Bosch Serie 4 WAN28242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Vugt 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het beruik

Algemene score

9,0
Gekozen middenklas wasmachine. Blijkt een apparaat te zijn van een goede prijs - kwaliteit klasse. Praktisch en geluidsarm. Prima te plaatsen in een open zolder. Weinig of geen geluidsoverlast

Pluspunten

  • economische duur programma
  • geen geluidsoverlast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden toch makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege goede reviews. De wasmachine heeft veel mogelijkheden. Ervaar de bediening als makkelijk.

Pluspunten

  • prijs
  • veel mogelijkheden
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anton 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
op het eerste gezicht een goed overzichtelijk bediending paneel, het wasmachine is bijna geruisloos
uitgebreider dan mijn vorige Bosch wasmachine.
er zit ook een allergie was programma en een Eco stand op.

Pluspunten

  • overzichtelijk bedieningspaneel
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor BOSCH omdat de ervaringen met apparatuur van dit merk goed zijn. Ook deze wasmachine is degelijk en zal ongetwijfeld weer lang meegaan.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • goede wasresultaten tot nu toe

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Doornik. 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede was resultaten.

Algemene score

10,0
3 dagen geleden ontvangen, gelijk in gebruik genomen.hele goede resultaten.ben zeer tevreden!heel duidelijk was programmas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonie 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Algemene score

8,0
Fijne en stille wasmachine. Handig trommelreinigingsprogramma en startuitstel.
Minpunt: Niet alle wasprogramma's kunnen op 60graden alleen het katoenprogramma, echter duurt dit erg lang 2:30u.

Pluspunten

  • Trommelreiniging
  • Startuitstel

Minpunten

  • Lang katoenprogramma
  • Niet alle programma's op 60graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille wasmachine met voldoende ruimte..makkelijk bedienbaar. Ideaal! Erg fijn dat je ook een wasje van 15 minuten kan doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Extra kort programma mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hugo smid 18-01-2018

Geweldige machine vrij stil.

Algemene score

8,0
Mijn vrouw moet nog wel wennen aan de machine ,maar vindt hem wel heel erg stil,een wat duidelijke korte beschrijving zou niet verkeerd zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ingrid 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering, heel stille motor.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, genoeg programma's, ben nog aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is , ik ben al jaren fan van Bosch apparatuur, was blij met de prijs die ik er voor heb betaalt

Pluspunten

  • stille motor
  • fijn dat je ook items met dons erin kunt wassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanit Fuchten 14-01-2018

Goede degelijke machine

Algemene score

10,0
Maakt veel minder lawaai, dan mijn vorige wasmachine door de koolborstelloze motor. Genoeg programma’s en de was komt er schoon en fris en na centrufugeren voldoende droog uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Skylark 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine, handig in gebruik, prima wasresultaat en erg energie zuinig.
Perfect geleverd en aangesloten door leverancier.
10 jaar garantie op motor.

Pluspunten

  • Bediening
  • Wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net binnen maar zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb pas een aantal wasjes gedraaid maar tot nu toe zeer tevreden. Ik zit in een '30 bovenwoning dus was op zoek naar een stille wasmachine. Tot nog toe zeer tevreden want als hij 's nachts draait hoor ik niets. Was komt er schoon uit en er zitten voor mij voldoende opties op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corina 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine gekocht vanwege zijn grote capaciteit ( 7 kilo) en de vele wasprogramma's.
Ideaal dat je per programma kunt instellen op hoeveel graden en het toerental voor centrifugeren moet.
Ik ben zeer tevreden over deze wasmachine. Hij is echt heel stil je hoort niet eens dat hij draait.
Al met al een goede wasmachine voor weinig geld die de was weer lekker fris schoon maakt.

Pluspunten

  • zeer stil
  • veel verschillende wasprogramma's
  • grote capaciteit ( 7 kilo)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LeoB 21-12-2017

Prima en stil apparaat

Algemene score

10,0
Heb nu sinds twee weken m'n nieuwe Bosch wasmachine. Het apparaat is zeer stil en werkt prima. Alle noodzakelijke programma's zijn aanwezig. Heb wel gemerkt dat de deuropening t.o.v. mijn vorige Logixx 8 iets kleiner is, maar niet storend veel kleine ( anderhalve centimeter).
Tot nu toe zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ingeborg 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Algemene score

10,0
Ben zo blij met mijn nieuwe wasmachine, erg stil en was komt er weer fris uit. Heel verschil met de oude machine dus de buren zullen ook blij zijn.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BoschieRobbie 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAN28242NL/19

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product naar aanleiding van de vele positieve reviews. Ik zocht een energiezuinige machine met een minimale geluidsniveau voor een redelijke prijs.
Het apparaat heeft een mooi design en een goede deuropening afmeting, de inhoud capaciteit (7 kg ) is ruim voldoende.
De machine draait stil, staat stabiel, en voldoet aan de verwachtingen. De prijs is gerechtvaardigd.

Pluspunten

  • geluid
  • design
  • programma's
  • aquastop
  • prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
erg fijne, goed werkende en makkelijk te bedienen wasmachine. Voorheen jarenlang plezier gehad van een Bosch wasmachine en toen al tevreden over. Na ruim 9 jaar ging hij kapot en daarom een nieuwe moeten aanschaffen. Toen nog niet de 10 jaar motorgarantie service dus moest wel een nieuwe komen. Om hem te laten maken was eigenlijk geen optie omdat een nieuwe kopen niet meer zo duur is tegenwoordig. We hebben wederom een Bosch gekocht. Hij is makkelijk te bedienen, maakt weinig geluid en is erg betaalbaar in aanschaf. Helaas zit er geen licht strijken/anti kreuk functie op die er op mijn andere machine wel op zat. Ik heb daar niet op gelet tijdens de aanschaf online. Na een aantal keren gewassen te hebben mis ik die functie al niet meer. De was komt er netjes en vrij glad uit.

Pluspunten

  • makkelijke te bedienen.
  • maar weinig geluid.
  • prettige en veelzijdige wasprogramma's er op.
  • betaalbaar in aanschaf

Minpunten

  • Er zit geen licht strijken/anti kreuk functie op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan1947 27-11-2017

Helemaal blij ermee!

Algemene score

10,0
Ik dacht eerst met het boekje, wat ingewikkeld, maar ik kies mijn eigen programma en ik vind het geweldig!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arno den Houting 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en mooi wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Juiste prijs voor deze wasmachine en goed levering van Coolblue en gratis plaatsing en meenemen van oude apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjoleine 27-09-2017

Lekker stil!

Algemene score

10,0
Dolblij met de speed/ eco toets. Wasmachine is heerlijk stil!
Handige grote vulopening!
Hoop dat hij zéér duurzaam blijkt te zijn, maar daar gaat de fabrikant wel vanuit, gezien de 10 jaar garantie op de motor!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews