Bosch Serie 6 WAT28491NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 154 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Merle 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekend product. Van Bosch. Geen stress meer dat komt los schone was en energie zuinig denk mee met dit product zijn wij meer als tevree
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ swinkels 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat Bosch best een goed machine is en ze raden ons aan voor een middelklas
En de prijs was ook goed en betaalbaar

Pluspunten

  • Hij maakt niet zoveel lawaai en veel rustiger
  • En er zit veel meer mogelijkheden op
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hartedief 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display, mooi uiterlijk

Algemene score

8,0
Heb al jaren een wasmachine van Bosch naar volle tevredenheid, dus de nieuwe werd ook een Bosch. Nog maar pas in gebruik maar bevalt goed. Hij is erg stil en centrifugeert ook goed en zonder trilling.

Pluspunten

  • erg stil.
  • bij centrifugeren geen trillingen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingen 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het oog wil ook wat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een op het eerste oog al een schitterend product. Ervaring met Bosch was er al en dat was ook de aanleiding voor een nieuwe wasdroger en wasmachine die we tegeljjk aanschaften. Ook deze wasmachine voldoet aan alle verwachtingen. Prettige en gemakkelijke bediening en het levert ook nog eens voordeel op dat dit nieuwe apparaat aanzienlijk minder energie verbruikt.
Kortom, een goede keuze zo lijkt het.

Pluspunten

  • minder energie verbruik
  • gemakkelijke keuze menu voor gebruik
  • een prima look and feel

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael Nikken 11-08-2018
  • Product gekocht

Super wasmachine!!!

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg te spreken over deze wasmachine hij doet wat hij moet doen maar net even wat meer! Je hoort hem amper is zeer zuinig met water en stroom en ook wel fijn mijn was ruikt weer heerlijk na een wasbeurt, helemaal gelukkig ben ik ermee. Super machine Bosch!!!

Pluspunten

  • Waterstop
  • Stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede uitstraling en in verhouding redelijk simpel te bedienen en lekkere grote trommel voor de grote huishoudens .
Wat vooral een goed punt is dat hij stil zijn werk doet.

Pluspunten

  • Stil
  • grote inhoud

Minpunten

  • Nog niet ondekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 10-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nog stiller dan verwacht..................

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat onze oude wasmachine zijn beste tijd had gehad en hij veel lawaai veroorzaakte bij het centrifugeren vanwege versleten lagers, hebben we besloten een nieuwe aan te schaffen. Het werd de Bosch WAT28491 serie 6 SPORTS Edition EXCLUSIV. We hebben hem nu een kleine maand en we zijn er zeer content mee. We horen de wasmachine bijna niet en dat is een verademing. Ook de bediening is erg makkelijk en voor eenieder te doen. Kortom : we zijn blij met dit BOSCH product en graag ook een pluim voor de Radiobeurd in Lisse, die de wasmachine heeft geplaatst en de oude weer heeft afgevoerd.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • bijna geluidloos
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dinie van geffen 07-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

8 kilo wasgoed dus veel in een keer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon,geheel geruisloos zelfs bij centrifugeren.
Wasgoed bijna niet hoeft te strijken
Trommel inhoud 8 kilo er fijn

Pluspunten

  • 8kilo wasgoed
  • Geruisloos

Minpunten

  • Eigenlijk geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lv 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot aantal kg per wasbeurt, energie en waterzuinig, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot aantal kg per wasbeurt, energie en waterzuinig, stil
geschikt voor gezinnen of personen welke veel wassen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bosch 28491 NL Exclusief 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stabiel,betrouwbaar en een duidelijk prograakeuze

Algemene score

9,0
Wij zijn dit jaar 50 jaar getrouwd, wij hebben na onze eerste machine altijd een Bosch gehad en altijd bij de zelfde firma tot
volle tevredenheid , voor zowel de machine als de firma, De wasmachines kregen het bij ons altijd zwaar te verduren omgat zwe altijd voor 2 gezinnen moesten wassen, Wij bevelen dit product aan vanwege zijn kwaliteit

Pluspunten

  • overzichtelijk bedieningspaneel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Logische keuze

Algemene score

9,0
Over de werking kan ik bij de registratie nog niets vertellen, echter was de vorige wasmachine een vergelijkbare Bosch die het 30 jaar probleemloos heeft gedaan. Mede door deze ervaring zijn of worden alle elektrische apparaten in huis langzamerhand vervangen door Bosch producten.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Degelijk
  • Acceptabele prijs

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Corrie 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe wasmachine. Op basis van advies van onze leverancier deze machine gekocht.
Was even wennen. Meer mogelijkheden qua wasprogramma's etc dan mijn oude Miele wasmachine.

Pluspunten

  • meer programma's
  • makkelijke bediening op het scherm

Minpunten

  • tot heden geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 31-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit product is energie zuinig, hoor hem bijna niet lopen.mooi om te zien. Grote trommel .ideaal ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Grote tromel

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waschmachine Bosch WAT 28491NL

Algemene score

8,0
Na een kleine week diverse wassen gedraaid. De programma keuze schakelaar werkt prima en daarenboven geven de toetsen fijneafstellingen, zichtbaar in het display, voldoende mogelijkheden om creatief met was en milieu om te gaan. Onze eerste wasmachine was een Bosch bovenlader en deze zal gezien mijn leeftijd waarschijnlijk wel de laatste zijn.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Geluidarm
  • Aquastop
  • Meerdere wasprogramma mogelijkheden
  • Eco en snel programmeren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Macbo 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze voor deze wasmachine was niet lastig, omdat ik uit dezelfde serie vorig jaar al de droger had aangeschaft en hier super tevreden over ben. De wasmachine is echt stil en wast goed schoon. Hij is gemakkelijk te programmeren. Veel verschillende programma’s ook voor korte wasjes en energiebesparende wasjes. Ook fijn is de grote trommel voor 8 kg wasgoed, zodat bijv. beddengoed in 1x gewassen kan worden.

Pluspunten

  • Stil
  • Eco (energiezuinig) stand
  • Grote trommel
  • Uitgebreide programmakeuze
  • Kan ook zeer korte was draaien
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stille machine

Algemene score

8,0
Perfecte stille wasmachine! zuinig en allemaal weer nieuwe snufjes. Na afscheid genomen te hebben van onze 13 jaar oude Bosch wasmachine. Niet omdat deze kapot was, maar omdat we nu een houten vloer hebben. En deze 6 serie is daar perfect geschikt voor.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Zuinig in verbruik

Minpunten

  • niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 29-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk bedienbare wasmachine door middel van 1 draaiknop en het makkelijk bedienbaar digitale scherm, waarmee je de temperatuur/toerental centrifugeren en de tijdsduur mee kan aanpassen. Super apparaat.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie 28-07-2018

Algemene beoordeling.

Algemene score

8,0
Het valt tegen dat bij veel programma’s geen 8 kilo mogelijk is.
Voor de rest voldoet de wasmachine aan de verwachtingen, net als de voorgaande van Bosch.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Flash 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze Merijnen droger en wasmachine heeft 14 jaar meegedraaid. Ondanks gezinsuitbreiding naar 4 personen, voldoet een trommel van 5 kg inhoud dus niet meer. Hiernaast waren de apparaten niet meer van deze tijd,qua verbruik van stroom en water,inclusief behoorlijke kabaal tijdens het was draaien.
De wasmachine van 8kg trommelinhoud is nu meer dan voldoende,met veel mogelijkheden, is stil en het wast prima. De aangegeven tijd bij de katoenen was 60' kwam niet overeen met wat de display aangaf (duurde een uur langer),maar dat is waarschijnlijk nog uit te vogelen.
De wasdroger doet het ook prima,de was komt al veel droger uit de wasmachine,ook met 1200/1400 wentelingen. De droogtijd is hiermee ook veel korter. We zijn tot nu toe met beide witgoedapparaten tevreden!

Pluspunten

  • Stil,wast prima
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niets
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch wasmachine WAT28491 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is gemakkelijk te bedienen, bijna geluidloos, werkt prima, water en energiebesparende mogelijkheden, tijdsaanduiding

Pluspunten

  • geluidarm
  • makkelijk te bedienen
  • Eco mogelijkheden
  • veel verschillende wasprogramma's
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews