Bosch WAYH2892NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch wasmachine met I-DOS systeem 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine Bosch, met nieuwste technologie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt fantastisch. Technologieën waarvan ik het bestaan niet wist. Wel even goed gebruiksaanwijzing bestuderen. I-DOS-systeem is ook heel prettig, buiten verwachting. Je "ziet" ook energie/waterverbruik, bij gebruik van eco-programma.
Veel standaardprogramma's,toch kun je ook zelf hierin aanpassen.
Al met al een machine die me verrast qua techniek. Wasresultaten ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloze fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne machine.
Duidelijk bedieningspaneel.
Wifi functie heel handig en redelijk (makkelijk) zelf te installeren.
I-dos systeem maakt het leven een stuk makkelijker en goedkoper. Altijd de juiste dosering.
Machine is erg stil zelf bij centrifugeren.
Service van Expert Laren fantastisch. Machine aangesloten getest en volledig uitgelegd.

Pluspunten

  • stil
  • Grote trommel
  • zuinig
  • I-dos
  • wifi

Minpunten

  • deur niet om te zetten naar andere draairichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Winand Counotte 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie moderne geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een redelijk geluidsarme wasmachine die zo geprogrammeerd kon worden dat de wasprogramma's niet al te lang lopen werd ons door de verkoper van de elektrozaak deze Bosch wasmachine geadviseerd. Daarbij ook nog eens de actie waarbij € 100,- korting via Bosch te krijgen was deed ons besluiten het advies van de verkoper te vertrouwen.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Korte programma's mogelijk

Minpunten

  • Zeer moderne machine moeilijk voor oudere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

marco 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

De wasmachine voor een eenouder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine, je hoeft alleen de i-dos te vullen met wasmiddel en wasverzachter. Was moet je helaas nog wel voorsorteren. Je stelt hem in met je telefoon. Ben je al weg naar je werk en vergeten in te stellen hoe laat hij klaar moet zijn, geen probleem, je pakt gewoon je gsm en stelt alles in komt thuis en de was is gedaan op het moment dat jij het wilt. geen muffe kleren die er uit komen omdat je vergeten bent dat er een was in zat want je telefoon herinnert je dat de was klaar is.
nadeel is wel dat het i-dos systeem maar 2 reservoirs heeft, dus of je kan twee type wasmiddelen erin doen of wasmiddel en wasverzachter, dus was je met meerdere wasmiddelen en wasverzachter dan moet je nog steeds voor het programma dat je het minst wast handmatig wasmiddel toevoegen. Hij meld zelfs wanneer je wasmiddel of wasverzachter moet bijvullen. dus ronduit ideaal voor mij.

Pluspunten

  • grote trommel, er kan veel in
  • erg still
  • bediening via mobiel apparaat
  • i-dos

Minpunten

  • I-dos heeft maar twee reservoirs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topmodel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Grote vul opening. Automatische dosering is super. Kind kan de was doen. Veelzijdige programma's.

Pluspunten

  • Idosering
  • WiFi verbinding
  • Grote trommel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Maarssen 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wassen was nog nooit zo eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine weegt, doseert en meet. Diverse programma's maken dat al je was veilig gewassen kan worden.
Het op afstnad bedienen met de app is helemaal fantastisch: de machine staat ver van de huiskamer af en zo hoef ik niet iedere keer heen en weer te lopen om te kijken of de was klaar is: ik word gewaarschuwd!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak wasprogramma's
  • Stil

Minpunten

  • De installatie van wifi en app namen even tijd in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leny jansen 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitmuntende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het bedienings gemak. Zels ieder familielid kan de was doen en optimaal resultaat behalen. Fluisterstil en zuinig in energie en water gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik van water
  • Zuinig met energie
  • Werkelijk fluister stil
  • Probleemloos verwijderen van vlekken
  • Zelf dosering en dus zuinig met wasmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tofik 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een kind kan echt letterlijk de was doen met deze futuristische wasmachine.
helemaal met het i-dos systeem, bespaar je nog eens op wasmiddel en wasverzachter.
met home-connect kan je de wasmachine op afstand aan en uitzetten, en wanneer de was klaar is krijg je ook nog eens een melding op je telefoon,en niet te vergeten alle programma's die je kunt gebruiken via de app.
ik had de wasmachine op 1200 toeren gezet en wonderbaarlijk was hij nog muisstil.

Bedank Bosch, jullie hebben mijn leven een stuk makkelijker gemaakt.

Pluspunten

  • muisstil
  • op afstand te besturen met home-connect
  • 10 jaar motorgarantie via bosch
  • i-dos systeem

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo van Son 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte, uitgebreide en gemakkelijk te bedienen wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine biedt de mogelijkheid om te werken met voordosering van wasmiddelen zowel voor gewone was als speciale fijne was. Door de voordosering bespaart de wasmachine op gebruik van water en voorkomt ook een niet gewenste vervuiling.
Je kan dus op een doelmatige manier je was doen waarbij de vervuiling geminimaliseerd wordt. Het uitgebreide menu en de applicatie via Wifi geeft inzicht in de status van het wasprogramma, het gebruik van elektra en water. Het bedieningspaneel is goed en duidelijk opgezet. Gebruikte materialen zijn perfect met luxe uitstraling

Pluspunten

  • Super makkelijk te bedienen
  • afgestemd gebruik van elektra en water door I-dos.
  • luxe en oferzichtelijk paneel
  • gebruik van Wifi
  • gebruik van 2 wasmiddelen voort textielsoort

Minpunten

  • geen ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine, moeilijk te gebruiken

Algemene score

6,0
Hoge verwachting van IDOS en kwaliteit van Bosch. Kwaliteit lijkt goed, maar het gebruik is ingewikkeld. De leverancier zette hem goed neer maar we moesten het gebruik maar zelf uitzoeken. Zullen om nadere uitleg moeten vragen. Tussenschot voor droogmachine blokkeert zeepbakje wasmachine.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Moeilijk in gebruik
  • Meer op gebruik gerichte gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Wiefferink 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine direct vervangen door Riloh Vasterink

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat onze wasmachine stukging heeft ..... van Riloh s'avonds nog direct een nieuwe wasmachine van Bosch geplaatst. Volgens hem was dit de ideale machine voor ons. Super service en vakmanschap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rozet 08-07-2017

pracht van een machine!

Algemene score

10,0
eenvoudige installatie en geweldig wasresultaat. Daarbij een lust voor het oog.
Zeer stil, een van de grootste voordelen!
We zijn er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer