Whirlpool FSCR80428 - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
69 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool FSCR80428 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ebru 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super stille wasmachine met handige opties

Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft ontzettend veel programma's en is met de centrale draaiknop makkelijk te bedienen. Heerlijk om zo een stille wasmachine te hebben. In het begin moesten we goed kijken of de machine wel aanstond!!!!

Ook gebruiken wij de optie startuitstel regelmatig, erg handig! Bovendien komt de was er redelijk droog uit, in tegenstelling tot onze oude machine.

Er zit een optie op de wasmachine waardoor de trommel blijft ronddraaien na afloop van het programma. Dit was voor ons ook de reden om voor dit apparaat te kiezen. Vaak genoeg maakten wij mee dat we nog een was moesten draaien omdat we de trommel niet leeg hadden gehaald. Deze functie bespaart ons energie, tijd en geld!

Niets dan lof!

Pluspunten

  • Trommel blijft draaien na afloop
  • Makkelijke bediening
  • Strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjon 27-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

10,0
Wat een verademing mijn nieuwe wasmachine. Mooi design en makkelijk in gebruik. Veel was opties en zeer zuinig. Bijna geruisloos. Tijd klok instellen en hij doet de was in de nacht. En je hoort hem niet. Dat kon je van de oude niet zeggen. Ik ben er super blij mee. Ik zeg gewoon doen .

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geruisloos
  • Mooi design
  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 13-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, grote vulopening!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

9,0
Deze wasmachine nu ruim een week in gebruik, zegt misschien niet heel veel maar ten opzichte van de oude machine is het echt een verademing. Hij is zo stil dat ik in het begin twijfelde of hij wel aanstond.
De was komt er goed schoon uit, wat bij mijn oude Beko nog wel eens een probleem was. Mijn wasmachine staat op zolder, dus uiterlijk is niet echt van belang, maar dit ding is net een ruimteschip echt gaaf!

Pluspunten

  • Super stil
  • Ziet er fantastisch uit
  • trilt amper, ook niet bij het centrifugeren
  • super makkelijk om te gebruiken

Minpunten

  • deur draairichting niet aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 31-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Energiezuinig, snel, veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

10,0
Zeer fijn en veelzijdig apparaat. Werkt snel en ziet er top uit.
Ideaal dat er veel tegelijk in kan waardoor ik minder vaak hoef te wassen. Hierdoor nog extra zuinig.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Energiezuinig
  • Veel programma's
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 01-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig maar ...

Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

5,0
De wasmachine ziet er mooi uit, is erg zuinig en stil. Groot nadeel is dat het wasgoed tussen het glas en rubber gaat zitten en blijft zitten waardoor het niet goed schoon wordt. Volgens Whirlpool normaal, stop onderbroeken, sokken etc.. allemaal in een aparte waszal. Persoonlijk vind ik het een ontwerpfout... balen.

Pluspunten

  • Laag energie gebruik
  • Stil
  • Laag water verbruik

Minpunten

  • Was niet goed schoon
  • Was erg vochtig na centrifugeren

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bos 03-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

8,0
Wasmachine doet zijn werk, wast prima, is erg stil en heeft veel mogelijkheden. Tot nu toe erg tevreden!

Pluspunten

  • stil
  • kort programma 30 min

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Danny v Dreumel 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

9,0
De machine is zeer zuinig makkelijk in gebruik en ziet er zeer modern uit. De wasmachine kan perfect in de nacht gebruikt worden is erg stil en gaat vanzelf geheel uit. Ideaal voor gezinnen die veel moeten wassen en misschien wel jonge kinderen hebben

Pluspunten

  • Stil
  • Zeer zuinig in energie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool FSCR80428

Algemene score

10,0
Heel blij met de whirlpool. Makkelijk te bedienen met een duidelijk scherm.
Maakt weinig geluid tijdens het wassen.
Ideaal dus!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig geluid
  • Maakt goed schoon
  • Gaat zelf uit wanneer de wasmachine klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer