AEG L6FB86IW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pietje bel 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
product voldoet aan de verwachting en de dingen die men in de folder belooft .
ik zal een ieder aanraden deze machine te kopen .

Pluspunten

  • grote deur
  • zeer stil
  • mooie stijling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 29-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi, makkelijk te bedienen machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een AEG wasmachine die flink op leeftijd was, weer gekozen voor een AEG.
Absoluut een goede keus! De machine is makkelijk te bedienen, zuinig en stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lsmits 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening, goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is goed te bedienen en wast goed schoon. Met name de aanpassing van de tijd wanneer je de trommel minder vol maakt, werkt goed. De "tiptoetsen" reageren niet altijd even goed.

Pluspunten

  • grote trommel
  • aanpassing van tijd bij minder was
  • pluspunt
  • pluspunt
  • pluspunt

Minpunten

  • reageren van de "tiptoetsen"
  • minpunt
  • minpunt
  • minpunt
  • minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jessica 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

handige progamma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel programma's, grote opening, vul capaciteit 8 kg, centrifuge 1600 waardoor de was echt bijna droog is. Weinig last van het geluid. Ik ben erg tevreden met deze wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 05-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Degelijke wasmachine

Algemene score

8,0
Wast prima! Gewoon goede wasmachine.
Wel erg lange programma's die je gelukkig kunt inkorten
Daarnaast werkt de touchscreen niet altijd even goed (vertraagd) ben dan ook erg benieuwd hoe lang het duurt voor dat vernieuwd moet worden.

Pluspunten

  • stil
  • wast goed

Minpunten

  • lange programma's
  • touchscreen valt tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lilian 03-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen, omdat het een grote deur en trommel heeft. Veel keuze in het programma. Keuze om de was tijd te verkorten. Een 30 minuten was, heel handig! Dus makkelijk in gebruik en een prima wasmachine.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Veel was keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Max 01-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

AEG wasmachine

Algemene score

6,0
Oude wasmachine was kapot en ik zocht iets dat zuinig is maar ook goed schoon wast, want daar had ik problemen mee met het oude apparaat. Dat bevalt ook goed tot nu toe maar helaas komt de was er heel verkreukelt uit.

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • was komt erg verkreukelt uit

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

fredfun 28-09-2017
  • Product paar weken in bezit

goeie wasmachine we zijn zeer tervreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele goede wasmachine wast goed hij is niet zo luidruchtig dus goed te doen hij is qua prijs/kwaliteit een goede keus geweest ik zou hem zo aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred bauman 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima schone en droge was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaarheid, en kwaliteit van schone was die door centrifuge heel droog wordt! De wasprogramma's zijn uitgebreid en tevens makkelijk te bedienen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.c.degen 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening. Stil en drie keuzes om wasduur te verkorten. Een klein nadeel is dat toetsen werken met touch die heel gevoelig zijn foutje is dus zo gemaakt. Goed opletten dus maar topper

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Stil
  • Drie keuzes om wasduur te verkorten

Minpunten

  • Zgn tip/touch knoppen zijn heel gevoelig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ik 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, was komt er bijna droog uit, in vergelijking met mijn oude machine hoor je deze niet centrifugeren. Helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Bijna droge was
  • Hoort bijna centrifugeren niet
  • Grote trommel
  • Simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wassenmaar 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is lekker stil en de was komt er zeer droog uit. Ook de in de slang verwerkte waterstop is handig. In- en uitladen van de was is makkelijker dan mijn oude wasmachine door de grote deur en trommel.

Pluspunten

  • Stil
  • Droge was na centrifugeren
  • Grote vulopening
  • Ingebouwde waterstop
  • Startuitstel-functie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, grote vulopening, zuinig in gebruik, heeft het gemak van korte wasprogramma's , wast heel schoon en is heel stil.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • heel stil
  • makkelijk te bedienen
  • korte wasprogramma's
  • grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margot 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

0641863200

Algemene score

9,0
AEG droger ook al jaren goed vandaar nu ook de wasmachine. Weinig geluid, veel programma keuze, startuitstel, tijd besparing optie is heel handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francine 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

In een woord: GEWELDIG!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij heeft een makkelijk afleesbaar display wat ook makkelijk te bedienen is. Een mooie grootte vulopening. De was komt er heel droog uit bij 1600 toeren. Je kunt ook kiezen om de tijdsduur in te korten als de was niet erg vuil is wat ik ook handig vind. Vandaag de dekbedden erin gewassen en dit ging ook prima. Ben helemaal blij ermee!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Tijdsduur kunnen inkorten
  • Grootte vulopening
  • was komt er goed droog uit
  • weegt de was en zodoende wordt de tijd aangespasr

Minpunten

  • Heb ik niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein Fortuin 19-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne wasautomaat. Door 8 kg laadvermogen zeer geschikt voor groter gezin. Doordat er geluiddempende rubbers aan onderkant van machine zijn gemonteerd hoor je de machine bijna niet wanneer deze centrifugeerd. Enigste nadeel is dat zeepbakje stroef sluit en de aan/uit knop moet je hard indrukken terwijl de rest van bediening met soepele draaiknop of tiptoetsen te bedienen is. Verder is het prima machine voor de aanschafprijs.

Pluspunten

  • Geluid dempend
  • Prijs /kwaliteit
  • Tiptoetsen bediening
  • Eenvoudig bediening
  • Goede wasresultaten

Minpunten

  • Zeepbakje sluit stroef
  • Aan/uit knop hard indrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem en Astrid en de drie kinderen. 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima was machine, grote deur opening

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine ook een AEG is na 12 jaar overleden. Nooit eerder problemen mee gehad ook geen reparatie kosten tussendoor.Toen rond de €700.
Dus wederom een AEG, geen twijfel.
Na aangesloten ,merk je gelijk een verschil in ontwikkeling van 12 jaar. Stukken stiller. Frisser is de was als het er uit komt, schoon. En we denken ook zeker zuiniger. maar dat zie ik pas over een jaar bij de afrekening van stroom. maar met al die +++ achter de A moet het haast wel.
Prijs verhouding is hoop ik goed ,kunnen we pas zegen over een aantal jaren, maar we hebben er vertrouwen in. Afwachten, maar eerste indruk nu naar dagelijks toch wel wassen is echt prima.
Grote trommel, makkelijke grip op de deur voor openen. We zijn een gezin, bestaat uit 5 personen. Dus vergelijk met de oude, die had een kleinere trommel (5Kg), toen nog 1 kind bij aanschaf. merk je gelijk goed , Er kan veel meer in nu (8kg) ,dus minder vaak wassen.
ga automatisch uit na gebruik ,dus ook een zorg minder als je weg bent.
Genoeg programma's, niet te veel ,gemakkelijk en duidelijk aangegeven op het apparaat.
Wij zijn tevreden.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • opening groot ,grip makkelijk

Minpunten

  • weet echt niets op te noemen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer