Bosch Serie 4 WAN28242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stephanie 02-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg fijne wasmachine met verschillende programma's. Geeft aan hoeveel kilo erin mag, zo overlaad je de wasmachine niet snel. Is erg stil, zit ook een nachtstand op en uitstel. Mijn was komt er weer schoon en met een fijne geur uit.

Pluspunten

  • Meerdere programma's
  • Uitstel van wasprogramma
  • Bijna geluidloos
  • Zit een trommelreinigingsprogramma op
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil, rustig & stabiel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine: Hij is heerlijk stil, rustig en staat erg stabiel!
Gebruiksvriendelijke bediening. Mooie ruime opening, makkelijk voor in- en uitladen!

Pluspunten

  • Stil
  • Rustig
  • Stabiel
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Ruime opening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanit Fuchten 14-01-2018

Goede degelijke machine

Algemene score

10,0
Maakt veel minder lawaai, dan mijn vorige wasmachine door de koolborstelloze motor. Genoeg programma’s en de was komt er schoon en fris en na centrufugeren voldoende droog uit.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Van Vugt 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het beruik

Algemene score

9,0
Gekozen middenklas wasmachine. Blijkt een apparaat te zijn van een goede prijs - kwaliteit klasse. Praktisch en geluidsarm. Prima te plaatsen in een open zolder. Weinig of geen geluidsoverlast

Pluspunten

  • economische duur programma
  • geen geluidsoverlast

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAN28242NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Voldoet aan alle verwachtingen. Door deze machine kwamen we erachter dat onze kraan verkalkt was. Toen dit was verholpen, presteerde hij prima.

Pluspunten

  • Duidelijke indicatie
  • wast ook op 40 graden prima schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Ik vind de wasmachine er prachtig uitzien. Voldoet aan mijn verwachtingen. Eenvoudig in te. Doet wat gevraagd wordt

Pluspunten

  • Overzichtelijke programma's
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke van Nunen 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had al een Bosch en koos daarom voor vertrouwd! Het is een update van mijn oude machine maar ook meteen luxer en stiller. En beter wasresultaat. Frissere was.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • degelijke kwaliteit van bv deur, draaiknop e.d.

Minpunten

  • Je ziet temperatuur niet staan bij programmastart
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian en Leo vanden Berg 03-06-2018

Staat mijn Bosch wasmaschine wel aan :-)

Algemene score

10,0
Na jaren luisteren naar een mopperende (t)rommelkont was het een verademing, om de overigens erg goed uitziende fluisteraar, de Bosch waschmachine te verwelkomen.

We gaan er geregeld eventjes ernaar kijken, of de Bosch maschine wel "aan staat", terwijl deze allang aan het "werk"is :-)

We zijn dan heel erg blij met deze "topper"!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Klant Arnhem 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen voor de prijs/kwaliteit verhouding, ik was op zoek naar een degelijke wasmachine zonder al te veel extras, en dat is precies wat deze machine is. Doet goed waar hij voor bedoeld is (wassen en centrifugeren).

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Geen onnodige extra’s
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

V.Donker 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een bijna geruisloze wasmachine makkelijk in de bediening en prima programma's .
Wast ook goed schoon en staat stevig.Prima prijs kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

G 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAN28242NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb deze machine nog maar net in huis, dus kan er alleen maar over oordelen van een paar keer gewassen te hebben, maar de keren dat ik gewassen heb ging boven mijn verwachting .
Mooi compact model, bijna geruisloos, en energiezuinig.
De display die er op zit is erg handig en is ook zeer duidelijk.
De veel voorgeprogameerde progamma,s zijn makkelijk te veranderen naar eigen wensen en als de machine klaar is geeft hij een duidelijke pieptoon wat ook erg handig is.

Pluspunten

  • Boven mijn verwachting
  • Bijna geruisloos
  • Energiezuinig
  • Mooi compact model
  • Displayaanduiding is handig en goed leesbaar

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hogeveen 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, snel en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch heeft een goede naam en maakt deze tot nu toe helemaal waar. Een zeer fijne wasmachine die behoorlijk stil is. Het korte-wasprogramma is ook erg handig. De was komt er altijd mooi schoon en best wel droog weer uit. Veel keuze uit wasprogramma's. mooie grote trommel. ik zeg doen!

Pluspunten

  • stil
  • varioperfect verkort wasprogramma naar keuze
  • 7 kg wastrommel
  • eenvoudig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ferdinand 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

het is een BOSCH, dus van goede duitse degelijke makelij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een mooie machine die aanmerkelijk "stiller" zijn werk prima en zeer efficiënt [=minder tijd nodig] doet.

Pluspunten

  • temp. instelbaar, vold. hoeveelheid kilos wasgoed
  • de tijd eveneens, prima centrifuge instelling,

Minpunten

  • deur niet om te zetten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron. 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige wasmachine

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine, mooi design doet precies wat je verwacht, wederom voor Bosch gekozen om zijn betrouwbaarheid

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk bediening
  • mooi design
  • goede prijs kwaliteits verhouding
  • werkt zoals je verwacht

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angel70 04-03-2018

Fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik doormiddel van bedieningspaneel knop,vele keuzes was programma ook eco,korte was.
opening lijkt groot maar bij openen ziet omvang klein.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Prima apparaat en lekker stil 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al tientallen jaren Bosch gebruiker en ook nu weer voor een Bosch wasmachine gekozen. Mooie machine met volop mogelijkheden en lekker stil.

Pluspunten

  • Volop instelmogelijkheden
  • Lekker stil
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snijder 16-02-2018

Geweldig. Voldoet aan onze vewachting

Algemene score

10,0
Wasmachine voldoet aan onze verwachting.
Was wordt goed schoon.
Machine is erg stil.
Dit is een goede koop geweest.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anita 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden toch makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege goede reviews. De wasmachine heeft veel mogelijkheden. Ervaar de bediening als makkelijk.

Pluspunten

  • prijs
  • veel mogelijkheden
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anton 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
op het eerste gezicht een goed overzichtelijk bediending paneel, het wasmachine is bijna geruisloos
uitgebreider dan mijn vorige Bosch wasmachine.
er zit ook een allergie was programma en een Eco stand op.

Pluspunten

  • overzichtelijk bedieningspaneel
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor BOSCH omdat de ervaringen met apparatuur van dit merk goed zijn. Ook deze wasmachine is degelijk en zal ongetwijfeld weer lang meegaan.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • goede wasresultaten tot nu toe

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews