Bosch Serie 6 WAT28320NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boschfan 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote deur, geen overbodige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een grote deur, zodat je gemakkelijk dat dekbed in de machine kunt laden. Vulgewicht is 7 kg, maar bij kleine wasjes doseert deze machine zelf het water. Handige programma's, ook voor snelle wasjes, kreukherstellend of fijne was. Geen overbodige accessoires en handige tiptoetsen.

Pluspunten

  • Grote deur
  • meet zelf hoeveelheid water

Minpunten

  • geen uitstel starttijd
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 29-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig te bedienen en ruime keus in wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een absolute aanrader, zeer gebruiksvriendelijk! Voldoende variatie in wasprogramma's. Heel handig is het 15 minuten programma op 30 graden en het 60 graden programma die in een uur klaar is.
Ook heeft deze wasmachine de optie om te onderbreken indien je iets bent vergeten.
Goede prijs kwaliteit verhouding, erg blij mee!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en stil voor een wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze serie 6 Bosch wasmachine is een bijzonder stil apparaat zelfs wanneer deze centrifugeert. Geeft duidelijk aan met een pieptoon wanneer die klaar is met het was programma. Was programma's worden duidelijk weergegeven. Kortom een typisch Bosch machine wat zijn naam waar maakt. Top of the class.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toos Schütten 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze oude Bosch wasmachine is na 14 jaar intensief gebruik vervangen door de WAT28320NL.
Wat een verschil!
Wast prima, is nog veel zuiniger en staat praktisch stil waardoor ook het geluid duidelijk minder is.
Een betere keus hadden we ons inziens niet kunnen maken.

Pluspunten

  • zuinig
  • heel weinig trilling
  • weinig geluid
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FED Jongen 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en Duidelijk afgewerkt

Algemene score

8,0
Goede duidelijke bediening van de machine genoeg programma's zuinig en milieu vriendelijk prima service van BCC
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille motor, doet wat hij moet doen

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasmachine gekocht omdat van mijn vorige wasmachine de lagers kapot waren gegaan. Na flink zoeken op internet voor deze machine gekozen. De wasmachine heeft een vriendelijk prijsjes. Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen of het programma sneller klaar moet zijn, of dat ik de tijd heb en het zo milieuvriendelijk mogelijk kan. De wasmachine heeft een grote opening en wast erg stil. Ook kun je tijdens de programma's nog was toevoegen. Altijd handig voor dat ene vergeten shirtje! Er zitten allemaal verborgen instellingen op de wasmachine waar ik nog niet helemaal wijs uit ben geworden, maar die wel in het boekje staan (instellen van geluid en soort programma). Maar alles wat ik heb gewassen is er wel helemaal schoon uitgekomen!

Pluspunten

  • wast stil
  • keuze uit snel of eco programma
  • kort programma 15/30min
  • grote opening
  • toevoegen van was mogelijk

Minpunten

  • boekje nodig om in te stellen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia Adam 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe wasautomaat nodig. Deze nieuwe van Bosch werk heel stil, heeft veel verschillene programmas.
Ik brn zeer tevreden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melissa 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijna geluidloos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine, geen herrie, veel mogelijkheden aan programma’s, wast goed schoon, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Cashback actie
  • Veel programma’s
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elke 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime inlaadopening wasgoed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heb ik gekozen voor het anti allergie was programma. Ook belangrijk is de stille werking van zowel het wassen als centrifugeren van de machine. Een hel mooie, top machine.

Pluspunten

  • grote deuropening
  • anti allergie was programma

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoMic 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De superstille Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinige en stille krachtpatser waar ook nog eens veel was in kan. Ik heb de wasmachine nu een paar dagen en ik ben nog steeds onder de indruk en sta er zelfs voor de lol naar te kijken. Prima aankoop!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Energiezuinig duurt wel langer
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed, centrifugeert goed, mooie vormgeving, makkelijk te bedienen, grote vulopening mooie waspoederlade

Pluspunten

  • Centrifugeren
  • makkeljk te bedienen

Minpunten

  • Blijft piepen als hij klaar is
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Georgios 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
10/10 Hoogste wasmachine, stille en zeer schone kleding. Heel blij met die aankoop. Beste beoordelingen online en real life proof!

Pluspunten

  • Qualiteit
  • Design
  • Makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oude wasmachine van Whirlpool ging na 7 jaar kapot. Printplaat was stuk. Na reparatie volgende elektronische probleem. Daarom een Bosch aangeschaft aangezien we ook al een Bosch droger hebben. Mooie machine met veel mogelijkheden. Was komt er droog uit ondanks 1400 toeren en B droogresultaat. Machine is erg stil. Paar dagen in bezit.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Veel mogelijkheden
  • Mooie degelijke machine

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke machine zeer makkelijk in gebruik en erg geruisloos !
Ben er zeer blij mee!!!!
Prijs en kwaliteit is zeer goede verhouding

Pluspunten

  • Zeer geruisloos
  • Erg stabiel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel programma's, zuinig in energie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine stopte ermee na 15 jaar. Na flink wat onderzoek kwam Bosch naar voren als de beste in prijs/kwaliteit verhouding. Zuinig in verbruik, heel veel programma's en een strak design.

Pluspunten

  • Erg stille motor met 10 jaar garantie
  • Veel programma's
  • Energie zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, duidelijke display voor bediening met draaiknop.
Wassen en centrifugeren erg stil.
Makkelijk met grote trommelopening.

Pluspunten

  • Wassen en centrifugeren erg stil.
  • Grote trommelopening.
  • Speed programma voor korte was.

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine. Zelf hebben we al een Bosch meerder apparaten van Bosch. Zoals wasmachine, droger, koelkast en diepvries.
Nu onze pleegdochter op zich gaat wonen. Wilde we haar wat cadeau doen. Wat je ook bij je eigen kinderen zou doen als ze op zichzelf gaan wonen. Ze moest nog een wasmachine hebben. Wij hebben een Bosch wasmachine en die gaat al 13 jaar mee. 1 keer kapot geweest. Dus niks te klagen.

We hebben haar deze wasmachine cadeau gedaan. Ze is er enorm blij mee en de wasmachine werkt helemaal geweldig. Ze kon alleen maar pluspunten benoemen en geen minpunten.

Pluspunten

  • Rustige stille machine
  • Makkelijk in bediening
  • tussentijds bijvullen
  • Bij halve trommel was zelf aanpassen

Minpunten

  • N.V.T.
  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de machine is erg makkelijk te bedienen, duidelijk aangegeven programma's . Bovendien veel stiller als de vorige . was goed komt er goed droog uit.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Uitstekend 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk en duidelijke bediening

Algemene score

8,0
Goede prijs, het valt direct op dat het wasmachine zeer stil is.
Goede kwaliteit en betaalbare prijs, een goede aanrader dus

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Zeer stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerda 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en wast goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil en wast goed.
De nieuwe machines hebben allemaal lange wasprogramma's, maar door de speed knop verkort je deze naar een uur en heb je nog steeds goed resultaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Speed programma's
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28320NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews