Bosch WAYH2742NL - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Bosch WAYH2742NL
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAYH2742NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Hoge kwaliteit wasmachine, stil en makkelijk te bedienen. Veel opties voor vuile vlekken, en met de gewichtsmeting in de trommel doe je nooit teveel wasgoed of te weinig wasmiddel in de machine.
Door de wifi verbinding krijg je een melding op je telefoon als de wasmachine gereed is.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Stil
  • Gewicht van de was wordt gemeten

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannie70 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine gekozen omdat hij 9 kilo kan wassen en tevens zit er WiFi op zodat ik een melding krijg wanneer de was klaar. Dat is erg handig want mijn machine staat op zolder en vroeger stond hij beneden dan vergat ik het niet. Maar nu op zolder vergat ik het regelmatig dus deze functie is super fijn.

Pluspunten

  • Wifi
  • 9 kilo
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

billy 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Als aanvulling op de meeste reviews heb ik de volgende informatie voor de toekomstige kopers. De buitenkant van de deur is van plastic en hoogglans chroom en niet rvs zoals je soms op de foto's denkt te zien. Dit is erg vatbaat voor vlekken en beschadigingen. Via menu zijn er instellingen te vinden voor o.a. andere taal te kiezen, voorwas in te stellen, extra spoelbeurten, timer instellen enz.

Wi-Fi via app bediening hebben wij nog niet uitgeprobeerd.

Het is van belang om de wasmachine middels de afstelbare poten waterpas neer te zetten. Dit is namelijk niet gebeurd door de bezorgers van de winkel waar wij het hebben gekocht.

Ondanks dat onze vorige wasmachine van Bosch 14 jaar heeft gewerkt kan ik over de duurzaamheid van deze nog niet beoordelen.

Pluspunten

  • Zeer stil en snel
  • Meer instelmogelijkheden dan op het eerste gezicht
  • Grote trommel

Minpunten

  • Veel plastic onderdelen voor zijn prijs
  • Buitenzijde is een vlekkenmagneet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronica 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
ik heb deze gekocht heb diverse artikelen van Bosch en bevallen mij prima, lekker still en alles wat in de beschrijving werd vermeld,

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • mooi
  • grote vulopening
  • duidelijke instructies

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Molen 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vulinhoud en zeer zuinig, echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Deze was machine voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, ruime vulinhoud, wast zeer schoon en ook op kort programma.
Makkelijk bedienbaar en zelfs via de app, zodat je op je werk de wasmachine al aan kan zetten. Super handig.

Pluspunten

  • ruime inhoud, zodat je minder vaak hoeft te wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BOSCH KGE49VI4A 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH KGE49VI4A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Erg mooie koelkast. Vrijwel perfect. Een extra pluspunt dat de koelkast 70 cm breed is. Minpuntje dat het geen no frost heeft.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • geen no frost

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verademing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van ruim 10 jaar de deur uit gegooid (ok.. gezien het gewicht was het meer slepen) en vervangen door dit prachtapparaat. En ik moet zeggen, wat een verademing! Waar mijn oude wasmachine het geluid maakte van een overvliegende F16 terwijl er naast de woning geheid wordt, is deze machine heerlijk stil. Deurtje open, wasje erin, wasmiddel erbij, deurtje dicht en tijdens werk aanzetten via de app. HEERLIJK! Die app is overigens echt een pluspunt, je krijgt zelfs een melding als je was klaar is. MAar, de was ophangen doet'ie trouwens (nog) niet. Beetje jammer! ;-) Dus... zoek je een stille wasmachine die er mooi uit ziet en gewoon goed zijn werk doet met nét dat beetje extra? Dan zit je met deze machine zeker goed!

Pluspunten

  • Muisstil
  • App
  • Eco

Minpunten

  • Best een zware jongen!
  • Je moet helaas zelf de was eruit halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit en zuinig en heb altijd Bosch wasmachine en droger ben altijd zeer tevreden en heb goeie revieuws

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

belinda 28-05-2019

redelijk

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

6,0
Ik had meer verwacht van deze machine, er kan wel veel in maar hij geeft de belading vaak niet goed aan, ook zijn er interhouding weinig opties op de machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Geert 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig bedieningsmenu en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
de machine beschikt over 1600 toeren en is zeer stil, verder kun jij zien hoeveel was er in zit en de dosering er op aanpassen.

Pluspunten

  • Stil
  • 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 11-02-2019

Geweldige wasautomaat

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Geweldig fijne, makkelijk bedienbare , wasautomaat. Veel keuze in wasprogramma,s, temperaturen enz. Was heerlijk schoon en centrifugeert geweldig droog. En niet te vergeten.....bijna geruisloos !!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Suzy 02-02-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Prettige wasmachine met ruime keuze aan programma’s. Ruime trommel en wast mooi schoon. Ook fijn dat machine aangeeft wanneer trommel gereinigd moet worden.
2 redenen om geen 5 sterren te geven;
Er blijft na wassen water in het manchet staan, als je er op let is het geen probleem maar is wel vreemd.
Alleen centrifuiguren is lastig maar je kunt wel in 15 snelwas kiezen alleen centrifugeert de machine dan niet zo hard.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

VanderSterre 10-01-2019

Wat een rust!

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Er was geen betere... zeiden ze, maar na 13 jaar (riepen ze niet iets over 20 jaar?) was de oude toch aan vervanging toe.

Op zoek gegaan en toch nu gegaan voor een Bosch, misschien toch een betere?
Tot op heden is ons antwoord: JA!

Heerlijk stil (geen koolstofborstels), niet direct zichtbaar, maar wel gewoon een trommel waar 9kg in kan! Erg prettig om zelf je dekbed te kunnen wassen of om onze zwarte was in een sportend gezin in 1x in kwijt te kunnen zonder problemen.

Er is veel in te stellen, maar gewoon even de was aan zetten is ook zo gebeurd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annoesjka 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FANTASTISCHE MOGELIJKHEDEN OP DEZE WASMACHINE

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeer enthousiast over deze wasmachine! Er zitten superveel wasprogramma's op. De was komt schoon uit de machine! En door het hoge centrifugeer toerental komt de was bijna droog uit de wasmachine, waardoor deze niet lang meer in de droger hoeft. Dit is dus ook nog goed voor het milieu!

Pluspunten

  • talloze wasprogramma's
  • was komt bijna droog uit de machine bij 1600 tr

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasV 30-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een Super Wasmachine! Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Dit is een top wasmachine. Het menu is duidelijk en overzichtelijk en makkelijk bedienbaar. Wast alles super schoon, ook bij een kort programma van 1 uur zijn alle (sport)vlekken verdwenen. Zowel bij het wassen als bij et centrifugeren is deze machine erg stil. Er zit ook een wifi functie op zodat de machine op je lokale netwerk kan. Heb dit nog niet geprobeerd.

Kort samengevat: een super wasmachine voor een nette prijs. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • kort programma mogelijk en dan ook alles schoon
  • tussentijds bijvullen mogelijk
  • duidelijk en overzichtelijk menu
  • super stil...ook bij centrifugeren
  • mooi modern design

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nacer 28-12-2018

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Geweldige apparaat, doet wat het moet doen. Ideaal om de was op afstand te starten, bijv. anderhalf uur voordat je thuis van werk bent.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

PeterD 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Prima machine. Erg stil tijdens wassen en ook centrifugeren maakt niet veel geluid. Was komt er schoon uit. Zeer veel instel mogelijkheden. Leuk dat je op de app kunt volgen hoe het proces verloopt. Met onze vorige Bosch hebben we ruim 18 jaar gedaan, dus in deze hebben we ook weer veel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 26-12-2018

Stil en zuinig

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en veel keuze programma’s. Handig dat je een melding op je iWatch krijgt als de was klaar is. Helaas geen verlichting in de trommel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anita 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Heerlijke wasmachine: alles kan erin. Stil en schoon. Makkelijke bediening. Instelbaar om te wassen in de daluren, heel fijn.

Pluspunten

  • uitgestelde starttijd
  • grote deur
  • stil

Minpunten

  • docering moet met de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 21-12-2018

fijne machine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met deze machine. hij doet wat wij er van verwachten. HomeConnect is ook erg handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews