Samsung WW90M760NOA/ET - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Samsung WW90M760NOA/ET
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 65 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90M760NOA/ET op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorge 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
Mooi apparaat makkelijk in gebruik, grote deur opening met handige after wash luik.
met 1600 toeren komen de kleren komen er bijna droog uit.
prijs kwaliteit de moeite waard en bij registratie 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • stil
  • mooi uiterlijk
  • handig in gebruik

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keulen 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
we hebben altijd een ander merk gehad. We hebben op advies deze genomen. Zeer makkelijk in gebruik erg stil wasprogramma zijn niet lang. En de was is er echt goed schoon uit gekomen. Ben zeer tevreden en blij dat we het advies opgevolgd hebben

Pluspunten

  • erg stil
  • Grote trommel
  • Duidelijk in gebruik
  • Zuinig met water

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WW90M760NOA Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
Superfijne wasmachine, vooral dat je er nog iets bij kunt stoppen als je vergeten bent, of net op het einde om nog even te wassen.
draait rustig, korte en langere programma's
bediening is handig, en aanzicht is ook heel mooi

Pluspunten

  • extra bakje om nog te openen en was toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kouroui.T 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties en een lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
IK heb een koelkast en een samsung tv in huis en nu heb ik ook een wasmaschine .

Ik heb vertrouwen in het merk Samsung. afhankelijk van de technologie-update

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
Een machine met grote 9kg trommel. Van alle gemakken voorzien en stiller dan onze vorige machine..
De addwash is erg handig voor de verdwaalde sok , en met smarthings erg handig zodat we niet elke keer naar zolder hoeven te gaan om te kijken of de machine al klaar is.
Erg blij er mee...wassen wordt plezier.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Stiller
  • Energie zuinig
  • Smartthings
  • Addwash

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kansje 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

8,0
Grote deur je kan makkelijk je was er indoen en er kan veel in, is geruisloos en heeft diverse was progamma's voor al je was, veel of weinig, en kan zelf je graden en de toeren van 1600 naar lager aanpassen ook tijdens het wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene2222 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijzig, maar toch goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat.
Gemakkelijk in de bediening.
Door de langere levensduur, zuinigere wasbeurten, kortere wastijden en betere was resultaten door is. De stoomfunctie en voor ons ook nog eens een actie waarbij we van Samsung gedaan terug hebben gekregen, is dit apparaat veel goedkoper.
Ook de app vind ik erg prettig. Hierdoor kan je is. Je waspatroon inzichtelijk maken en vervolgens je eigen bezuinigingsmaatregeling op toepassen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Lage decibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur, Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

10,0
Het is een wasmachine met veel capaciteit en mogelijkheden. Altijd handig om de vergeten sok nog even gauw toe te kunnen voegen. De stoomfunctie en de quickdrive zorgen er voor dat mijn was erg schoon uit de trommel komt. De grote deur en de binnen verlichting zijn handig om de wasmachine te beladen en leeg te halen. En alles wat de wasmachine doet, kan ik door de smartfunctie vanaf mijn telefoon volgen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Handige programma's
  • Schone was

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 01-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

8,0
heb hem nu 2 maanden, na 26 jaar dezelfde miele wasmachine gehad te hebben, maar moet zeggen dat deze nu al erg goed bevalt. Is veel zuiniger met water en stroom ,en was duidelijk schoner.

Pluspunten

  • zuinig water en stroom
  • 1600 toeren

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

pinho 24-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great acquisition

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
Price/Quality relation is great. It comes with the same functionalities as the above models, excluding the dose pack. But you save EUR 300.
Almost no noise, and clothes clean even if washed at low temperature.
The smart house connection is a plus. Really awesome!
Manual could come with more languages, as a sticker for the panel too. Unfortunately that's not the case.
Inox color model and a more modern panel would be a prefect match.

Pluspunten

  • Noise
  • Functionalities

Minpunten

  • Instructions
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

casm 21-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1 woord...... geweldig!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
ik ben erg tevreden over samsung.
ik heb meerdere apparaten van samsung, makkelijk om te bedienen via smart things,
alles in een app.
deze machine doet wat hij zegt.... zuinig,stil en niet onbelangrijk de was is echt schoon en fris.

Pluspunten

  • zuinig
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • prijzig, maar is het wel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glen 18-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine nu een maand en zijn helemaal blij mee. Stille apparaat, grote trommel en goed technologie. Enige downside is dat de app alleen op android werkt, er bestaat geen IOS versie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 07-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

4,0
Fijne grote wasmachine met verlichting. Was is snel klaar en ruikt lekker fris. Ik doe hem niet vol anders duurt het programma langer.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Ad wash

Minpunten

  • Diep formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

10,0
Mooie machine met veel opties en zelfs met telefoon op afstand te besturen met een app van samsung krijgt ook waarschuwingen met betrekking tot bijvoorbeeld onderhoud of wanneer je wasprogramma klaar is. Ben erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Op afstand bestuurbaar met een app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belinda 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

10,0
Ideaal, korte programma’s, handwas, stomen. Temperatuur zelf bepalen. Fijne grote trommel met verlichting. En het luikje dat je nog even wat bij je was kan stoppen. Gewoon fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 28-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch , Stil en Schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

10,0
Uiterlijk ziet echt knap uit. Heel stil tijdens wassen. Dankzij de naar twee richtingen draaiende trommel wasgoed wordt zo schoon. Extra's zoals binnen licht en stoom program vind ik erg leuk .

Pluspunten

  • Stilte
  • Zuinig
  • Schoon
  • Actieprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

9,0
Vandaag pas gekregen en nu al tevreden. De addwash is erg handig voor je vergeten kleding en heel blij met de quickwash.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en is een erg stille machine. Je hoort hem bijna niet draaien. Ook het klepje om nog een klein item toe te voegen aan de draaiende wasmachine is erg handig. Eenvoudig om te bedienen en kleding wordt goed schoon. Over het algemeen erg tevreden!


Minpunten:
- Het normale katoenprogramma is vrij heftig kennelijk want ookal was je op 30 graden, de kleding komt er niet altijd even mooi uit.
- Klein design-puntje; gele gestippelde verlichting in de trommel is niet mooi en als je de witte was eruit haalt lijkt het net alsof er allemaal vlekken op zitten.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • Stil
  • Grote trommel
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Kleding blijft niet altijd mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yorik 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

8,0
ik vind het een zeer goed product en ben blij met mijn aankoop en ik raad het zeer zeker aan! als je een goede wasmachine nodig hebt neem dan deze hij is echt perfect ben zeer blij en was ook zeer goedkoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/ET

Algemene score

8,0
Gaaf wasmachine,voldoet aan alle verwachtingen...............................................................................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews