Bosch Serie 4 WAN28242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannie 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil, rustig & stabiel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine: Hij is heerlijk stil, rustig en staat erg stabiel!
Gebruiksvriendelijke bediening. Mooie ruime opening, makkelijk voor in- en uitladen!

Pluspunten

  • Stil
  • Rustig
  • Stabiel
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Ruime opening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Vugt 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het beruik

Algemene score

9,0
Gekozen middenklas wasmachine. Blijkt een apparaat te zijn van een goede prijs - kwaliteit klasse. Praktisch en geluidsarm. Prima te plaatsen in een open zolder. Weinig of geen geluidsoverlast

Pluspunten

  • economische duur programma
  • geen geluidsoverlast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAN28242NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb deze machine nog maar net in huis, dus kan er alleen maar over oordelen van een paar keer gewassen te hebben, maar de keren dat ik gewassen heb ging boven mijn verwachting .
Mooi compact model, bijna geruisloos, en energiezuinig.
De display die er op zit is erg handig en is ook zeer duidelijk.
De veel voorgeprogameerde progamma,s zijn makkelijk te veranderen naar eigen wensen en als de machine klaar is geeft hij een duidelijke pieptoon wat ook erg handig is.

Pluspunten

  • Boven mijn verwachting
  • Bijna geruisloos
  • Energiezuinig
  • Mooi compact model
  • Displayaanduiding is handig en goed leesbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stephanie 02-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg fijne wasmachine met verschillende programma's. Geeft aan hoeveel kilo erin mag, zo overlaad je de wasmachine niet snel. Is erg stil, zit ook een nachtstand op en uitstel. Mijn was komt er weer schoon en met een fijne geur uit.

Pluspunten

  • Meerdere programma's
  • Uitstel van wasprogramma
  • Bijna geluidloos
  • Zit een trommelreinigingsprogramma op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

hogeveen 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, snel en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch heeft een goede naam en maakt deze tot nu toe helemaal waar. Een zeer fijne wasmachine die behoorlijk stil is. Het korte-wasprogramma is ook erg handig. De was komt er altijd mooi schoon en best wel droog weer uit. Veel keuze uit wasprogramma's. mooie grote trommel. ik zeg doen!

Pluspunten

  • stil
  • varioperfect verkort wasprogramma naar keuze
  • 7 kg wastrommel
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ferdinand 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

het is een BOSCH, dus van goede duitse degelijke makelij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een mooie machine die aanmerkelijk "stiller" zijn werk prima en zeer efficiënt [=minder tijd nodig] doet.

Pluspunten

  • temp. instelbaar, vold. hoeveelheid kilos wasgoed
  • de tijd eveneens, prima centrifuge instelling,

Minpunten

  • deur niet om te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron. 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige wasmachine

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine, mooi design doet precies wat je verwacht, wederom voor Bosch gekozen om zijn betrouwbaarheid

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk bediening
  • mooi design
  • goede prijs kwaliteits verhouding
  • werkt zoals je verwacht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angel70 04-03-2018

Fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik doormiddel van bedieningspaneel knop,vele keuzes was programma ook eco,korte was.
opening lijkt groot maar bij openen ziet omvang klein.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Prima apparaat en lekker stil 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al tientallen jaren Bosch gebruiker en ook nu weer voor een Bosch wasmachine gekozen. Mooie machine met volop mogelijkheden en lekker stil.

Pluspunten

  • Volop instelmogelijkheden
  • Lekker stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snijder 16-02-2018

Geweldig. Voldoet aan onze vewachting

Algemene score

10,0
Wasmachine voldoet aan onze verwachting.
Was wordt goed schoon.
Machine is erg stil.
Dit is een goede koop geweest.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anita 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden toch makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege goede reviews. De wasmachine heeft veel mogelijkheden. Ervaar de bediening als makkelijk.

Pluspunten

  • prijs
  • veel mogelijkheden
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anton 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
op het eerste gezicht een goed overzichtelijk bediending paneel, het wasmachine is bijna geruisloos
uitgebreider dan mijn vorige Bosch wasmachine.
er zit ook een allergie was programma en een Eco stand op.

Pluspunten

  • overzichtelijk bedieningspaneel
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor BOSCH omdat de ervaringen met apparatuur van dit merk goed zijn. Ook deze wasmachine is degelijk en zal ongetwijfeld weer lang meegaan.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • goede wasresultaten tot nu toe

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Doornik. 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede was resultaten.

Algemene score

10,0
3 dagen geleden ontvangen, gelijk in gebruik genomen.hele goede resultaten.ben zeer tevreden!heel duidelijk was programmas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonie 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Algemene score

8,0
Fijne en stille wasmachine. Handig trommelreinigingsprogramma en startuitstel.
Minpunt: Niet alle wasprogramma's kunnen op 60graden alleen het katoenprogramma, echter duurt dit erg lang 2:30u.

Pluspunten

  • Trommelreiniging
  • Startuitstel

Minpunten

  • Lang katoenprogramma
  • Niet alle programma's op 60graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille wasmachine met voldoende ruimte..makkelijk bedienbaar. Ideaal! Erg fijn dat je ook een wasje van 15 minuten kan doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Extra kort programma mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hugo smid 18-01-2018

Geweldige machine vrij stil.

Algemene score

8,0
Mijn vrouw moet nog wel wennen aan de machine ,maar vindt hem wel heel erg stil,een wat duidelijke korte beschrijving zou niet verkeerd zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ingrid 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering, heel stille motor.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, genoeg programma's, ben nog aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is , ik ben al jaren fan van Bosch apparatuur, was blij met de prijs die ik er voor heb betaalt

Pluspunten

  • stille motor
  • fijn dat je ook items met dons erin kunt wassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanit Fuchten 14-01-2018

Goede degelijke machine

Algemene score

10,0
Maakt veel minder lawaai, dan mijn vorige wasmachine door de koolborstelloze motor. Genoeg programma’s en de was komt er schoon en fris en na centrufugeren voldoende droog uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Skylark 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine, handig in gebruik, prima wasresultaat en erg energie zuinig.
Perfect geleverd en aangesloten door leverancier.
10 jaar garantie op motor.

Pluspunten

  • Bediening
  • Wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews