Bosch Serie | 6 WAT28490NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 703 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janet 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed wasresultaat

Algemene score

10,0
goed was resultaat, zeer zuinig, stil en weinig geluid. juiste vulopening voor wasgoed. centrifugeert goed droog.
makkelijk in het gebruik. goed product voor weinig geld.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een verademing

Algemene score

9,0
Nog nooit ben ik zo blij geweest met een aankoop als met mijn Bosch Wasmachine! Hij wast geruisloos en super schoon en dat alles met een eenvoudige bediening! Voor mij als alleenstaande moeder een hele rib uit mijn lijf, deze aanschaf, maar het is de beste koop die ik ooit heb kunnen doen. Dankzij deze wasmachine is wassen bijna mijn hobby geworden. Eindelijk helemaal bij!

Pluspunten

  • bediening
  • geruisloos
  • wast schoon
  • zuinig
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stille wasmachine 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening is prettig,maakt weinig geluid.

Algemene score

9,0
Fijne stille wasmachine met grote vulopening, zuinig in gebruik.
Onze vorige Bosch ging 16 jaar mee, dus daarom weer een Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Design / Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design , erg gebruiksvriendelijk en stil als hij draait.
Past perfect onder de bosch wasdroger , ook zonder tussenstuk.
Gekocht bij Expert Willemsen in Gouda
Goede service , vriendelijk personeel en helemaal naar boven getild.
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Pastoor 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ideale wasmachine voor een huishouden met kinderen. Energie zuinig, grote trommel, erg stil en eenvoudige bediening met verschillende programma's.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Mijn nieuw huisgenoot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch rustige nieuwe 'bewoner'heb ik erbij gekregen in huis. Stil doet hij zijn werk naar mijn volle tevredenheid. Super !! Hij verdient een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Snel 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 11 jaar een nieuwe wasmachine type 6 van Bosch gekocht.
Bijzonder om te constateren dat de prijs exact gelijk was aan 11 jaar geleden.
De wasmachine is geluidsarm, gebruiksvriendelijk en materiaal voelt er degelijk aan.
Prima prijskwaliteit verhouding, kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrDordrecht 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Betrouwbaar merk

Algemene score

8,0
Al vele jaren gebruiken we een Bosch Wasmachine. Ze zijn betrouwbaar en betaalbaar. De laatste machine moest na bijna 12 jaar vervangen worden. Reparatie zou ws niet slim zijn. We hebben de opvolger gekocht, de E WAT 28490 NL/20
Nu twee keer gedraaid: weinig geluid, goed schoon en bovendien een prima garantieregeling.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Goede anti-roest en motorgarantie (10jr!)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A Brin 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine WAT 28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine. Mooi van vormgeving, en qua geluid ook zachtjes. Prettig dat er een eco-stand op zit, en genoeg variatie qua programma's. Prima kwaliteits/ prijsverhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Brenk 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine, maakt weinig lawaai, grote trommel en de was komt er vrij droog uit. Makkelijk te bedienen, ook veel mogelijkheden voor korte programma's

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Makkelijk instellen
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Myriam 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine, grote deuropening

Algemene score

9,0
Dit wordt mijn 3e Bosch wasmachine, en ik zal waarschijnlijk nooit meer op een ander merk overstappen, ik ben hier dik tevreden over. Alles wat ik wilde dat er op moet zitten, zit er ook op, zoals: genoeg keuzes in programma's, instelbare temperatuur, instelbaar toerental, spoelen, centrifugeren, en natuurlijk de mogelijkheid om sneller of juist energiezuiniger te wassen (dan duurt het programma een stuk langer), uitgestelde starttijd mogelijk, resttijdindicatie, eindsignaal wat ook uit te zetten is (nacht), en een goed leesbaar en eenvoudig display. Verder is hij lekker stil qua geluid. Ik moet alleen eerlijk zeggen dat het mij lijkt, dat je wel hoort dat dit een zwaardere machine is (1-8 kg); hij hoort wat zwaarder aan bij centrifugeren dan bij de oude machine. Maar misschien moet ik daar nog aan wennen. De mogelijkheid tot uitgestelde starttijd vind ik erg belangrijk, en ook dat je kunt zien hoe lang de machine nog moet draaien. Kortom, een Bosch wasmachine blijft bij mij nog ideaal. Ben er dik tevreden over, zoals altijd bij Bosch. En de prijs vind ik ook niet te veel voor deze kwaliteit en gebruiksmogelijkheden.

Pluspunten

  • vele programma's, maakt weinig geluid
  • snel wassen/ langer en energiezuinig wassen
  • koud wassen mogelijk en zelf temperatuur kiezen
  • zelf toerental kiezen is mogelijk
  • startuitstel, resttijdindicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelofje 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Even wennen aan bediening, maar werkt heel logisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, wast goed schoon, is stil qua volume, veel verschillende programmakeuzes, wel lange duur van de wasprogamma's (ivm weinig watergebruik en energiezuinigheid), door "snelknop" echter flink te bekorten, al met al goed tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

familie T. 23-04-2017 Product paar weken in bezit

BOSCH WAT28490NL Gemakkelijk bedienbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Opeens begaf onze Bosch wasmachine het na 18 jaar trouwe dienst. Dag en nacht gedraaid. Nooit een monteur bij geweest.
Het was op een vrijdagmorgen, vlak voor een weekend met veel visite.
Een stressmoment kan ik wel zeggen.

Door de goede ervaringen met onze oude Bosch wasmachine wisten we meteen dat onze nieuwe machine weer een Bosch zou zijn. Dat maakte de keus eenvoudig. Bij Expert Barneveld kregen we een goed advies. We kozen voor een Bosch WAT28490NL. Op zaterdagmiddag stond onze nieuwe machine alweer te draaien.

We hebben onze wasmachine nu drie weken.
De machine bevalt erg goed. Opvallend is het duidelijke display. De programma's zijn heel eenvoudig met een draaiknop in te stellen. Kan niet fout gaan. Wil je toch de instelling aanpassen, zoals het toerental, dan is dat heel eenvoudig door de tiptoets te gebruiken. Erg fijn is ook de grote trommelinhoud. Ik hoef de machine niet meer elke dag te gebruiken. Dat scheelt toch weer in energie en waterkosten. Ondanks de grotere trommelinhoud is deze machine zuiniger dan mijn vorige. Fijn vind ik ook het hoge toerental bij de katoenwas. Ik droog de was in deze tijd van het jaar buiten en het is sneller droog dan bij mijn oude machine. Een ander pluspunt vind ik het programma trommelreiniger. Een keer in de maand even laten draaien en de machine blijft lekker schoon aan de binnenkant. Hoef ik niet meer elke maand een 90 graden-was te draaien zoals bij mijn vorige machine.

Pluspunten

  • gemakkelijke instelbaar display
  • grote trommelinhoud
  • hoog toerental
  • zuinig in water- en energiegebruik
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alie 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch wasmachine bevalt ons prima, daarom hebben we voor deze gekozen.
Makkelijke bediening, zuinig in gebruik, wast schoon, stil wanneer hij draait.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lida 23-04-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldige wasmachine, grote vulopening , kan lekker veel in

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een vrijwel geruisloze wasmachine, met supersoon wasresultaat, ook het snelle wasprogramma heeft een zeer schoon resultaat,

Pluspunten

  • grote vulopening
  • schoon wasresultaat
  • snel programma
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 21-04-2017 Product paar weken in bezit

Nieuwe washulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine is makkelijk te bedienen en zuiniger dan zijn voorganger wat betreft wasmiddel en waterverbruik. Hij heeft pootjes die uitgedraaid kunnen worden zodat hij goed stevig neergezet kan worden en daardoor stevig staat en niet rammelt.
Het minpunt betreft de 1200 toeren is ook gemakkelijk op te lossen, door eerst het spoelstop programma te gebruiken vervolgens centrifugeren. Dit kan dan wel op 1400 waardoor de was er droger uitkomt.

Pluspunten

  • Gebruikt minder water
  • Gebruikt minder wasmiddel
  • Grote trommel, goed geschikt voor dekbedden
  • Centrifugeerstand wel 1400 toeren
  • Was bijvoegen is mogelijk, mits op tijd.

Minpunten

  • Plaatsing van E-nummer is onhandig
  • Snelwasprogramma heeft maar 1200 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen saris 20-04-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn Bosch super wasmachine, snel, schoon en zuinig en heeft een mooie uitstraling dat is het voordeel van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasmaschiene WAT28490 20-04-2017 Product paar weken in bezit

wasmachiene Bosch WAT 28490

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een perfecte machiene die zuinig is uiterst stil en bijzonder gemakkelijk te bedienen!
Fraai uiterlijk ook nog alhoewel dat minder belangrijk is.
Kortom een echt top product zoals je van Bosch mag verwachten.
Daarnaast alle complimenten voor de leverancier Praalder BV perfecte service en snel en keurig geinstalleerd en opgeruimd.
alles in een woord PRIMA !!

Pluspunten

  • zie boven

Minpunten

  • tot nu toe geen enkel punt te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sara 20-04-2017 Product paar dagen in bezit

Home Professional wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe wasmachine van Bosch ! lekker gebruiksvriendelijk en super snel..vooral de timerfunctie.ik hoef nooit meer thuis te blijven voor mijn was.top helemaal blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Paartman 20-04-2017 Product paar weken in bezit

een stille machine, diudelijk programma, grote deur, prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mijn vorige bosch was 15 jaar oud,altijd goed gewassen.ik verwacht niets anders van mijn nieuwe bosch,
ik laat mij dan ook graag met een kluitje naar bosch sturen.

Pluspunten

  • stil
  • goed droog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews