AEG L6FB86IW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pietje bel 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
product voldoet aan de verwachting en de dingen die men in de folder belooft .
ik zal een ieder aanraden deze machine te kopen .

Pluspunten

  • grote deur
  • zeer stil
  • mooie stijling

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 01-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

AEG wasmachine

Algemene score

6,0
Oude wasmachine was kapot en ik zocht iets dat zuinig is maar ook goed schoon wast, want daar had ik problemen mee met het oude apparaat. Dat bevalt ook goed tot nu toe maar helaas komt de was er heel verkreukelt uit.

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • was komt erg verkreukelt uit
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Bjorn 29-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi, makkelijk te bedienen machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een AEG wasmachine die flink op leeftijd was, weer gekozen voor een AEG.
Absoluut een goede keus! De machine is makkelijk te bedienen, zuinig en stil
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

0641863200

Algemene score

9,0
AEG droger ook al jaren goed vandaar nu ook de wasmachine. Weinig geluid, veel programma keuze, startuitstel, tijd besparing optie is heel handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlissa Noordegraaf 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en gebruiksvriendelijke wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had voor mezelf een budget van rond de €500 voor een wasmachine. Tevens had ik een aantal eisen: stille wasmachine, 1600 tpm, 8kg en een gemakkelijke bediening. Nou, ik heb de perfecte wasmachine gevonden! Ik heb inmiddels al een paar wasbeurten verricht en elke keer dacht ik bij mezelf, heb ik de wasmachine wel aangezet? Zo stil dat de machine is! Zelfs met centrifugeren! Ook is de wasmachine super makkelijk in gebruik. De opties zijn duidelijk weergegeven op het scherm en alles spreekt voor zich. De wasmachine heeft een grote deur, wat het ideaal maakt om gemakkelijk de was erin te stoppen. Ik gebruik zelf vaak de knop ‘tijd besparen’ en het maakt niet uit welke optie ik dan gekozen heb, de was komt er altijd stralend uit! Al met al echt een top aankoop voor een fijne prijs!

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi uiterlijk
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slecht product.

Algemene score

1,0
Zoals ik al eerder in een review schreef deze machine deugd niet. Dit is onze derde (!) machine en die maakt veel te veel lawaai.
Dat deed de eerste ook; omgeruild; toen kwam no. 2 ; erg stil prettige machine, alleen hij ging niet meer uit, af aan. Na veel gepruts deed-ie het dan eindelijk. Nu hebben we machine no. 3; maakt ongelooflijk veel lawaai. En nu maar omgeruild voor een Bosch. Hoop doet leven
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

John 26-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Probleemmachine.

Algemene score

1,0
Dit is onze tweede AEG in 1 maand. De eerste gekocht bij BCC; maakte teveel lawaai. Toen kwam de tweede; De aan/uit knop werkt niet goed. Veel gepruts om het ding aan de praat te krijgen. We zullen weer in actie moeten komen voor een andere machine. Slecht product!
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Hanno 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hoog vulgewicht en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze Siemens wasmachine na 11 jaar de geest gaf, op zoek gegaan naar een vervanger. Ik neigde weer naar Siemens deze het 11 jaar prima gedaan had. Mijn eisen aan een nieuwe machine waren:
- Hoog vulgewicht
- (Zeer) energiezuinig
- 1600 toeren

Echter een Siemens met deze specificaties was fors duurder dan deze AEG. Daarom toch maar gekozen voor AEG. Zeker geen spijt van, want de bediening is erg eenvoudig, de machine is zeer stil in vergelijk met onze vorige Siemens, heeft een grote trommel. Abolute aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Grote trommel
  • 1600 toeren
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lsmits 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening, goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is goed te bedienen en wast goed schoon. Met name de aanpassing van de tijd wanneer je de trommel minder vol maakt, werkt goed. De "tiptoetsen" reageren niet altijd even goed.

Pluspunten

  • grote trommel
  • aanpassing van tijd bij minder was
  • pluspunt
  • pluspunt
  • pluspunt

Minpunten

  • reageren van de "tiptoetsen"
  • minpunt
  • minpunt
  • minpunt
  • minpunt
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jessica 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

handige progamma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel programma's, grote opening, vul capaciteit 8 kg, centrifuge 1600 waardoor de was echt bijna droog is. Weinig last van het geluid. Ik ben erg tevreden met deze wasmachine.
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 05-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Degelijke wasmachine

Algemene score

8,0
Wast prima! Gewoon goede wasmachine.
Wel erg lange programma's die je gelukkig kunt inkorten
Daarnaast werkt de touchscreen niet altijd even goed (vertraagd) ben dan ook erg benieuwd hoe lang het duurt voor dat vernieuwd moet worden.

Pluspunten

  • stil
  • wast goed

Minpunten

  • lange programma's
  • touchscreen valt tegen
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lilian 03-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen, omdat het een grote deur en trommel heeft. Veel keuze in het programma. Keuze om de was tijd te verkorten. Een 30 minuten was, heel handig! Dus makkelijk in gebruik en een prima wasmachine.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Veel was keuze
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fredfun 28-09-2017
  • Product paar weken in bezit

goeie wasmachine we zijn zeer tervreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele goede wasmachine wast goed hij is niet zo luidruchtig dus goed te doen hij is qua prijs/kwaliteit een goede keus geweest ik zou hem zo aan iedereen aanbevelen
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred bauman 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima schone en droge was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaarheid, en kwaliteit van schone was die door centrifuge heel droog wordt! De wasprogramma's zijn uitgebreid en tevens makkelijk te bedienen!
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.c.degen 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening. Stil en drie keuzes om wasduur te verkorten. Een klein nadeel is dat toetsen werken met touch die heel gevoelig zijn foutje is dus zo gemaakt. Goed opletten dus maar topper

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Stil
  • Drie keuzes om wasduur te verkorten

Minpunten

  • Zgn tip/touch knoppen zijn heel gevoelig.
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ik 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, was komt er bijna droog uit, in vergelijking met mijn oude machine hoor je deze niet centrifugeren. Helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Bijna droge was
  • Hoort bijna centrifugeren niet
  • Grote trommel
  • Simpele bediening
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wassenmaar 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is lekker stil en de was komt er zeer droog uit. Ook de in de slang verwerkte waterstop is handig. In- en uitladen van de was is makkelijker dan mijn oude wasmachine door de grote deur en trommel.

Pluspunten

  • Stil
  • Droge was na centrifugeren
  • Grote vulopening
  • Ingebouwde waterstop
  • Startuitstel-functie
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, grote vulopening, zuinig in gebruik, heeft het gemak van korte wasprogramma's , wast heel schoon en is heel stil.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • heel stil
  • makkelijk te bedienen
  • korte wasprogramma's
  • grote vulopening
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Francine 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

In een woord: GEWELDIG!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij heeft een makkelijk afleesbaar display wat ook makkelijk te bedienen is. Een mooie grootte vulopening. De was komt er heel droog uit bij 1600 toeren. Je kunt ook kiezen om de tijdsduur in te korten als de was niet erg vuil is wat ik ook handig vind. Vandaag de dekbedden erin gewassen en dit ging ook prima. Ben helemaal blij ermee!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Tijdsduur kunnen inkorten
  • Grootte vulopening
  • was komt er goed droog uit
  • weegt de was en zodoende wordt de tijd aangespasr

Minpunten

  • Heb ik niet kunnen vinden
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein Fortuin 19-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne wasautomaat. Door 8 kg laadvermogen zeer geschikt voor groter gezin. Doordat er geluiddempende rubbers aan onderkant van machine zijn gemonteerd hoor je de machine bijna niet wanneer deze centrifugeerd. Enigste nadeel is dat zeepbakje stroef sluit en de aan/uit knop moet je hard indrukken terwijl de rest van bediening met soepele draaiknop of tiptoetsen te bedienen is. Verder is het prima machine voor de aanschafprijs.

Pluspunten

  • Geluid dempend
  • Prijs /kwaliteit
  • Tiptoetsen bediening
  • Eenvoudig bediening
  • Goede wasresultaten

Minpunten

  • Zeepbakje sluit stroef
  • Aan/uit knop hard indrukken
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews