Bosch WAY32891NL - Reviews

9,1 Lees 37 reviews
Best Reviewed mei 2016 Bosch WAY32891NL
Best Reviewed mei 2016
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WP 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi rvs display en zeer schone was

Algemene score

7,0
Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi door het RVS display en de idosis werkt heel erg prettig, nooit meer hoeven na te denken bij doseren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Johny 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben pas een paar dagen in het bezit van deze machine. Ik ben er nu al super tevreden over. De macine is stil snel en was super goed schoon. Ook het idos systeem is er handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
G. van der Kruk 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine, stil en simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede machine die perfect zijn werk doet, makkelijk te bedienen en stil is. Het automatisch doseersysteem (i-dos) is erg handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Martijn Robijn 07-11-2016 Product paar maanden in bezit

Compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles waar ik deze machine voor kocht heb ik mogen ervaren. Stil, schoon (goed resultaat) en zuinig. Bediening lijkt ingewikkelder dan het is. Voor makkelijk wassen gewoon alles automatisch doen, daarnaast alle keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • schoon

Minpunten

  • langzaam (inherent aan zuinig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Remco 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Zeer prettige machine, mooi display, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige machine, mooi display, eenvoudige bediening, veel logische voorkeuzes. Ideaal om geen wasmiddel meer te hoeven doseren. Zeer stil, en met na centrifugeren op 1600 toer heeft de droger ook minder tijd nodig dan voorheen. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • Automatisch wasmiddel doseren
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sander 05-11-2016 Product paar weken in bezit

Dit is Kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg zuinige machine welke het vieze werk uit handen neemt.
Deze wasmachine is extreem stil wanneer hij in gebruik is. de IDos is ook een genot om te hebben. Altijd de juiste doserring en een uitgebreid bedienings menu waar je makkelijk doorheen scrolt.

Pluspunten

  • LuxeDisigne
  • Erg stil
  • Super zuinig AAA+30%
  • I Dos werkt prima

Minpunten

  • aanschafprijs is het hogere sigment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marian van de Werken 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine genoeg keuzemogelijkheden om de staat van de was aan jouw wensen te laten voldoen. Was komt er goed droog uit zodat de wasdroger er ook weinig werk aan heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Marian van de Werken 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke wasmachine, duidelijke diplay

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De trommel is groot er kan veel wasgoed tegelijk gewassen worden. Fijn dat de dosering van wasmiddel door de wasmachine zelf bepaald wordt. De was kom er zo goed als droog uit zodat de wasdroger sneller klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
M 23-10-2016 Product paar maanden in bezit

Wauw!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze Bosch wasmachine gekozen omdat deze zeer veel mogelijkheden heeft, grote trommel van 9kg. en bovendien hele goeie reviews heeft. Ideaal is het I-dos systeem, zo gebruik je nooit meer te veel wasmiddel/wasverzachter. De was komt er super schoon uit en ruikt heerlijk fris!! , Wat ons ook echt opvalt is dat ie erg stil is zelfs tijdens het centrifugeren. Al met al een Top Machine!! Bij twijfel....gewoon kopen dus!!

Pluspunten

  • Zeer veel mogelijkheden
  • Zeer stil
  • I-dos systeem
  • Grote trommel ( 9 kg. )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Dick in Geldermalsen 22-10-2016 Product paar weken in bezit

Machtig apparaat, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Moderne machine met de nieuwste techniek. Zuinig in gebruik. Ook nog lekker stil. Gezien onze ervaring met de topproducten van Bosch in het verleden kunnen we ook een lange levensduur verwachten.

Pluspunten

  • zuinig met wasmiddelen
  • stil

Minpunten

  • studie nodig voor het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
M. van Essen 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een waanzinnig fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag uit een nieuwe wasmachine moeten aanschaffen. De vorige wasmachine (ook een Bosch Logixx8) had na 7 jaar intensief gebruik de eerste storing die gelijk te duur was om te repareren. Vanmiddag is de nieuwe Bosch iDOS wasmachine gebracht. Eerste 2 wassen zijn al gedraaid, ic.m. iDOS systeem. We moeten even wennen, maar het werkt echt!. De nieuwe machine is een stuk rustiger qua geluid. Was resultaat is gewoon goed. We hopen en verwachten weer vele jaren met plezier gebruik te kunnen maken van deze Bosch iDOS wasmachine.

Pluspunten

  • De diverse wasprogramma's
  • Anti vlekken programma!
  • Centrifugeren op1600 toeren bij handdoeken was
  • Ziet er strak uit qua vormgeving
  • Laag geluidsniveau bij draaien

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ggbw 02-10-2016 Product paar dagen in bezit

Grote stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige machine met heel veel mogelijkheden. Gebruiksvriendelijk, grote trommel en lekker stil en zuinig. Kan me geen betere machine wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fantatische wasmachine

Algemene score

10,0
Een paar dagen de wasmachine in gebruik. Kan niet anders zeggen dat hij uitstekend bevalt. Was zeer schoon en vooral fris, wasverzachter overbodig. Laat u niet afschrikken door de mogelijkheden die deze machinne heeft. Rustig met de handleiding voor de machine gaan zitten en niet alles tegelijk willen weten. binnen enkele dagen dagen kent u de machine al vrij goed en weet wat welke toepassingen voor u geschikt zijn.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • was ruikt fris
  • geen wasverzachter nodig
  • overzichtelijk display

Minpunten

  • te kort voor beoordeling
  • excl vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cappellano 12-09-2016 Product paar weken in bezit

Uitgebreid keuze menu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte wasmachine voor grote familie was, uitgebreid keuzemenu! Gemakkelijke bediening met automatisch doseringssysteem wat alles nog simpeler maakt.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • veel keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Michel 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Toppieboschie

Algemene score

9,0
Zeer gebruiks vriendelijk en bespaart veel wasmiddel.Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken werk gewoon goed. wij zij er heel blii mee, pff nog geen 100 tekens?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ton 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Wasmachine

Algemene score

8,6
Voor het eerst in het bezit van een Bosch wasmachine. Hij is zeer stil en het ideale is het niet iedere keer afmeten van wasmiddel en wasverzachter. Eenvoudige bediening omdat in het display duidelijk wordt aangegeven wat te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Nico 21-07-2016 Product maand in bezit

Wasplezier

Algemene score

8,6
Geweldige wasmachine waarmee vele voorkeuren zijn in te stellen. Lekker hoog toerental om de was lekker droog te krijgen voordat het de droogtrommel in gaat. Werkt heel rustig en geeft weinig geluid.
Ook het niet hoeven vullen van het zeepbakje ervaar ik als prettig. Dus een heel nieuwe was ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uit Assen 16-07-2016 Product kwartaal in bezit

Geweldig aparaat!

Algemene score

9,0
ik heb WAY32891NL droger sinds 2 maanden. geweldig! met 3 kleine kinderen draait het overuren;)
inmiddels de dekbedden gedroogd, ook dons. hydrofiele luiers worden heerlijk zacht, geen wasverzachter meer nodig.
met dekbedovertrekken heeft de droger wat meer moeite, draairichting verandert niet tussentijds waardoor dekbedden in een knoop eruit komen en dus niet 100% droog zijn.
design goed, trommel met verlichting. makkelijk in gebruik. voldoende opties om je was kast-droog te krijgen. in tijd programmeerbaar - heel handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Koster 15-07-2016 Product maand in bezit

Top wasmachine

Algemene score

9,8
Super wasmachine superstil makkelijk in gebruik en zeer droog komt het er uit kan hem iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dick en toos van der heiden van der salm 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

blij dat mn oude kapot gegaan is, zo makkelijk was wassen nog nooit

Algemene score

9,8
ik ben nog niet in de gelegenheid om alles uit te vinden, maar de basis dingen voor gebruik weet ik. we zitten midden in de verhuizing toen mn oude wasmachine kapot ging. en heb dus weinig tijd maar ik kijk er naar uit om het geheel met de instructue te doen, dan kan ik denk ik ook nog besparen door de zuinigheid optimaal te benutten. we zijn met 5 personene waarvan 3 kleine kinderen onder de 8, dus veel was. mijn oude machine was 6 kilo, en nu 9 kilo, ik ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews