Bosch WAYH2892NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloze fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne machine.
Duidelijk bedieningspaneel.
Wifi functie heel handig en redelijk (makkelijk) zelf te installeren.
I-dos systeem maakt het leven een stuk makkelijker en goedkoper. Altijd de juiste dosering.
Machine is erg stil zelf bij centrifugeren.
Service van Expert Laren fantastisch. Machine aangesloten getest en volledig uitgelegd.

Pluspunten

  • stil
  • Grote trommel
  • zuinig
  • I-dos
  • wifi

Minpunten

  • deur niet om te zetten naar andere draairichting
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marco 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

De wasmachine voor een eenouder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine, je hoeft alleen de i-dos te vullen met wasmiddel en wasverzachter. Was moet je helaas nog wel voorsorteren. Je stelt hem in met je telefoon. Ben je al weg naar je werk en vergeten in te stellen hoe laat hij klaar moet zijn, geen probleem, je pakt gewoon je gsm en stelt alles in komt thuis en de was is gedaan op het moment dat jij het wilt. geen muffe kleren die er uit komen omdat je vergeten bent dat er een was in zat want je telefoon herinnert je dat de was klaar is.
nadeel is wel dat het i-dos systeem maar 2 reservoirs heeft, dus of je kan twee type wasmiddelen erin doen of wasmiddel en wasverzachter, dus was je met meerdere wasmiddelen en wasverzachter dan moet je nog steeds voor het programma dat je het minst wast handmatig wasmiddel toevoegen. Hij meld zelfs wanneer je wasmiddel of wasverzachter moet bijvullen. dus ronduit ideaal voor mij.

Pluspunten

  • grote trommel, er kan veel in
  • erg still
  • bediening via mobiel apparaat
  • i-dos

Minpunten

  • I-dos heeft maar twee reservoirs.
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine met I-DOS systeem 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine Bosch, met nieuwste technologie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt fantastisch. Technologieën waarvan ik het bestaan niet wist. Wel even goed gebruiksaanwijzing bestuderen. I-DOS-systeem is ook heel prettig, buiten verwachting. Je "ziet" ook energie/waterverbruik, bij gebruik van eco-programma.
Veel standaardprogramma's,toch kun je ook zelf hierin aanpassen.
Al met al een machine die me verrast qua techniek. Wasresultaten ook heel goed.
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winand Counotte 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie moderne geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een redelijk geluidsarme wasmachine die zo geprogrammeerd kon worden dat de wasprogramma's niet al te lang lopen werd ons door de verkoper van de elektrozaak deze Bosch wasmachine geadviseerd. Daarbij ook nog eens de actie waarbij € 100,- korting via Bosch te krijgen was deed ons besluiten het advies van de verkoper te vertrouwen.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Korte programma's mogelijk

Minpunten

  • Zeer moderne machine moeilijk voor oudere mensen
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mike 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topmodel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Grote vul opening. Automatische dosering is super. Kind kan de was doen. Veelzijdige programma's.

Pluspunten

  • Idosering
  • WiFi verbinding
  • Grote trommel
  • Stil
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Maarssen 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wassen was nog nooit zo eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine weegt, doseert en meet. Diverse programma's maken dat al je was veilig gewassen kan worden.
Het op afstnad bedienen met de app is helemaal fantastisch: de machine staat ver van de huiskamer af en zo hoef ik niet iedere keer heen en weer te lopen om te kijken of de was klaar is: ik word gewaarschuwd!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak wasprogramma's
  • Stil

Minpunten

  • De installatie van wifi en app namen even tijd in
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leny jansen 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitmuntende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het bedienings gemak. Zels ieder familielid kan de was doen en optimaal resultaat behalen. Fluisterstil en zuinig in energie en water gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik van water
  • Zuinig met energie
  • Werkelijk fluister stil
  • Probleemloos verwijderen van vlekken
  • Zelf dosering en dus zuinig met wasmiddelen
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IDOS Bosch wasmachine professional 8 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geavanceerde wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Professionele wasmachine met veel mogelijkheden, energiezuinig , look en feel, geluidsarm en bediening met app mogelijk

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Gebruikersgemak w.o. WIFI
  • Geavanceerde programma's
  • Geluidsarm
  • Bepaald eigen wasmiddel dosering

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja B 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds kort de Bosch WAYH2892NL aangeschaft, het apparaat lijkt op het eerste gezicht zeer makkelijk in gebruik, heeft een duidelijk display en doet zijn werk zeer goed.

Pluspunten

  • I-Dos systeem
  • Stil
  • Was komt er heel droog uit
  • Eenvoudig te bedienen
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie machine gemakkelijk in gebruik uitstekend wasresultaat ik heb hem nog maar een paar weken maar hij voldoet optimaal
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJW .Drenthen 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie duidelijke wasmachine makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijn dat de kg aan gegeven wordt, hoeveel was je in de machine kan stoppen.
dit ging bij mijn vorige wasmachine nog wel eens mis.
verder is de hoeveelheid was wat er in kan ook meer dan ik hier voor heen had. Super.
Ik ben Erg blij met deze wasmachine.
verder is het super makkelijk dat het wasmiddel en de wasverzachter er al standaard in gedaan kan worden , geen gesmeer.
en ook de centrifugeren op 1600 toeren super.
droger is in mijn huis niet meer nodig .
ga zo door met het maken van deze wasmachines.

Pluspunten

  • centrifugeren op 1600 toeren
  • wasmiddel en wasverzachter in de wasmachine
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wasmachine familie-gebruiker 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige wasmachine met veel gebruikersgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit maal gekozen voor het merk Bosch, onze verwachtingen van deze wasmachine zijn tot nu toe uitgekomen. Een volledige "high-tech" machine die je voorziet in alle mogelijke wasprogramma's, en ook het gemak van op afstand uitlezen middels App. Voortgang en keuze van programma zijn goed te bepalen op de Homeconnect app (Android/App store). Deze app geeft stapsgewijs goede support in het bepalen van het juiste wasprogramma afgestemd op de kleding/wasgoed. Deze machine heeft een ruime trommel, dit is ideaal voor een gezin of veelvuldig gebruik. De handige Eco programma's die echt een aanvulling kunnen zijn tot vermindering van het totale energie verbruik thuis. De bediening en weergave op de display is voor iedereen eenvoudig te leren. Na terugkomst van vakantie met gelijk een boel was te verwerken zijn we echt tevreden over dit apparaat.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Intergratie met App (Homeconnect)
  • Design
  • Automatisch doseren
  • Aquastop een goede beveiliging tegen waterschade
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra Paul 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met mijn nieuwe wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe wasmachine is super! Ik kan nu kleine korte wasjes draaien van 15 minuten op bv 30 graden. Mijn vorige machine kon dat niet. En nu is ook de trommel veel groter, zodat er meer in één keer gewassen kan worden. Handig voor mijn uitwonende studenten die in het weekend met veel was naar huis toe komen. Daar is de moeder dan weer goed voor! haha!
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosch wayh2892nl 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig wasmachine niet goedkoop maar super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ondanks de wat hoge prijs zijn wij zo blij met deze wasmachine, zeer veel mogelijkheden en automatisch zeepgebruik is ideaal

Pluspunten

  • automatisch zeepgebruik
  • zeer stil
  • wast perfect en zuinig
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaltje kl 22-03-2018

Perfect

Algemene score

10,0
Viel mij op dat hij zo geruis lood is.. heerlijk ook als de kinderen op bed liggen.. in begin wel paar keer terug gelopen naar de wasmachine om te kijken of hij aan stond...
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

jacques 11-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een hele stille machine met een grote trommel, mooie lay out van het scherm. Een hele coole app waarmee je alles kunt bedienen en ook heel fijn is de allergie wasmodule

Pluspunten

  • heel stil
  • grote trommel
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nietje60 07-03-2018

Mooie wasmachine

Algemene score

8,0
Na het lezen van de gebruiksaanwijzing goed te gebruiken. Even leren instellen. Goede aanwijzingen.( graden, duur wasbeurt enz.)
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Giel 03-03-2018

Top product

Algemene score

8,0
Een wasmachine met heel veel mogelijkheden. 2 wasmiddelen in de bakjes gedaan. Moest toch voor de donkere was zelf aangeven dat I Dos dit uit het andere bakje moest nemen. Kan toch beter mijnheer Bosch.
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacobus 09-02-2018

Fantastisch

Algemene score

10,0
Uitstraling en werking is geweldig.
Je moet er wel even voor zitten om te lezen wat de mogelijkheden zijn en de gebruiksaanwijzing is niet op alle punten duidelijk.
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Floriossum 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, lekker stil

Algemene score

8,0
Machine is zeer stil en IDOS is echt lekker makkelijk. De was wordt goed schoon en de gewichtsmeter is zeer bruikbaar. Daarnaast is de luxe van licht in de trommel onverwacht handig. Dat, samen met wifi, zat niet op het model dat we eerst hadden uitgekozen. De wifi hebben we nog niet aan de praat. Dat valt niet mee om werkend te krijgen. Voor het geld dat er momenteel voor gevraagd wordt hadden wij hem evenwel niet gekocht.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Wasmiddeldosering
  • Kinderslot
  • Goed scherm met goede afleesbaarheid

Minpunten

  • WIFI erg lastig aan de praat te krijgen
  • geen 3e IDOS vakje.....
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews