Bosch Serie | 6 WAT28490NL - Reviews

8,9 Lees 289 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 289 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wilma 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een wasmachine die ik gelijk kan gebruiken, iets wat ik altijd zo moeilijk vind, maar deze is echt top, geen enkele moeite mee, SUPER!!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
anneke 04-12-2016 Product paar maanden in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een prima wasmachine voor het aankoopbedrag, machine doet wat er van een wasmachine verwacht mag worden. Er zit een Eco programma op, dit programma duurt langer maar is zuiniger in verbruik van stroom. je kunt makkelijk het centrifuge toerental instellen. Ben tot nu toe zeer tevreden over deze machine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
wilma 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een duidelijkheid op het display, kon meteen gaan wassen zonder honderd keer de gebruiksaanwijzing erbij te pakken, zoals bij mijn vorige machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Willem en Zorica 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de wasmachine geeft ons de beloofde witte heerlijk ruikende was....gezien de oude daar wel erg op achterliep (maar daar kom je dan nu pas achter) en we slapen weer heerlijk als de machine stil zijn werk doet. Wij raden deze redelijk geprijsde kwaliteitsmachine dus echt aan....

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
marie 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze machine gekozen vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. Het is een stille machine met een ruime keuze aan programma's. Een groot pluspunt vind ik dat je kunt zien hoe zuinig het programma is dat je kiest. Ook kun je voor een heel kort programma kiezen, een speciaal extra stil nachtprogramma en zelfs een speciaal programma voor sportkleding. Daarbij 10 jaar garantie op de motor zonder koolstofborstels en een extra ruime trommel van 8 kg!

Pluspunten

  • stil
  • extra kort programma mogelijk voor een snelle was.
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Harry Hendriks 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

8 KG inhoud en erg stil

Algemene score

9,0
Deze machine is erg stil en de instelbare tijdklok is ook erg gemakkelijk.
Er zijn veel programma mogelijkheden maar die zijn op een overzichtelijke manier te programmeren.

Pluspunten

  • Erg stil
  • programmeergemak
  • tijdklok

Minpunten

  • Programma's duren erg lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Toutenbonair 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede machine, biedt waar voor zijn geld. Vorige bosch ging ruim 14 jaar mee. Uitermate stil en heel handig dat je dmv de paueknop eenvoudig "vergeten was" kan toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Ersin Vural 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Stil en slim frisse was

Algemene score

9,0
Een stille wasmachine zelfs op een houten vloer. een mooi design, duidelijke display en veel programma opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ersin Vural 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur en groot overzichtelijk touchscreen

Algemene score

8,0
Erg stille machine met een grote trommel. was komt er heerlijk fris uit. handige functies zoals startuitstel resttijd indicatie en programma inkorten.
eenvoudige bediening en een goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wasbeer 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg stille machine met een grote trommel. was komt er heerlijk fris uit. handige functies zoals startuitstel resttijd indicatie en programma inkorten.
eenvoudige bediening en een goeie prijs

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen trommel verlichting op dit model

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Thynes 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stille wasmachine zelfs op een houten vloer. een mooi design, duidelijke display en veel programma opties.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
WatWas 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

geluidsarm, duidelijke programma's, goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de machine draait zelfs op vol toerental 1400 heel rustig. het display is duidelijk en makkelijk te bedienen en er is een grote deuropening (de deur kan goed weggedraaid worden).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Duppen 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is zeker de stilste machine in zijn klasse, je hoort hem nauwelijks dus ideaal voor op een zolder of badkamer. De 8 kg trommel is ruim voldoende en met zijn a+++ ook nog eens zeer zuinig in de energie.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Geen koolstof borstels meer
  • 10 jaar garantie op de motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Tiny 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat om te zien, luxe uitstraling. Geluidsarm. Centrifugeert goed. Gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Modern
  • Aanwinst voor het huishouden
  • Staat stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nils 02-12-2016 Product paar weken in bezit

efficiente en stille wasmachine met grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer stille machine met grote trommel. Handig en goed leesbaar display. Duidelijk signaal wanneer de machine klaar is. Voor dit geld een heel goede keuze.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • timer
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jacqueline en Willem 02-12-2016 Product paar maanden in bezit

Uitstekende wasmachine

Algemene score

10,0
Deze door ons aangekochte wasmachine is echt een gouden greep gebleken. De wasmachine heeft een zeer ruime keuze aan wasprogramma's is energiezuinig, stil en makkelijk te bedienen.Daarnaast heeft deze mooi vorm gegeven wasmachine een ruime trommel waardoor er veel vuile was tegelijk gewassen kan worden.Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.Kortom wij bevelen deze wasmachine zeer zeker aan.

Pluspunten

  • Ruime keuze aan wasprogramma's
  • Erg gemakkelijk te bedienen
  • Maakt weinig geluid
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen minpunten
  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Annelies 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super wasmachine er past bijna een volle wasmand in en hij is bijna geluidloos wat voor ons heel handig is omdat hij boven staat zo hebben de kinderen er geen last van goede programma keuzes echt super tevreden

Pluspunten

  • Veel keuze in programma s
  • Bijna geluidloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johanna 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, duidelijke programma instelling, en veel programmakeuzes.
De trommelinhoud van 8 kg. vindt ik ook heel handig en vooral ook de 15-30 min. wasprogramma. Het wasgoed is schoon en zacht.

Pluspunten

  • veel programmakeuzes
  • instellen voor korte was
  • Eco programma

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
H.Lenaers 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

WAT28490NL een aanrader

Algemene score

9,0
Het is een fijne wasmachine waar alles op zit wat je nodig hebt. Hij is stil in gebruik en gemakkelijk in bediening. De prijs kwaliteit verhouding is ook gunstig. Een echte aanrader

Pluspunten

  • Stil in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Bosch wasmachine 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nieuwe wasmachine Bosch WAT28490NL gekocht. Na de eerste paar keer gebruikt te hebben erg tevreden over het resultaat. De machine is stil echt een enorme verbetering ten opzichte van onze vorige wasmachine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews