AEG L7FE96CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F. Zohra 08-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG L7FE96CS wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt goed, de wasmachine gaat niet wandelen tijdens het wassen en is erg stil en zuinig. Beschikt over diverse functies. Wast erg goed. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Maakt geen herrie tijdens wassen/centrifugeren.
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Willems burgemeester aartslaan 47 bergeijk 03-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

grote vuldeur, makkelijke bediening Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Verschillende apparaten en merken bekeken, maar deze sprong er uit door zijn prijs/kwaliteit verhouding. Was komt er brandschoon uit. Blij dat ik voor deze machine heb gekozen

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • makkelijke bediening
  • goede service

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tryn 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wast fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super wasmachine, van vele gemakken voorzien. Eenvoudige bediening. Eén klein minpuntje, de aan-knop reageert niet altijd zo vlot.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Veel wasprogramma's
  • Wast vlot en schoon

Minpunten

  • Aan-knop reageert niet altijd
  • De wasmachine gaat na een aantal min. uit
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G.van der Scheer 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine bevalt mij uitstekend, gemakkelijk in de bediening en een goed wasresultaat. De beschrijving van de bediening van de wasmachine was goed leesbaar en uitvoerbaar. Ook merk ik dat de wasmachine energie zuiniger is dan mijn vorige AEG!

Pluspunten

  • Grotere kg inhoud
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 12-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

wassen zonder zorgen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende wasmachine. Grote vulopening, veel programma' s en stil in gebruik. Het blijste ben ik met de stoomfunctie.
De kleding kan eenvoudig opgefrist worden, minder strijkwerk, dus meer plezier. Ook het outdoor programma is voor onze familie echt van toegevoegde waarde. Vuile kleding van de buitensporten worden grondig gewassen.

Pluspunten

  • ruime keuze aan wasprogramma' s
  • goede prijs
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Bediening eenvoudig, stille machine, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede ervaring met het merk AEG, vorige wasmachine 20 jaar mee gedaan.
Deze wasmachine is wel stiller dan de vorige.

Pluspunten

  • Stil
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tanja 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne machine, grote deur dus makkelijk te vullen en duidelijk in gebruik erg fijn ook de startuitstel en het miniwas programma

Pluspunten

  • Grote deur
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helma 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima wasmachine

Algemene score

9,0
Hiervoor hadden we ook een AEG dus wederom gekozen voor dit merk.
Deze AEG bevalt ons ook erg goed, zeker met de grote trommel waardoor (wij als kampeerders) makkelijk een grote slaapzak kunnen wassen.
Door het eco-programma kunnen we tevens zuinig omgaan met energie.
Goed voor de portemonnee, niet waar?
Alleen jammer dat de aan/uit knop niet super reageert.

Pluspunten

  • grote trommel
  • eco-programma

Minpunten

  • aan/uit knop
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcus 01-02-2017
  • Product paar weken in bezit

beschadigd wasgoed

Algemene score

6,0
Op basis van de plaatselijke dealer overgestapt van onze 13 jaar oude miele op deze AEG , hij zou een trommel hebben die net zo goed zou zijn als de honingraat van miele.
Niets bleek minder waar in mijn zijden shawl zitten nu kleine gaatjes en dat was voorheen nooit. Ik durf mijn delicate was er niet meer in te stoppen, nu maar handwassen.
Design is wel erg mooi moet ik zeggen en de bediening simpel

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • niet geschikt voor delicate wasjes
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kees de B. 30-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top product voor een scherpe prijs

Algemene score

10,0
Prachtige resultaten met deze machine. Met de stoomfunktie hoef ik in ieder geval mijn overhemden en lakens niet meer te strijken en geeft een geweldig mooi resultaat. En..........mijn was is super schoon met deze wasmachine. Altijd kopen!.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Mooi design
  • Wast zeer goed schoon

Minpunten

  • Geen.
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brabertje 23-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote openingsdeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een gebruiksvriendelijke machine. Per programma nog eens alles naar eigen keuze in te stellen. Heerlijke grote openingsduel. Design is ook geweldig mooi en hoef niet verstopt te worden.

Pluspunten

  • Heel erg stil.
  • Zo goed als trilvrij.
  • Kleine wasjes optie
  • Programma naar persoonlijke voorkeur in te stellen

Minpunten

  • Na ruim twee maanden in gebruik, niets ontdekt.
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M H 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote laadvermogen 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine, weegt zelf het gewicht van de was en kan daardoor de duur van het wassen verkorten bij minder dan 9 kilo. Zuinig in gebruik dus.

Pluspunten

  • Zuinig
Geschreven voor: AEG L7FE96CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer