Bosch Serie 6 WAT28491NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 198 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28491NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Merle 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Uitstekend product. Van Bosch. Geen stress meer dat komt los schone was en energie zuinig denk mee met dit product zijn wij meer als tevree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ swinkels 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Omdat Bosch best een goed machine is en ze raden ons aan voor een middelklas
En de prijs was ook goed en betaalbaar

Pluspunten

  • Hij maakt niet zoveel lawaai en veel rustiger
  • En er zit veel meer mogelijkheden op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 14-01-2019

Deze wasautomaat werkt goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
De instellingen zijn gemakkelijk en de was komt er schoon uit.
De tijd die een wasprogramma duurt valt reuze mee.
Er zit een snelprogramma op waar er in een half uur de was al gedaan is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toos Boeren 02-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Na bijna 2 maanden te hebben gebruikt.
Een fijne wasmachine voor kleine en grote wasjes.
Dit is erg fijn voor 1 persoon .

Pluspunten

  • kan kortere duur wasprogramma instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roli 13-10-2019

Zeiknatte was

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

6,0
Prima wasmachine, maar voor “losse” kledingstukken zeer ongeschikt. Als je even maar 1 of 2 kledingstukken wil wassen. De was komt er zeiknat uit en met een extra centrifugeer beurt, blijft deze gewoon zeiknat. Heel erg irritant!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annie 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat met uitgebreide opties (niet teveel) en werkt stil. Ik heb het apparaat nu een paar dagen in gebruik dus over verdere dingen kan ik nog weinig zeggen. Het ziet er in elk geval mooi uit en de was die ik tot nu toe gedraaid heb is er goed schoon en lekker ruikend uitgekomen.

Pluspunten

  • Genoeg opties
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 20-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schone was, makkelijk te bedienen en uiterst stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Bijzonder makkelijk te bedienen en uiterst stil. Goed pallet aan wasprogramma's. Goede veiligheid voorzieningen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop 03-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Machine wast uitstekend en zeer stil met centrifugeren prijs kwaliteit naar mijn mening goed .
Genoeg programma's en zeer zuinig A+++.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Zie beoordeling.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

judith1988 15-02-2019

Het is een feestje om te wassen!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Het is echt leuk om te wassen. De was ruikt heerlijk, is goed schoon en de wasmachine hoor je bijna niet! Geeft me ook een stukje veiligheid, want ik weet dat deze vernieuwde modellen niet zomaar in brand vliegen etc. Hij is super gemakkelijk te bedienen, zelfs mijn man doet nu weleens de was! :-)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arts 11-02-2019

Zoals aangegeven

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding prima. Ben zelf niet gewent aan digitaal scherm, zo oud was mijn vorige Bosch wasmachine, maar dat zal een kwestie van weken zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert 08-02-2019

volop gebruiksgemak

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Een gemakkelijk te bedienen machine met een perfect resultaat. In gebruik is de machine ook nog eens superstil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wouter 22-01-2019

w

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, tijdsaanduiding van de totaaltijd klopt niet.
Duurt zeker 10 minuten langer dan aangegeven en blijft dan ook al die tijd op 1 minuut staan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nelly01 13-01-2019

Doet wat beloofd wordt

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Heb de wasmachine pas een paar weken in gebruik maar ben zeer tevreden over het wasresultaat. Het kiezen en aanpassen van een wasprogramma is makkelijk.
Ten opzichte van mijn oude machine maakt deze machine veel minder geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wj 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gekreukte was en lange wasprogramma's

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

4,0
Op advies van de winkel een Bosch wasmachine aangeschaft, de beste prijs-kwaliteitmachine. Helaas kwam de was er behoorlijk gekreukt uit. Ook op het kreukherstellend programma, met lager toerental én gebruik van wasverzachter. Voorheen gebruikte ik nooit wasverzachter en hoefde ik nauwelijks te strijken. Nu was zelfs met een nieuw stoomstrijkijzer het strijken een hele klus geworden. Ondanks verschillende contacten met Bosch, lukte het niet om de oorzaak van het probleem te vinden. (Aan de machine kon het volgens Bosch niet liggen, die was uitvoerig getest en ze hadden nog nooit eerder zo'n klacht gehad.)
Gelukkig was de service van de winkel perfect, en heb ik mijn geld teruggekregen en een ander merk wasmachine gekocht. Daarna kon ik weer zonder wasverzachter wassen en kwam de was een stuk ongekreukter uit de wasmachine.

Pluspunten

  • energiezuinig

Minpunten

  • was ontzettend gekreukt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Adriaantje70 05-01-2019

Super machine en erg stil!!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Half december dit apparaat gekocht ivm kapot gaan van de Miele na 20 jaar. Maar ben buitengewoon enthousiast. Goede was resultaten en machine is erg stil. Volop mogelijkheden. Raad dit apparaat zeker aan. Mooie prijs kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Brigit 28-12-2018

Heel stil apparaat.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Het is een stil apparaat. Past het programma aan naar de hoeveelheid wasgoed. Het wasgoed is niet altijd goed droog na het centrifugeren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Carine 19-12-2018

Doet wat hij beloofd!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Bosch Wasautomaat. Met een blij gevoel gaat mijn was erin, en met een nóg blijer gevoel (en gezicht) komt het er weer uit; tóp!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Helder45 11-12-2018

Doet wat een wasmachine moet doen!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Wat ik er vooral goed aan vind is dat met een zeer geringe hoeveelheid waspoeder de was toch goed schoon wordt. En door het metaal waarmee de verwarmingsspiralen gemaakt zijn hoef ik ook geen Calgon meer te gebruiken..
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sandra 30-11-2018

Goede wasmachine en mooi om te zien

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine. Onze 2e Bosch wasmachine. Nadeel; wassen duurt nu meer dan 2 x zo lang! Onze oude wasmachine (14 jaar oud) deed over een kleding was 1 uur en 15 minuten. Nu is dit 2 uur en 35 minuten. Wel even wennen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Charles 27-11-2018

Stil, snel en vooral elke keer schoon resultaat!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Wasmachine met veel bruikbare instelmogelijkheden. Stil bij wassen en ook prima acceptabel geluidsniveau bij centrifugeren. Hier was onze was hard aan toe, lekker fris en schoon resulaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews