Siemens WM14T550NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wies Dassen 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede wasresultaten, heel gemakkelijk te bedienen
Mijn keukenapparatuur van Siemens werkt al 18 jaar naar volle tevredenheid
Voor mij hoeft echt geen ander merk meer

Pluspunten

  • Goede wasresultaten
  • Gemakkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WPP73 10-08-2018

Kracht door eenvoud

Algemene score

10,0
Superhandige bediening middels touchscreen. Allerlei voorgeprogrammeerde wasprogramma's die maar eigen inzichten aangepast kunnen worden. En fluisterstille machine (in vergelijking met onze vorige)
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nathalie 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine

Algemene score

9,0
Erg fijn dat je een favoriete programma erin kan zetten en dus met 1 knop het programma kan aanzetten. Fijn en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert van Wanrooij 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine van geweldige kwaliteit en mogelijkheden.

Algemene score

10,0
Voor die prijs een geweldige machine met veel mogelijkheden incl.spaarzaam wassenen uitgerust met o.a. snelle was mogelijkheid. Grote vulopening. Voor 8 kilo was. Geluidsarm.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Geluidsarm
  • Grote inhoud 8 kilo was
  • Goeie prijs/kwaliteit verhouding
  • Geweldige machine
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geruisloos is belangrijk, 8 kilo wasgoed net zo fijn, voorprogrammeren erg handig, display is even wennen, maar goed te doen en zeer veelzijdig.

Pluspunten

  • Centrifugeert droog
  • Geruisloos
  • Voorprogrammeren
  • 8 kg inhoud
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mihata 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is gekwalificeerd voor A+++, maar wat ik belangrijk vind voor een wasmachine is of het voldoet aan de programma's voor jouw kleren. Sportkleding bijvoorbeeld. Wol en zijde zijn voor mij niet zo belangrijk, maar het zit er wel op. Deze machine is groter ( 8kg) dan de vorige en kan ook tot 1400 toeren. Ruim zat. wat ik opvallend vind, is dat het een stuk stiller is, dan de oude. Ook cool is de tiptoetsen bediening. Ben benieuwd of dat lang volhoudt. De vorige wasmachine ( ook Siemens) hield het 11 jaar vol.

Pluspunten

  • Veelzijdige wasprogramma
  • Stille machine
  • Verlichting in trommel
  • Kan op tijd ingesteld worden (uitsteltijd)
  • Tiptoetsen scherm

Minpunten

  • Eco programma's duren lang (>3 u)
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pretigen machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is erg stil tijdens het centrifugeren.
De trommel inhoud is ruim genoeg voor een gezin met 2 ouders en met 2 kinderen.
de was is nog licht vochtig als je hem uit de trommel haalt ondanks 1400 toeren.
makkelijk te bedienen display.

Pluspunten

  • De machine is erg stil tijdens het centrifugeren.
  • De trommel inhoud
  • de was is nog licht vochtig

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Superfritsje 03-06-2018

Prima, stille wasmachine

Algemene score

10,0
Vorige maand deze wasmachine gekocht. Wat een verademing die stille wasbeurten. En duidelijk inzichtelijk wanneer de wasmachine klaar is.
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Roy van de Grift 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer stille siemens wasmachine. blijft ook goed op zijn plek staan tijdens het centrifugeren, had alleen wel wat meer specifieke programma's op mogen zitten onder snelfunctie, en ik mis de automatische regelaar voor het wasmiddel.
Echter makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • groot beeldscherm
  • zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • weinig specifieke programma's
  • geen automatische wasmiddel regelaar
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stine 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede, zuinige wasmachine

Algemene score

9,0
Goede wasmachine, grote opening, eenvoudig bedieningspaneel, maakt weinig geluid en wast schoon. Ik heb een gezin met drie kinderen dus was meerdere malen per week.

Pluspunten

  • grote opening
  • eenvoudig bedieningspaneel
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn1977 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 7 jaar afscheid genomen van mijn 2de hands whirlpool, na duidelijk overleg met xxx van bcc Veghel tot de conclusie gekomen om uit een bosch en Siemens te kiezen. Uiteindelijk voor de Siemens gekozen puur op instinct. Na overleg al dezelfde dag geleverd en aangesloten en oude machine retour. Nu al geen spijt van en eerste was draait pas net. Wat een serene rust geeft deze machine.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Duidelijke led touch display
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Lensen 26-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens WM14T550NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasmachine gekocht omdat deze nagenoeg geluidsloos is, gemakkelijk te bedienen is, er 8 kg was in kan, energiezuinig is en een goeie prijs heeft (let wel op waar je wasmachine koopt, zit gewoon €145 verschil in). De wasmachine die ik eerst had was van een ander merk maar mijn wasdroger is ook van Siemens en deze gaat al meer dan 9 jaar mee. Dus ook duurzaamheid van Siemens is een pluspunt.

Pluspunten

  • geluidsloos
  • energiezuinig
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne interface

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vond het een mooie machine om te zien, daarnaast voelde de hoofdknop om hem aan/uit te zetten en het wasprogramma te kiezen goed. Op het touchscreen kun je dat programma eenvoudig personaliseren en zie je hoe lang je was er over gaat doen. Heerlijk! Van mij had het ook minder dan 8kg groot mogen zijn, maar ben er wel heel blij mee.

Pluspunten

  • uiterlijk, gebruiksgemak, geluid

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Superfritsje 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, simpel en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat onze oude wasmachine minder betrouwbaar werd, gingen we op zoek naar een goede vervanger. We hadden al een Siemens droger, waarover we erg tevreden zijn. Toen zagen we deze topper.

Lekker stil in gebruik, makkelijk te bedienen en superzuinig.

Tot nu toe zijn wij erg tevreden. We kunnen deze wasmachine dan ook niet anders dan aanbevelen.

Pluspunten

  • Is erg stil
  • Energiezuinig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen gevonden tot nu toe
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby 14-05-2018
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens WM14T550NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In een woord Fantastich !!
Super service bij BCC Bilderdijk straat, heel vriendelijk geholpen en er is goede informatie gegeven. Vandaar dat mijn keuze uit gekomen is op een Siemens wasmachine. Snel op tijd geleverd en geinstalleerd .Wasmachine wast en centrifugeert geruisloos , wast perfect en ziet er mooi en stijlvol uit . Een hele tevreden klant !

Pluspunten

  • Geruisloos wassen en centrifugeert
  • Mooi dessin

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chanel 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De was ruikt weer fris en het is schoon. Hij is zuinig en erg stil. Ook de bedieningspaneel is zeer handig en dankzij de trommelverlichting kan ik nu beter zien wat er nog in de trommel ligt, super handig in een donkere kamer en mooi om te zien. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ja, ik beveel dit product aan.
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrit 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale Wasmachine voor mannen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een allround wasmachine die ideaal is voor een huishouden met kinderen, maar ook de overhemden van mijzelf goed kan doen. Hij is makkelijk te bedienen, en is muisstil! Hij kan nu zelfs aan als de kinderen op bed liggen zonder dat je denkt dat er een vliegtuig over vliegt! Ik ben zeer tevreden, en kan hem dan ook zeker aanraden. Hij is betaalbaar, en doet waar hij voor is aangeschaft. Daarnaast gebruikt hij relatief weinig water en stroom.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • veel programma's
  • Zuinig in gebruik
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de Siemens wasautomaat aanbevolen gekregen door Plenty Service Doetinchem en hebben er geen spijt van, fijne gebruiksvriendelijke machine. Wast schoon en fris. Top.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • eco stand
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne wasmachine is dit! Ruime vulopening, duidelijk bedieningspaneel, de wasprogramma's gemakkelijk aan te passen wat temperatuur, eco-instelling of centrifuge-touren betreft, veilige deurvergrendeling en waterstop, tijdsaanduiding over het verloop. Plus verlichting in de trommel.

Pluspunten

  • Zie boven..
  • Alleen maar pluspunten tot nu toe...
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pasman 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14T550NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tegelijkertijd gekocht met de WT7U4660NL (droger) vanwege zelfde mooie vormgeving. We hadden eigenlijk geen wasmachine nodig maar in verband met de cash-back actie van Siemens en de inruil van onze oude Zanussi was het toch een rendabele keuze. Wat een verademing, zo'n stille machine! Blij dat we de oude ingeruild hebben! Daarnaast ook een stuk zuiniger!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Vormgeving
  • LED trommelverlichting
  • Handig touchscreen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14T550NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews