Samsung WW90M642OPW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90M642OPW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harman 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpele makkelijke en vooral gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Simpel in gebruik,
Zuinig,
Handig als je soms alleen bepaalde was wil laten meespoelen, maar niet in de hele wascyclus wil mee laten gaan.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slawek 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazing product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Amazing washing mashine, hawe hudge capacity of 9 kilograms, a lot of programs, easy to use, quiet and nice looking.

Pluspunten

  • 9 kg of capacity
  • 15 min program
  • Super quiet
  • Add wash
  • Easy to use

Minpunten

  • Heavy - 77 kg
  • Quite big

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop56 08-12-2018

Super machine.

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Als je een wasmachine moet vervangen, wil je altijd weer tevredenheid voor een lange periode terug. Deze Samsung QuickDrive voldoet direct aan alle verwachtingen. Echt een super machine!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rob L 05-12-2018

Stille kracht!

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Groot wit werkpaard, wast veel in weinig tijd dankzij speed wash; 9kg binnen het uur! Nu op zoek naar een droger die dit tempo bijhoudt ;-)!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-11-2018

Supersnelle draaironde

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Helemaal super, ik heb er 2 stuks gekocht en t werkt fantastisch! wat een verademing die korte cycles.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 28-11-2018

Mooie wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine verleden week gekocht en voldoet volledig aan de verwachting.
Zelfs ik mag de was doen!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peggy 24-11-2018

Top wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Lekker stil. Addwash en korte was. Ook heeft deze wasmachine een app met handige tips en meldingen over je wasprogramma! Heel blij met deze machine
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ruby 06-11-2018

Machine met veel functies

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

8,0
Handige machine voor kleine en grote wasjes. Grote keus uit programma's. Energiezuinig en stil.
Enig minpuntje: er zit geen binnenverlichting in
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Aanniittaa 26-10-2018

Top stille wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Jelemaal super de wasmachine,veel keuze mogelijkheden en super stil.
En met de 9 kg inhoud is het super snel veel was er doorheen draaien.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dannydpl 22-10-2018

Super tevreden.

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Ik ben nu een week met deze geweldige machine aan het wassen. En hij werkt uitstekend. Hij maakt bijna geen geluid, wast goed schoon, als ik iets vergeten ben dan kan ik het er zo nog bij doen door middel van het extra deurtje, behoud de geuren van het wasmiddel. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RobbertV 17-10-2018

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Ik heb dit product kortgeleden gekocht. En deze machine is echt super! De was komt er veel schoner uit. Verder is het deze machine haast geruisloos (ik zou er zo naast kunnen slapen?!). Wil jij een goede wasmachine voor een goede prijs? Dan zeker deze kopen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bram 10-10-2018

Zeer mooi apparaat voor een mooie prijs!

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

8,0
Eind september gekocht, mooi apparaat. Extra interessant door de cashback & 7 jaar garantie! Aanrader voor iedereen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tonny W 08-10-2018

GROTE TROMMEL EN LEKKER STIL

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Fijn een nieuwe wasmachine. Vooral dat hij zo stil is en een =nog grotere trommel heeft. Nog minder wassen in dezelfde tijd
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Loetje 28-09-2018

Makkelijk in gebruik!

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Hij staat nog maar een paar dagen in huis. Van de buitenkant ziet hij er super uit, maar hij wast net zo super! Heel blij mee, en zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ErwinB 26-09-2018

Topaankoop

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Bij onze vaste witgoeddealer een Samsung wasmachine gekocht; een combi van gemak, kwaliteit en voordeel!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-09-2018

Mega grote trommel

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
nu enkele wasbeurten gebruikt, aan alle kanten een prettige machine. grote trommel met veel ruimte, handig deurtje in de deur, veel instelmogelijkheden en een handige app. goede prijs-kwaliteitsverhouding. Top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marian 24-09-2018

Top washmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Alles is zo makelijke nu met onze nieuwen apparat,kan inloogen met telefoon en van alles bedienen via de telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daphne 23-09-2018

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
We hebben de wasmachine nu een maand in huis en zijn er heel tevreden mee. De was komt er fris uit en de programma's duren niet te lang. Hiervoor een Miele gehad en de was kwam hier steeds stinkend uit, nu met de Samsung is dit over we zijn hier heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Alfa33 19-09-2018

Zeer fijne machine die doet wat deze moet doen.

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
We hebben de machine nu een week in gebruik. In het begin even wennen maar momenteel bevalt deze opperbest. Geruisloos en tevens goed en handig in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robbie1965 17-09-2018

geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OPW

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine vervangen voor een Quickdrive. Tijdens de eerste draai werd het al duidelijk. Dit is geen miskoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews