Bosch Serie 4 WAN28242NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 74 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannie 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil, rustig & stabiel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine: Hij is heerlijk stil, rustig en staat erg stabiel!
Gebruiksvriendelijke bediening. Mooie ruime opening, makkelijk voor in- en uitladen!

Pluspunten

  • Stil
  • Rustig
  • Stabiel
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Ruime opening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 02-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg fijne wasmachine met verschillende programma's. Geeft aan hoeveel kilo erin mag, zo overlaad je de wasmachine niet snel. Is erg stil, zit ook een nachtstand op en uitstel. Mijn was komt er weer schoon en met een fijne geur uit.

Pluspunten

  • Meerdere programma's
  • Uitstel van wasprogramma
  • Bijna geluidloos
  • Zit een trommelreinigingsprogramma op
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanit Fuchten 14-01-2018

Goede degelijke machine

Algemene score

10,0
Maakt veel minder lawaai, dan mijn vorige wasmachine door de koolborstelloze motor. Genoeg programma’s en de was komt er schoon en fris en na centrufugeren voldoende droog uit.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Van Vugt 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het beruik

Algemene score

9,0
Gekozen middenklas wasmachine. Blijkt een apparaat te zijn van een goede prijs - kwaliteit klasse. Praktisch en geluidsarm. Prima te plaatsen in een open zolder. Weinig of geen geluidsoverlast

Pluspunten

  • economische duur programma
  • geen geluidsoverlast

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ed van Dijk 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en rustig

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, met voldoende programma's. De duur van de wasbeurt is eenvoudig instelbaar, daarbij kies je voor meer of minder zuinig in energie.
En verder: wast goed schoon en is ons stil genoeg.

Pluspunten

  • Geluid valt mee
  • Veel wasprogramma's
  • Veel beveiligingen om wateroverlast te voorkomen

Minpunten

  • Bedieningspaneel zou duidelijker kunnen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nel 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en veel handige programma keuzes.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 5 jaar een slechte ervaring met en Samsung toch weer terug naar een vertrouwde Bosch.De Samsung bleek niet zo duurzaam als we verwacht hadden.

Pluspunten

  • Machine is erg stil
  • Was ruikt heerlijk fris
  • Veel programma keuzes.
  • Bediening erg gemakkelijk.

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freek van der Vegt 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super fijne wasmachine, prima prijs kwaliteits verhouding

Algemene score

9,0
Heel blij met deze wasmachine,
waar wij al vertrouwd mee waren bij onze schoondochter en zoon,
die dezelfde machine hebben, en daar ook heel tevreden over zijn.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • niet duur voor deze kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wastobbe 03-09-2018

degelijke wasmachine

Algemene score

8,0
Een degelijke Bosch voor een prima prijs, geen onnodige toeters en bellen maar wel nuttige programma's zoals donker (ook prima voor lichtgekleurde kleding) en dekbedden.
De machine is zuinig met water dus je moet ook zuinig doseren. Indien nodig de optie extra water gebruiken.
Je kunt de temperatuur zelf instellen.
Verrassing: het centrifugeren tussen de spoelgangen is uit te schakelen en de machine maakt amper lawaai.
Wat ik een (voor mij) belangrijk minpunt vindt is dat het programma voor de fijne was naar mijn idee nogal hardhandig omgaat mijn kleding. Ik kan hiervoor ook niet het wolprogramma gebruiken omdat de trommel nauwelijks beweegt, zelfs niet tijdens het spoelen (tussendoor centrifugeren doet hij wel). Bh's waste ik bij mijn oude machine op het wolprogramma maar dat zal voortaan op de hand moeten.....en de wolwas met maar één trui tegelijk...
Conclusie: prima wasmachine als je geen fijne was hebt zoals bijvoorbeeld topjes en blouses van viscose.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MK 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na getob met een onbekend merk heb ik toch weer voor de degelijkheid van Bosch gekozen.
Deze wasmachine heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De betrouwbaarheid van een goed merk met voldoende mogelijkheden tegen een prima prijs. De was wordt goed schoon en je hoort de machine amper. Ik ben heel tevreden over de mogelijkheden, zoals de programma's donker wasgoed en dekbedden en de mogelijkheid zelf de temperatuur in te stellen.
Jammer vind ik wel dat je je instellingen (temperatuur en toerental) niet kunt zien op het display.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • stil
  • zuinig
  • fijne programma's zoals donker wasgoed

Minpunten

  • display onhandig
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Bakker 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine werd me aanbevolen door Cool Blue. Na zelf onderzoek te hebben gedaan kwam ik ook bij dit apparaat uit. We wassen er nu 2 weken mee en zijn erg blij met deze machine. Frisse was, ook de handdoeken, die bij eerdere AEG en Whirlpool machines minder fris roken, en veel programma’s om uit te kiezen.

Pluspunten

  • Lekkere frisse was
  • Veel programma’s
  • Lekker stille machine

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een wasmachine met vele programmas makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen door de goede reviews, makkelijk in te stellen genoeg programma s.fijn dat er ook een allergie programma op zit.stil in gebruik

Pluspunten

  • uitgebreide programma s
  • makkelijk in te stellen
  • allergie programma
  • stil in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

grochu 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch serie 4

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit is echt goed apparaat, goed balans tussen kwaliteit en prijs, veel programma's om te kiezen, groot en duidelijk display

Pluspunten

  • voorwasfunctie
  • functie "klaar in"

Minpunten

  • beperkt vermogen om temperatuur in te stellen
  • geen de centrifugeersnelheid in te stellen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

StyXL 28-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enkele maanden geleden deze wasmachine gekocht bij Coolblue. Op moment van aankoop was deze wasmachine in de aanbieding. Toen ik de specificaties las, was ik gelijk verkocht.
Het fijne aan deze wasmachine vind ik dat het efficiënt is door de beladingssensor waardoor deze stroom en waterverbruik aan past. Zo valt er nog wat te besparen.
Verder is de wasmachine erg stil, zitten er talloos programma's op (bijv. sport, heel fijn als je wat slidings hebt gemaakt op het voetbalveld), kan je de starttijd uitstellen zodat je in de daluren kan wassen. De was komt er schoon uit zoals bedoelt.
Ben zeer tevreden over deze wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Koolborstelloos
  • Starttijduitstel
  • Wasprogramma's

Minpunten

  • Geen zelfreinigende wasmiddellade
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daisy 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, zuinig en weinig geluid met centrifugeren.

Algemene score

8,0
zuinig, duidelijke wasmachine. Die weinig geluid maakt een vele opties voor verschillende wasprogramma's heeft.

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijk display
  • stil
  • vele opties mbt wasprogramma's
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bonnie 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een paar wasjes ben ik heel tevreden, mijn wasmachine staat in de open keuken en ondervind geen geluidshinder. Dat was mijn oude wasmachine wel. Ben heel content met mijn aanschaf.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Voldoende programma's

Minpunten

  • Kan ik nog niet vinden
  • Ben ik nog niet tegengekomen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar enkele dagen in huis en al vele soorten wassen gedraaid. Allemaal stuk voor stuk goed schoon. Centrifugeren op 1400 toeren, bijna droog uit de trommel.

Pluspunten

  • wast erg schoon
  • bediening erg makkelijk
  • mogelijkheden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAN28242NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Voldoet aan alle verwachtingen. Door deze machine kwamen we erachter dat onze kraan verkalkt was. Toen dit was verholpen, presteerde hij prima.

Pluspunten

  • Duidelijke indicatie
  • wast ook op 40 graden prima schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke van Nunen 11-06-2018

Supergemakkelijke en degelijke wasmachine

Algemene score

10,0
Na jaren tevredenheid met mijn oude Bosch wasmachine natuurlijk weer een nieuwe Bosch! Deze is een update van mijn oude wasmachine: alles is luxueuzer en zwaarder. Super gemakkelijke bediening. En héél stil! Enig nadeel: bij het aanzetten van de machine laat deze het vulgewicht en de tijdsduur zien. Maar niet de temperatuur. En dat zou gemakkelijk zijn! Maar dit is maar een klein nadeel!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Willem 09-06-2018

Machine ok maar....

Algemene score

8,0
Onbegrijpelijk dat je de temperatuur niet op het display ziet verschijnen op het moment dat je een programma kiest. Misser
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wasmachine 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Ik vind de wasmachine er prachtig uitzien. Voldoet aan mijn verwachtingen. Eenvoudig in te. Doet wat gevraagd wordt

Pluspunten

  • Overzichtelijke programma's
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews