Bosch Serie 8 WAWH2673NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de Groot 11-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

1,0
Slechte machine echt een afrader!! Machine was niet schoon en programma's zijn niet afgestemd op gezinnen met kinderen die buiten spelen!! Machine ook binnen een jaar al stuk! Kanten service helpt dan ook zeker niet mee, moet eerst zelf monteur gaan spelen. Als dat niet lukt komen zo nog steeds niet. Er zijn zekere goedkopere varianten te vinden van betere merken die wel wassen (wel zo makkelijk bij een wasmachine). Raad een Bosch machine toch echt af, en dan ook zeker deze serie!!

Minpunten

  • Wast niet schoon
  • programma's duren heel lang
  • bij storing een hele slechte service
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Paul 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik!

Algemene score

10,0
De WAWH2673NL is een zeer gebruiksvriendelijke en stille wasmachine. Deze machine is voorzien van veel verschillende en handige wasprogramma's. Daarnaast is het mogelijk de voorgeprogrammeerde wasprogramma's handmatig te verfijnen. Het automatisch doseren met i-Dos is heel fijn. Dit systeem zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel wordt toegevoegd aan de was. Kortom het is een geweldige machine die zorgt voor een uitstekend was resultaat, schoon en fris!

Pluspunten

  • Veel verschillende programma's
  • Optinele instelmogelijkheden in het programma
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

margaritha 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helemaal blij met idos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super blij met m’n nieuwe wasmachine met idos het doseer systeem is zo ideaal. Dacht eerst dat is niks voor mij maar niks is minder waar ik vind het top.
Gooi er een fles wasmiddel en wasverzachter in kies alleen hoeveel streepjes (veel of weinig) wasmiddel/ wasverzachter ik wil dat hij gebruikt. En super frisse was

Pluspunten

  • idos
  • 9 kilo trommel
  • 1600 toeren
  • kort programma

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

iikwadraat 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wassen is nu net zo makkelijk als een foto maken. Op de automaat. Een kind kan de was doen. Of je pakt het aan als een echte pro. En bepaalt zelf je keuze voor de wasbeurt. Net zo makkelijk, en nog méér mogelijkheden! Bijvoorbeeld instellen dosering wasmiddel, aantal toeren centrifuge, temperatuur, etc. Ideaal. Wast sowieso fluisterstil. En heerlijk schoon. Grote trommelinhoud. Niet voor niets Exclusiv, echt bijzondere extra's.

Pluspunten

  • 1-9 kg trommel
  • i-Dos
  • 1600 toeren

Minpunten

  • nog niet ontdekt (1 week in gebruik)
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria Mulder 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch serie 8

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super Machine! Meer mogelijkheden dan de vorige machine, idos is ideaal en geluid is minimaal.
Dus de ideale machine!
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a.starrenburg 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werkt zoals verwacht , is stil energiezuinig. En heeft een grote trommeleenheid nm 8kg en de prijs is zeker niet te duur.

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • zuinig
  • geluidsniveau stil
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb nog niet alle mogelijkheden ontdekt, maar tot nu toe zeer tevreden. Ook I-dos systeem is geweldig.

Pluspunten

  • Idos
  • Wifi
  • Veel programma's
  • A+++
  • 1600 toeren en vulgewicht tot 9 kg
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enrico 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine op het hoogste niveau

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende machine van een andere niveau: veel interessante an nuttige functies. De reinigingresultaten zijn erg goed.

Pluspunten

  • i-dos system
  • wifi afstandsbediening
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Janssen prins 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige bediening . Grote tank voor wasmiddel met automatische dosering. Prijs. Vulcapaciteit. Verschillende programma keuzes

Pluspunten

  • Automatische dosering wasmiddel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robbert 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch I-dos 9 kg home connect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Goed wasresultaat, mooie grote trommel. prettig dat machine zelf het wasmiddel doseert.

Pluspunten

  • grote trommel
  • automatische dosering wasmiddel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hugo 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat is deze machine heerlijk stil. Je merkt nauwelijks dat hij aanstaat. Ook heel handig dat je nog een kleding stuk later kunt toevoegen.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijke bediening

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine en droger Exclusiv 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasdroger en Was machine in Exclusiv line

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiteraard noenem wij ook de fantastische was een droog resultaten, de stille motor. De high tech van beide machines. Onze vorige Bosch machines hebben meer dan 13 jaar hun werk gedaan, maar er is zoveel innovatie verwerkt in onze nieuwe apparatuur,niet in de laatste plaats het beter omgaan met energie,dat wij besloten hebben tot vervanging over te gaan.Wat ik echter maar weinig lees is dat deze Exclusiv lijn ook nog eens heel mooi is om te zien.......zij matchen ook qua vormgevenig heel goed. De beste machines ooit gehad....
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, stil, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen na advisering van de leverancier icm een tocht over inet. Grote trommel, stille motor, hele goede ervaring met de vorige Bosch (20 jaar) leiden tot deze aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • schoon
  • dos systeem
  • stabiele trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tinia 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne wasmachine met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteitsverhouding, ideaal i-dos (intelligente wasmiddel en wasverzachter dosering)
stil en stabiel
veel automatische programma's, makkelijk te corrigeren/aan te vullen met eenvoudige toetsen

Pluspunten

  • i-dos
  • programma's
  • bediening

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

johwil 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wat een fantastisch apparaat om mee te werken met zijn I-Dos en andere gemakkelijk in te stellen programma's.
weer een hoogstandje van het merk Bosch!!!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel 27-12-2017

Zeer stille machine

Algemene score

10,0
De wasmachine is zeer stil, gemakkelijk te bedienen.En met een grote trommel, past hij goed bij een groot huishouden
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

R.O. van Hurck 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke wasmachine met prima resultaten

Algemene score

10,0
gebruiksvriendelijke wasmachine met prima resultaten. Prima prijs met inbegrip van 75,- cashback. zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • grote trommel
  • prima wasresultaat

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine, makkelijk te bedienen.en een grote trommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote trommel ideaal met kinderen. Voor alles een eigen programma zelfs een allergie programma. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Allergie programma
  • Wifi
  • Makkelijk te bedienen
  • Stil
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasautomaat is gebruiksvriendelijk door bijvoorbeeld het automatisch doseersysteem (let op er is ruimte voor 1 type wasmiddel). Het wassen met een ander wasmiddel, dan via het automatisch doseersysteem, is eenvoudig in te stellen. Deze keuze blijft ook behouden bij het betreffende programma. Bepaalde programma's kunnen ook versnelt worden als dat gewenst is. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voorhanden.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Ecoprogramma duurt erg lang. Ik gebruik deze niet.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marisca 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn wasmachine met de home-connect te bedienen en zeer stil. En wast perfect
Home-connect is iedeaal deze kunt u bedienen met de telefoon zodat het wasmachine zelf het programma kiest wat bij de was hoort. En ook het i-dos systeem zo gebruikt je nooit teveel wasmiddel

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews