Bosch Serie 6 WAT28491NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 196 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28491NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Merle 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Uitstekend product. Van Bosch. Geen stress meer dat komt los schone was en energie zuinig denk mee met dit product zijn wij meer als tevree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ swinkels 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Omdat Bosch best een goed machine is en ze raden ons aan voor een middelklas
En de prijs was ook goed en betaalbaar

Pluspunten

  • Hij maakt niet zoveel lawaai en veel rustiger
  • En er zit veel meer mogelijkheden op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos Boeren 02-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Na bijna 2 maanden te hebben gebruikt.
Een fijne wasmachine voor kleine en grote wasjes.
Dit is erg fijn voor 1 persoon .

Pluspunten

  • kan kortere duur wasprogramma instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Machine staat beneden onder de trap in een kast. Uitstekend wasresultaat en heel erg stil. Een verademing met de vorige wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 30-11-2018

Goede wasmachine en mooi om te zien

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine. Onze 2e Bosch wasmachine. Nadeel; wassen duurt nu meer dan 2 x zo lang! Onze oude wasmachine (14 jaar oud) deed over een kleding was 1 uur en 15 minuten. Nu is dit 2 uur en 35 minuten. Wel even wennen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Charles 27-11-2018

Stil, snel en vooral elke keer schoon resultaat!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Wasmachine met veel bruikbare instelmogelijkheden. Stil bij wassen en ook prima acceptabel geluidsniveau bij centrifugeren. Hier was onze was hard aan toe, lekker fris en schoon resulaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

mv de groot 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasautomaat Bosch wat28491

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

7,0
Zeer mooie en stille wasautomaat. met een inhoud van 8 kg kan je mee voorruit. wast schoon, makkelijk in gebruik en voorzien van een interne lekdetectie dus een waterbak is niet meer nodig.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

uhhh ja 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Hele mooie machine. Loopt rustig, ziet er strak uit en heeft een heel mooi groot display. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine bosch exclusive wat28491nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
mooie wasmachine en een goed design voor 8 kg wasgoed en lekker zuinig met een goede kwaliteit-prijs verhouding. A+++en -30%.goed voor portemonnee.

Pluspunten

  • ziet er goed uit en lekker zuinig
  • prijs-kwaliteit verhouding
  • voldoende programma,s
  • grote deuropening
  • 8 kg wasgoed

Minpunten

  • tot op heden geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Stille machine en gemakkelijk in gebruik door de standaard programmakeuzes.
Daarnaast de opvangbak geeft mij een veilig lekkage gevoel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Demmers 12-11-2018

Geweldige programma's

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Wat ik zo fijn vind is dat er zoveel keuze aan wasprogrammma's op zit. En daarnaast heeft deze Bosch wasmachine gewoon een super mooi moderne uitstraling! Zo blij mee dat we zelfs dezelfde merk wasdroger hebben gekocht. Aanrader voor iedereen!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

HanT 10-11-2018

Heerlijk stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Op vele fronten goed, zoals te verwachten van een Bosch product. Wat dat betreft leggen de vele goede ervaringen met Bosch producten, de lat elke keer hoger.
Wat het meest positief opviel, wat het geluid, of eigenlijk het ontbreken ervan. Ik heb mijn thuiswerkplek/kantoor naast de wasmachine en droger op zolder. De draaiende was, was altijd duidelijk te horen. Ik miste eigenlijk het geluid, waar het display liet zien, dat er toch duidelijk een was aan het draaien was.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Manon 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Zeer fijne wasmachine met veel wasprogramma's, zelf een sport programma voor erg vervuild wasgoed. Makkelijke bediening en erg stil. Wat wel fijn is als je wasmachine in de buurt van je slaapkamer staat. Kwaliteit vs prijs is gewoon goed, zoals je dat kan verwachten bij Bosch.

Pluspunten

  • Extra wasprogramma's
  • Zeer stil
  • Mooie design
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • iets te lichte sluiting van de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rodger 02-11-2018

Perfecte machine en lekker stil.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Geweldige machine, die voldoende wasprogramma's heeft en bovendien lekker stil is. Wat wel prettig is als je ook slaapt naast de kamer waar de wasmachine staat. Centrifugeren had nog wat stiller gemogen, maar is gelukkig maar van korte duur.
Duurzaamheid verwacht ik gewoon goed, zoals ik van Bosch gewend ben, maar echter nog te vroeg om precies te beoordelen. Helemaal tevreden!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Johan54 01-11-2018

Veel programma keuzes

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Het is een stille wasmachine met veel programma keuzes waaronder de snelle korte wasjes. Wij zijn er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

PVermeulen 31-10-2018

Fantastische, stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Hij wast veel schoner dan de 5 jaar oude Samsung die we eerst hadden. Daarbij is deze Bosch wasmachine veel stiller en zuiniger. Fantastisch, een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Irene 30-10-2018

Ziet er luxe uit.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Het is mijn tweede Bosch wasmachine en nog geweldiger dan de vorige. Hij is absoluut fluisterstil. Je kan hem rustig aanzetten met visite in huis niemand hoort er iets van super een dikke tien als cijfer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim Westerhout 24-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fluister stille motor en wast witter dan wit

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Het geeft vertrouwen als je van de fabrikant een garantie van 10 jaar op de motor krijgt. Dan is het heerlijk om een digitaal scherm te hebben die je naar keuze kunt aanpassen. Dan is het een fluisterstille motor met een krachtige centrifuge.

Pluspunten

  • Stille motor met 10 jaar fabrieksgarantie
  • Grote trommel inhoud van 8 kg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tepsma 23-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voor alle was de stilste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Voor de grote en kleine tussendoor-wasjes. Erg stil; alles goed schoon. Prettig om af te lezen hoe lang de was nog duurt. Bedieningsgemak ook voor diegenen die de gebruiksaanwijzing niet lezen.

Pluspunten

  • stil
  • geschikt voor alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertin 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
de machine bevalt goed is lekker rustig en doet precies wat hij doen moet. aanbevolen door de reparateur die kwam voor de ouwe aeg machine die het niet meer waard was om te repareren.

Pluspunten

  • stille en rustige machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews