Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAYH2742NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAYH2742NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Hoge kwaliteit wasmachine, stil en makkelijk te bedienen. Veel opties voor vuile vlekken, en met de gewichtsmeting in de trommel doe je nooit teveel wasgoed of te weinig wasmiddel in de machine.
Door de wifi verbinding krijg je een melding op je telefoon als de wasmachine gereed is.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Stil
  • Gewicht van de was wordt gemeten

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannie70 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine gekozen omdat hij 9 kilo kan wassen en tevens zit er WiFi op zodat ik een melding krijg wanneer de was klaar. Dat is erg handig want mijn machine staat op zolder en vroeger stond hij beneden dan vergat ik het niet. Maar nu op zolder vergat ik het regelmatig dus deze functie is super fijn.

Pluspunten

  • Wifi
  • 9 kilo
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

billy 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Als aanvulling op de meeste reviews heb ik de volgende informatie voor de toekomstige kopers. De buitenkant van de deur is van plastic en hoogglans chroom en niet rvs zoals je soms op de foto's denkt te zien. Dit is erg vatbaat voor vlekken en beschadigingen. Via menu zijn er instellingen te vinden voor o.a. andere taal te kiezen, voorwas in te stellen, extra spoelbeurten, timer instellen enz.

Wi-Fi via app bediening hebben wij nog niet uitgeprobeerd.

Het is van belang om de wasmachine middels de afstelbare poten waterpas neer te zetten. Dit is namelijk niet gebeurd door de bezorgers van de winkel waar wij het hebben gekocht.

Ondanks dat onze vorige wasmachine van Bosch 14 jaar heeft gewerkt kan ik over de duurzaamheid van deze nog niet beoordelen.

Pluspunten

  • Zeer stil en snel
  • Meer instelmogelijkheden dan op het eerste gezicht
  • Grote trommel

Minpunten

  • Veel plastic onderdelen voor zijn prijs
  • Buitenzijde is een vlekkenmagneet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronica 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
ik heb deze gekocht heb diverse artikelen van Bosch en bevallen mij prima, lekker still en alles wat in de beschrijving werd vermeld,

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • mooi
  • grote vulopening
  • duidelijke instructies

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Molen 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vulinhoud en zeer zuinig, echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Deze was machine voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, ruime vulinhoud, wast zeer schoon en ook op kort programma.
Makkelijk bedienbaar en zelfs via de app, zodat je op je werk de wasmachine al aan kan zetten. Super handig.

Pluspunten

  • ruime inhoud, zodat je minder vaak hoeft te wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BOSCH KGE49VI4A 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH KGE49VI4A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Erg mooie koelkast. Vrijwel perfect. Een extra pluspunt dat de koelkast 70 cm breed is. Minpuntje dat het geen no frost heeft.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • geen no frost

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verademing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van ruim 10 jaar de deur uit gegooid (ok.. gezien het gewicht was het meer slepen) en vervangen door dit prachtapparaat. En ik moet zeggen, wat een verademing! Waar mijn oude wasmachine het geluid maakte van een overvliegende F16 terwijl er naast de woning geheid wordt, is deze machine heerlijk stil. Deurtje open, wasje erin, wasmiddel erbij, deurtje dicht en tijdens werk aanzetten via de app. HEERLIJK! Die app is overigens echt een pluspunt, je krijgt zelfs een melding als je was klaar is. MAar, de was ophangen doet'ie trouwens (nog) niet. Beetje jammer! ;-) Dus... zoek je een stille wasmachine die er mooi uit ziet en gewoon goed zijn werk doet met nét dat beetje extra? Dan zit je met deze machine zeker goed!

Pluspunten

  • Muisstil
  • App
  • Eco

Minpunten

  • Best een zware jongen!
  • Je moet helaas zelf de was eruit halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit en zuinig en heb altijd Bosch wasmachine en droger ben altijd zeer tevreden en heb goeie revieuws

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig bedieningsmenu en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
de machine beschikt over 1600 toeren en is zeer stil, verder kun jij zien hoeveel was er in zit en de dosering er op aanpassen.

Pluspunten

  • Stil
  • 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annoesjka 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FANTASTISCHE MOGELIJKHEDEN OP DEZE WASMACHINE

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeer enthousiast over deze wasmachine! Er zitten superveel wasprogramma's op. De was komt schoon uit de machine! En door het hoge centrifugeer toerental komt de was bijna droog uit de wasmachine, waardoor deze niet lang meer in de droger hoeft. Dit is dus ook nog goed voor het milieu!

Pluspunten

  • talloze wasprogramma's
  • was komt bijna droog uit de machine bij 1600 tr

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasV 30-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een Super Wasmachine! Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Dit is een top wasmachine. Het menu is duidelijk en overzichtelijk en makkelijk bedienbaar. Wast alles super schoon, ook bij een kort programma van 1 uur zijn alle (sport)vlekken verdwenen. Zowel bij het wassen als bij et centrifugeren is deze machine erg stil. Er zit ook een wifi functie op zodat de machine op je lokale netwerk kan. Heb dit nog niet geprobeerd.

Kort samengevat: een super wasmachine voor een nette prijs. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • kort programma mogelijk en dan ook alles schoon
  • tussentijds bijvullen mogelijk
  • duidelijk en overzichtelijk menu
  • super stil...ook bij centrifugeren
  • mooi modern design

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PeterD 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Prima machine. Erg stil tijdens wassen en ook centrifugeren maakt niet veel geluid. Was komt er schoon uit. Zeer veel instel mogelijkheden. Leuk dat je op de app kunt volgen hoe het proces verloopt. Met onze vorige Bosch hebben we ruim 18 jaar gedaan, dus in deze hebben we ook weer veel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Heerlijke wasmachine: alles kan erin. Stil en schoon. Makkelijke bediening. Instelbaar om te wassen in de daluren, heel fijn.

Pluspunten

  • uitgestelde starttijd
  • grote deur
  • stil

Minpunten

  • docering moet met de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en deur, snel, stil en een lekkere schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven wasmachine met bijzonder grote trommel en dito deur. Veel functies die gelukkig eenvoudig zijn te vinden en bedienen. Mooi stil én een superdroge was dankzij de 1.600 toeren. Omdat hij bij ons op 1 hoog staat (vlakbij de slaapkamers, is de stille werking heel belangrijk). De applet bediening is voor ons geen must, maar kan zeker interessant zijn.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Grote vulopening/deur
  • Hoog toerental mogelijk
  • Veel programma's die ook kunnen worden aangepast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

8,0
Het is een apparaat dat handig in gebruik is en je hebt veel keuze mogelijkheden. Ik heb voor dit apparaat gekozen, omdat we eerst een Samung eco bubble hadden en die is niet lang mee gegaan. Prijsverhouding is prima.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Grote trommel
  • Stil in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elzbieta 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste wasmachine, leuk, stil en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Bosch is een goede merk en beste voor mij. Ik heb alles wat ik heb van bosch gekocht. Droger en koelkast en vrieser wat ik heb zijn ook prima. Alles van dit merk is the best!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Janssen 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waschmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Waschmachine gekocht bij BCC en zoals ze adverteren met op tijd bezorgen, belletje vooraf. Op de juiste plaats zetten en aansluiten, vervolgens testprogramma draaien. Helemaal top uitgevoerd. Daarnaast kan ik de Bosch wasmachine met 9kg inhoud ook iedereen aanraden. Schone was, vele mogelijkheden met programma's en de hoeveelheid was wordt ook aangegeven.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • 9kg,de hoeveelheid staat duidelijk op het scherm
  • Eind signaal een duidelijk piep en stopt na 2x
  • Heerlijk schone was
  • Vlekkenprogramma heeft veel keuzen mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine. Hij heeft een fijne grote trommel en geeft aan als er genoeg was is zit.
Veel programma’s en behoorlijk stil in gebruik. Wat ook fijn is aan deze wasmachine is dat er een programma op zit voor verschillende vlekken. En erg zuinig in gebruik , zowel met energie en water.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Stil in gebruik
  • Was goed schoon
  • Past programma aan aan hoeveelheid was
  • Veel programma keuzes

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasper 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
Duidelijke interface op de wasmachine, eenvoudig te gebruiken, stil en zuinig. De home-connect wifi functie is handig, maar geen must have. Nog niet de noodzaak gehad om de wasmachine via de app in te stellen en aan te zetten. Gereed notificatie is wel handig

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • wifi voegt niet veel toe behalve notificatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ill 24-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAYH2742NL

Algemene score

9,0
deze wasmachine wast Goed, er kan veel was in, en het wordt goed schoon. Makkelijke programma s. Goede koop

Pluspunten

  • Grote trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews