Bosch Serie 6 WAT28491NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 80 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christ swinkels 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat Bosch best een goed machine is en ze raden ons aan voor een middelklas
En de prijs was ook goed en betaalbaar

Pluspunten

  • Hij maakt niet zoveel lawaai en veel rustiger
  • En er zit veel meer mogelijkheden op
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marije 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine. Hij is stil, snel en energiezuinig. Er zitten veel programma’s op en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Snel! 15 min wasjes
  • Stil
  • Energiezuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime deur, prima en voldoende wasprogramma,s mooi disign.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, mooi om te zien en erg geruisloos. Voldoende progamma,s en gemakkelijk te bedienen. Prima product.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zuinig met stroom
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine, heel erg stil en volop keuze uit programma's. Van super kort tot sportkleding en alles daar tussen.
Blij wéér voor een Bosch te hebben gekozen, op naar nog eens 12 jaar onbezorgd wassen!

Pluspunten

  • stil
  • groot laadvermogen
  • diversiteit in programma's
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Har 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige was machine was ook een Bosch die naar alle tevredenheid heeft gefunctioneerd deze is nu veel stiller en met de 1400 toeren kom de was er nagenoeg droog uit ook het lage energie verbruik is extra mee genomen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

19-06-2018 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch best

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 20 jaar eindelijk een nieuwe wasmachine! Wat een genot!!! Een mooie machine met veel capacities en een heerlijk fris was resultaat!!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Voesenek 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige bedieningswijze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude wasmachine was kapot, daarom gekozen voor een nieuwe waar alle opties op zitten. Het bedienen van de wasmachine is erg handig! Alle opties zoals wol, sportkleding, dekbedden etc. zit erop, alles is voorgeprogrammeerd en is via het touch-scherm goed te bedienen. Ook het uiterlijk, de eco-functie en de speed-functie zijn erg fijn en handig voor dagelijks gebruik! Ik ben erg blij met mijn nieuwe wasmachine!

Pluspunten

  • Bedieningswijze via touch-scherm
  • Vele opties voor het wassen
  • Eco-functie
  • Speed-functie
  • Voorgeprogrammeerd
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisette de Haan 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst op huishoudelijk gebied

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine wast prima schoon. Diverse programma s waar je uit kunt kiezen, programma s zijn ook nog eens aan te passen bv temperatuur. Lekker stil als hij bezig is. Zuinig qua energie.
Prima aankoop.

Pluspunten

  • Prima wasresultaat
  • Energie zuinig
  • Stil
  • Duidelijke bediening
  • Volop keuzes in programma s
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk om te bedienen en een strak, mooi design. De wasmachine beschikt over alle programma's die je nodig hebt.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil is echt stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige, zuinige (A+++) en vooral ook stille wasmachine tegen een scherpe prijs. We zijn ook blij met de inhoud van de trommel van liefst 8 kilo. En hij is nog kleiner dan onze vorige wasmachine ook.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • trommel 8 kilo
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

8,0
Een fijn wasmachine makkelijk te bedienen en een grote deur opening. Ik ben er zeer tevreden over zeker een aanrader.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nel Berg 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn 3e wasmachine van Bosch, de oude was dik 12 jaar oud en heeft het altijd fantastische gedaan, dus weer een Bosch.
Al onze apparaten zijn Bosch, dus erg tevreden.
Er zitten veel mogelijkheden op de nieuwe machine, teveel om op te noemen maar veel belovend.

Pluspunten

  • lekker stil
  • en ook voor kleine wasjes een aangepast programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Uenk 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie machine erg mooie design makkelijke bediening. Was mooi schoon en de machine is lekker stil ben erg tevreden met de machine

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Mooie design
  • Makkelijk te bedienen
  • Machine is lekker stil
  • Uitgebreide was keuzes

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy Timmermans 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote trommel en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede recensies van de reparateur voor deze wasmachine.
Maakt weinig geluid, grote trommel en makkelijk in bediening.
Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Weing geluid
  • Grote trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willemina 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine. Vele keuze mogelijkheden, ook per programma nog variatie in temperatuur en centrifugeren mogelijk.
Was komt er al aardig droog uit , wat ook weer scheelt in energie voor de droger.
Mooi ontwerp en vooral vrij STIL!

Pluspunten

  • veel keuze
  • stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Smit 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wassen is weer een Feest!

Algemene score

8,0
Goeie prijs/kwaliteit verhouding, machine met
veel mogelijkheden bijna geen lawaai.
En waarom het allemaal gaat..... een super schone was!

Pluspunten

  • keuzemenu
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J Slagers 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vertrouwde kwaliteit

Algemene score

8,0
na een “uitstapje” naar een ander merk weer een vertrouwde Bosch gekocht. werkt weer perfect en betrouwbaar als vanouds.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig apparaat met veelzijdige wasprogramma's

Algemene score

9,0
Ik heb deze Bosch vergeleken met andere merken,maar qua prijs kwaliteit verhouding kwam deze op de eerste plaats.
Zeker met een 8 kg trommel waar veel was in kan. Het voordeel is ook dat het een energiezuinig apparaat is, wat in deze tijd ook belangrijk is.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.pyman 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat. Gemakkelijk in gebruik en Bosch is een goed merk. Hij geeft een piep signaal als hij klaar is.

Pluspunten

  • Grote trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Flavia 06-06-2018

Lekker simpel

Algemene score

10,0
Hij is makkelijk in gebruik. Van te voren de tijd instellen vind ik ook mooi, dan kan er snachts gewassen worden (goedkoper) en smorgens gelijk ophangen. Ideaal.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews