Bosch Serie 8 WAWH2673NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Groenewoud 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke handleiding, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het i-Dos systeem is handig. Grote trommelinhoud, maar bij kleine wasjes wordt de hoeveelheid water en wasmiddel automatisch aangepast. Dus de machine is ook geschikt voor kleine huishoudens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groenewoud 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handige iDos functie. Grote trommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel handig dat de benodigde hoeveelheid water en wasmiddel automatisch wordt berekend en aangepast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Okidoki 13-09-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stil, makkelijk te bedienen, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
IDos, is perfect en werkt goed. Scheelt tijd en gerommel met flessen. Wil je speciale was en ander wasmiddel, dan selecteer je het andere bakje en kan je erin gooien wat je wilt. Door borstelloze motor is apparaat heel stil, je hoort alleen het water stromen. 1600 toeren maakt de was zeer schoon. te starten in auto met 1 knop, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 08-09-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine I-Dos

Algemene score

8,0
Hij is erg stil doet er wel lang over als dat we gewend zijn. De automatische dosering wasmiddel en wasverzachter werkt goed. De grote trommelinhoud is ook erg lekker. De bediening is erg gemakkelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

petra godderij 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

WAT EEN STILTE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
deze wasmachine is zeer stil, heeft een uitgebreid programma en is zeer gebruiksvriendelijk en geeft goede wasresultaten op een zuinige manier. Er is zelfs een lichtje in de trommel, wat best fijn is om goed te zien of er geen was achter blijft in de trommel. Ik ben er erg blij mee. Met deze machine kan een kind de was doen.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • goed resultaat
  • uitgebreid programma
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mien 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
WiFi je bedient de wasmachine met je telefoon. Erg handig. Grote trommel met verlichting. Ook is de machine erg stil met centrifugeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lense 30-07-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat, bevalt ons erg goed. Heel stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg laag Energie verbruik ,Uitstraling, WiFi, uitgebreide wasprogramma''s,geen gedoe meer met wasmiddelen.

Pluspunten

  • Energie verbruik
  • Erg stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
  • Idem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens b 08-07-2017

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Upgrade vanaf zanussi. Eerste keer gebruik wonderbaarlijk tevreden. 1600 toeren maar toch zo stil. Was komt er perfect schoon uit dankzij het automatische doseersysteem. WiFi ook erg handig
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Danielle 02-07-2017 Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine (bauknecht) begaf het ineens en al na bijna 7 jaar. Aangezien we met 2 kleine kids de wasmachine hier overuren moeten laten draaien, nu op zoek gegaan naar een echt A-merk.
Op basis van beoordelingen van gezinnen kwamen we snel op Bosch en een specifiek type dat als beste getest was bij de consumentenbond. Deze dus ook besteld!
Helaas was dit type niet zo snel leverbaar en kregen we een upgrade aangeboden van Bosch.
De wasmachine is inmiddels 2 weken naar volle tevredenheid in gebruik. Ik kan tot nu niets negatiefs zeggen, ben alleen maar super blij.
Centrifugeren gaat super, dus aan de lijn is alles zo droog. En dat automatische doseringssysteem is echt helemaal geweldig. Een kind kan de was doen met dit apparaat!

Pluspunten

  • Heel stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 30-06-2017 Product paar weken in bezit

Slimme wasmachine, makkelijk en zuinig

Algemene score

9,0
Deze machine is erg slim in het gebruik, zuinig met water en wasmiddel ( idos ) Via de app te bedienen, waardoor je altijd het beste programma kan kiezen, doseringen kan aanpassen en precieze eindtijd kan bepalen. Supercomfortabel in gebruik. Grote vulopening, kan tot 9 kilo wasgoed aan. maar ook voor de kleine was uitstekend te gebruiken, machine doseert zelf en stelt het juiste programma op het wasgoed af. En de app seint je in als de machine klaar is.

Pluspunten

  • verbinding met home connect
  • app bediening
  • erg stil
  • idos dosering
  • 1-9 kilo wasgoed

Minpunten

  • droogt, vouwt en strijkt helaas niet zelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogland 27-06-2017 Product paar weken in bezit

Top wasmachine met veel mogelijkheden en prettige bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De reden waarom wij voor deze machine gekozen hebben, is omdat wij altijd een goede ervaring met Bosch hebben en de vele mogelijkheden die dit apparaat te bieden heeft.
Daarbij spreekt het automatisch doseersysteem ons erg aan. Nooit meer te veel of te weinig doseren, echt een verademing als je dit gewend bent. Een minpuntje is, dat er maar een soort wasmiddel mogelijk is voor deze functie, omdat er maar een i-dos (intelligent doseersysteem) lade is voor wasmiddel. De tweede i-dos lade is bedoeld voor wasverzachter. Gelukkig is er nog altijd de mogelijkheid om handmatig te doseren.
Ook prettig is de grote trommel met led verlichting.
Met de ingebouwde Wifi functie is het makkelijk om je programma te volgen via je smartphone of tablet. Er volgt een melding als het programma afgerond is.
Ik kan iedereen deze wasmachine aanraden wie opzoek is naar een degelijk product met de meest moderne technieken aan boord.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Met Wi-Fi
  • Automatisch doseersysteem
  • Koolborsteloze motor met 10 jaar garantie
  • Grote (9kg) trommel met led-verlichting

Minpunten

  • Maar één i-dos lade voor wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 13-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer weinig geluid, automatische dosering, een verademing in vergelijking met mijn 4 jaar oude Zanussi.
Kost wel een hoop centen, hoop dat ik er lang gebruik van mag maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Drenth 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Energie zuinig, veel mogelijkheden , geluid is zeer acceptable en 1600 toeren centrifugeren en de inhoud 9 kilo is een enorme pre.

Pluspunten

  • zuinig
  • 9 kilo

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

hckz 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine pas aangeschaft en er al fijn mee gewassen. De trommelinhoud is lekker groot tot 9 kilo en de opties die ik veel gebruik zitten erop zoals donkere was, zijde en kreukherstellend. Je kan zien hoelang hij over de was doet dat is fijn en ik kan hem ook later instellen wat ik fijn vindt omdat wij vaak s'nachts wassen.

Pluspunten

  • ruime inhoud van de trommel
  • heel stil

Minpunten

  • nog niet echt ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 10-06-2017 Product paar weken in bezit

Toch weer een BOSCH gekozen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat onze oude Bosch het na 16 JAAR begeven heeft weer een Bosch, Mooi,stil,zuinig,snel,veel funties.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Zeer stil
  • I-Dos systeem zeer nuttig (zuinig)
  • Peep toon als de was klaar is
  • Centrifugeren mogenlijk

Minpunten

  • Tot nu toe GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rrsp 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

stil,makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we hebben voor deze wasmachine gekozen omdat we een betouwbare machine zochten ,het type die we wouden aanschaffen werdt niet meer gemaakt maar kregen een luxere voor het zelfde bedrag plus de kortingen hele maal top.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk en goed leesbaar display
  • stevige deur hendel
  • was goed bijna droog uit de wasmachine
  • zuinig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelina 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is erg stil, heeft veel mogelijkheden en is erg zuinig. Zelf Wi-Fi functie op aanwezig.. Niets op aan te merken alleen maar aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine/Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al jaren kiezen wij voor Bosch, onze twee tweelingen zijn nu al volwassen en pubers. Bosch heeft door alle jaren heen gewassen en gedroogd van slabben, rompers en babysokjes tot nu alle kinderen de maat Xl dragen!
Ook dit keer dus weer gekozen voor zowel een droger en een wasmachine van Bosch.

Pluspunten

  • Gote trommel inhoud
  • Energiezuinig
  • Fijne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dresien 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn super blij met deze aankoop. Deze machine is geruisloos, wast goed schoon, makkelijke bediening en het automatische doseer systeem werkt ook super! Kortom alles wat je van een wasmachine mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer