Samsung WW80K6404QW AddWash

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80K6404QW AddWash op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

An 28-05-2020
  • Product gekocht

Samsung add Wasmachine 3 mnd oud stroomt water uit

Algemene score

1,0
De addwash 3 maanden in bezit en nu al een intern lek!!! Water stroomt uit machine, moet stekker uit contact halen anders blijft hij gewoon opstarten en uitvallen. Daarnaast vind ik t wasresultaat tegenvallen, evenals de service!!

Minpunten

  • Lek
  • Wasresultaat

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

T 18-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Teleurstelling

Algemene score

1,0
Ik begrijp niet dat samsung addwash zo'n goede reviews heeft. Ik moet mijn was vaak twee keer wassen om mijn was schoon te krijgen. Vaak zijn de vlekken nog niet uit de kleren, ruiken ze niet schoon of zit er nog stof of haren op. Ook draait was vaak helemaal in de knoop.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Prince 17-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede wasmachine, maakt weinig geluid en ziet er mooi uit, makkelijk te installeren en een goede kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Makkelijk te gebruiken
  • Stille wasmachine

Minpunten

  • Nog niet gevonden
  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Adwash Wasmachine 8 kg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen. Zoals alles van Samsung goed en doordacht met eco bubbels. was schoon op lage temperatuur. Zeker een aanrader. dit is onze tweede samsung wasmachine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siska 07-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung AddWash

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede prijs/kwaliteit verhouding, wast superschoon en makkelijk in gebruik, veel programma's , ook voor kleine snelle wasjes, ben er heel blij mee

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Heel schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harold 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Net in gebruik. Heerlijk stil. Energie zuinig door laag watergebruik dus minder stroomverbruik om te verwarmen.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chantalleke 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Algemene score

10,0
Wat een verschil zeg, tussen een 10 jaar oude 5KG wasmachine en deze Samsung. Kleren komen schoner en droger uit de wasmachine. Heerlijke fijne functie de Addwash. Staat als een pareltje in ons washok i.c.m bijpassende Samsung droger. Prijstechnisch is deze goed. Had nog overwogen de 1600 toeren maar deze 1400 functioneerd als de 1600 toeren.

Pluspunten

  • Add Wash
  • Grote trommel
  • Stabiele wasmachine
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janet van sinderen 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bedienings scherm en keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat mijn broer dezelfde heeft en hij zeer tevreden is met Samsung, makkelijk in de bediening, en veel programma keuzes, ik kan hem ook volgen op mij smartfoon

Pluspunten

  • grote trommel inhoud
  • smartfoon volgend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmachine met handige extra's!

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine was nodig, dus opzoek naar een goede nieuwe. Op deze uitgekomen door de handige functies en waardering bij Consumenten Bond. We hadden ook al een droger van Samsung dus dat past mooi. De addwash is een geweldige functie. Verder is hij erg stil en wast goed.

Pluspunten

  • Geluid
  • Addwash
  • App functionaliteit
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette wasmachine met veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Een goede wasmachine met een goede prijs. Veel mogelijkheden en diverse wasprogramma's. We zijn erg tevreden met deze keuze.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leandro 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

High tech wasmachine, makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie wasmachine, handig in gebruik, vele opties, handig klepje om je was die je vergeet toe te voegen :-)

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Was-vergeten-bakje

Minpunten

  • Toevoeging van ecobuble?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wijhe 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Algemene score

9,0
goede wasmachine met veel functies , wij zijn erg tevreden met deze wasmachine , wij hebben ook de droger besteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine voor een goede prijs. Makkelijk in gebruik en veel verschillende wasprogramma’s. Handig dat je was toe kunt voegen. Geeft vanzelf na 40 wasbeurten aan om hem op schoonmaakprogramma te zetten op de machine op zijn best te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Mulder 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, kan tussen door nog een vergeten sok toevoegen, rustig en herlijk genieten zo via mijn foon de was doen SUPER!! Ben er heel blij mee, en dat is met al mijn samsung apparaten. Een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

frans 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine en cash-back, goede hulp bij aankoop en snelle levering. Zeer tevreden bij de Mediamarkt

Pluspunten

  • uitstraling
  • stille machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met voldoende mogelijkheden

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nu een paar weken en ik ben uiterst tevreden met mijn keuze.
Keuze uit voldoende programma's en je kan een was verkorten in de tijd.

Pluspunten

  • Stil
  • Snelle was optie
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Justin 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil in gebruik en wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is zeer stil in gebruik, zo kan je hem met de uitgestelde tijd gewoon aanzetten wanneer je nog ligt te slapen en als je dan wakker word is je was schoon. Verder is de add-wash een zeer handige tool, iedereen vergeet wel is een sok of een shirt dat toch eigenlijk met die was mee moest en dat is daarmee verleden tijd. Verder mooi design ziet er strak en netjes uit. Verder is de wasmachine erg simpel in gebruik voor eventueel mensen die al op leeftijd zijn en de technologie van vandaag de dag toch wat minder bij zijn is dat met deze wasmachine geen probleem.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Handig in gebruik
  • Wast goed schoon
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hameete 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed wasresultaat, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met goed wasresultaat. Makkelijke bediening met veel wasprogramma's. Centrifugeert vrij stil.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tilly 26-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi functioneel design , goede prijs -kwaliteir

Algemene score

9,0
Super mooie wasmachine .. mooi design en functioneel .. handig extra klepje in deurvom evt vergeten was alsnog toe te voegen , superstil met centrifugeren 1400 rpm

Pluspunten

  • Addwash functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty langenkamp 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

mooie uitstraling, ruim en zeer handig addwash.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met handige snufjes. Geeft ook heel weinig lawaai en wast goed schoon met ecobubble

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • wast goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews