Bosch WAT28645NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT28645NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cocky 16-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

9,0
Bestelt bij Bosch store via internet . Was maand aanbieding.
Geweldig machine. Bij aflevering dacht ik oei wat ingewikkeld.
Nee dus bediening meer dan makkelijk!
Machine doet alles zelf instellen na wasprogramma gekozen te hebben. Ook geen geknoei meer met wasmiddel toedienen. Gaat anderhalve liter on 1 keer in.
Machine berekent dus ook de dosering bij elk programma. Ook is hihnerg stil en wast schoon.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Wasmiddel dosering automatisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Bosch Wasmachine i-DOS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

10,0
Een zeer gebruiksvriendelijke wasmachine met een perfect systeem van automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Dijk 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de bediening is handig en goed te over zien .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

8,0
wij hebben jaren een ander merk wasautomaat gehad en zijn nu over gestapt op deze Bosch .
Hadden wij dat maar eerder gedaan want het is solide machine en zijn bijzonder tevreden over het
dosering systeem plus een stille machine.

Pluspunten

  • dosering systeem
  • stille machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joke oor 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

9,0
De wasmachine nu een week gebruik. Wast goed schoon. Ook de bediening is makkelijk. Even zoeken maar is al snel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Kui 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28645NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine gekocht vanwege de vele mogelijkheden die deze machine heeft hij is heel stil als die wast en centruvigeerd op 1400 toeren. Het I-dos systeem werkt heel goed en ook goed in te stelen kwa dosiring van het wasmiddel. Een prima machine voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen geluid, fijn doseersysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

9,0
Nadat onze wasmachine kapot ging, hebben we deze Bosch wasmachine aangeschaft. We hebben de wasmachine nu 2 weken en zijn erg tevreden. De wasmachine maakt weinig geluid, heeft verschillende en voldoende programma's. Erg fijn dat je nog was kan toevoegen als het programma al gestart is. Ook het automatische doseersysteem werkt goed en zuinig. Daarnaast kun je ook kiezen voor 'niet-automatisch' wasmiddel toevoegen en dat gaat ook prima.
Prijs kwaliteit naar ons idee ook goed.
Al met al zijn we erg tevreden met deze Bosch-wasmachine.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • automatisch doseersysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s vd woude 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

8,0
Ben zeer blij met mijn nieuwe wasmachine. Nu een paar dagen in huis en de machine werkt prima. Gemakkelijk in te stellen met een duidelijk display. De keuze voor mij voor deze wasmachine: goede ophanging en niet een extra grote trommel heb ik niet nodig. Als extra: intelligent doseersysteem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ina 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28645NL

Algemene score

8,0
de keuze voor Bosch is simpel: vertrouwd merk, een goede actie van de leverancier en Bosch. machine is makkelijk te bedienen, duidelijke functies en display

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer