Bosch WAYH2742NL - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Bosch WAYH2742NL
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAYH2742NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sannie70 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine gekozen omdat hij 9 kilo kan wassen en tevens zit er WiFi op zodat ik een melding krijg wanneer de was klaar. Dat is erg handig want mijn machine staat op zolder en vroeger stond hij beneden dan vergat ik het niet. Maar nu op zolder vergat ik het regelmatig dus deze functie is super fijn.

Pluspunten

  • Wifi
  • 9 kilo
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

billy 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Als aanvulling op de meeste reviews heb ik de volgende informatie voor de toekomstige kopers. De buitenkant van de deur is van plastic en hoogglans chroom en niet rvs zoals je soms op de foto's denkt te zien. Dit is erg vatbaat voor vlekken en beschadigingen. Via menu zijn er instellingen te vinden voor o.a. andere taal te kiezen, voorwas in te stellen, extra spoelbeurten, timer instellen enz.

Wi-Fi via app bediening hebben wij nog niet uitgeprobeerd.

Het is van belang om de wasmachine middels de afstelbare poten waterpas neer te zetten. Dit is namelijk niet gebeurd door de bezorgers van de winkel waar wij het hebben gekocht.

Ondanks dat onze vorige wasmachine van Bosch 14 jaar heeft gewerkt kan ik over de duurzaamheid van deze nog niet beoordelen.

Pluspunten

  • Zeer stil en snel
  • Meer instelmogelijkheden dan op het eerste gezicht
  • Grote trommel

Minpunten

  • Veel plastic onderdelen voor zijn prijs
  • Buitenzijde is een vlekkenmagneet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronica 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
ik heb deze gekocht heb diverse artikelen van Bosch en bevallen mij prima, lekker still en alles wat in de beschrijving werd vermeld,

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • mooi
  • grote vulopening
  • duidelijke instructies

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Molen 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vulinhoud en zeer zuinig, echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Deze was machine voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, ruime vulinhoud, wast zeer schoon en ook op kort programma.
Makkelijk bedienbaar en zelfs via de app, zodat je op je werk de wasmachine al aan kan zetten. Super handig.

Pluspunten

  • ruime inhoud, zodat je minder vaak hoeft te wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 11-02-2019

Geweldige wasautomaat

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Geweldig fijne, makkelijk bedienbare , wasautomaat. Veel keuze in wasprogramma,s, temperaturen enz. Was heerlijk schoon en centrifugeert geweldig droog. En niet te vergeten.....bijna geruisloos !!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Suzy 02-02-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Prettige wasmachine met ruime keuze aan programma’s. Ruime trommel en wast mooi schoon. Ook fijn dat machine aangeeft wanneer trommel gereinigd moet worden.
2 redenen om geen 5 sterren te geven;
Er blijft na wassen water in het manchet staan, als je er op let is het geen probleem maar is wel vreemd.
Alleen centrifuiguren is lastig maar je kunt wel in 15 snelwas kiezen alleen centrifugeert de machine dan niet zo hard.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

VanderSterre 10-01-2019

Wat een rust!

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Er was geen betere... zeiden ze, maar na 13 jaar (riepen ze niet iets over 20 jaar?) was de oude toch aan vervanging toe.

Op zoek gegaan en toch nu gegaan voor een Bosch, misschien toch een betere?
Tot op heden is ons antwoord: JA!

Heerlijk stil (geen koolstofborstels), niet direct zichtbaar, maar wel gewoon een trommel waar 9kg in kan! Erg prettig om zelf je dekbed te kunnen wassen of om onze zwarte was in een sportend gezin in 1x in kwijt te kunnen zonder problemen.

Er is veel in te stellen, maar gewoon even de was aan zetten is ook zo gebeurd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annoesjka 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FANTASTISCHE MOGELIJKHEDEN OP DEZE WASMACHINE

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeer enthousiast over deze wasmachine! Er zitten superveel wasprogramma's op. De was komt schoon uit de machine! En door het hoge centrifugeer toerental komt de was bijna droog uit de wasmachine, waardoor deze niet lang meer in de droger hoeft. Dit is dus ook nog goed voor het milieu!

Pluspunten

  • talloze wasprogramma's
  • was komt bijna droog uit de machine bij 1600 tr

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasV 30-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een Super Wasmachine! Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Dit is een top wasmachine. Het menu is duidelijk en overzichtelijk en makkelijk bedienbaar. Wast alles super schoon, ook bij een kort programma van 1 uur zijn alle (sport)vlekken verdwenen. Zowel bij het wassen als bij et centrifugeren is deze machine erg stil. Er zit ook een wifi functie op zodat de machine op je lokale netwerk kan. Heb dit nog niet geprobeerd.

Kort samengevat: een super wasmachine voor een nette prijs. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • kort programma mogelijk en dan ook alles schoon
  • tussentijds bijvullen mogelijk
  • duidelijk en overzichtelijk menu
  • super stil...ook bij centrifugeren
  • mooi modern design

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nacer 28-12-2018

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Geweldige apparaat, doet wat het moet doen. Ideaal om de was op afstand te starten, bijv. anderhalf uur voordat je thuis van werk bent.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

PeterD 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Prima machine. Erg stil tijdens wassen en ook centrifugeren maakt niet veel geluid. Was komt er schoon uit. Zeer veel instel mogelijkheden. Leuk dat je op de app kunt volgen hoe het proces verloopt. Met onze vorige Bosch hebben we ruim 18 jaar gedaan, dus in deze hebben we ook weer veel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 26-12-2018

Stil en zuinig

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en veel keuze programma’s. Handig dat je een melding op je iWatch krijgt als de was klaar is. Helaas geen verlichting in de trommel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anita 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Heerlijke wasmachine: alles kan erin. Stil en schoon. Makkelijke bediening. Instelbaar om te wassen in de daluren, heel fijn.

Pluspunten

  • uitgestelde starttijd
  • grote deur
  • stil

Minpunten

  • docering moet met de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 21-12-2018

fijne machine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met deze machine. hij doet wat wij er van verwachten. HomeConnect is ook erg handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Huub 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en deur, snel, stil en een lekkere schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven wasmachine met bijzonder grote trommel en dito deur. Veel functies die gelukkig eenvoudig zijn te vinden en bedienen. Mooi stil én een superdroge was dankzij de 1.600 toeren. Omdat hij bij ons op 1 hoog staat (vlakbij de slaapkamers, is de stille werking heel belangrijk). De applet bediening is voor ons geen must, maar kan zeker interessant zijn.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Grote vulopening/deur
  • Hoog toerental mogelijk
  • Veel programma's die ook kunnen worden aangepast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniëlla 09-12-2018

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
voor het eerst een Bosch wasmachine ben er heel blij mee.
Wast perfect schoon en super stil en er past veel was in de trommel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Simone 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Het is een apparaat dat handig in gebruik is en je hebt veel keuze mogelijkheden. Ik heb voor dit apparaat gekozen, omdat we eerst een Samung eco bubble hadden en die is niet lang mee gegaan. Prijsverhouding is prima.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Grote trommel
  • Stil in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elzbieta 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste wasmachine, leuk, stil en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Bosch is een goede merk en beste voor mij. Ik heb alles wat ik heb van bosch gekocht. Droger en koelkast en vrieser wat ik heb zijn ook prima. Alles van dit merk is the best!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Janssen 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waschmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Waschmachine gekocht bij BCC en zoals ze adverteren met op tijd bezorgen, belletje vooraf. Op de juiste plaats zetten en aansluiten, vervolgens testprogramma draaien. Helemaal top uitgevoerd. Daarnaast kan ik de Bosch wasmachine met 9kg inhoud ook iedereen aanraden. Schone was, vele mogelijkheden met programma's en de hoeveelheid was wordt ook aangegeven.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • 9kg,de hoeveelheid staat duidelijk op het scherm
  • Eind signaal een duidelijk piep en stopt na 2x
  • Heerlijk schone was
  • Vlekkenprogramma heeft veel keuzen mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nilles S 15-11-2018

Aanrader

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
De WAYH2742NL van BOSCH ,nu enkele weken in huis en tot heden geen spijt van de aankoop.De wasmachine doet zijn taken uitstekend, wast zeer goed schoon en ruikt fris. Groot aantal programma`s om uit te kiezen, en zeer eenvoudig in gebruik. Zelfs voor iemand die niet thuis is met de moderne technologie.Wat opvalt is dat de Wasmachine zeer zuinig is en voorzien is de nieuwste technieken.Zoals bijvoorbeeld het wegen van de te wassen kleding,waardoor je nooit teveel kleding in de wasmachine hebt zitten en tevens zijn watergebruik er op aanpast.Verder is het een genot aan de oren zo mooi stil is de wasmachine in gebruik,zelfs bij centrifugeren tot 1600 toeren.Voorzien van een melodie op het moment de was klaar is,zodat je het niet vergeet er uit te halen. Het strakke design en stoere look van de wasmachine mag gezien worden in elk huis.

Dan de minpunten: GEEN.

Slot conclusie: fijne wasmachine,doet wat beloofd.easy in gebruik en stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews