Siemens WM14T550NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de Siemens wasautomaat aanbevolen gekregen door Plenty Service Doetinchem en hebben er geen spijt van, fijne gebruiksvriendelijke machine. Wast schoon en fris. Top.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne wasmachine is dit! Ruime vulopening, duidelijk bedieningspaneel, de wasprogramma's gemakkelijk aan te passen wat temperatuur, eco-instelling of centrifuge-touren betreft, veilige deurvergrendeling en waterstop, tijdsaanduiding over het verloop. Plus verlichting in de trommel.

Pluspunten

  • Zie boven..
  • Alleen maar pluspunten tot nu toe...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pasman 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14T550NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tegelijkertijd gekocht met de WT7U4660NL (droger) vanwege zelfde mooie vormgeving. We hadden eigenlijk geen wasmachine nodig maar in verband met de cash-back actie van Siemens en de inruil van onze oude Zanussi was het toch een rendabele keuze. Wat een verademing, zo'n stille machine! Blij dat we de oude ingeruild hebben! Daarnaast ook een stuk zuiniger!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Vormgeving
  • LED trommelverlichting
  • Handig touchscreen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn 08-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening en zeer goede wasresultaten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Precies waar ik naar opzoek was. Mooie apparatuur die netjes functioneren zonder veel lawaai. Zeer tevreden! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hijwegen74 05-01-2018

Mijn perfecte hulp in de was

Algemene score

10,0
Vorige maand na 21 jaar trouwe dienst mijn oude Siemens vaarwel gezegd, het was genoeg! Natuurlijk weer een Siemens aangeschaft en na zoveel jaren is er weer veel verbeterd! Goede keuzemogelijkheden, stil en keurig schoon!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met mijn nieuwe wasmachine. Wast prima en het programmeren gaat erg makkelijk doordat hij een overzichtelijke bedieningspaneel heeft.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Berkay Sari 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine!

Algemene score

10,0
Lang aan het dubben geweest over wat het nou moest worden, Bosch of Siemens, of toch iets goedkopers.. Tevens over de inhoud van de wasmachine, zou 8kg nou genoeg zijn of is het iets teveel van het goede? Uiteindelijk toch voor de Siemens gegaan, vraag me niet waarom, maar het merk leeft meer bij mij en het digitale scherm voelt gewoon goed aan. Product voldoet aan verwachtingen en is stil genoeg.

Pluspunten

  • Stil
  • Luxe uitstraling
  • Voelt solide aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maria 20-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie display, grote vulopening, duidelijke programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een handig bedienbare machine met een grote wascapaciteit.
En duidelijke wasprogramma's,
En deze machine voldoet aan mijn voorwaarden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minty van Dijk 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display met verrassingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige Siemens-wasmachine werd mij weer een Siemens aanbevolen en tot nu toe heb ik daar helemaal geen spijt van. De vulopening is groter en de inhoud is meer (vroeger 5 kg, nu 8 kg). Hoe langer het wasprogramma duurt hoe zuiniger hij is. Er zijn ook nog speciale vlekkenprogramma's, die ik nog moet uitproberen, maar ik heb hem nog geen week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bronkhorst 20-12-2017
  • Product gekocht

Duidelijk display en verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie machine en duidelijke bediening. Ook de verlichting van het display is heel handig! Een geruisloze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

klumpke 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
naar diverse wasmachines gekeken en uiteindelijk na enige uitleg van diverse wasmachines in dezelfde prijscategorie voor deze wasmachine gekozen.
En wij zijn er zeer tevreden over, wast uitstekend, is zuinig met water en stroom en zeer stil (vergeleken met onze vorige)

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • wast prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruikvriendelijke geruisloze wasmachine

Algemene score

9,0
Geweldig degelijke wasmachine. Ieder wasprogramma is in te stellen op je eigen gebruiksgemak. Maakt weinig geluid. Heel blij mee !

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CITI 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk programeerbaar wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede machine nog maar net 2 dagen in gebruik maar nu al dik tevreden.
Overzichtelijke programmakeuze wast superschoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MHE paulussen 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

verlichte grote vulopening display heel duidelijk leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik werd heel blij met deze aankoop, gewoon een genot om hier mee te wassen.
Het is een goede keuze dat ik voor deze wasmachine gekozen heb.
De verlichte display is goed te lezen met praktische mogelijkheden en met een verlichte vulopening voor 8 kg was of minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens er is geen betere :)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht omdat de oude slechter werd. Momenteel veel Siemens apparatuur thuis in de keuken en bavalt goed.
Ook de wasmachine wilde we van Siemens proberen gezien het een betrouwbaar merk is.
Eerste wassen bevallen goed stille machine en mooi design!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • Eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien Nieuwendijk 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige bedieningsknop en goed leesbaar afleesscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Siemens is een betrouwbaar merk dat goed bekend staat en waarvan de apparaten een lange levensduur hebben. Ook de bediening van Siemens apparaten is eenvoudig. Tevens heb ik voor energiezuinige apparaten gekocht die laag in het energeverbruik zijn en zo weinig mogelijk water gebruiken. Siemens is voor mij HET MERK!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Waterverbruik is laag
  • Eenvoudige bediening
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze wasmachine gekozen omdat we op zoek waren naar een grote trommel met uitgebreide programmakeuze. ik was gemiddeld twee wassen per dag dus moet ook energiezuinig zijn.
wij moeten wel wennen aan de lange programma's omdat dit nieuw is in vergelijking met onze andere wasmachine.

Pluspunten

  • grote trommel
  • duidelijk display

Minpunten

  • programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille ruime wasmachine, gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Daar de vorige wasmachine (er zou geen betere zijn....) eerder de geest gaf dan verwacht een degelijk alternatief gezocht. De Siemens zag er qua specs goed uit. Na enige wasbeurten zeer tevreden: De machine is stil, gemakkelijk in te stellen en wast goed schoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Wast schoon
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.J. Boshuizen van der Steen 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie geruisloze machine ik ben er erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product en werk makkelijk. Pas een paar keer mee gewassen en ik ben er nu al erg blij mee en beveel de wasmachine graag bij andere aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer