Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28491NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 198 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28491NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Merle 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Uitstekend product. Van Bosch. Geen stress meer dat komt los schone was en energie zuinig denk mee met dit product zijn wij meer als tevree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ swinkels 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Omdat Bosch best een goed machine is en ze raden ons aan voor een middelklas
En de prijs was ook goed en betaalbaar

Pluspunten

  • Hij maakt niet zoveel lawaai en veel rustiger
  • En er zit veel meer mogelijkheden op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos Boeren 02-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Na bijna 2 maanden te hebben gebruikt.
Een fijne wasmachine voor kleine en grote wasjes.
Dit is erg fijn voor 1 persoon .

Pluspunten

  • kan kortere duur wasprogramma instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat met uitgebreide opties (niet teveel) en werkt stil. Ik heb het apparaat nu een paar dagen in gebruik dus over verdere dingen kan ik nog weinig zeggen. Het ziet er in elk geval mooi uit en de was die ik tot nu toe gedraaid heb is er goed schoon en lekker ruikend uitgekomen.

Pluspunten

  • Genoeg opties
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 20-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schone was, makkelijk te bedienen en uiterst stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Bijzonder makkelijk te bedienen en uiterst stil. Goed pallet aan wasprogramma's. Goede veiligheid voorzieningen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop 03-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Machine wast uitstekend en zeer stil met centrifugeren prijs kwaliteit naar mijn mening goed .
Genoeg programma's en zeer zuinig A+++.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Zie beoordeling.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wj 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gekreukte was en lange wasprogramma's

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

4,0
Op advies van de winkel een Bosch wasmachine aangeschaft, de beste prijs-kwaliteitmachine. Helaas kwam de was er behoorlijk gekreukt uit. Ook op het kreukherstellend programma, met lager toerental én gebruik van wasverzachter. Voorheen gebruikte ik nooit wasverzachter en hoefde ik nauwelijks te strijken. Nu was zelfs met een nieuw stoomstrijkijzer het strijken een hele klus geworden. Ondanks verschillende contacten met Bosch, lukte het niet om de oorzaak van het probleem te vinden. (Aan de machine kon het volgens Bosch niet liggen, die was uitvoerig getest en ze hadden nog nooit eerder zo'n klacht gehad.)
Gelukkig was de service van de winkel perfect, en heb ik mijn geld teruggekregen en een ander merk wasmachine gekocht. Daarna kon ik weer zonder wasverzachter wassen en kwam de was een stuk ongekreukter uit de wasmachine.

Pluspunten

  • energiezuinig

Minpunten

  • was ontzettend gekreukt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Goed

Reageer

mv de groot 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasautomaat Bosch wat28491

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

7,0
Zeer mooie en stille wasautomaat. met een inhoud van 8 kg kan je mee voorruit. wast schoon, makkelijk in gebruik en voorzien van een interne lekdetectie dus een waterbak is niet meer nodig.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

uhhh ja 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Hele mooie machine. Loopt rustig, ziet er strak uit en heeft een heel mooi groot display. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Stille machine en gemakkelijk in gebruik door de standaard programmakeuzes.
Daarnaast de opvangbak geeft mij een veilig lekkage gevoel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Zeer fijne wasmachine met veel wasprogramma's, zelf een sport programma voor erg vervuild wasgoed. Makkelijke bediening en erg stil. Wat wel fijn is als je wasmachine in de buurt van je slaapkamer staat. Kwaliteit vs prijs is gewoon goed, zoals je dat kan verwachten bij Bosch.

Pluspunten

  • Extra wasprogramma's
  • Zeer stil
  • Mooie design
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • iets te lichte sluiting van de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Westerhout 24-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fluister stille motor en wast witter dan wit

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Het geeft vertrouwen als je van de fabrikant een garantie van 10 jaar op de motor krijgt. Dan is het heerlijk om een digitaal scherm te hebben die je naar keuze kunt aanpassen. Dan is het een fluisterstille motor met een krachtige centrifuge.

Pluspunten

  • Stille motor met 10 jaar fabrieksgarantie
  • Grote trommel inhoud van 8 kg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tepsma 23-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voor alle was de stilste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

10,0
Voor de grote en kleine tussendoor-wasjes. Erg stil; alles goed schoon. Prettig om af te lezen hoe lang de was nog duurt. Bedieningsgemak ook voor diegenen die de gebruiksaanwijzing niet lezen.

Pluspunten

  • stil
  • geschikt voor alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertin 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
de machine bevalt goed is lekker rustig en doet precies wat hij doen moet. aanbevolen door de reparateur die kwam voor de ouwe aeg machine die het niet meer waard was om te repareren.

Pluspunten

  • stille en rustige machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arda Z 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Zeer goede Wasmachine. Is voor het eerst dat ik voor een Boschwasmachine ben gegaan maar ik ben er uitermate tevreden over en ga hem ook zeker adviseren aan andere

Pluspunten

  • heel erg stil
  • grote vulopening

Minpunten

  • ben ik nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.H. 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Een stille machine die heel gemakkelijk is in gebruik! Ideaal als je er niet van houdt op lange wasprogramma's te wachten! Duidelijk digitaal te bedienen.

Pluspunten

  • startuitstel
  • vele korte programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
De makkelijke en eenvoudige bediening. Met slechts een knop kunnen alle programma's worden ingesteld. Op simpele wijze kan de temperatuur en snelheid worden aangepast, alhoewel dat in vele gevallen niet nodig.De machine bepaalt dat zelf.

Pluspunten

  • eenvoud
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Oosterom 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine die voor je "denkt".

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
De machine komt met een voorstel voor het programmaverloop door het aangeven van temperatuur etc. Dat kun je echter simpel zelf corrigeren op het touch display. De machine is echt super geruisloos. We hebben de machine geregistreerd bij Bosch en daardoor 10 jaar garantie op de motor, naast de 2 algemene fabrieksgarantie. Echt een aanrader voor deze prijs.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Super geruisloos

Minpunten

  • Geen wasmiddel-doseer-container.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.A. 13-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine exclusive

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
Groot laadfront en super stil makkelijke bediening alles wijst zich vanzelf. mooie vormgeving je kunt de was programma"s naar je eigen wens instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacjo 13-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28491NL

Algemene score

9,0
uitstekend product werkt naar wens. programma worden goed aangegeven en goed instelbaar.
Was capaciteit is goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews