Bosch Serie 4 WAN28242NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28242NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannie 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil, rustig & stabiel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Geweldige machine: Hij is heerlijk stil, rustig en staat erg stabiel!
Gebruiksvriendelijke bediening. Mooie ruime opening, makkelijk voor in- en uitladen!

Pluspunten

  • Stil
  • Rustig
  • Stabiel
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Ruime opening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 02-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Een erg fijne wasmachine met verschillende programma's. Geeft aan hoeveel kilo erin mag, zo overlaad je de wasmachine niet snel. Is erg stil, zit ook een nachtstand op en uitstel. Mijn was komt er weer schoon en met een fijne geur uit.

Pluspunten

  • Meerdere programma's
  • Uitstel van wasprogramma
  • Bijna geluidloos
  • Zit een trommelreinigingsprogramma op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanit Fuchten 14-01-2018

Goede degelijke machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Maakt veel minder lawaai, dan mijn vorige wasmachine door de koolborstelloze motor. Genoeg programma’s en de was komt er schoon en fris en na centrufugeren voldoende droog uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Van Vugt 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het beruik

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Gekozen middenklas wasmachine. Blijkt een apparaat te zijn van een goede prijs - kwaliteit klasse. Praktisch en geluidsarm. Prima te plaatsen in een open zolder. Weinig of geen geluidsoverlast

Pluspunten

  • economische duur programma
  • geen geluidsoverlast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elisabeth 05-12-2018

lekker stil

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Een stille wasmachine, groot verschil met mijn oude machine. Handige programma's, mogelijkheid om programma's aan te passen en te verkorten, vergeten kledingstukken zijn later nog toe te voegen. Eenvoudige bediening, mooi design.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elise Westerveld 29-11-2018

Fijne wasmachine, makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine van Bosch. Is stil, makkelijk in gebruik. Je kan veel programma's zelf instellen naar je eigen wens, en tijd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kees G 18-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude wasmachine langzaam, maar toch plotseling was overleden, niet zoveel zin om uren te zoeken naar een vervanger. Bij Cool blue kreeg ik een pop up waar deze (meest verkochte" wasmachine werd aanprijst.
Nog even door de honderden (over het algemeen positieve) reviews gebladerd te hebben. deze maar aangeschaft.
Lekker stil, timer is ook handig. Tekst onder het display slecht leesbaar.

Pluspunten

  • stil
  • timer

Minpunten

  • tekst onder display slecht leesbaar in schemer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Evelien 31-10-2018
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, nakkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Super fijne machine! Makkelijk in gebruik, en heel belangrijk heel erg stil!! Er zijn 2 min puntjes, de
Machine piept best hard wanneer deze klaar is met het programma. Maar dat is niet mega storend. En soms kun je de displaj wat lastig zien. Maar gezien de prijs en kwaliteit, is dit een hele goede keuze geweest!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Pieptoon te luid
  • Displaj soms slecht zichtbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van Dijk 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, met voldoende programma's. De duur van de wasbeurt is eenvoudig instelbaar, daarbij kies je voor meer of minder zuinig in energie.
En verder: wast goed schoon en is ons stil genoeg.

Pluspunten

  • Geluid valt mee
  • Veel wasprogramma's
  • Veel beveiligingen om wateroverlast te voorkomen

Minpunten

  • Bedieningspaneel zou duidelijker kunnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietje 16-10-2018

Fijne wasautomaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Had even nodig om de instelling door te krijgen maar fantastische wasautomaat. De was komt er schoon en goed gecentrifugeerd uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nel 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en veel handige programma keuzes.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Na 5 jaar een slechte ervaring met en Samsung toch weer terug naar een vertrouwde Bosch.De Samsung bleek niet zo duurzaam als we verwacht hadden.

Pluspunten

  • Machine is erg stil
  • Was ruikt heerlijk fris
  • Veel programma keuzes.
  • Bediening erg gemakkelijk.

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freek van der Vegt 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super fijne wasmachine, prima prijs kwaliteits verhouding

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Heel blij met deze wasmachine,
waar wij al vertrouwd mee waren bij onze schoondochter en zoon,
die dezelfde machine hebben, en daar ook heel tevreden over zijn.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • niet duur voor deze kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wastobbe 03-09-2018

degelijke wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Een degelijke Bosch voor een prima prijs, geen onnodige toeters en bellen maar wel nuttige programma's zoals donker (ook prima voor lichtgekleurde kleding) en dekbedden.
De machine is zuinig met water dus je moet ook zuinig doseren. Indien nodig de optie extra water gebruiken.
Je kunt de temperatuur zelf instellen.
Verrassing: het centrifugeren tussen de spoelgangen is uit te schakelen en de machine maakt amper lawaai.
Wat ik een (voor mij) belangrijk minpunt vindt is dat het programma voor de fijne was naar mijn idee nogal hardhandig omgaat mijn kleding. Ik kan hiervoor ook niet het wolprogramma gebruiken omdat de trommel nauwelijks beweegt, zelfs niet tijdens het spoelen (tussendoor centrifugeren doet hij wel). Bh's waste ik bij mijn oude machine op het wolprogramma maar dat zal voortaan op de hand moeten.....en de wolwas met maar één trui tegelijk...
Conclusie: prima wasmachine als je geen fijne was hebt zoals bijvoorbeeld topjes en blouses van viscose.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MK 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Na getob met een onbekend merk heb ik toch weer voor de degelijkheid van Bosch gekozen.
Deze wasmachine heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De betrouwbaarheid van een goed merk met voldoende mogelijkheden tegen een prima prijs. De was wordt goed schoon en je hoort de machine amper. Ik ben heel tevreden over de mogelijkheden, zoals de programma's donker wasgoed en dekbedden en de mogelijkheid zelf de temperatuur in te stellen.
Jammer vind ik wel dat je je instellingen (temperatuur en toerental) niet kunt zien op het display.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • stil
  • zuinig
  • fijne programma's zoals donker wasgoed

Minpunten

  • display onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Bakker 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Wasmachine werd me aanbevolen door Cool Blue. Na zelf onderzoek te hebben gedaan kwam ik ook bij dit apparaat uit. We wassen er nu 2 weken mee en zijn erg blij met deze machine. Frisse was, ook de handdoeken, die bij eerdere AEG en Whirlpool machines minder fris roken, en veel programma’s om uit te kiezen.

Pluspunten

  • Lekkere frisse was
  • Veel programma’s
  • Lekker stille machine

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een wasmachine met vele programmas makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen door de goede reviews, makkelijk in te stellen genoeg programma s.fijn dat er ook een allergie programma op zit.stil in gebruik

Pluspunten

  • uitgebreide programma s
  • makkelijk in te stellen
  • allergie programma
  • stil in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

grochu 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch serie 4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
dit is echt goed apparaat, goed balans tussen kwaliteit en prijs, veel programma's om te kiezen, groot en duidelijk display

Pluspunten

  • voorwasfunctie
  • functie "klaar in"

Minpunten

  • beperkt vermogen om temperatuur in te stellen
  • geen de centrifugeersnelheid in te stellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

StyXL 28-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Enkele maanden geleden deze wasmachine gekocht bij Coolblue. Op moment van aankoop was deze wasmachine in de aanbieding. Toen ik de specificaties las, was ik gelijk verkocht.
Het fijne aan deze wasmachine vind ik dat het efficiënt is door de beladingssensor waardoor deze stroom en waterverbruik aan past. Zo valt er nog wat te besparen.
Verder is de wasmachine erg stil, zitten er talloos programma's op (bijv. sport, heel fijn als je wat slidings hebt gemaakt op het voetbalveld), kan je de starttijd uitstellen zodat je in de daluren kan wassen. De was komt er schoon uit zoals bedoelt.
Ben zeer tevreden over deze wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Koolborstelloos
  • Starttijduitstel
  • Wasprogramma's

Minpunten

  • Geen zelfreinigende wasmiddellade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daisy 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, zuinig en weinig geluid met centrifugeren.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
zuinig, duidelijke wasmachine. Die weinig geluid maakt een vele opties voor verschillende wasprogramma's heeft.

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijk display
  • stil
  • vele opties mbt wasprogramma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bonnie 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Na een paar wasjes ben ik heel tevreden, mijn wasmachine staat in de open keuken en ondervind geen geluidshinder. Dat was mijn oude wasmachine wel. Ben heel content met mijn aanschaf.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Voldoende programma's

Minpunten

  • Kan ik nog niet vinden
  • Ben ik nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews