Bosch Serie | 6 WAT28490NL - Reviews

8,9 Lees 559 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++-30% energieklasse
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 558 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janet 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed wasresultaat

Algemene score

10,0
goed was resultaat, zeer zuinig, stil en weinig geluid. juiste vulopening voor wasgoed. centrifugeert goed droog.
makkelijk in het gebruik. goed product voor weinig geld.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stille wasmachine 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening is prettig,maakt weinig geluid.

Algemene score

9,0
Fijne stille wasmachine met grote vulopening, zuinig in gebruik.
Onze vorige Bosch ging 16 jaar mee, dus daarom weer een Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Design / Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design , erg gebruiksvriendelijk en stil als hij draait.
Past perfect onder de bosch wasdroger , ook zonder tussenstuk.
Gekocht bij Expert Willemsen in Gouda
Goede service , vriendelijk personeel en helemaal naar boven getild.
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een verademing

Algemene score

9,0
Nog nooit ben ik zo blij geweest met een aankoop als met mijn Bosch Wasmachine! Hij wast geruisloos en super schoon en dat alles met een eenvoudige bediening! Voor mij als alleenstaande moeder een hele rib uit mijn lijf, deze aanschaf, maar het is de beste koop die ik ooit heb kunnen doen. Dankzij deze wasmachine is wassen bijna mijn hobby geworden. Eindelijk helemaal bij!

Pluspunten

  • bediening
  • geruisloos
  • wast schoon
  • zuinig
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.Pastoor 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ideale wasmachine voor een huishouden met kinderen. Energie zuinig, grote trommel, erg stil en eenvoudige bediening met verschillende programma's.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Mijn nieuw huisgenoot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch rustige nieuwe 'bewoner'heb ik erbij gekregen in huis. Stil doet hij zijn werk naar mijn volle tevredenheid. Super !! Hij verdient een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het beste product in zijn range. goede producteigenschappen, prima concept van was wegen en waterinname

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch was voor mij een bekend merk. Het is een machine die energiezuinig is. De was komt er niet gekreukt uit. Na drogen met 1400 toerental is de was niet meer kleddernat, zoals bij veel andere machines wel het geval is. Maakt niet veel lawaai. De bediening is heel gemakkelijk. Heeft een goede dubbele filter, waardoor er bijna niets meer in het filter bij de warmtepompregelaar terecht komt.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Wasresultaat
  • Keuzemogelijkheden

Minpunten

  • Wasduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koopmans 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima aparaat! Fijne wasprogramma's waaronder wol was en extra kort. Centrifugeert goed. Was wordt prima schoon. Erg tervreden en ziet er ook nog eens goed uit.

Pluspunten

  • Wolwas
  • Goede centrifuge

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jennie van de Pol 20-01-2017 Product paar weken in bezit

HEEL DUIDELIJKE UITLEG EN BESCHRIJVING

Algemene score

10,0
Wij zochten een goede kwaliteit , en kregen er een hele goede uitleg over dus hopen op een lange levens duur, en een te makkelijke bediening eenvoudig en kan bijna niets fout gaan de machine geeft al gelijk het programma aan om in te schakelen met de juiste temperaturen . dus een aanrader.

Pluspunten

  • geeft zelf de temperaturen aan
  • bijna geruislooz

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Dragt 19-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en veel wasprogramma's. Makkelijke bediening. We hebben voor deze wasmachine gekozen omdat wij altijd al een Bosch wasmachine hebben gehad en ons dit altijd zeer goed bevallen is.

Pluspunten

  • Veel wasprogramma's
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Desiree 19-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Wasmachine en droger van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenmaal Bosch voor wasmachine, droger, stofzuiger, koelkast en vriezer. Voor ons nooit meer anders. Goede kwaliteit en goede service bij storingen als die al voorkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patty 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Superwasmachine met veel wasopties en voor veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over Bosch, heb inmiddels mijn bijkeuken vol staan met het merk.
Service van Bosch is goed!
De wasmachine is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • * ideaal is het snel programma
  • *Er kan super veel was in 1 was beurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nico 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Stil en makkeijk te bedienen apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk in gebruik. Een stille machine met goede basismogelijkheden maar ook met handige extra functie: ecostand/snelwas etc..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine

Algemene score

9,0
Ik heb deze Bosch wasmachine nu een maand en ik ben er heel tevreden mee. Ik heb speciaal dit model gekozen omdat het een speciale trommel heeft waarvan het wasgoed minder slijt. Hij is geruisloos, supermakkelijk in gebruik met een grote opening. Dekbed gewoon gewassen en prachtig.

Pluspunten

  • instellingen makkelijk en overzichtelijk
  • prijs-kwaliteit prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freddie Westenberg 18-01-2017 Product paar weken in bezit

bosch serie 6 wat28490nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben gelijk er een bosch droger bij gekocht. paar weken nu ingebruik. kunnen nu nog geen oordeel geven ,maar beide zijn heel makkelijk te bedienen en zijn heel stil, en gunstig geprijsd.Dit zijn machines die ook door oudere mensen makkelijk zijn te bedienen

Pluspunten

  • bedienning
  • zeer stil
  • prijskaartje

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Haer 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Energiezuinige wasautomaat met veel keuze toetsen

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasautomaat was ook een Bosch, deze heeft mij 14,5 jaar trouwe dienst bewezen. Daarom en door het zoeken op internet is mijn keuze weer op een Bosch gevallen. Deze wasmachine is zeer energiezuinig A+++-30 en heeft veel keuze mogelijkheden. Is ook zeer stil en stabiel. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik goed, zeker omdat ik vanwege een actie van Bosch ook nog € 50,00 retour krijg. Kortom hier spreekt een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • zeer stil en stabiel
  • was is schoon
  • zeer energiezuinig

Minpunten

  • nog geen minpunten geconstateerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sneezer 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Hele fijne wasmachine. Makkelijk de temperatuur aan te passen en je kan goed zien hoelang het wasprogramma nog duurt. Kinderslot is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.j. janssen 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon, zeer stil, duidelijk bedieningspaneel,
uitgebreide mogelijkheden voor alle textielsoorten. Prijs en kwaliteitsverhouding prima. Voorprogrammeren mogelijk. 10 jaar garantie op de motor.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • motorgarantie
  • onze vorige Bosch werd 16 jaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Smittie 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Super machine!!! Echt een aanrader.

Algemene score

10,0
Super machine!! Makkelijke bediening, overzichtelijk bedieningspaneel. Elk programma is naar eigen wensen aan te passen. Energie zuinig (A+++ -30%) Mooie grote vul opening en de machine is ook nog eens muis stil.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Stil
  • Energie zuinig
  • Vul gewicht (8kg)

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews