Samsung WW80J5426FW/EN - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mohamed 07-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi uitziende wasmachine met veel opties. met touchscreen display. inhoud is groot, waardoor er veel kleding in past. Verschillende standen, zoals katoen was, polyester, wol etc.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Erik 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteitverhouding is perfect! De kleding worden goed gewassen en oooh.. wat ruikt de was heerlijk!
Ik ben echt blij met de wasmachine van Samsung.
Een aanrader om deze wasmachine te kopen!

Pluspunten

  • Geluidloos aan het draaien
  • fijne bediening
  • perfect kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 17-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote opening, duidelijk display en eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinige machine met duidelijk en eenvoudige bediening. Mooie selectie van programma's. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Grote opening
  • Duidelijk display
  • Eenvoudige bediening
  • Zuinig

Minpunten

  • Deur niet om te draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EPS 14-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine met duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine met duidelijk gebruiksscherm.
Past veel in. Als hij klaar is speelt hij een gezellig muziekje zodat je weet dat hij klaar is.

Pluspunten

  • Duidelijk gebruiksscherm
  • Grote inhoud
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Deur voor mij verkeerde kant draaiend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Weinig geluid tijdens het wassen en voldoende programmakeuzes. Met de 8 kg trommel kun je heel wat was tegelijk wassen. Al met al een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sindy 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Samsung wasmachine 8KG

Algemene score

7,0
Zeer tevreden over de aankoop van deze wasmachine. Het apparaat werkt zeer gemakkelijk en maakt weinig geluid bij het wassen. Zeer duidelijke informatie op de display. Deze wasmachine is zuinig en muisstil vergeleken met onze vorige wasmachine. Door de diverse programma's ook korte wasprogramma's te kiezen. Het lijkt of hij de duur van het programma aanpast op de hoeveelheid was die erin zit ! Energiezuinig en muisstil en voor een goede prijs ! Aanrader ! Ook een grote vulopening, ook erg handig bij het in- en uitladen.

Pluspunten

  • Muistil
  • Grote display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PSB 09-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine die doet wat je verwacht en ook nog lekker stil! Programmas is even wennen tov oude machine maar als je het door hebt werkt het fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HWV 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super wasmachine met grote trommel en met weinig lawaai

Algemene score

9,0
Wij zijn super blij met de keuze van deze wasmachine. Heeft een mooie grote trommel wat ideaal is voor gezinnen met kids. De was machine is lekker zuinig en produceert weinig geluid bij het draaien van de was. Wij zijn blij met onze keuze hiervoor!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote trommel
  • Handig in gebruik
  • Weing lawaai tijdens het draaien

Minpunten

  • Geen extra klepje voor de vergeten was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko180 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is in zijn prijsklasse echt een topper, super stil en zuiniger vind je hem niet in dit segment

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Vele opties
  • veel wasprogramma's
  • Koolstofborstelvrij

Minpunten

  • Geen Ad-Wash
  • Geen Stoomreinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Vrancken 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

grote laad opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine met veel mogelijkheden en nu voor een zeer gunstige prijs.10 jaar garantie op de motor.over het gebruik kan ik nog niet veel zeggen want we hebben hem pas.

Pluspunten

  • bediening
  • grote deur opening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Bruins 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Schone was, trommelt goed droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung WW80J5426FW/EN is een prima wasmachine. De was komt er schoon en fris uit. In eerste instantie verwachtte ik dat de was er natter uit zou komen dan uit de oude 1600 toeren wasmachine, maar de Samsung trommelt de was een stuk droger dan de vorige wasmachine (AEG). Dit zorgt er weer voor dat de droger ook veel korter aan hoeft. Win/Win dus!

Het enige "minpunt" die ik kan bedenken is dat de katoenstand er erg lang over doet, maar dit is voor ons persoonlijk eigenlijk geen probleem.

Een 10 geef ik nooit voor een product. Er bestaat immers geen perfect product.

Pluspunten

  • Schone en frisse was
  • Vrolijk melodietje wanneer de was klaar is
  • Centrifuge droogt de was droger dan verwacht
  • Erg zuinig A+++ (-40%)

Minpunten

  • Katoenstand (eco) doet er 3 tot 4 uur over

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Superfijne wasmaschine

Algemene score

10,0
Mooie en stille wasmaschine, en ook fijne grote vulopening.
Een heel verschil met mijn vorige Zanussi wasmaschine van 6kg en die erg luidruchtig was.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Erg stil

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy waasdorp 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

samsung wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ruime vul opening, en grote trommel.
zeer duidelijke display met grote cijfers. mooi vormgegeven en een heel stil apparaat.
nuttige programma's zo als korte was en natuurlijk de eco bubble, ook de prijs vind ik heel schappelijk voor zo'n machine, kortom erg blij mee. en wassen maar!!!

Pluspunten

  • grote trommel
  • grote vul opening
  • hij is heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony van den Broek 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijke bediening, Genoeg programma's

Algemene score

8,0
Tot op heden een prima wasmachine, dat zelfs voor de man gemaakt is. Het grote display geeft voldoende informatie en je kunt een ingesteld programma nog wijzigen. Met zijn 8kg inhoud, gaat er genoeg was in, zodat je ook minder hoeft te wassen. Het is de eerste Samsung Wasmachine, en tot op heden prima.
De duurzaamheid kan ik nog niet echt beoordelen, doordat ik de machine te kort heb.

Pluspunten

  • Grote opnening
  • Grote inhoud

Minpunten

  • wat kortere afvoerslang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer