Indesit BWE 71483X W NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
81 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Indesit BWE 71483X W NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sietse Leijdekker 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

10,0
Was wel ff tijd voor een nieuwe en ben heel erg blij met deze.mooie wasmachine met alle mogelijkheden die ik als alleenstaande vader nodig heb.werkkleding en privekleding....alle programma's voldoen👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Mascia 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Gewoon super + prijs klopt helemaal... Zeer zuinig... Met een hele stile motor hoor je bijna niks... Geweldig.

Pluspunten

  • Stil
  • Energie vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Eunen 26-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Gekocht omdat het een goede prijs is voor mijn budget. Geluidsarm. Duidelijke instructies voor een oud mens.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • duidelijke instructies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Visser 11-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

7,0
Wasmachine maakt toch te veel lawaai maar doet zijn werk toch goed. Het gemak en keuze is ook voldoende.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Simone 11-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

8,0
De eerste keer dat de machine draaide schudde hij heel erg bij het centrifugeren. De wasjes daarna viel dat gelukkig mee.
Het snelle programma is handig. De tijdsindicatie van de programma’s is echt een indicatie en verandert wel tijdens het wassen en spoelen. Fijn is de grotere trommel, verder is ie tijdens het wassen lekker stil.
Kocht hem bij mediamarkt met 20 procent korting en met de cashback actie ging er nog 30 vanaf. Altijd mooi meegenomen! Hopen dat deze machine minstens net zo lang mee gaat als de vorige!

Pluspunten

  • Korte programma
  • Grote trommel

Minpunten

  • Programma duurt soms wel lang

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M050 11-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine voor een zachte prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

8,0
De wasmachine doet wat hij moet doen, zonder teveel te kosten. De borstel loze motor is aanmerkelijk stiller dan zijn Indesit voorganger die we hadden mét koolborstels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 10-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, Mooi, Niet te luid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
De wasmachine ziet er mooi uit, prijs - product komt goed overeen, de wasmachine is niet al te luid, ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Niet te luid
  • Ziet dr heel mooi uit

Minpunten

  • Beetje water blijft staan in rubber v deurtje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, fijn kort programma, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine, prijs goed, kwaliteit goed,ziet er mooi uit, handig in gebruik, goede display

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Kort programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie v. Slingerland 07-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helemaal fantastisch.Hiervoor 14 jaar ook Indesit. Deze Top!

Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Vind het een goed product mede door mijn ervaring met vorige Indesit. Deze moderner zuiniger en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.F. van Steenis 07-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zo in mijn sas met indesit was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
eindelijk weer een schone was,ben zeer tevreden dus een goede koop gedaan,vertrouw er op dat ik er veel wasjes mee kan doen,dus zoals gezegt Zo in mijn sas met een INDESIT was

Pluspunten

  • snel en schoon
  • mooi stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jimmy 07-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een hele fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Een heel makkelijk te bedienen machine.
Met duidelijke uitleg en een goed scherm waar je alles prima op af kan lezen

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goed af lees scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron David 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kwaliteit prijsverhouding

Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine gekocht omdat ik niet zo'n groot budget had, en omdat hij er goed uitziet ( het oog wil ook wat ).
Maar wat een geweldige wasmachine... had niet verwacht er zo tevreden over te zijn.
Gewoon een zeer goede koop!

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden
  • Vrij stil
  • Energie zuinig
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Komo 06-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Blij met mijn aankoop. Fijne wasmachine met handige programma's. De push&wash knop is het echt super. Wast prima en still.

Pluspunten

  • Still
  • Push&Wash knop

Minpunten

  • Laag toerental centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Natalie 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine met grote inhoud voor een kleine portemonnee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Aangezien we al heel veel pech gehad hebben met vorige dure apparaten zijn we nu voor een goedkope versie gegaan. Hij heeft een heerlijk grote vulopening, er kan 7kg aan wasgoed in en hij is erg stil. Het enige wat je hoort is het centrifugeren maar goed dat is zeker niet hinderlijk. Wat ook super is, is dat het apparaat als het programma klaar is, maar 1x een signaal ten gehore geeft en dat deze vanzelf uitschakelt.
Voor ons geen dure wasmachines meer, ditg is een topapparaat voor een geweldige prijs!

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Stil
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Gaat bij beëindigen van het programma vanzelf uit

Minpunten

  • Je hoort m alleen bij centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Veldman 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

10,0
Zeer goede wasmachine voor een zeer goede prijs! Makkelijk te bedienen en is vrij geluidloos. Centrefudge is goed.

Pluspunten

  • Vele programmas
  • Snel knop 45 min was
  • Moderen look
  • Goed overzichtelijk
  • Stil is de wasmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicoel van de Pol 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige was machine

Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

8,0
Wij hebben dit product gekozen, ten eerste is dit nu onze derde Indesit wasmachine, gemildelde levensduur is 13jaa !!! zonder enige poroblemen.
Bediening is eenvoudig en heb je dus ook de handleiding niet echt nodig.
Gewoon een prima produkt voor een zeer concurerende prijs, je hebt geen duurdere nodig.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bediening

Minpunten

  • Lengte afvoer slang
  • Geen totale tijd indicatie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Dekker 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Goede wasmachine nieuwe gekocht omdat onze andere het had begeven.
Goed afvies gekregen in winkel en volgende dag geleverd.
Tot nu toe alleen maar lof.

Pluspunten

  • Goed afleesbaar scherm
  • was word goed schoon
  • was is na centrifugeren goed droog
  • grote trommel

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A 06-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasmachiene!!

Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

10,0
De wasmachiene werkt perfect is stil en zuinig en werkt precies naar behoren. Perfect voor een groot of klein huishouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winfried 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

8,0
Prima, stille wasmachine en gemakkelijk te bedienen en er is Weinig zeep nodig. kan dit apparaat iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Limburg 06-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed afleesbaar programma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 71483X W NL

Algemene score

9,0
Een gemakkelijk bedienbare machine, De looptijd wordt keurig aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Alle programma's zijn goed afzonderlijk regelbaar wat de was temperatuur betreft.
Ik ben heel tevreden, over de machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews