Bosch Serie 4 WAN28242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Vugt 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het beruik

Algemene score

9,0
Gekozen middenklas wasmachine. Blijkt een apparaat te zijn van een goede prijs - kwaliteit klasse. Praktisch en geluidsarm. Prima te plaatsen in een open zolder. Weinig of geen geluidsoverlast

Pluspunten

  • economische duur programma
  • geen geluidsoverlast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjoleine 27-09-2017

Lekker stil!

Algemene score

10,0
Dolblij met de speed/ eco toets. Wasmachine is heerlijk stil!
Handige grote vulopening!
Hoop dat hij zéér duurzaam blijkt te zijn, maar daar gaat de fabrikant wel vanuit, gezien de 10 jaar garantie op de motor!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Monica 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Stil apparaat

Algemene score

8,0
Ik zocht een trommel voor 8 kg en kwam na het bekijken van recencies van diverse wasmachine uit op deze. Ik had wel eerder gelezen dat de 1400 toeren niet bij elk programma zit. Er werd gezegd dat je dan de toeren op 0 kan zetten en dan na het programma de centrifugeer programma aan kan zetten. De tijdsduur wordt hierdoor wel verlengd met 22 min. Op 0 zetten zorgt niet voor een verkort programma. Alleen programma mix kan je stellen op 1400. En de katoen programma's maar die vind ik te lang duren, zo vies zijn mijn kledingstukken niet.

Pluspunten

  • Stil
  • Er zit een kort programma op
  • Bakje voor waspoeder is lekker breed

Minpunten

  • 1400 toeren wordt vervangen door 1200
  • Kleine ingang voor was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge Kentie 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

juiste keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
perfecte wasmachine voor ons gezin. goed overzicht omtrent wasprogramma`s, lekker stil.
Was komt er goed schoon uit en droog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harmen 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prijs kwaliteitsverhouding perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch en Siemens zijn mijn merken voor de wasmachine en vaatwasser.
Ook nu weer de goede keus gemaakt. Een fijne stille machine, was goed er fris en gedroogd uit.
Veel programma's, waaronder ook korte programma's die prettig zijn.
Een neette prijs voor een goede machine

Pluspunten

  • stil
  • veel programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjoleine 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nu gekozen voor duurzaamheid( hoop ik)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi,stil apparaat, duidelijk LED scherm, volop keuze van programma,s, dolblij met de speed/eco functie.
Apparaat staat op de slaapetage, hoor werkelijk amper geluid.

Pluspunten

  • duidelijk display

Minpunten

  • even gestoeid met doseerhulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wf113 18-09-2017

Fantastische wasmachine voor alle soorten was!

Algemene score

10,0
Een wasmachine met een veelzijdige programma keuze. Daarnaast kan je per programma het aantal centrifuges aanpassen maar ook de temperatuur. Bovenal is de wasmachine erg stil. Hij staat bij mij in de berging, maar zonder de zoomer functie zou ik echt vergeten dat hij bezig is. Al met al een goede wasmachine die het geld meer dan waard is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Dapee 06-09-2017

Lekker Stil

Algemene score

8,0
Prima machine. Eigenlijk een kopie van een voorganger van een ander merk. Qua functionaliteit nagenoeg hetzelfde. Alleen het instellen van de programma's is wat omslachtiger dan voorheen. Hij is wel lekker stil! Dat valt wel op.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sas2312 10-08-2017

Super fijn product

Algemene score

10,0
Na 12 jaar afscheid moeten nemen van onze bosch soccer edition. Nu voor deze bosch wasmachine gekozen wat een topproduct weer van bosch en zeer stil in gebruik hopelijk gaat deze net zo lang mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Wim Goossen 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en eenvoudig in bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine die een goede prijs- kwaliteit bied, voldoende energie zuinig is, makkelijk in gebruik.
Je krijgt 10 jaar garantie op de motor en 2 jaar op de machine.

Pluspunten

  • Stil
  • eenvoudig
  • voldoende wasprogamma,s

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patty 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige prijs-kwaliteit en zeer stil. Wij zagen in de reviews als enige nadeel dat de was er vochtig uitkwam. Is bij ons niet van toepassing.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime instelmogelijkheden

Minpunten

  • N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

l.f.w.dijkema 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima wasmachine heeft zeer goede recensies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze wasmachine is zeer zuinig in gebruik met een makkelijke handleiding kortom een aanrader.de prijsverhouding met andere wasmachine valt zeer op waardoor men sneller tot deze wasmachine zal kopen.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • makkelijke bediening
  • prijsverhouding met andere wasmachines is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVD 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super machine

Algemene score

8,0
Via Bol.com besteld en geleverd door AO.nl. Nog voor ik naar mijn werk ging stond hij er al om half 8 in de morgen. De machine heeft 7 kg trommel en vele instel mogelijkheden. Ook fijn dat je de geluiden uit kan zetten zodat je in de nacht niet wakker wordt van piepjes. Ik heb hem nog niet lang maar de 1e indruk is prima.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helaas niet droog genoeg 03-07-2017

Bosch Serie | 4 WAN28242NL

Algemene score

6,0
In eerste instantie was ik blij met de wasmachine, maar omdat de was naar mijn mening te nat uit de wasmachine komt heb ik hem gelukkig kunnen ruilen voor een andere wasmachine die wel goed centrifugeert. Ik beveel hem daarom niet meer aan, wat ik eerst wel deed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonio Visser 01-07-2017

Mijn Wasmachine!

Algemene score

10,0
Snel geruisloos, toerental centrifuge 1400, is aan de lage kant. Maar voor de prijs
een TOP MACHINE. !!!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

hwalvis 23-06-2017

Een zeer goede en complete wasmachine :-)

Algemene score

10,0
De wasmachine is lekker stil, tijdens het centrifugeren ietsjes luider.
Veel keuze uit programma's en makkelijk dat er een speed-functie op de machine aanwezig is.
Wasresultaat is perfect en het droogresultaat mag er ook wezen hoor.

Kortom: een aanbeveling voor gezinnen, want er kan 7 kilo in en dus meer dan zat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Coos 21-06-2017

geweldige stille wasmachine

Algemene score

10,0
eenvoudige bediening duidelijke handleiding
zeer stil ook met centefugeren katoen was komt was zeer droog en schoon uit de machine
bij kortere was wat minder droog dat vind ik niet erg
ben zeer heb zeer tevreden mee zoals vanouds bij Bosch heb namelijk bijna alles Bosch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Taco 15-06-2017

Huisvrouw onvriendelijk

Algemene score

8,0
Het digitaliseren van de temperatuur, centrifugeren, programma's enz is niet aan te bevelen voor huishoudelijke hulp! Ondanks dat een super wasmachine als je hem eenmaal begrijpt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sandra 05-06-2017

Fijne wasmachine met veel mogelijkheden

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine met veel wasprogramma's. Per programma is de temperatuur en zelfs duur te regelen. De snelwas- en ecowas-stand gebruik ik vaak. Wast goed schoon en maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

EMIEL GOEDEMANS 25-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede zeer stille en zuinige mooie compacte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille zuinige mooie compacte wasmachine van topkwaliteit. Draait als een naai machine zeer stil, duidelijke programma’s . Met een hand omdraai was je je wasgoed subliem schoon, styling van de wasmachine is super top en mooie met rode verlichting en letters. Een zeer zekere aanrader voor de was liefhebber van een topmerk en een eerste klas wasmachine voor deze prijs.

Pluspunten

  • ZUINIG
  • SCHOON
  • STIL
  • TOP STYLING
  • TOP MERK

Minpunten

  • JAMMER DAT HIJ IN DE BADKAMER STAAT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews