommel zit. Met het correct gekozen programma bespaart u elektriciteit, water en tijd op de wasdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzi 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De heer schoon

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

9,0
We hebben de nieuwe wasmachine al een paar dagen en hebben een goede eerste indruk. De wascyclus is zeer stil en aangenaam kort met weinig vulling. Desondanks wast de machine schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Veenema 19-01-2019

Wasprogramma's waar ik naar uitkijk

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

8,0
Dit is een wasmachine die voor mij gemaakt lijkt met zijn wasprogramma's. Jeans schoon, wasmiddel schoon, en start dan het jeans programma.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

vanAAlst 14-01-2019

Combinatie

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

10,0
Ik moest mijn wasmachine vervangen. Mijn keuze viel op deze AEG machine. De prestatiegegevens in combinatie met de mogelijkheid om elektriciteit, water en tijd te besparen ondersteunden deze beslissing. De machine wast schoon. De tijd zal uitwijzen hoe zacht de wascycli zijn, maar ik vertrouw op de beschrijving van de fabrikant.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

van Zundert 07-01-2019

Laag verbruik

Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

8,0
Laag verbruik. Zacht maar toch schoon wassen. Last but not least het merk AEG hebben mij overtuigd om te kopen. Na een paar weken gebruik heb ik een goed gevoel over deze gemakkelijk te gebruiken wasmachine die mij lange tijd ondersteunt in de dagelijkse wassen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Yolanda 24-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine L6FBN5761

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBN5761

Algemene score

8,0
De wasmachine doet wat hij moet doen. Is ook stil. Grote vulopening. Meerdere tijden in te stellen. Kortom wij zijn te beet en.

Pluspunten

  • Stil
  • Tijdinkorten

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer