Bosch Serie 6 WAT28491NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 196 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Merle 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekend product. Van Bosch. Geen stress meer dat komt los schone was en energie zuinig denk mee met dit product zijn wij meer als tevree
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ swinkels 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat Bosch best een goed machine is en ze raden ons aan voor een middelklas
En de prijs was ook goed en betaalbaar

Pluspunten

  • Hij maakt niet zoveel lawaai en veel rustiger
  • En er zit veel meer mogelijkheden op
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bertin 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de machine bevalt goed is lekker rustig en doet precies wat hij doen moet. aanbevolen door de reparateur die kwam voor de ouwe aeg machine die het niet meer waard was om te repareren.

Pluspunten

  • stille en rustige machine
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arda Z 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Zeer goede Wasmachine. Is voor het eerst dat ik voor een Boschwasmachine ben gegaan maar ik ben er uitermate tevreden over en ga hem ook zeker adviseren aan andere

Pluspunten

  • heel erg stil
  • grote vulopening

Minpunten

  • ben ik nog niet tegengekomen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.H. 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Algemene score

9,0
Een stille machine die heel gemakkelijk is in gebruik! Ideaal als je er niet van houdt op lange wasprogramma's te wachten! Duidelijk digitaal te bedienen.

Pluspunten

  • startuitstel
  • vele korte programma's
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De makkelijke en eenvoudige bediening. Met slechts een knop kunnen alle programma's worden ingesteld. Op simpele wijze kan de temperatuur en snelheid worden aangepast, alhoewel dat in vele gevallen niet nodig.De machine bepaalt dat zelf.

Pluspunten

  • eenvoud
  • gemakkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Oosterom 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine die voor je "denkt".

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine komt met een voorstel voor het programmaverloop door het aangeven van temperatuur etc. Dat kun je echter simpel zelf corrigeren op het touch display. De machine is echt super geruisloos. We hebben de machine geregistreerd bij Bosch en daardoor 10 jaar garantie op de motor, naast de 2 algemene fabrieksgarantie. Echt een aanrader voor deze prijs.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Super geruisloos

Minpunten

  • Geen wasmiddel-doseer-container.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.A. 13-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine exclusive

Algemene score

9,0
Groot laadfront en super stil makkelijke bediening alles wijst zich vanzelf. mooie vormgeving je kunt de was programma"s naar je eigen wens instellen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacjo 13-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
uitstekend product werkt naar wens. programma worden goed aangegeven en goed instelbaar.
Was capaciteit is goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine voor met voldoende opties voor het gezin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne wasmachine met een ruime trommel en voldoende keuzeprogramma's voor een gezin met twee kinderen.

Wat mij vooral bevalt, is:
- Het sport wasprogramma (voor een sportief gezin erg fijn :)
- Instellen van een timer op het moment dat jij wilt dat de wasmachine gaat draaien (erg fijn als je zelf ook veel werkt).
- Het wassen van dekbedden en het programma 'gordijnen'
- Verkorten van programma's zoals 'katoen'. Binnen een uurtje is mijn was klaar en stralend schoon!

Pluspunten

  • Timer
  • Sport en gordijnen wasprogramma
  • Mogelijkheid verkorten van wasprogramma's
  • Wassen van dekbedden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote deur en duidelijk menu en LCD scherm

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Maakt zeer weinig geluid tijdens wasprogramma. Staat stabiel, trilt nauwelijks. Grote trommel met dito deur. Zeer gebruiksvriendelijk door duidelijke aanduidingen op bedieningspaneel. Centrifugeert uitstekend. Was is daardoor snel droog.

Pluspunten

  • Ruime trommel en deur
  • Mooie uitstraling
  • Overzichtelijk bedieningspaneel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny Tjoelker 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Algemene score

9,0
duidelijke display,geluidsarm tijdens was en centrifugeren, inhoud trommel waardoor was minder gekreukt is. Mooie vormgeving.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • duidelijk display
  • inhoud 8 kg zeer prettig
  • stil

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, echter veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Machine ziet er prachtig uit, groot bedieningsgemak met veel programma mogelijkheden en zeer stil in gebruik.
Machine doet precies wat de fabrikant belooft.

Pluspunten

  • mooi design
  • stil
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h.schenau 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen wasmachine hij is erg geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dik tevreden, lekker rustig ook voor de buren, voor al de 8 kilo was is fijn en kwam er brand schoon uit dus het apparaat doet wat er gezegd is prima.

Pluspunten

  • eco
  • dons dekbed wassen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik69 25-09-2018

Fijne stille wasmachine

Algemene score

10,0
Een fijne wasmachine die heerlijk stil is de eerste paar wasbeurten extra gekeken of machine echt wel draaide
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mevrouw Janse 23-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een gemak qua bediening

Algemene score

8,0
Dit apparaat combineert gebruiksgemak met energiezuinigheid en geluidsarm werken. Een wereld van verschil met andere wasmachines. Ik ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • energiezuinig
  • waterzuinig
  • geluidsarm

Minpunten

  • uitstekend deel van de deur is erg groot
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Samantha 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

makkelijk in gebruik en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met de Wasmachine van Bosch hij is heel stil als hij wast. en hij is mooi om te zien!

Pluspunten

  • heel stil
  • hij ziet er ook mooi uit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, grote trommel, makkelijk in gebruik.

Algemene score

8,0
Omdat onze vorige machine ons ineens in de steek liet halsoverkop naar de winkel.
Gekeken naar energieklasse, bedieningsgemak en servicevoorwaarden.
Deze machine voldoet aan al onze voorwaarden.
We draaien energiezuinig, kleine , korte, grote of intensieve wassen met een schoon en fris resultaat.
Bovendien is de machine ook goed betaalbaar.

Pluspunten

  • energiezuinig met water en stroom
  • ruime trommelopening
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise 17-09-2018

Fijn geluidloos apparaat met veel mogelijkheden

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht toen ik voor de eerste keer op mijzelf ging wonen. en tot nu toe bevalt het apparaat mij heel goed! Geen geluidsoverlast, doet zijn werk, handig bedieningsscherm, zelfs in te stellen voor speed of eco! nu kan ik ook letten op het duurzaam en verantwoord wassen van mijn vieze wasgoed!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lianne 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Algemene score

8,0
Wij hebben deze machine gekocht voor bij ons aan boord van ons schip. Doet het altijd goed! Ondanks dat wij wassen op de aggregaat.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews