Bosch Serie 8 WAWH2673NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 46 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tinia 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne wasmachine met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteitsverhouding, ideaal i-dos (intelligente wasmiddel en wasverzachter dosering)
stil en stabiel
veel automatische programma's, makkelijk te corrigeren/aan te vullen met eenvoudige toetsen

Pluspunten

  • i-dos
  • programma's
  • bediening

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

johwil 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wat een fantastisch apparaat om mee te werken met zijn I-Dos en andere gemakkelijk in te stellen programma's.
weer een hoogstandje van het merk Bosch!!!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel 27-12-2017

Zeer stille machine

Algemene score

10,0
De wasmachine is zeer stil, gemakkelijk te bedienen.En met een grote trommel, past hij goed bij een groot huishouden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

R.O. van Hurck 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke wasmachine met prima resultaten

Algemene score

10,0
gebruiksvriendelijke wasmachine met prima resultaten. Prima prijs met inbegrip van 75,- cashback. zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • grote trommel
  • prima wasresultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine, makkelijk te bedienen.en een grote trommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote trommel ideaal met kinderen. Voor alles een eigen programma zelfs een allergie programma. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Allergie programma
  • Wifi
  • Makkelijk te bedienen
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasautomaat is gebruiksvriendelijk door bijvoorbeeld het automatisch doseersysteem (let op er is ruimte voor 1 type wasmiddel). Het wassen met een ander wasmiddel, dan via het automatisch doseersysteem, is eenvoudig in te stellen. Deze keuze blijft ook behouden bij het betreffende programma. Bepaalde programma's kunnen ook versnelt worden als dat gewenst is. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voorhanden.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Ecoprogramma duurt erg lang. Ik gebruik deze niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marisca 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn wasmachine met de home-connect te bedienen en zeer stil. En wast perfect
Home-connect is iedeaal deze kunt u bedienen met de telefoon zodat het wasmachine zelf het programma kiest wat bij de was hoort. En ook het i-dos systeem zo gebruikt je nooit teveel wasmiddel

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo-Boere MV-Boere de Lepper 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig ...vind het zelf nu leuk om de machine te bedienen

Algemene score

10,0
we hebben diverse machines bekeken. maar deze kwam toch het beste uit wat disple enduidelijk kan nu zelf wassen

Pluspunten

  • Groot beeld
  • duidelijk te bedienen
  • kan ik nu zelf bedienen
  • raad iedereen aan deze Bosch te nemen
  • goed leesbaar ook zonder bril

Minpunten

  • geen
  • geen
  • wel de deur dicht doon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Timmer 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kort wasprogramma ,extra stil, intelligent doseer systeem,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn miele wasmachine kapot ging heb ik nu bewust voor een Bosch gekozen. De reden hiervan is dat ik voor minder geld een kwalitatief goed apparaat heb met heel veel verschillende programma's en mogelijkheden. Ik heb veel informatie ingewonnen voordat ik mijn koop deed. Overal las ik dat Bosch erg goed uit de testen komt. Met een gezin met Vijf kinderen wist ik dat ik graag een 9 kg laadvermogen wilde en een machine waarmee ik in 15 minuten mini wasjes kan draaien. En ik moet zeggen dat de Bosch Serie 8 wawh2673NL mij dan ook ontzettend goed bevalt!! Het scheelt mij tijd omdat ik nu veel meer beddengoed in èèn keer in de wasmachine kwijt kan. Het apparaat is ook heel stil en er zit een kinderslot op. Onze zoon van 1 jaar kan gewoon aan de knoppen draaien zonder dat er iets gebeurd. Ik ben dan ook dik tevreden met deze nieuwe vriend in huis!

Pluspunten

  • kinderslot en speedperfect
  • overzichtelijke display
  • Schone fris ruikende was!

Minpunten

  • nog geen minpunten gevonden in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Buring 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig en goed stapelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gelijktijdig een wasmachine en een warmtedroger gekocht van het merk Bosch.
Reden: oude machines gebruikten veel meer energie en deze machines bieden veel meer gebruiksmogelijkheden.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goed stapelbaar, daardoor weinig ruimte innemend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Hooijer 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine wawh2673nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze wasmachine gekozen , omdat hij praktisch werkt en een zelfdosering systeem heeft .
Makkelijk bij te vullen boven in de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Frauenfelder 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide programma's,wasmiddel geïntegreerd, app bediend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk viel de keuze direct op deze machine. Mooi display, zeer uitgebreide mogelijkheden en eenvoudig te bedienen. Ook via app. :)
Wasmiddel en wasverzachter in doseerreservoir, super handig.
Geluidsarm. Uitstekend wasresultaat en goed centrifugerend. Ruime trommel. Een wasautomaat in de hogere prijsklasse maar deze prijs zeker waard. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Uitgebreide wasprogramma's
  • Gebruiksvriendelijk
  • Via app instelbaar
  • Wasmiddel en wasverzachter automatisch
  • Geïntegreerd trommelreinig programma

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apperaat goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine wast schoon en makkelijk te bedienen. Wij zijn er erg blij mee. ook hebben we een was droger gekocht en daar geld het zelfde voor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een ander merk nu echt gekozen voor een Bosch wasmachine. Doorslaggevend was de vriendelijke prijs in relatie tot een mooi, goed en vooral zuinig product. Met name het intelligente doseersysteem en de mogelijkheid om de machine op afstand te bedienen spraken erg aan. Dit is in combinatie met de diverse wasprogramma's echt een verbetering dat leidt tot meer gemak en zuiniger gebruik. Gaan hier zeker weer jaren plezier van hebben.

Pluspunten

  • intelligent doseersysteem
  • bediening op afstand
  • energielaber A+++
  • zeer stil
  • stabiel, mede door gewicht

Minpunten

  • zwaar om te verplaatsen, daarentegen zeer stabiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch i-DOS 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een geweldig e wasmachine,heb veel mogelijkheden en hoef niet telkens wasmiddel toe te voegen.
Gebruik is voordeliger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super goede indruk. apparaat is enorm stil en toevoegen van wasmiddel is een ideale optie! Was komt er lekker fris en schoon uit!

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Verheij 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig en stil

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed en er zijn veel keuzemenu's wat wel wat ingewikkeld is als je op leeftijd bent.
Energie zuinig en stille machine.

Pluspunten

  • stil
  • veel keuze menu's

Minpunten

  • mij onbekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boonstra 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Omdat dit apparaat zelf doseert is ie zuiniger in wasmiddel energie en water.De wasmachine is gemakkelijk te bedien en heeft veel mogelijkheden

Pluspunten

  • bediening
  • verbruik

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van Hoorn 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stil, droge was

Algemene score

9,0
De machine is erg stil. Zelfs tijdens centrifugeren is het apparat nauwelijks te horen (staat in bijkeuken).
Was komt er zeer droog uit doormiddel van de 1600 toeren certifuge. Droger heft aanzienlijk minder tijd nodig = grote energie besparing!

Pluspunten

  • stil
  • was is na centrifugeren reeds erg droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

600 toeren en grote wasvriendelijke trommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hou niet van Veel toeters en bellen maar bij deze wasmachine alles duidelijk leesbaar en overzichtelijk. Bosch is voor ons het merk, ook koelkasten en vaatwasser werken perfect.

Pluspunten

  • grote trommel
  • 1600 toeren
  • grote letters in scherm
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews