Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vanna 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine, makkelijk in gebruik, programma's te wijzigen in temperatuur, aantal spoelbeurten en toerental bij centrifugeren. Fijn dat er een ultrakort wasprogramma op zit.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annabelle 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Super mooi design, erg snel en wast perfect. Ook erg stil en vooral goed met mijn fijne was. Handig te bedienen met de app. Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cm 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Mooie machine, meer dan genoeg functies, door cashback actie betaalbaar. Heel stil. Ik ben er blij mee

Pluspunten

  • Stil
  • Met app te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 11-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel programma's

Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

7,0
Prima wasmachine, was wordt goed schoon. Enige minpuntje is dat de deur direct volledig open zwaait wanneer deze uit het slot wordt gehaald, terwijl de machine waterpas staat. Hierdoor moet óf de deur dicht blijven, maar dan blijft het trommel/machet nat met schimmel op den duur tot gevolg, óf de deur ergens tegen aan laten lopen.

Verder vervelend dat de voetjes van de Samsung wasdroger niet zo zijn geplaatst dat deze zonder (niet meegeleverde) stapelaar/overpriced samsunghaakjes boven op de wasmachine kunnen staan.

Pluspunten

  • veel wasprogramma's
  • Status via telefoon (meer gimmic)

Minpunten

  • Deur swiept volledig open
  • Samsung wasdroger voetjes staan op rand wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Theo Janssen 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung wasmachine WW90M760NOA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Was na 23 jaar toe aan een andere wasmachine. Altijd Miele gehad tot tevredenheid. Het oude apparaat werkte nog maar maakte af en toe vreemde geluiden. Vanwege de prijs viel Miele af, omdat de Samsung er qua mogelijkheden en prijs beter uitkwam. Vandaag eerste 2 wasjes gedaan en het moet gezegd worden, het gaat zeer eenvoudig en gaat ook zeer stil. Heb 1 app van Samsung op mijn mobiele toestel geinstalleerd waarmee ik de werking van het programma kan volgen en programma's kan instellen. Het wasgoed komt er goed droog uit (1600 toeren) en verder is het een apparaat dat gezien mag worden in stille en lopende toestand. De toekomst moet uiteraard uitwijzen hoe het apparaat zich verder houdt. In ieder geval lijkt het me een goede aanwinst. Wat overigens de definitieve doorslag gaf was de 150 euro cashback van Samsung. De machine is geleverd door Mediamarkt waar een goede en stipte aflevering heeft plaats gevonden. Over de duurzaamheid van de machine is natuurlijk nog te zeggen.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • zeer overzichtelijk display
  • makkelijk in te stellen
  • Stille machine

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ywan 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille veelzijdige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
De wasmachine bij MediaMarkt online gekocht. Oude machine opgehaald nieuwe geplaatst ging snel en goed. De machine laten draaien en zeer tevreden met het resultaat, fluister stil met wassen alleen wat meer geluid bij het centrifugeren met 1600 toeren.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Stil met wassen
  • Snel

Minpunten

  • Was meer geliljk bij 1600 toeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Co 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
I.v.m, drie kinderen gingen voorgaande machines van Duitse gerenomeerde merken naar ons gevoel steeds te snel defect en op advies van de verkoper zijn we op Samsung uit gekomen. De tijd zal het leren maar de eerste indruk is goed.
Machine ziet er goed uit, voelt en klinkt solide, is stil en gebruiksvriendelijk. Toen de verkoper ons wees op het extra deurtje om naderhand was toe te voegen was onze reactie " dat gaan we toch niet gebruiken" maar bij de eerste wasbeurt kwam onze zoon van sporten terug en hebben het gelijk kunnen gebruiken, toch wel handig dus.

Pluspunten

  • Stil
  • Inhoud
  • Bediening, duidelijk display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edwin 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Top apparaat. Mooi design en bol van de mogelijkheden. Energieverbruik is top door het snelle wassen. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonnyB 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan voldoende was mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
De motivatie is de grote en de snelheid en energie zuinige van deze wasmachine
Voor 2 personen meer dan voldoende en zeker voor het beddengoed is deze machine een voldoening. En 10 jaar garantie voor de motoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Beek 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine met alle opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Net een dag in huis. Gekocht mede vanwege de cashback actie. Eerste wat opvalt zijn de vele programma’s. Programma’s zijn snel. Superspeed zelfs in 39 minuten (en wast goed schoon). Design wasmachine is strak. Handige extra’s zijn de add wash, WiFi (zodat je weet dat je was klaar is en kan dienen als wasassistent) en stoomfunctie. Machine is ook verrassend stil. Over de zuinigheid kan ik nog niks zeggen. Al met al dik tevreden; zeker voor de betaalde prijs.

Pluspunten

  • Snel
  • WiFi
  • Programma’s
  • Add wash

Minpunten

  • Prijs (als ik er 1 moet noemen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VDBERG 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met de tijd meegaan..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Kleine wasjes, grote wasjes, laat die was maar draaien!
Negen kilo was, korte wasprogramma's.
In thuisnetwerk met wifi zodat je melding krijgt op tv (Samsung Smart tv) als was klaar is.
Daarnaast door koolborstelloze motor lekker stil. LED lamp die in trommel bijschijnt. Top wasmachine, erg blij mee!

Pluspunten

  • Korte wasprogramma's
  • Stille motor
  • WIFI
  • Eenvoudig in gebruik
  • 9KG was-inhoud

Minpunten

  • Nog niet gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
goede reviews en na bezoek aan winkel overtuigd van deze machine. Gisteren geleverd en meteen begonnen met wassen. Prima resultaat. heerlijk stil ten opzichte van de vorige machine en wast verrast snel en goed. De aap is heerlijk, machine staat op zolder maar kan precies zien hoe ver de machine is met zijn programma. Installeren van app lukte niet meteen maar uiteindelijk ook goed gekomen. Op duurzaamheid kan ik voorlopig natuurlijk nog niets zeggen. We gaan het zien.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Snel met wassen

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Dek 26-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Heb de machine nu een maand of 6 en ben er nog steeds erg happy mee. Gewoon super machine op alle fronten. of het nou wassen, of centrifugeren is, gewoon geweldig.

Pluspunten

  • grote deur met licht
  • 1600 toeren
  • snelle wascyclus
  • Schone was.
  • Echt supermachine

Minpunten

  • addwash is flauwekul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SaeedRJ 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design - Innovatief en Intuïtief Product

Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
De techniek in deze wasmachine is zijn tijd ver vooruit, hij is mooi stil en heeft ook nog een goede stoomfunctie, geweldig voor blousjes bijvoorbeeld in de zomer ... verder is het een eyecatcher in je ruimte ! Wasjes zijn superschoon en lastige vlekken eruit door EcoBubble en wasjes zijn snel klaar en de sci-fi deuntjes uit dit apparaat zijn ego-strelend ... !!!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Innovatief
  • Ecobubble

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co 07-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Topwasmachine. Veel functies en het ding is ook echt heel stil. Een wereld van verschil met onze oude wasmachine. Centrifugeren op 800 is overigens bij deze wasmachine voldoende. Verder vind ik het toch ook heel fijn dat ik nog was kan toevoegen.

Pluspunten

  • stil
  • kleren komen er mooi uit
  • mooi uiterlijk
  • addwash
  • eco bubble

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HHDN 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Van een oude Miele wasmachine (20 jaar) naar deze Samsung wasmachine.
Wasmachine staat boven, naast slaapkamer. Geluid niveau is belangrijk en deze wasmachine is extreem stil, ook bij centrifugeren op 1600 rpm.

Pluspunten

  • Geluid niveau
  • Lekkage beveiligheden

Minpunten

  • Instellingen met drukknoppen.
  • Geluid bij toetsbediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening. Grote opening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Net nieuw. Zeer eenvoudige bediening. Grote vulopening.

Nadat onze oude zanussi,na jaren van trouwe dienst, op is. Hebben we deze samsung aangeschaft. Machine ziet er goed uit en eenvoudig in bediening. Handleiding nog niet nodig gehad. Het spreekt voor zich.

Was wel aan de prijs, maar met de cashback actie is het een leuke aanbieding.

Nu nog kijken of deze ook zo zuinig is als wordt aangegeven.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thuur 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung WW90M760NOA Quick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Super mooie design wasmachine lekker stil en fijn in gebruik en icm met de cashback korting en overstap mogelijkheid een extra korting waardoor je de duurste wasmachine voor de prijs van een eenvoudig model hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Goede wasmachine, alleen hij is donder zwaar om naar boven te tillen. nee geintje gewoon een mooi ding.

Pluspunten

  • wast snel
  • mijn vrouw is dolbij

Minpunten

  • mijn vrouw te snel klaar met wassen
  • me kleren gaan nu langer mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topmachine - stil en extra was luikje is geniaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Wasmachine is enorme verbetering tov onze vorige Samsung van 4 jaar oud. Oude was nog in orde, maar we vrienden hadden deze gehaald met Addwash luikje en we konden de oude aan familie doneren. Deze nieuwe is super. Hoe stil hij is, ook met centrifuge is verbazingwekkend. We merken nu niet eens meer dat hij draait als we de deur van het washok dicht doen en wij wonen in een klein appartement.

De donkere deur is iets minder omdat je niet goed er doorheen kan kijken, maar met een druk op knop gaat licht binnen aan en dan is het weer ok. Ook handig als we wasmachine aan het uitladen zijn, want dan gaat licht automatisch aan.

Qua was resultaten is het prima, maar dat is bij de meeste wasmachines van nu wel het geval. Je betaalt voor de extraatjes

Pluspunten

  • Automatisch licht bij uitladen
  • Was extra toevoegen nadat programma al gestart is

Minpunten

  • Deur is donker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews