Bosch Serie 8 WAWH2673NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Hooijer 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine wawh2673nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze wasmachine gekozen , omdat hij praktisch werkt en een zelfdosering systeem heeft .
Makkelijk bij te vullen boven in de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Frauenfelder 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide programma's,wasmiddel geïntegreerd, app bediend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk viel de keuze direct op deze machine. Mooi display, zeer uitgebreide mogelijkheden en eenvoudig te bedienen. Ook via app. :)
Wasmiddel en wasverzachter in doseerreservoir, super handig.
Geluidsarm. Uitstekend wasresultaat en goed centrifugerend. Ruime trommel. Een wasautomaat in de hogere prijsklasse maar deze prijs zeker waard. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Uitgebreide wasprogramma's
  • Gebruiksvriendelijk
  • Via app instelbaar
  • Wasmiddel en wasverzachter automatisch
  • Geïntegreerd trommelreinig programma

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apperaat goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine wast schoon en makkelijk te bedienen. Wij zijn er erg blij mee. ook hebben we een was droger gekocht en daar geld het zelfde voor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een ander merk nu echt gekozen voor een Bosch wasmachine. Doorslaggevend was de vriendelijke prijs in relatie tot een mooi, goed en vooral zuinig product. Met name het intelligente doseersysteem en de mogelijkheid om de machine op afstand te bedienen spraken erg aan. Dit is in combinatie met de diverse wasprogramma's echt een verbetering dat leidt tot meer gemak en zuiniger gebruik. Gaan hier zeker weer jaren plezier van hebben.

Pluspunten

  • intelligent doseersysteem
  • bediening op afstand
  • energielaber A+++
  • zeer stil
  • stabiel, mede door gewicht

Minpunten

  • zwaar om te verplaatsen, daarentegen zeer stabiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch i-DOS 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een geweldig e wasmachine,heb veel mogelijkheden en hoef niet telkens wasmiddel toe te voegen.
Gebruik is voordeliger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super goede indruk. apparaat is enorm stil en toevoegen van wasmiddel is een ideale optie! Was komt er lekker fris en schoon uit!

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Verheij 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig en stil

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed en er zijn veel keuzemenu's wat wel wat ingewikkeld is als je op leeftijd bent.
Energie zuinig en stille machine.

Pluspunten

  • stil
  • veel keuze menu's

Minpunten

  • mij onbekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boonstra 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Omdat dit apparaat zelf doseert is ie zuiniger in wasmiddel energie en water.De wasmachine is gemakkelijk te bedien en heeft veel mogelijkheden

Pluspunten

  • bediening
  • verbruik

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van Hoorn 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stil, droge was

Algemene score

9,0
De machine is erg stil. Zelfs tijdens centrifugeren is het apparat nauwelijks te horen (staat in bijkeuken).
Was komt er zeer droog uit doormiddel van de 1600 toeren certifuge. Droger heft aanzienlijk minder tijd nodig = grote energie besparing!

Pluspunten

  • stil
  • was is na centrifugeren reeds erg droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

600 toeren en grote wasvriendelijke trommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hou niet van Veel toeters en bellen maar bij deze wasmachine alles duidelijk leesbaar en overzichtelijk. Bosch is voor ons het merk, ook koelkasten en vaatwasser werken perfect.

Pluspunten

  • grote trommel
  • 1600 toeren
  • grote letters in scherm
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronnie 18-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
i.dos is helemaal te gek ...ik ben een man dus dit is zeer handig ...het is ook negen kilo dus er kan een groot dekbed in zeer handig

Pluspunten

  • zeer stil
  • verlichte trommel
  • nooit te veel wasmiddel of wasverzachter
  • zeer gemakkelijk in de bediening
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogland 17-10-2017

Veel mogelijkheden met een prettige bediening!

Algemene score

10,0
De reden waarom wij voor deze machine gekozen hebben, is omdat wij altijd een goede ervaring hebben met Bosch.
Daarbij spreekt het automatisch doseersysteem ons erg aan. Nooit meer te veel of te weinig doseren.
Ook prettig is de grote trommel met led verlichting.
Met de ingebouwde Wifi functie is het makkelijk om je programma te volgen via je smartphone of tablet.
Een dikke aanrader dus!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jan 08-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Verlichte trommel en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed overzichtelijk en makkelijk bedienbaar zowel, met de hand op de machine als met de app.
Mooie ruime trommel met veel was programma's. Ook voor mijn sportkleding, de centrifuge is ook goed.
Het automatisch wasmiddel doseer systeem is erg makkelijk.

Pluspunten

  • Grootscherm
  • Licht in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JdK 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super machine, geluidsarm en vele mogelijkheden

Algemene score

9,0
Super machine, maakt weinig geluid en wast goed. Veel instelmogelijkheden.
Zoals het later nog toevoegen van was als je de machine al aangezet heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daaf de Kok 01-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Effectief en gebruiksvriendelijke machine. Mooi en overzichtelijk display met nuttige informatie. Het resultaat mag er zijn. Door onze hotfill aansluiting een zeer zuinig apparaat en dus goedkoop in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thelma 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

grote trommelinhoud, fraaie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fluisterstil, perfecte droog instellingen, energie bewust wassen, Duidelijke omschrijving wasprogramma
Alleen al de inhoud van de trommel is een luxe. Bijna het dubbele van mijn oude wasmachine. Het gebruik van de wifi heeft al meer dan verwacht zijn positieve bijdrage geleverd. Geinige app, maar super gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Topapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine met enorm veel mogelijkheden, zoals iDos, WiFi, tig programma's, etc. Daarnaast is het wasresultaat ook top: schoner en minder gekreukt dan onze oude AEG. En dan ook nog een stuk stiller en zuiniger.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote trommel en veel laadvermogen
  • WiFi/bediening met app
  • Stil

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Groenewoud 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke handleiding, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het i-Dos systeem is handig. Grote trommelinhoud, maar bij kleine wasjes wordt de hoeveelheid water en wasmiddel automatisch aangepast. Dus de machine is ook geschikt voor kleine huishoudens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groenewoud 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige iDos functie. Grote trommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel handig dat de benodigde hoeveelheid water en wasmiddel automatisch wordt berekend en aangepast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Okidoki 13-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer stil, makkelijk te bedienen, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
IDos, is perfect en werkt goed. Scheelt tijd en gerommel met flessen. Wil je speciale was en ander wasmiddel, dan selecteer je het andere bakje en kan je erin gooien wat je wilt. Door borstelloze motor is apparaat heel stil, je hoort alleen het water stromen. 1600 toeren maakt de was zeer schoon. te starten in auto met 1 knop, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews