Bosch Serie 6 WAT28491NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicole 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

met waterstop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
er zit een waterstop op, aangezien apparaat op zolder staat vinden wij dat wel een prettig idee. Hij is lekker stil en zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anton 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne duidelijke stille machine

Algemene score

8,0
Goede uitleg bij aankoop, fijne nette machine met veel instel mogelijkheden,
lekker stil en prijs/kwaliteit verhouding denk ik wel goed

Pluspunten

  • prijs
  • instelmogelijkheden
  • service
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Helma 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijvullen tussendoor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb je dat ook wel eens ?? Wasmachine net aangezet..... kom je net dat blouse tegen dat ook gewassen moet worden. Nu kan je de wasmachine tussen door bijvullen !!!! Echt ideaal !!

Pluspunten

  • Bijvullen
  • Fluisterstil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine B&W 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top machine staat naast de slaapkamer samen met de droger,alarm wel uit gezet,lekker was draaien op nacht tarief (eletra).
Een zeer stil wasmachine we worden er zeker niet wakker van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Boelen 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud

Algemene score

8,0
Prachtige wasmaschine met een grote inhoud en hij is heel erg stil.
Ik ben zeer tevreden over dit produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

scheffer 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine bosch wat 28491nl

Algemene score

7,0
Goed geprijsd en krijg waar voor mijn geld. Er kan alleen een betere beschrijving bij hoe de wasmiddelen bij b.v. wolwas gevuld moet worden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

M 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft veel opties, voor alle soorten wasgoed is er wel een stand. Hij laat je direct zien waarvoor die ingesteld staat (aantal KG) zodat de wasmachine het optimale resultaat kan bieden. Mocht je er nu toch meer of minder in doen stelt hij het water daar op af. Verder geeft hij precies aan bij elke wasoptie of hij veel of weinig stroom nodig heeft. Je kunt de tijd instellen voor wanneer je wil dat de was klaar is.
Wij hebben zelf 2 honden, daar is de stand 'extra water' ideaal voor. Ook de trommelreinigers functie is mooi meegenomen. Ik ben heel blij, de wasmachine heeft enorm veel functies (Eco/ speed, temperatuur, tijd instellen wanneer de was klaar is, etc.) en qua geluid hoor je hem nauwelijks.

Pluspunten

  • Veel wasopties
  • Allergie/ huisdier vriendelijk
  • Stil
  • ECO stand voor elke wasoptie
  • Tijdinstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fam Posthumus 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos en toch schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit apparaat werd ons aangeraden door de verkoper wegens zijn zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. En inderdaad: de was is stralend schoon, zonder dat je het apparaat hoort draaien!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De wasvrouw 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk display, veel mogelijkheden en weinig geluid.
Het meeste wat je hoort is het wasmiddelbolletje tussen het wasgoed.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • Duidelijk display
  • Weinig geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Toerental centrifuge te wijzigen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad en Aryan Vrijsen 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ZEER gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine bevalt mij zeergoed en is heel gemakkelijk te bedienen met veel voorgeprogrameerde mogelijkheden, ik zou deze zo iedereen kunnen aanraden.

Pluspunten

  • veel automatische programma,s
  • 8 kg inhoud
  • meerdere toerentallen mogelijk tot 1400 toeren
  • grote vuldeur

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extreem stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Je hoort hem amper. Moet meerdere malen kijken of de was al klaar is.
Veel wasprogramma's en een Bosch (merkfan)

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Vrijman 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil, zuinig en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een wasautomaat met veel mogelijkheden, erg zuinig, stil en duurzaam en gemakkelijk te bedienen ook voor mensen van mijn leeftijd: 70+

Pluspunten

  • grote vulopening
  • mooi design
  • duidelijke display
  • stil
  • veel programma-mogelijkheden

Minpunten

  • geen temperatuur tussen 60 en 90 graden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosche wasmachine 6 serie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een prachtige wasmachine van Bosche. Ik heb de serie 6 WAT28491NL gekocht.
Hij is heel erg stil en is een stuk zuiniger als de wasmachine die ik hier voor had.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Mooi
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Graumans 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille motor, je hoort hem echt bijna niet. Was prima schoon. Vele opties qua was programma. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Stille motor
  • Vele programmamogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer