Bosch WAYH2892NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAYH2892NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloze fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Hele fijne machine.
Duidelijk bedieningspaneel.
Wifi functie heel handig en redelijk (makkelijk) zelf te installeren.
I-dos systeem maakt het leven een stuk makkelijker en goedkoper. Altijd de juiste dosering.
Machine is erg stil zelf bij centrifugeren.
Service van Expert Laren fantastisch. Machine aangesloten getest en volledig uitgelegd.

Pluspunten

  • stil
  • Grote trommel
  • zuinig
  • I-dos
  • wifi

Minpunten

  • deur niet om te zetten naar andere draairichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marco 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

De wasmachine voor een eenouder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine, je hoeft alleen de i-dos te vullen met wasmiddel en wasverzachter. Was moet je helaas nog wel voorsorteren. Je stelt hem in met je telefoon. Ben je al weg naar je werk en vergeten in te stellen hoe laat hij klaar moet zijn, geen probleem, je pakt gewoon je gsm en stelt alles in komt thuis en de was is gedaan op het moment dat jij het wilt. geen muffe kleren die er uit komen omdat je vergeten bent dat er een was in zat want je telefoon herinnert je dat de was klaar is.
nadeel is wel dat het i-dos systeem maar 2 reservoirs heeft, dus of je kan twee type wasmiddelen erin doen of wasmiddel en wasverzachter, dus was je met meerdere wasmiddelen en wasverzachter dan moet je nog steeds voor het programma dat je het minst wast handmatig wasmiddel toevoegen. Hij meld zelfs wanneer je wasmiddel of wasverzachter moet bijvullen. dus ronduit ideaal voor mij.

Pluspunten

  • grote trommel, er kan veel in
  • erg still
  • bediening via mobiel apparaat
  • i-dos

Minpunten

  • I-dos heeft maar twee reservoirs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine met I-DOS systeem 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine Bosch, met nieuwste technologie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Werkt fantastisch. Technologieën waarvan ik het bestaan niet wist. Wel even goed gebruiksaanwijzing bestuderen. I-DOS-systeem is ook heel prettig, buiten verwachting. Je "ziet" ook energie/waterverbruik, bij gebruik van eco-programma.
Veel standaardprogramma's,toch kun je ook zelf hierin aanpassen.
Al met al een machine die me verrast qua techniek. Wasresultaten ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winand Counotte 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie moderne geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

8,0
Op zoek naar een redelijk geluidsarme wasmachine die zo geprogrammeerd kon worden dat de wasprogramma's niet al te lang lopen werd ons door de verkoper van de elektrozaak deze Bosch wasmachine geadviseerd. Daarbij ook nog eens de actie waarbij € 100,- korting via Bosch te krijgen was deed ons besluiten het advies van de verkoper te vertrouwen.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Korte programma's mogelijk

Minpunten

  • Zeer moderne machine moeilijk voor oudere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mike 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Grote vul opening. Automatische dosering is super. Kind kan de was doen. Veelzijdige programma's.

Pluspunten

  • Idosering
  • WiFi verbinding
  • Grote trommel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Maarssen 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wassen was nog nooit zo eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
De machine weegt, doseert en meet. Diverse programma's maken dat al je was veilig gewassen kan worden.
Het op afstnad bedienen met de app is helemaal fantastisch: de machine staat ver van de huiskamer af en zo hoef ik niet iedere keer heen en weer te lopen om te kijken of de was klaar is: ik word gewaarschuwd!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak wasprogramma's
  • Stil

Minpunten

  • De installatie van wifi en app namen even tijd in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leny jansen 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitmuntende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Het bedienings gemak. Zels ieder familielid kan de was doen en optimaal resultaat behalen. Fluisterstil en zuinig in energie en water gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik van water
  • Zuinig met energie
  • Werkelijk fluister stil
  • Probleemloos verwijderen van vlekken
  • Zelf dosering en dus zuinig met wasmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
De wasmachine hebben wij net in gebruik, maar wat een verademing van de vorige Samsung en Miele. Deze Bosch is erg stil en ziet er top uit. Het wasresultaat is super en wat werkt dat iDos systeem handig. Geen gesukkel meer met wasbolletjes of caps.

Pluspunten

  • Stil
  • Maar liefst 9 kilo
  • Beladingsensor
  • Mooi display

Minpunten

  • Kost wel serieus veel geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topwasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Een fantastisch product. Stil, uitgebreid keuzeprogramma. Gelukkig ook een goede en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodydata 20-11-2018

De Topper onder de wasmachines

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
vanaf het eerste moment al super blij met deze machine, werk perfect, lekker stil en ook super makkelijk die Bosch home connect app
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

janny 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

idos wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
nooit geweten dat ik blij kon zijn met een wasmachine.
Voor het eerst weer super schoon wasgoed ,en erg zuinig.
Ook de dosering werkt super, nooit meer teveel wasmiddel
Programeren via de telefoon is super handig en makkelijk.
Nooit meer 10 keer naar boven rennen om te kijken of de was klaar is

Pluspunten

  • dosering
  • uitgebreid vlekkenprogramma
  • erg handig dat het met de telefoon werkt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Wilborts Swaanen 07-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is geweldig .nooit zo'n goeie machine gehad en dit is mijn vierde al. De was is schoner op lagere temp. Heel zuinig wat betreft wasmiddel/wasverzachter terwijl de was heel fris ruikt wat ik heel belangrijk vind .enorm veel wasprogramma's die je ook echt gebruikt .al met al een TOPPER van een wasmachine

Pluspunten

  • Schonere was
  • Zuinig in wasmiddel/wasverzachter

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodydata 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De topper van Bosch

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
net in huis en nu al helemaal top, had eerst een Samsung maar dit is toch wel de topper onder de wasmachines

Pluspunten

  • Werkt makkelijk
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

top product 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote trommel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een grote trommel inhoud. Is stil en men kan 3 wasmiddelen er in doen. Hij bepaald zelf de juiste houveelheid

Pluspunten

  • inhoud
  • bepaald zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel
  • bepaald zelf het juiste soort wasmiddel
  • Wifi
  • zeer duidelijk display

Minpunten

  • de duurste uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H v Gaal 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Exclusive

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

8,0
Grote vuldeur, duidelijke bediening, automatisch wasmiddeldosering en keuze uit vele, maar ook snelle wasprogramma's. Waarom Bosch...omdat de vorige ook Bosch was en ons 17 jaar bij heeft gestaan met de vele wassen!!

Pluspunten

  • Verschillende wasprogrammas
  • Grote vuldeur
  • Mooi om te zien
  • Eenvoudige bediening
  • Automatisch wasmiddeldosering

Minpunten

  • Wiite wasprogramma is erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffie Kuijpers-de Wit 30-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Home Professional

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Wij hebben na meer dan 20 jaar afscheid genomen van onze Miele wasmachine. Op naar Euronics Koolen in Valkenswaard. Na een goed advies hebben wij de Bosch Wasmachine Home Professional WAYH2892NL gekocht. Geen spijt van deze aankoop. Alles wordt waar gemaakt door deze wasmachine. Bosch en Euronics Koolen jullie zijn toppers. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Machine

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Dit is een geweldige machine. Gemakkelijk te bedienen en bijzonder stil.
Zeer uitgebreid met voorgeprogrammeerde programma's.

Pluspunten

  • energiezuinig en bijzonder stil

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IDOS Bosch wasmachine professional 8 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geavanceerde wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Professionele wasmachine met veel mogelijkheden, energiezuinig , look en feel, geluidsarm en bediening met app mogelijk

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Gebruikersgemak w.o. WIFI
  • Geavanceerde programma's
  • Geluidsarm
  • Bepaald eigen wasmiddel dosering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja B 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Sinds kort de Bosch WAYH2892NL aangeschaft, het apparaat lijkt op het eerste gezicht zeer makkelijk in gebruik, heeft een duidelijk display en doet zijn werk zeer goed.

Pluspunten

  • I-Dos systeem
  • Stil
  • Was komt er heel droog uit
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

7,0
Mooie machine gemakkelijk in gebruik uitstekend wasresultaat ik heb hem nog maar een paar weken maar hij voldoet optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews